| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2018 19:07
- Nahlásit
jsem expert na vymýšlení "zcestných jmen obcí" - hlavně v zahraničí. Zkomolím to tak (a zafixuju si to), že občas nad mapou či navigací se pak nemůžeme dohodnout. Něco jsou prosté přesmyčky (Balestrate - Belastrate) někdy si vymyslím podstatně vzdálenější slovo...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2018 19:54 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
tak mám objednaný brejle, ale ty prachy teda jsou děsný
samo dopolko kosa a jen jsme ráno vyjeli, začalo lejt, ale teď už je hezky
taky jsem si zavolala na to auto a fakt, nový se nedaj objednat, jen se doprodávaj sklady bo takhle fabie končí a bude novej model, kdy to netušej ani kolik bude stát, předpokládám, že bude dražší
doufám, že mi moje felda teda vydrží ještě dlouho, i když dneska mi to jednou chcíplo a pak to chvíli tak divně poskakovalo, tak doufám, že to nebyly poslední záchvěvy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2018 20:59
- Nahlásit
Já zas strašně dlouho myslela, že Přelouč je někde na Moravě (asi vedle Přerova).
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2018 22:35
- Nahlásit
A co takový Trutnov a Turnov
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 04:36
- Nahlásit
Proste zaludnosti, ze
maya
to se nam.obcas taky stane s autem, jako nerikam cato obcas ale zeptam se muze pripadne.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 07:33
- Nahlásit
jsem si myslela, že půjdeme ráno do lesa... a oni kluci stále spí Ani ten čoklík nemíní dneska vstávat - a to nebývá časté
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 07:40
- Nahlásit
Maya ještě se můžeš zeptat v místních servisech, jestli ti neudělají garančky jiné značky (abys nemusela na kraj té Prahy - někdy to umí a nepřijdeš o záruku). I když s automatem a "novým chytrým autíčkem" se možná přestaneš bát a bude se ti jezdit líp a postupně se vyjezdíš. Kolik že je nejstaršímu synovci ?? Že by tetičce jedou za rok odvezl auto do servisu??
Škoda, že vybraná Škoda už není.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 07:59
- Nahlásit
Xerxova
tak asi sou radi, ze se jednou muzou vyspat ja za hodku mizim z prace
myslim, ze jeste 2-3 roky ma, nez mu bude 18? a je otazka jestli bude chodit uz na brigadu, ridicak dneska 8t... ja ho odkladala mega dlouho, pac dycky byli dulezitejsi veci a pak uz kdyz.sem.zacala pracovat uz sem ho ani nechtela. i kdyz kluci a tuplem z vesnice to budou mit hodne jiny a asi si na ridicak radi odpustej nejaky jiny srandicky ja radsi jela na tyden na ostas a koupila si novou grafiku a kredit do mobilu, nez odkladat na ridicak ale kluci se tesej co nejdriv
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 15:56
- Nahlásit
cernej caj
a za hodku mizim z prace
Fuj, si byla dneska este v praci?
Helee, koho jsem ti nasla, neni krasnej?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 16:46
- Nahlásit
Fifi
jj, ale jen 4 h.
to.je.boziiii krasavec! ukazu ho zitra muzi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 16:54
- Nahlásit
cernej caj
to.je.boziiii krasavec!
Vid, me zaujal, sympatak! Je to od vas ale dost daleko.
ukazu ho zitra muzi
Tusim, co na nej rekne...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 17:36
- Nahlásit
[i]Fuj, si byla dneska este v praci? [/i]
Já taky, spolupředávala jsem ceny na Natuře vivě výhercům soutěže, kterou jsme spolupořádali.
Bylo tam strašně oblečení a doplňků pro myslivce krásnejch a drahejch. Fakt jsem litovala, že by psiny neužily ty hračky, co tam měli.
A koupila jsem dětem takový ty želé pivíčka, co byly i za nás.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 18:32
- Nahlásit
kachna_
Já taky
Ale to zni jako prijemna pracovni sobota, ne?
A tu je na zdechnuti, prestalo foukat a bylo pres 29, psiska odmitaj bejt dyl venku, zejmena Troldik je dneska nakej takovej zvlastne znavenej, placatej. Nejspis z toho harani Nestvury, ktera zacina asi s nejlepsi fazi. Klape na ni rypakem, hlida si ji fest, ani nejecel na sousedovic psiska - az sem se lekla, ze mu neco je. A lituju vsechny slapky a pesany, co o vikendu slapou, musi bejt uvareny.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 19:49
- Nahlásit
Fifi
Ale to zni jako prijemna pracovni sobota, ne?
veeeedroooo, rozdávala jsem tam časopisy (jenom do boxů na volné braní) a myslela jsem, že padnu a přitom to ani jako velká práce nevypadalo.
Ale jo, jinak by mě čekala výpomoc na konferenci králíkářů.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 19:52
- Nahlásit
fakt je vedro. Je divný, když kvetou v květnu v Liberci pivoňky... Uvidíme, kam vyrazíme zítra - dneska jsme byli dvě hodiny v lese - a sucho, potoky tečou - ale jak v srpnu...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 21:27
- Nahlásit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 21:40
- Nahlásit
Xerxová
To zluty (nemyslim kosatec - ten je i se vcelou naprosto uzasnackej!), je repka, teda doufam, ze se pletu? Nekde v lese??
A toho fialovyho bejvalo driv na lukach fury, taky nevim nazev (nakej hvozdik?), tady to uz vubec nepotkas.
dneska jsme byli dvě hodiny v lese - a sucho, potoky tečou - ale jak v srpnu...
Echjo.
Ja dneska mirne zalejvala uz i merunku, padaji z ni nedozraly plody ve velkym - a spis nez vetrem to bude tim suchem, protoze tady zase dlouho poradne nezaprselo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 21:47
- Nahlásit
cernej caj
když tak se prosím zeptej muže na to poskakování, jako stalo se mi to prvně, ale na křižovatce, ještě to chcíplo, jako nic moc
Xerxová
synovec bude určitě mít řidičák hned, tatínek jistě zaplatí, ale on už víceméně umí jezdit a tetičce by jistě do servisu dojel, ale bohužel je mu teprve 14
jestli se vyjezdím nevím, mě prostě dělá problém i ten provoz a kde to neznám, abych věděla, kde je hlavní, kde přechod atd., tak to by byla katastrofa, jo kdyby tak šlo před každou křižovatkou na 5 minut zastavit a rozmyslet se kdo kdy a kam, to by byla jiná
s tím jiným servisem asi těžko, můžu se poptat, ale tady maj větší servisy jen ty prodávaný značky a jinak to jsou obvykle takový ty malý neutorizovaný na nic
kachna_
budeme mít 4 kaliforňáky bezpapíráky po výstavně úspěšných rodičích, prej nehoda, doufám, že budou chutnat dobře
jinak tady taky vedro, tož jsem byla ráda, že jsem měla včera dovolenou a posekala jsem, dneska bych chcípla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 21:49
- Nahlásit
Fifi
jsem zrovna nedávno říkala, že tady za mýho dětství kolem potoka to byl samej blatouch, teď tu není ani jeden a jen samý pryskyřníkm blatouchy byly hezčí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 21:53
- Nahlásit
Fifi jojo řepka babišovka uprostřed lesa (asi z nějakých příkrmů zvířecích). A to červené s malými hmyzáky si myslím že je smolnička (a nebo knotovka - jsou mrchy podobné a příbuzné)
Žlutý kosatcový pole mám na zahrádce v malém jezýrku - kosatce se tam bahněj a ptáci se v tom koupají.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 21:55
- Nahlásit
Maya tady bývá kolem vody víc orsejí než blatouchů - ale žluté jarní kvítí se potkat dalo. Teď už je to letní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2018 22:20
- Nahlásit
Maya
jestli se vyjezdím nevím, mě prostě dělá problém i ten provoz a kde to neznám, abych věděla, kde je hlavní, kde přechod atd., tak to by byla katastrofa,
To je o pristupu, kazdej jednou zacinal ridit. Nalepis si na zadni sklo velky Z a budes ignorovat pripadny netrpelivce a nasrance. Ja se taky bala ze zacatku ridit krom obvyklych tras, ale clovek se votrka a uvidis, to pujde.
Xerxová
jojo řepka babišovka uprostřed lesa
Blink!
kosatce se tam bahněj a ptáci se v tom koupají.
To se mate, ja doplnuju pitka pro ptaky dvakrat denne. A protoze se litali koupat do misky pro cokle, dala jsem tam velkej starej nerez pekac s sutrem dovnitr, at se nic neutopi - a to je srumec v poslednich dnech. Tuhle se tam cachtala hrdlicka a mela do delat, aby ji Netvorka nedostihla, jak se do cachtani zabrala. Kosaci jsou v cachtani narodni umelci.
Ale je tu nak malo motylu, vloni jich bylo mraky, ted jasam, kdyz nahodou nakej proleti.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2018 09:59
- Nahlásit
Xerxova
krasny fotky
ja bych dnws sucho uvitala. 10km po kolena vysokou mokrou travou, uz lres hodinu sedim v buse a porad jeste mam durch ponozky i boty, dost me svedi rozmoceny slapky a dalsi 3h v tom budu sedet...
Maya
a.proste neco konkrtnigo nez se ti to "skakalo" pres krizovatkou?
Fifi
vedro a netvura davaj trolditku urco zabrat
pidi vandrik fajn, uprimne su rada, ze.sme kvuli segre zkracovali, 6h v promocenych botach zni lip nez 10
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2018 10:51
- Nahlásit
my dneska obešli jen krátký okruh naučné stezky Karlovské bučiny (máme ji za humny a ještě jsme tam nebyli). Vedro už v sedm, hrozně hmyzáků - neb je tam i dost vlhko, hezký les a řada kytek a ptáků. Psisko stále na volno - jen když jsme přecházeli koleje, tak byl chvilku připnutý. Takže za něj taky spokojenost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2018 11:25
- Nahlásit
tady bylo famt teplo az.tak.kolem te 9h...
zapadla sem.do cajky. nez hodinu s mokrejma.nohama.cekat na autobudaku, radsi se na hodinu zuju a pak si projdu treba knihy a ripadne tesco ale ty nohy jak.sou rozmoceny tak se mi odroluje kuze a desne to svedi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2018 14:50
- Nahlásit
cestou z vandru jsem si vyzvedla baleni hromady cestovnich tycinek... lehce hladova, navnazena na neco dobryho otevru igelitku a tam - tam na me ceka pohnakova kase... rikam si hmmm, darek za velkou objednavku, dem na tycinku a misto tycinek nejaka fitness smes ala musli, testoviny, nejaky kase na zaliti... ehm, no dali mi blbej balik, doufam, ze si to pani nepojede vyzvednout driv, nez se mi to tam podari zajet vratit
no jak psala fifijova, vareny vajicka to dycky jisti
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2018 21:25
- Nahlásit
Tu to bylo naky rozbity na cztku, se mi zdalo.
cernej caj
ale ty nohy jak.sou rozmoceny tak se mi odroluje kuze a desne to svedi
Tomu rikam pedikura! Zadny praskly paty, zadny kuri voka, vse vyresi vandr!
dem na tycinku a misto tycinek nejaka fitness smes ala musli, testoviny, nejaky kase na zaliti... ehm, no dali mi blbej balik, doufam, ze si to pani nepojede vyzvednout driv, nez se mi to tam podari zajet vratit
Jakoze si to uz pozrala? Nebo ze to ona pozere tobe?
Co rikal muz na vorecha utulkovyho?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2018 22:33
- Nahlásit
taky jsem to tu měla rozbitý
cernej caj
jste si pěkně užili vandr, balík snad vyměněj, jestli už to paní vyzvedla, tak byla asi taky překvapená
auto no při rozjezdu párkrát poskočilo a chcíplo a pak zas při rozjedu párkrát poskočilo a rozjelo se, zařazeno jsem měla dobře, to už je první co kontroluju, ale moje specialita je rozjídění na neutrál a to teda neskáče
jo a jak chcíplo, nechtělo hned naskočit, asi až na potřetí otočení klíčem
jsem se ptala bráchy a prej nevím, no doufám, že už se to víckrát nestane
Fifi
no jezdím už rok a zas nějaká velká změna to není, jen že možná mě to míň stresuje, ale stresuje furt, takže představa, že někdy už za rok pojedu někam ku Praze je fakt nereálná, když tak, tak možná za 10 let a to už mi bude na nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2018 22:36
- Nahlásit
jinak jsem koukala na škodovku Citigo, sice na pohled nic moc, ale to je mi fuk, akorát mi to připadá, že to nemá žádnej kufr, asi se na to zajedu podívat
akorát pro bráchu to není auto, ale nákupní taška
ale ceny to má dobrý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2018 22:55
- Nahlásit
Maya
no jezdím už rok a zas nějaká velká změna to není, jen že možná mě to míň stresuje, ale stresuje furt,
Jak rikam, je to o pristupu. Jezdis TEPRVE rok, ja zacinala ridit hned v 18 a tak dva, tri roky trvalo, nez sem si troufla nekam dal - ale urcite jsem si nerikala, ze me to stresuje ci tak. Jo, bala jsem se, ale coz, prdlala sem se v trabantu pomalu, mela sem oci navrch hlavy (aspon jsem se naucila predvidat situace, vnimala jsem, ze o x aut vepredu nekdo brzdi, budu taky pak muset) a kazdej me radsi predjizdel, at jim nesmrdim - no a co?
Takze vybirat auto jen podle toho, kde mas nejbliz servis mi proste prijde ted trosku zbytecny. Urcite casem zvladnes delsi cestu. To jsem ti chtela rict a navic skodovky jsou dost predrazeny celkove.
|