Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 13:13
- Nahlásit

Adam byl ráno vzorovanec nejvzorovancovatější Šprtil div se nepřerazil, skořici hledal, válet sudy se učil a dokonce byl skvělej i v kontaktu se psama - nepřed k nám nalítnul jeden, kterej to dělá pravidelně, tak jsem Adama vypustila, ať si to s ním vyřídí a on z toho krásně odešel. Pak byl na volno vyslán hledat skořici, najednou se zapíchnul a zíral a on tam na něj zízal pudlík, tak jsem Adama přivolala a spolu jsme pudlíka pozorovali, dokud ho panička neodvláčela a nakonec znovu provedl nálet ten první pes a to si Adam přišel ke mně, ať otravu odešlu pryč. No a otrava se odehnat krásně nechal. Celou dobu byl Áda navolno a bez povelu se držel u mě. Nasbíral si neskutečný plusový body

cernej caj
Furoshiki jsou barefooty...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 13:14
- Nahlásit

PetraK
setkání se srnkouá závidím. U nás by to bohužel znamenalo hysterák o kterém by věděli až v Austrálii... Ale řekla bych, že se pomalu ty kontakty se zvěří začínají lepšit

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 13:28
- Nahlásit

Jedno auto nám prošlo technickou , z mé strany komedie, jako osatně vždy.
- nevím, kde je plyn. Já to ale opravdu nevím, během jízdy nemám nejmenší problém, ale když ty pedály vídím, prostě nevím . Tentokrát to bylo trošku veselejší, protože Kia má řazení pod volantem, nožní ručku a všechna světla úplně jinde, než pažout.
Dálkové jsem prostě nenašla, pán mi musel poradit D:

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 14:07
- Nahlásit

kachna_

Dálkové jsem prostě nenašla,

tak hlavně, když najdeš dálkové ovládání to by byl větší průser, to nenajít

birma
etkání se srnkouá závidím. U nás by to bohužel znamenalo hysterák

bylo to fakt moc hezký o to víc, že se člověk jakoby neskrýval, nemusel číhat v utajení a byly jsme v kontaktu a to zvíře bylo v klidu.
Tak Rumouš je k tomuhle vedený, je od štěněte, tak to by bylo smutný, kdyby to bylo jinak.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 14:08
- Nahlásit

birma
hm, ja mela ten dojem a ted si ho potvrdila tak nic

kachna_
ale gratuluju

kdyz sla formanka v dubu na technickou, vyhodili muze ze ma zrcatko prilepeny izolepou... prilepil ho vterinakem a uz prej dobry

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 14:53
- Nahlásit

vubec nevim jak probiha technicka tak ten vtip s pedalama a tak mi asi nejak unika

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 15:06
- Nahlásit

birma
Celou dobu byl Áda navolno a bez povelu se držel u mě. Nasbíral si neskutečný plusový body

a to má jedna radost, co?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 15:32
- Nahlásit

jsem teď chodila hodinu s taťkou po zahrádce (ségra má neuvěřitelně krásnou zahradu se skalkou teď v plném květu) - moc hezky jsem pokecala s ním i s maminou

Night stále u plotu vyhlíží Afinu - ale ta se slůní a na mladíka už dlabe...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 15:49
- Nahlásit

xerxova
u nas druha skupina silnejsich kusu videla lisku na blizo, my videli jinou plachou jak se jen mihla... meli ste taky supr modelku

birma
si adamek zehlil tg cyklisty? nebo to byl spus zahul pro tebe

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 15:59
- Nahlásit

Xerxová

docela dlouho tuhle krásku

Jééé já miluju veverky, miluju. Když mám štěstí, tak občas řádí na Olšanech

birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 16:09
- Nahlásit

PetraK
a to má jedna radost, co?
To rozhodně! Vyšlo mu to takhle hezky prvně Nebudem si namlouvat, že to nebylo tim, že jsmepředtim pilně trénovali triky a poslušnost a to pečený vepřový v pamlskovníku ho prostě lákalo Milý překvapení bylo, že ten druhej pes, byl fakt jednim gestem odeslatelnej do celkem rozumný vzdálenosti

cernej caj
si adamek zehlil tg cyklisty? nebo to byl spus zahul pro tebe
to byl nerf pro oba, ale Adam to zvládnul líp, než jsem čekala Když měl asi třetí hysterák, došlo mi, že asi bude lepší to řešit stejně, jako to dělám doma, no a pokud na to byl čas a prostor, tak to naprosto nepřekvapivě fungovalo. Jen teda to dost obíralo o čas a místama to fakt nešlo, protože nechat ho sedět než cyklisti projedou, tam kde jezdil jeden za druhym, by znamenalo tam trčet do půlnoci....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 16:13
- Nahlásit

čaj lišky, jeleny a srnčí - to máme u "nás" v lese docela běžně. A potkáváme té zvěře víc a víc. Kupodivu veverek je víc v městských parcích, než jich vidíme v lese.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 16:22
- Nahlásit

birma

Vyšlo mu to takhle hezky prvně

no fšak jste si taky na tom zapracovali

birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 16:29
- Nahlásit

PetraK
no pořád je dost psůch, co bych na volno potkala dost nerada. Takovej dalmatin nebo berňák by byli cílem útoku dřív, než by si nás všimli :/

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 21:26
- Nahlásit

Rrumstajn, peknej hokej!
A i pekny pocasi, celkem teplicko, psiska funeli jak lokomotivy v polich. Kremylek si ladne klusal svym tempem, pak ulehl v bahenni lazen, dobytek jeden - ale budiz ji odpusteno, presne za tyden ji bude 11? Je to vubec mozny? Pruhum jsem musela profouknout usi, litaly si to osenim tryskem asi mimo psi hlavu, vyslovene radost ze zivota a prdim na te, panicko. Skriteckove taky spokojeny, ufuneny, coby bonus zase pak jeden vrabec lapenej na zahrade, chjo.
PetraK
Srnko setkani zavidim, to se nam stat nemuze. Bubitce at se dari v soucasny kondici este dlouho, dlooouhoo!
kachna_
Gratuluju k TK!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 06:25
- Nahlásit

čaj hezké fotky. Móóóc hezké

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 07:05
- Nahlásit

Xerxová
dik, bylo tam fakt pohadkove
az na ten nastup a vystup teda, ale kluci co nesli snecim tempem jak ja, tak vcera nemohli ani chodit a dneska je to prej jeste horsi a ja si skacu pres kaluze v NOVYCH botach z nemecka vcera sem je vyzvedla, dneska v nich byla v praci, sou to totozny papucky jako ty z kazovky, co sli uz davno do vecnych lovist tak su rada, ze sem kauf z nemecka s platbou predem riskla, bylo stesti, ze sem ten (5-6let starej) model v my velikosti vubec jeste nekde sehnala... (i ebay zklamal

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 07:56
- Nahlásit

cernej caj
jj ty mám vyfocené taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 07:58
- Nahlásit

Fajka
je pravda, ze s moji botoschizou me mohlo napadnout si pro ne skocit, protoze tam uz visi fakt dlouho

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 08:05
- Nahlásit

cernejcaj
to tam povesil nekdo kdo sd rozhodl uz chodit bosky
asi lepsi boty nez uchylak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 08:15
- Nahlásit

Maya
no asi jo, no

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 08:49
- Nahlásit

Maya
a co stekanatko? roste?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 09:11
- Nahlásit

cernej caj
stekanatko uz kouka a podle dalsi fotky ma i bilou pacicku
ale tak veselejsi fotky budou az zacnou chodit zatim furt jenom valecci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 09:23
- Nahlásit

Maya
jeee to su zvedava jak bude pak jak povyroste kdy mas odber? ted maji 2 tydny?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 10:01
- Nahlásit

cernejcaj
jj odber az nekdy v pulce cervna

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 10:03
- Nahlásit

Jo a to druhý hlavní to jsem nenapsala! Bubi je fakt vrchol pomatenosti a zbrklosti. Páč když mi šel Brtnik naproti od mámy a vzal je s sebou, tak mu utíkla a že jde po schodech - stejně jako odpoledne!! . Jenže zatímco odpoledne to pěkně odťapala a Brtník byl radostně překvapen, tak teď ve svý pošahanosti hodila šíbru a sjela ty schody po břiše!!!!! Jsem ráda, že jsem to neviděla, to už by mě z toho všeho trefilo. Brtnik za ní hodil taky šíbru a jal se zjišťovat, jak moc je dolámaná. A Bubi na něj čuměla s výrazem - Tak DÁŠ UŽ MI TEN PIŠKOT NEBO NE? Páč je zvyklá, že schody se sejdou, tam se pes vzorně posadí a je někdy odměněn. Tak za tuhle tobogánovou jízdu chtěla odměnu tutově

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 10:06
- Nahlásit

PetraK
to je super ze Bubice chodi po vsech ctyrech
a ze by fakt brtnik nenel narook na volno na tchyni ?
tusim kolegyne pred par lety si ho na tchyni nirmalne brala

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 10:21
- Nahlásit

Maya

jj odber az nekdy v pulce cervna

hmmmm, to by sis ještě měla řádně užít toho, že ses ještě nezbláznila, počkej, až přijde domů. jehehéééhehehééé.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 10:28
- Nahlásit

PetraK
tak s bubi to je supr! a k segre no comment... a snad teda bubisce ty schody nezrusi zas ctyrkolkovatost...

jojo, to byla specialne kvuli fifi vyfocena nemecka slecna mel jeste velkyho cernyho knirace, tak sem se vyfikla otazkou "schnauzer?" a odpoved "ja, ja" potesila, pac sem si nebyla krz upravu srsti uplne jista

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 10:33
- Nahlásit

Maya

Exe má v příjmení jo?? Nooo to bude Exemplář todleto stvoření, tooo bude exemplář!! jááá se vůbec nesmějůů

ad to řádění štěňat, pobavilo mě tuhle jak nějaký chovatel od malin dával video štěněte s tím, že malína je hyperaktivní magor na kterýho nikdo nemá a z kterýho se všichni prostě zblázní. Zajímalo mě to, protože to se tak o malinách říká, že jsou specifické a hyperaktivní................ tak jako po pravdě, neviděla jsem nic, co by se nedělo u nás doma a vybavilo se mi někollikero mnoho situací

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání