Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2018 17:54
- Nahlásit

Maya
ten výraz No a co!! je přesnej
No dyk, mommy si je mela lip schovat!
Xerxová
a hleďme hleďme - čajda se rozešla k velevýkonu. Přes osmdesát kiláků bez spánku na jeden zátah... to je věc.
Pro me absolutne nepochopitelna. Go, go, Čajdo, go!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2018 18:37
- Nahlásit

dnešní Jizerky

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2018 20:16
- Nahlásit

Xerxová
dnešní Jizerky
Dnesni Ruzice.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2018 20:57
- Nahlásit

Fifi dvě pipiny Krásně na tě kouká

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2018 21:08
- Nahlásit

Xerxová
Krásně na tě kouká
Joo, to ji jde krasne. Koukat a kousat. Co Najtik a prujmicek - lepsi?
Jizerky vypadaji krasne zelene a stavnate.

A jsem zvedava, jak sveze bude znit Cajda, az se ozve.

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2018 21:10
- Nahlásit

koukám čaj furt jde??? jsem taky myslela, že jde padesátku a ona dá stovku!
Fifi
tuhle slepici jsme taky měli, pak padla za vlast, tak teď máme kachnu, ta už drží

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2018 22:10
- Nahlásit

Fifi od toho výletového průjmu je v pohodě - nevenčil se - dal si pozdní oběd a večeři - vždy rejži, maso a večer i trochu granulí... Uvidím ráno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2018 23:37
- Nahlásit

xerxova fifi
chvalim.vam.hromadne foto. du spat.

100km z 25h, stihla bych to za 24 (to jen 95) ale pomoc kolegovi v nouzi mi prisla prednejsi nez resit hodinu. du umrit, 43h bez zamhourenyho oka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2018 23:51
- Nahlásit

cernej caj
100km z 25h
Smekam klobrc a prevelika ucta a respekt, ses profislapka! Ucta o to vetsi, zes este teda nekomu pomohla v nouzi! GRATULUJU! Dobrou noc, zitra se tesim na podrobnejsi popis, to muselo byt zazitku.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 07:37
- Nahlásit

čaj gratuluju moc. Dokázalas velkou věc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 12:17
- Nahlásit

holky, dik

ted sme.jeli hledat ztracenej gps logger, 2t v prdeli loger teda na bazaru stal 500 ale novej 2t...

nenasli tam kde sem tipovala, stehna boli desne, sesnout si, vstat je peklo, ulovime obed do krabicky a pak se vrhnu na popis. A spat 7h spanku mi moc nestacilo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 12:24
- Nahlásit

čaj škoda ztráty... ale stejně jsi dobrá

My dneska jen hoďku v lese - a teď bude "mejdan" - Trpajzlíkovi je osm...

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 12:52
- Nahlásit

cernej caj
týjo, čajdo, gratuluju moc, seš šlapka největší!
ztracenej gps logger,
ztratit gps logger je docela komický (teda ne pro toho, kdo to stratil)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 14:51
- Nahlásit

kachna_
no je to naprd, ani nezjistim kde sem ho ztratila, co

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 17:00
- Nahlásit

cernej caj
stehna boli desne, sesnout si, vstat je peklo
Jsem zvedava, esli se tva neboha telesna schranka jeste nejak "rozlezi" do zitrka.
Xerxová
Trpajzlíkovi je osm...
Uzijte si oslavu - to abyste mu pomalu prestali rikat "trpaslik".

A aaachjo, z merunky se odlomila jedna cela hlavni velka vetev. Je na ni cca 30 kg merunek, ne-li vic, nedozralych, zelenych. Ma smysl zkouset, jestli nedojdou nebo to mam rovnou vyhodit? Takova skoda, sucho debilni!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 17:58
- Nahlásit

Fifi
nestras!

tyjo, chudak merunka... nechytla by se vetev na zakoreneni jeste zvlast? nedala by se nejak podeprit, jestli je jeste schopna trochu ze stromu brat ziviny?

Xerxová
parádni oslavu preju

tak sem to plodila asi 2,5h kdyz se divam na cas... no jestli si chce nekdo pocist, tak vazne doporucuju z toho udelat roman na pokracovani

stovka vokolo brna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 18:24
- Nahlásit

Fifi myslím, že meruňky nedozrajou. Ale za pokus nic nedáš... Škoda

4aj hezky jsem si početla - jsi fakt dobrá. A jdu dodělat pracovní resty, co celý víkend odsouvám (udělala jsem hodně věcí, co mají být do pátku... ale to, co musí být zítra nemám)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 18:30
- Nahlásit

Xerxová
tak at to stihnes a pak budes mit volneji, pac to ostatni mas

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 19:53
- Nahlásit

nedala by se nejak podeprit, jestli je jeste schopna trochu ze stromu brat ziviny?
to je dobrej nápad.
Xerxová
a przdniny máš volnější, nebo děláš administrativu?

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 20:15 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
nedala by se nejak podeprit, jestli je jeste schopna trochu ze stromu brat ziviny?
Bohuzel, lezi kompletne mimo strom, urvala se total, v prumeru ma cca 30 cm. Vcera byla uplne ok bez nutnosti podpery a dneska rano prekvapko. Sice je to starej strom uz, ale je tu fakt sucho, zase tri tydny nekaplo. Vsechno je ted v tropech takovy povadly, od keru az po stromy - pres cestu uschla i jedna tresen. Zalejvat neni cim...

Jo a tvy povidani si poctu za odmenu vecir po praci.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 20:43
- Nahlásit

kachna tak letos je děs běs kompletní příprava akreditačních spisů (něco přes 2000 stran textu). Ale konec se blíží - už jen poslední úpravy.
No a když se vynoří nějaký ten "monitorovací indikátor" v projektu... tak je to taky radost.
Příští týden každý den státnice, nějaká ta porada a poslední zápočty... a taky v úterý preventivka u zubaře.
Ale prázdniny bych měla mít snad už zcela lenošné... tj. i když budu v práci, tak jen v "letním režimu". A budu čerpat i dovolenou - nesmíme nic převádět a tak bude kumšt to vybrat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 21:35
- Nahlásit

Xerxová
brrr, ale to světlo na konci tunelu tam je.
A budu čerpat i dovolenou
hm, taky letos přemýšlím, jak jako vybrat dovolenou. Teď vyberu, na co mám nárok a od konce srpna to bude taková smršť přesčasů a pracovních cest, že vůbec nevím, kdy si vyberu volno, když tu práci stejně udělat musím.
Teď jsem málem udělala botu, když jsem podávala na poslední chvíli žádost na MŠMT a nevěděla jsem, že "podpis statutárního zástupce" znamená podpis všech statutárních zástupců.
Ale já bych tu žádost na poslední chvíli nepodávala, kdyby okno pro podání žádosti nebylo jen tři týdny, a to zrovna velmi výživné tři týdny. Tak jsem si to pěkně rozvrhla a najednou to v sobotu vypadalo, že pojedu do Plzně pro podpis

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 22:21
- Nahlásit

už lítaj svatojánci A to je Jána až čtyřiadvacátého... a jiné roky to sedělo

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 22:47
- Nahlásit

cernej caj
jsem to přečetla, koukám ještě trochu doladíš detaily a budeš chodit stovky každou chvíli
ale jako paráda a gratuluju stejně jako na fb

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 22:54
- Nahlásit

Maya
stovky
musim si umejt monitor, četla jsem stoky
Čajda je krásně šílená.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2018 22:58
- Nahlásit

kachna_
stoky bych jí teda nepřála

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2018 06:58
- Nahlásit

čaj našlas ráno nohy ?? Jak je tělu po stovce (ne let, ale kiláků)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2018 07:58
- Nahlásit

Kachna
tak s detma.teda drsny, presne sem.si vzpomela jak u vas byli tenkrat... tak se nekam s michalem zasijete doufam aspon na par dni sami?

fifi
no tak to je blby ze takhle z niceho nic se ulomila, zkus nechat a uvidis...

maya
jo stokama bych jit nechtela jestli vypadam jako profislapka co si muze stovku obcas strihnout tak su dost v soku, jeste v patek sem nikdy nesla ani 50 a najednou profistovka jo

xerxova
tak je to lepsi, nez vcera. ty stehna sou drsny, nemuzu sednout a vstat ze zide, hlavne kdyz si posedim alr po par krocich se rozejdu a dobry, vcera to bylo horsi

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2018 14:24
- Nahlásit

Co děláte, prdíí? Zas šlapete ty náročný kiláky? A plavete čokle?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2018 15:05
- Nahlásit

Gerda
no jo, tady nekdo! nebudu menovat, si vyrazi na 50 km prochazecku a klidne si ujde 100 km
ja teda cokla plavala akorat v malem bazenku neb cely vikend stehovani harampadi do kontiku, k rybniku uz bych se asi vecer nedoplazila, toz cokl to mohl akorat dozorovat
a stejne lezel celej den rozplaclej v baraku na dlazbe

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání