Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2018 19:36
- Nahlásit

Fifi když našla Houska housku tak se Fajka bála, aby nesežrala Nighta... ale jen jednou mu lehce sdělila, že je to její houska... a Night vždycky počkal, až opět a ještě a znovu... přeluxuje zbytek drobečků. Vodu u leknínů sdíleli bez problémů, míče taky... jen trošku smutně koukal, když se mu rozvalila na jeho obřím pelechu na terase... to zdokumentováno není
Myslím, že si to užili oba dva

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2018 20:06
- Nahlásit

cernej caj
hele, znáš?
https://www.construct.net/cz

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2018 20:18
- Nahlásit

tak jsem zjistila, že Najtíkův chovatel přijede posuzovat v srpnu klubovku... Vystavovat nechci - ale ukázat Garabu by se asi hodilo...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2018 20:30
- Nahlásit

Xerxová
By ani svuj odchov posoudit nemohl, nebo jo? Urcite bych mu jela mamuta aspon ukazat, zajimalo by me, jestli svyho "tatanka" Najt pozna.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2018 20:36
- Nahlásit

Fifi rozhodčí může posuzovat své odchovy. Ale on bude posuzovat žluté a žíhané (prostě ty nejhezčí ) - koneckonců s těma začínal a chová je stále. Night není žádný extra krasavec - vystavovat ho na klubovce nemá cenu. Ale jeli bychom se jen ukázat... a pokecat...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2018 20:42
- Nahlásit

Xerxová
Ja myslela, ze nemuze? No tak rovnou Najtika vystavte, tlaku a rozhodcim, podruhe a naposled. Btw, na fotkach s Houskou vypada fakt elegantne, vznosne, akoratne, zadnej zebrinak.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2018 21:21
- Nahlásit

vždyť mám radost, že konečně není jak radiátor... Ale ta spáditá záď je hodně vidět... a škodí mu i v pohybu. Navíc má na psa jemnou hlavu a celkově je "lehký typ" - prostě šanci na úspěch nemá. A stresovat sebe i psa výstavou "na nic"... nechcííííí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 00:50
- Nahlásit

Fifi
Na co/koho?
A houska byla taky trochu ulitana, nebo jen spis dobre nabita politanim s mamutem?

na Jelenech, boží byli adelaide čučela na drát

Xerxová
to jsou kráááásnýýýý fotkýýýýýýýý

nakonec bylo světla dost
a ty Ejmyšákovic rentgeny
jako a velikostně je to fakt skříteček a mamut

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 06:55
- Nahlásit

Fajka a byla alespoň trošku znavená?? Spíš psychicky - mamut, jiné prostředí, průzkum ... fyzicky myslím to pro ni problém nebyl, s Jelitem má každodenní trénink tohoto typu, to pro Najta to je změna.
Až kluci vstanou, chceme dát Ráj... a už se něco nahoře hýbá... jdu vařit kafe...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 06:58
- Nahlásit

ten rozdíl velikostí je nejvíc vidět asi na těch prvních - navíc ji nezvětšoval ocásek a zdá se ještě menší...

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 09:50
- Nahlásit

Maya
akorát teda teď prasklo, že jí Fajka nedává nažrat
dává, právě že až moc, potřebujem zhubnout do plavek...vobě

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 09:53
- Nahlásit

Xerxová
a byla alespoň trošku znavená?? Spíš psychicky - mamut, jiné prostředí, průzkum ... fyzicky myslím to pro ni problém nebyl,
jo jo hlavička její dostala zabrat nevíc fyzicky by tam zvládla lítat půl dne. Jako přišla domu a pokračovala s jelitem kerý se mezitím vyspinkalo do růžova a byl dobře naladěn

velikostí je nejvíc vidět asi na těch prvních - navíc
jako i Fája mě včera přišla prťavá a to má jednou tolik co houska

Až kluci vstanou, chceme dát Ráj... a
že by už na bledule?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 10:09
- Nahlásit

Xerxová
jo a to sem ještě chtěla napsat..že to byla uplně dokonalá socializačka, že si myslím, že když se otrkala u černýho mamuta tak mám pocit že už jí tuplem jen tak něco nerozhází

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 13:07
- Nahlásit

xerxova fajka

tedaaa super fota a teda si asi pardne zaradili ale takhle spolu... jako zvlast nebo s xerxovou tu velikost nevnimam ale nq tech fotkach to je fakt kun

my "ubohych" 25km...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 13:21
- Nahlásit

my obešli asi 13 kilometrů okruh od Věžáku údolím Čertoryje k arboretu a přes Hrubou Skálu zpátky k Věžáku. V údolích zbytky ledu pod vrstvičkou bahna... rybníky zamrzlé, bledule ještě spí... (to jsme čekali).
Šli jsme obejít místa, co máme rádi - ale v sezóně tam není pro tůristy a cyklisty kam šlápnout. Takhle jsme první lidi potkali v arboretu, pak pár kolem Hrubice a největší provoz lidí a psů byl poslední kilám u Věžáku... Jinak nikde ani noha - jen spousta kopýtek...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 17:07
- Nahlásit

dneska zas krany jaro ale vcera bylo lepsi a ani tak nefunelo. Blbe sem hodila drzku na zmrzly ceste, tak mam obrazenej zadek a loket a jeste jako bonus ukazovacek pravy ruky rozrizlej o sklo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 18:36
- Nahlásit

čaj já taky padla - smekla jsem se na mokrém kořenu při sestupu... naštěstí jsem dobře polstrovaná Takže pohoda...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 18:37
- Nahlásit

Xerxová
zajimavy je, ze ja az polstrovana take dobre, nepadla sem na polstrovani ale tam, kde sou jen kosti proste

jinak fotky tvorim, dneska nebudou, muzete si tipnout jak se asi pracuje na pc s tim rozrizlym ukazovackem

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 18:59
- Nahlásit

Fajka
dokonalá socializačka, že si myslím, že když se otrkala u černýho mamuta tak mám pocit že už jí tuplem jen tak něco nerozhází
Aby si nechtela ted hrat s kazdym ponikem/konikem.
Xerxová
cernej caj
Padavky padavy, nepadejte! A rozrizliny srustejte - o sklo, Cajdo, kde? Pri tom padu nebo jinde?

Ruzenec ted chrni a pulka tela ji visi z kresla, cekam, kdy buchne hlavou dolu cela.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 19:06
- Nahlásit

Fifi
jinde - spali sme na stary trampsky osade takove spis osadce a tam sem se rizla o nejaky sklo co trcelo ze zeme v lese.

chudinka ruzenka ferinka teda vypada jak mrtvola, ja nemuzu ani prevlict postel, prevlikla sem jen periny, protoze se odmita hnout

jako moc sme nechodili, ale vcera dva velci cerni psi, dneska hospoda, vlak se psem, cajovna... jakoze 19+9km nic moc ale mam mrtvyho psa

jo a mam dotaz - kdyz se pes v noci klepe - muze se klepat ze mu je zima, nebo proste se tim zahriva a nejak pocitove nestrada? v minulosti sme v techle teplotach spali vzdy na pohodu, ted mi vecer prislo, ze se sem tam jakoze zatrasla, ale vytlacovala me z karimatky solidne, mela pod sebou izolacni podlozku a tiskla se ke spacaku, spala celou noc. Jestli bych ji nemela sehnat nejakej kousek detskyho staryho spacaku nebo tak, co by si mohla nacpat vic pod sebe jako izolaci nebo se do toho zachumlat...

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 19:13
- Nahlásit

cernej caj
ferinka teda vypada jak mrtvola, ja nemuzu ani prevlict postel, prevlikla sem jen periny, protoze se odmita hnout
No vsak jste se dukladne protaply a asi toho moc nenaspala, taky si vem, ze uz je to starsi psice a co driv davala levou zadni, ted po operaci a vzhledem k veku uz muze byt tak akorat.
kdyz se pes v noci klepe - muze se klepat ze mu je zima, nebo proste se tim zahriva a nejak pocitove nestrada?
Klepajici se pes ma urcite nejakej diskomfort, dle myho, bud je mu zima, nebo ho treba boli telicko? Urcite ji neco sezen, nejen na cem spat, ale treba i radnou spaci vesticku - to ti poradi nejlip asi Birmice? Ja mam zimnici, jen pri predstave, ze bych spala v tomhlle pocasi nekde venku.
Rezanec ukazovakovej sis jiste radne vyplachnula betadinou a zhoji se, ale au, au.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 19:14
- Nahlásit

NIght dneska v pohodě obešel výlet, ale teď se tváří, že nemá nožičky... Zato hezky večeřel - nenechal ani granulku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 19:15
- Nahlásit

čaj alespoň lehkou dobře skladnou flízovou dečku bych jí nosila - přeci jen stárne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 19:17
- Nahlásit

Fifijednou Night spadnul s postele. Hrozná rána - a vyděšené rozespalé psisko... Bylo mi ho líto - vůbec nevěděl, co se děje a rána to byla děsná

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 19:20
- Nahlásit

Xerxová
PLESK. Ruzenin uz je spadnutej. Teda spis sesunutej.
Hrozná rána - a vyděšené rozespalé psisko... Bylo mi ho líto - vůbec nevěděl, co se děje a rána to byla děsná
Ani nemluv, ja tyhle zvuky v noci doted tezce snasim, po tom, jak odesel Kremylek. Takhle jsem aspon jen ted sledovala, jak se sune.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 19:36
- Nahlásit

Fifi
dik za tip s vestickou, ja premyslela v rozsahu deka/spacak ale ta vesticka je asi lepsi, kdyz mi stejne treba spi na nohach, tak hlavne aby mela neco co ji muze pekne chranit i kdyz se vrti a tak

chudak mala, byla prekvapena jak se to mohlo stat?

Xerxová
tojo, to me napadlo no, ale samozrejme pozde, jak psala fifijova prece jen uz taky ferinka starne a co bylo loni samozrejmost se letos meni, bohuzel teda clovek to nepozna a neodhadne dopredu...

chudak najtik, se musel asi pekne obit pri jeho vaze

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 19:55
- Nahlásit

cernej caj
no představ si, že u psa je co rok to u člověka 7 let, je to dost velkej rozdíl v tom, co pak vydrží

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 20:04
- Nahlásit

cernej caj
Jj, nejaka zateplena fliska se sustakem ji na noc urcite pri vandru jen potesi. On si to clovek neuvedomuje, jak je ma furt po boku, ale psiska starnou a Feri je vlastne ofiko uz veteranka, ne? Cilize, bylo ji nad osm?
Ja mam doma uchechtanyho skritka Bazusakovyho, tomu bylo deset. Deset??? si rikam, kdyz ji vidim, ale je to tak a taky toho uz nezvladne tolik, co driv, byt by chtela.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 20:54
- Nahlásit

dnešní Hruboskalsko

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2018 20:55
- Nahlásit

a troška jara ze zahrádky

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání