Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 20:57
- Nahlásit

ta druhá fotka je na značené cestě - a chlapeček trošku zastávkoval, poplakal si a pak to teda skočil... On taková místa bez pevných bezpečných stupů nerad...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 06:32
- Nahlásit

Xerxova
krasny fotky a teda ta jarniii ta je super

Fifi
nojo, 8 mela na podzim, nezda se to. Nad sustakem zateplenympremyslim, budu se muset podivat zda se da koupit nebo z ceho spichnout

nemuxu mobilovat, pisu jednim prstem a dotykac teaguje na kyzi a ne naplast

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 08:00
- Nahlásit

http://m.fler.cz/zbozi/softshellova-vesta-maskac-x s-7530483

zateplena nepromokava

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 08:06
- Nahlásit

cernejcaj
ta vypada pekne
musis psat jinym prstem

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 08:45
- Nahlásit

Hele, mám prosbu o radu:
Mám myčku s ekoprogramem a ekoprášek, který ale meje jen v v "neekoprogramu" s vyšší teplotou.
Nemůžu nikde zjistit, co je ta lepší varianta? Mýt při vyšší teplotě v eko prášku, nebo v běžném prášku do myčky v ekoprogramu?
Ten problém je čistě v tom, že neznám odpověď

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 09:38
- Nahlásit

kachna
ekoprasek protoze jestli mycka sezere o 10% na neekoprogram vic energie tak to je lepsi nez prasek v prirode hur odbouratelnej

maya
pisu jinym prstem

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 09:49 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
ekoprasek
ha, dík, to jsi druhá, co si to myslíj, tak to asi bude pravda.
Já mám totiž pračku, která umí vyprat prádlo s persilem (jedna gelová tableta určená do 5 kg na 8 kg prádla) ve studený vodě v ekoprogramu, tak tam mám docela jasno, ale tady mě to celkem zaskočilo, protože nic takovýho si tady navolit samozřejmě nemůžu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 09:50
- Nahlásit

kachna
to chapu, ze clocek je pak zmaten

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 10:13
- Nahlásit

kachna
vzhledem k tomu ze mi ty ekoprogramy nijak eko nepripadaj, tak souhlasim s cajem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 10:31
- Nahlásit

kachna taky vyzkoušej, jestli ti ekotablety budu fungovat... Vím, že některé byly dost na nic...

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 11:04
- Nahlásit

Xerxová
taky vyzkoušej, jestli ti ekotablety budu fungovat.
no já bych asi nebrala ekotablety (už jenom kvůli ceně), ale obyč tablety. Ale zůstanu u tohohle ekoprášku a neekoprogramu.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 11:23
- Nahlásit

komu se libila knizka Atlas mraku, tak doporucuju Hodiny z kosti, mam rozecteno a super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 12:16
- Nahlásit

maya
dik za tip

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 15:49
- Nahlásit

tak jedu dom, doma premerim psa a objednam

jak to je kdyby sel.pes na.bivak mokrej - nemuze se pak zaparit? protoze i kdyz bych ho trochu utrela, total ho nevytru...

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 16:10
- Nahlásit

cernejcaj
to bych se bala ze se zapari, zvlast ve veste s tim sustakem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 16:24
- Nahlásit

Maya
Je to SS vesticka, tak ted prave nejak nevim, co s tim... pac zas ono kdyz nekdy lezi jen na zemi tak by se hodilo kdyby to bylo neprofukavy a trochu nepromokavy aby to hned nenavlhlo... a tu flisovou jen by mela hned promocenou a to zas nevim zda to pak plni funkci?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 17:44
- Nahlásit

fotky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 18:06
- Nahlásit

čaj hezké fotky. Motýl se neschoval

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 18:53
- Nahlásit

Xerxová
Dík.
Bylo fakt dokonale jarně. taková pohodička A ferinka ma dost jeste ted dokonce ani nestepovala za dverma kdyz sem prisla domu ale musela sem ji vzbudit

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 19:27
- Nahlásit

cernej caj
Pekny fotky a Feri teda toho musi mit plny brejle, kdyz je porad KO...
nojo, 8 mela na podzim, nezda se to.
Mozna casem tu kilometraz drobatko osekat kvuli ni?
Vestu nevim, optej se fakt Birmy, ta ti poradi asi nejlip. Na mokryho psa bych nic neprodysnyho asi nenavlikala, aby se ti chlupatice nezaparila - ale zase otazka, jestli ji nedat v pripade deste nakou plastencicku pri vandru i pres den, aby prave nepromokla.
Nebo jak to delaj profislapky, Fajko?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 19:32
- Nahlásit

Fifi
ona to tak mela vzdycky, ze 2dny po vylete jeste dospava ale
samozrejme budu brat v uvahu jak se bude tvarit, stejne tak od kvetna uz to pro ni konci az do podzimu

jo, napadlo me ze by mohla dostat oblecek uz v desti aby prave pak ani nebyla mokra...

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 19:36
- Nahlásit

cernej caj
Muzu se ti zeptat mathey, ta ma na svyho opravdu holoprtkovyho pidivorecha skvely oblecky. Jak fleesovy, tak i nepromokavy, vytepleny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 19:36
- Nahlásit

Fifi
to bys byla moooc hodna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 20:11
- Nahlásit

já bych ji zabalila do deky a nacpala těsně k sobě pod celtu. Protože pak víš, jestli se klepe nebo klidně spí... prostě ten přímý kontakt je asi nejlepší. Navíc pes nezvyklý na obleček se někdy blbě vyspí...
Pokud by byla mokrá - co nejvíce vysušit a na noc dát spát do sucha (pod celtu) - pak by jí deka mohla stačit. Nejdůležitější je izolace odspodu ... jak říkám - k sobě

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 20:22 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
Tak pry ma veci od Hurtty. A spokojenost. Ale je to drahy, no, jak koukam na ty jejich ceny, halt kvalita.
Xerxová
Uz vidim, jak se Cajda taha s nejakou dekou navic pro Feri. Dle myho 100x lepsi vychytana vesta pro psa.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 20:26
- Nahlásit

Xerxová
ona byla tesne na mym spacaku/na me nalepena, ale mam strach ze v dece se vrtenim dostane mimo podlozku/moji karimatku a treba kdyz je mokro ci trocha snehu tak ji to cely nacuca...

ono navic izolace odspod se ti lehko rika ale ta karimatka je asi 50cm siroka, to jako neni ze se tam vleze pes a clovek. Po mnoha nocich ti garantuju, ze oba se tam nevlezem, feri ma kus alumatky svoji ale jak se casto v noci vrti a tak - a zalezi i na poloze uvazu - ze si to rozvrta, nebo je uvazana u noh, hlavy, ne vzdy zboku jako ted

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 20:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
Nebo jak to delaj profislapky, Fajko?
já zatím nic takovýho neřešila bo v opravdovým dešti jsme šli jen dvakrát . Poprvý to zkrátili z longu na mid takže jsme nebivakovali a po celodenním dešti spali doma a podruhý to byl déšť až těsně před koncem takže jsme došli do cíle já vydrbala jelito osuškou a spali jsme v teple v autě...
a zatím žádnou vestičku nebo pláštěnku nemám bo on je medvěd a zima mu nevadí...

cernej caj
, feri ma kus alumatky svoji
a co jí nosit celou tu alumatku? zas tak velká a těžká není, rozložila bych celou alumatku a na ní si dala na bok ještě svojí karimatku a feri by měla dost místa na ležení a nestalo by se že by tě vystěhovala z tý karimatky a nebo se prostě v noci hejbala natolik že by si jí zpod sebe vyhodila bo bude na jedný straně zatížená tebou...

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 20:53
- Nahlásit

Fajka
a co jí nosit celou tu alumatku?
To mas pro Cajdu dobrej napad, dle myho. Teda pro Ferinku. At ma pohodli.

Ja dneska mela problem ty tri vubec vykopat aspon na curani ven na zahradu, protoze chcije a chcije. Predstava, ze s nima nekde v tomhle tapu, a pak jeste spim, brrrrrrrr.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 21:01
- Nahlásit

Fifi
Teda pro Ferinku. At ma pohodli.

no vlastně by si zvýšila komfort telpelnej odspoda i sama a když se při spaní posune z tý úzký karimatky tak to až zas tak nebude vadit...a ta alumatka neuvěřitelně vrací to teplo zpátky takže čék má pocit že fakt hřeje... já jí nosim furt a hodí se mi i jen na to když si chci někde sednout tak nemusím na holou zem ale mám ji v batohu navrchu a vytáhnu jí a sednu si na ní, postupem času se jelito i naučilo že když jí vytáhnu, tak ví že ta pauza bude delší a může to zalomit a nemusí bejt ve střehu jestli už jdem nebo ne-e...

mela problem ty tri vubec vykopat aspon na curani ven na zahradu, protoze chcije a chcije. Predstava, ze s nima nekde v tomhle tapu, a pak jeste spim, brrrrrrrr
tak říká se že neexistuje špátné počasí, jen špatně oblečený turista dá se to.... ono kryté místo na bivak se dá dycky někde najít otázka pak je že čék nesmí mít rybník v batohu a musím mít se do čeho převlíknout a nebo to musí dojít celý durch bez bivaku a to už je pak otázka toho jak je natom psisko essi na to má to dojít a essi ti hlava dovolí překonat únavu nebo ne-e

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2018 21:11
- Nahlásit

Fajka
tak říká se že neexistuje špátné počasí, jen špatně oblečený turista
Samoze mas pravdu, ja nerada lijavec = cokle taky neradi. Teda ja vodu z nebe rada, je potrebna velmi, ale nemusim se v tom cachtat.
ono kryté místo na bivak se dá dycky někde najít otázka pak je že čék nesmí mít rybník v batohu a musím mít se do čeho převlíknout a nebo to musí dojít celý durch bez bivaku a to už je pak otázka toho jak je natom psisko essi na to má to dojít a essi ti hlava dovolí překonat únavu nebo ne-e
To chapu, ale kdyz mas pak psa treba durch? Nacucanyho, tak nekde si dachnout na bivak, clovek se prevlikne, ale mokrymu psovi muze bejt pak kosa, kdyz se prestane hejbat a teplota kolem nic moc? Takze jednak neco pod zadek, ale druhak i pres psa, no, nebudu radit, na to sou lepsejsi, jsem koukala, jaky maj Housky od Jany Henychovy krasny vesticky na sobe a slamu pod sebou ted pri tom jejich trialu v Norsku, to sou zase jinsi podminky...

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání