Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 15:19 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

hele co se objevilo v útulku - odebrán, zatím v řízení...
URL

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 15:28
- Nahlásit

cernejcaj
jako kdybych mela s trema kockama a dvema psama kazdou prkotinu konzultovat s vetem, tak bych nedela mic jineho, takze ja uz v tomto az tak nevysiluju
ostatne se sebou to delam stejne
Xerxova
chudak, protoze kazdy kdo csvlky trochu zna, do tohohle nepujde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 15:51
- Nahlásit

Maya
tak muz tam stejne jede na vzteklinu, ze jo... takze by tam jel tak jak tak. tak ja asi kapnu a snad se to zlepsi

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 15:59
- Nahlásit

cernej caj
taky mam doma zbytek tech ATB kapek
Jestli mas jen zbytek, tak na to bacha. Kdyz zacnes atb kapat, tak bys mela dodrzet celou dobu lecby, ne jen den dva - tim si nejvic koledujes o vytvoreni rezistentnich mrch v uchu Feriny, a to se pak hodne blbe leci. Jestli se ti to zda to samy, co uz mela, tak ji klidne druhy ucho vykapej, ale dokupte u veta kapky, at ji to pokryje cely tyden, nebo jak to dlouho brala v prvnim uchu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 16:08
- Nahlásit

Xerxová
Fajka tušíš, kdy bys proběhla o víkendu pro to roští ?? Není spěch, pokud máte zmatky pracovní, tak to nehroť
no přes ten tejden sem uplně zabitá ale ted už je mě to právě naprosto jedno takže se přizpůsobím at vás nějak neomezuju ve výletování sem celou sobotu i neděli doma takže kdykoliv se vám to bude hodit, přijedu vošmiknu, naložim, a hned padám

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 16:11
- Nahlásit

Xerxová
koukám na to čévo v Arše... ona tam dělá ta naše známá dík který máme houstéčku a ona má má taky čévéčko, takže věřím že rozhodí sítě na správných místech a určitě se udá ...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 16:28
- Nahlásit

Fajka procházkujeme ráno či dopo a pak už se ti přizpůsobíme. Takže písni, kterou hodinu ze sobotního či nedělního odpoledne si vybereš - a my ti budeme i s nůžkama k dispozici.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 16:30
- Nahlásit

Fajka ehmmm - a Night se na zahradě před návštěvou klidně chovat nebude a do každého tlapátka se vejde kilo bahna... doporučuji "psí oděv"

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 16:36
- Nahlásit

Xerxová
Takže písni, kterou hodinu ze sobotního či nedělního odpoledne si vybereš - a my ti budeme i s nůžkama k dispozici.
jé to jste hodný, to já si to zvládnu šmiknout sama
tak třebas sobota mezi druhou a třetí?

Night se na zahradě před návštěvou klidně chovat nebude a do každého tlapátka se vejde kilo bahna... doporučuji "psí oděv
jasný, však v hogofogo oblečení bych stejnak větve nestíhala, a ve psím stejnak chodim skoro furt

eh napadlo mě essi by třeba nechtěl Najtík zmastit housku že by pak od ní byl chvilku pokoj ale nevím essi by mu nevadilo že je na JEHO zahradě ? že bych mu jí naservírovala jako sobotní zpestření

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 16:42
- Nahlásit

Fajka já ti nevím - on obecně fenky miluje, lítací je - není moc prací - ale ona se ho řada fenek z oka do oka bojí a ječí na něj a vrčí, případně i rafne... a on moc neví, jak to řešit... Bojím se, aby se doma nenaštval (venku nee, tam by zdrhnul). Ale můžeme to testnout na vodítku Na Valech (naše zadní silnice "vesnického typu" - tam stejně dojedeš, abys mohla autem na dvorek) - a v případě že by to nevypadalo dobře, tak ho zavřu doma a dáma si může lítat po zahradě. Plot máme solidní...

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 16:45
- Nahlásit

Xerxová
on obecně fenky miluje, lítací je - není moc prací - ale ona se ho řada fenek z oka do oka bojí a ječí na něj a vrčí, případně i rafne...
jako ona houska ještě nepotkala nikoho koho by se bála takže se myslím že se bát nebude, ale jasný že by se to tejdřív testlo na vodítku essi dobrý a kdyby jo, tak v poho kdyby ne tak jí hodím zpátky do auta

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 16:54
- Nahlásit

Xerxová
Fajka
Jehee, jestli to klapne, tak hodne fotte! Houska s mamutem, to bude show!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 16:56
- Nahlásit

Fajka to mi už za ty roky říkalo lidí... "ona (on) se nebojí, ona (on) velké pejsky (fenky) miluje..." - a pak mají chudinky doginky šrámy na těle i na duši Většinou jim nakonec zůstanou jen kámoši z dětství, kteří tak nějak tu velikost zvládli. I když občas se nějaký veselý nerozbitný kámoš taky najde Housce věřím (do auta ji neházej, abys měla čím odjet)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 16:59
- Nahlásit

Fifi jelikož se Pepa bez foťáku nepohybuje , tak fotky jistě budou. Otázka zní, jaké - bahno, celé dopoledne má lejt, blbé světlo a dvě žížnivé čáry mizící v dáli

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 17:09
- Nahlásit

Xerxová
dvě žížnivé čáry mizící v dáli
Proste blizka setkani tretiho druhu.

Chjo, ja mam totalni, ale totalne nejvic prisernackej bahenni tankodrom podel jednoho plotu. Troldak tam lita sem a tam, kdyz jsou sousedi na zahrade s jejich cubama. Nejakej napad, co s tim? Neni to rovina, pisek tam uz byl, ten zadupal, to samy kura. Oblazky odmitam, ty by litaly vsude. Dlazbu ci tvrdej podklad tam taky nemuze bejt kvuli tem jeho hnatam dysplatickym - jsem nejak v koncich s napadama.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 17:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová
to mi už za ty roky říkalo lidí... "ona (on) se nebojí, ona (on) velké pejsky (fenky) miluje..." - a pak mají chudinky doginky šrámy na těle i na duši
.. já si jako myslím že vona se fakt nebojí ničeho
spíš než šrám na duši... aby Najtík nepřišel vo uši

vona jde ke každýmu stylem...deš si hrát? nechceš si hrát? nevadí BUDEŠ! si hrát !

Xerxová

do auta ji neházej, abys měla čím odjet)
dobře nooo..uvážu ji u plotu zvenčí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 17:12
- Nahlásit

fajka helehele - kupírovat se ouška nesmí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 17:14
- Nahlásit

Fifi asi ti nezbyde, než tu kůru tam pravidelně dávat. A nebo štěpky - ale zase aby nebyly ostré...
Malé valounky by myslíš vadily ?? Kámoš má pod akitama kačírek - a naopak se i říká, že drobné valounky jsou dobré pro nohy a správný došlap...

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 17:16
- Nahlásit

Xerxová
jelikož se Pepa bez foťáku nepohybuje , tak fotky jistě budou. Otázka zní, jaké - bahno, celé dopoledne má lejt, blbé světlo a dvě žížnivé čáry mizící v dáli
tak ona se občas i na vteřinu zastaví..ale musí bejt fotograf dost rychlej aby to stihnul

má lejt jo??? jee dyk mělo bejt už hezky!

Fifi
Proste blizka setkani tretiho druhu
uvidíme...hlavně aby nezbořili půlku zahrady

jsem nejak v koncich s napadama.
no takový řešení na chvíli u nás bývá vošmikat smrky větve který překážej a těma bahno zakrejt oni se do toho vcucnou a pak to trochu drží, ale pak se to musí celý zas vyrubat když to zaschne a to taky není nic moc :-/

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 17:17
- Nahlásit

Xerxová
helehele - kupírovat se ouška nesmí
nooo to říká jelito hostéčce furt..a vona si nedá říct a nedá ale při Najtíkově velikosti na něj možná ani nedošáhne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 17:27
- Nahlásit

Fifi a nebo investovat do pásu umělého trávníku. Vydrží to všechno (dělají se z toho fotbalová hřiště), na došlap to tvrdé není - a prodává se to jako metráž v různé výšce "trávy" a odstínu...

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 17:32
- Nahlásit

Xerxová
nebo investovat do pásu umělého trávníku.
jooo to sem viděla někde na cvičáku že to měli u překážek v místě kde se tráva nikdy neudržela....to možná není špatný

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 17:36
- Nahlásit

Xerxová
Kura, stepka - vsechno zadupe. Kacirek a valounky nechci, to by bylo to samy a navic by to litalo do travniku, to jsme meli driv a nic moc.
Ale umelej travnik, mrknu, zalezi, jaka to bude palka. Dik za tipa.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 17:37
- Nahlásit

Xerxová
Koukám na tu předpověď že má fakt lejt v sobotu, tak jako můžem to nechat na neděli na sluníčko aby měl fotograf dost světla

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 17:40
- Nahlásit

Fajka pozdě... slíbila jsem před chvilkou našim, že se v neděli zastavíme

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 17:42
- Nahlásit

odpoledne má už být polojasno... snad. Pršet má jen ráno a dopoledne.
Na zahradě máme dost trávníku, větve v bahně nejsou - takže max. budou mokré...

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 17:44
- Nahlásit

Xerxová
pozdě... slíbila jsem před chvilkou našim, že se v neděli zastavíme
v pohodě, mě je to vážně fuk mě voda nevadí OK počítám s tím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 17:51
- Nahlásit

Fifi
dekuju za radu!

xerxova fajka
jeheee tak snad to klapne to by bylo supr kdyby si mel najtik s kym zaradit a jelito snad melo doma chvilu voraz

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 18:01
- Nahlásit

ví se něco o Birmě ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2018 18:02
- Nahlásit

birma je zavalenq prci a ma.neco rozjednano, asi se uvidi jak to dopadne

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání