Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2016 13:54
- Nahlásit

Xerxová
a čubina umí (výjimečně, ale umí) ukázat i zuby...

no ty blááho, to by měla čubína asi problím teda. To je ale paní moc hodná, když hlídá takovýho rozcapence, když se navíc psů bojí. To by to měli majitelé docela pořešit.
No nic, co mi po tom vlastně. Ale....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2016 14:06
- Nahlásit

PetraK Sousedka je milionová ženská - a pro mladé by se rozkrájela (ale oni pro ni taky !) . Čubina dokonale funguje se svým páníkem (sousedky zeťákem) - navolno, perfektní ovladatelnost. Ale on se nebojí a má ji od malinkata a umí to se psy. Čubka by byla blbá, kdyby nezneužívala lehce prázdninové situace... Rozcapovací věčně rozchechtaná hlídačka to neřeší... ven s fenkou nechodí (zahradu mají obří a čubina je skoroveteránská) a ten týden (případně i 14 dní) to vždy spolu vyválčí.
Afina to má v hlavě dobře srovnané - ví, že na mě si nepřijde - a já k nim klidně vlezu na zahradu, i když je puštěná. A když jdu na kafe, tak je vzorný domácí psisko

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2016 14:25
- Nahlásit

Xerxová
Rozcapovací věčně rozchechtaná hlídačka to neřeší...

a ták, tak když to mají takhle postavený, tak proč ne, však je to jejich věc.
Jem mi to tak napadlo, že jen mně by to vadilo, kdyby mi pes "velel", ale je pravda, že na to koukám jinak.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2016 14:41
- Nahlásit

dnešní počasí má jednu nevýhodu - všechno prádlo je suchý a mně se nechce žehlit... Možná zítra po výletění se k tomu dokopu spíš... teď mě lákají štípací a paličské práce ... a večer bude kuřátko na ohýnku

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2016 14:46
- Nahlásit

Xerxová

mně se nechce žehlit..

tak zruš žehlení (což ovšem třeba u košil jde dost blbě, to přiznávám )

Kuřátko na ohýnku bude dnesk- či zítra (podle dnešní únavy )taky.Já se nemůžu dočkat až budu venku - áááááááá je krásnej pravej jarní den. Úplně mi to připomnělo dobu, kdy byl člověk malej chodil do školy. Vždycky jsem se hrozně těšila na tyhle dny, kdy už člověk nebude muset mít teplý věci a půjde jen v tričku /a máma děsně řádila, když jsem to urychlila a chodila nalehko dřív, než si představovala ona )

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2016 15:00
- Nahlásit

PetraK nezruším - nemám ráda zmačkaný věci Představa, že nežehlím třeba utěrky nebo kapesníky se mi nelíbí. A navíc Pepa má do týdne 5 bílých košil... a já taky často halenky žehlivé...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2016 15:11
- Nahlásit

Xerxová
nežehlím třeba utěrky

na ja, každej to má jinak. , utěrky byly první, co jsem vyřadila . Pěkně je pověsím, pěkně je složím a ony se vyžehlí v kominku

Tož já přeju fšem co tu jsou i nejsou krasavej víkend.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2016 15:43
- Nahlásit

Vteřinová herecká etuda:
"áááááuuuuu moje ruuuuukaaaa" ruka zoufale visí vyvěšená skoro až k zemi.
"Kačenko neumřeš na to"
"já viim" Dítě se zázrakem rovná do fyziologické polohy
Voskara by zasloužila

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2016 16:46
- Nahlásit

PetraK
Pěkně je pověsím, pěkně je složím a ony se vyžehlí v kominku
pěkně je vytáhnu ze sušičky, složim a když si toho nevážej, utřu s nima něco po marťovi.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2016 19:37
- Nahlásit

kachna_
jednou bude mít oskara a ty budeš pyšná matka
to já dneska zase slyšela neteř, jak říká dědovi, co si nechtěl vzít od ní lipo - No jo, ty jsi starej a máš starý zuby, tak to nemůžeš kousat, já jsem mladá a mám mladý zuby a tak můžu rozkousat i lipo
Xerxová
nešetřit a koupit nežehlivé košile

dneska fakt bylo krásně, prvně na triko a krátký kalhoty a mám i posekáno, květináče zakoupený, tak super, akorát jssem fakt myslela, že zdechnu

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2016 19:47
- Nahlásit

Rrumstajn,
vsem slapkam at to slape, vyletnikum vyletuje - ma byt prekrasne, tak prijemny vikend vsem.
Maya
super, akorát jssem fakt myslela, že zdechnu
Trenuj pohyb na stenatko, kdy si prcka privezes?
Xerxová
Sousedku lituju, snad fenu uhlida a nepreda majitelum zpet s prekvapenim v brisku. Tady se dneska taky tryskalo podel plotu, Skritek to prehnal a pajda, jak jinak... Ujecenym pruhum v horku trochu chybel dech, takze jecel primerene.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2016 22:01 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Fifi
dy si prcka privezes?
asi někdy v půlce června

v Laponsku maj i sochu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2016 05:41
- Nahlásit

jedeme na výlet...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2016 17:05
- Nahlásit

přijeli jsme z výletu - nezmokli jsme už jsme tu

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2016 19:29
- Nahlásit

Xerxová
dneska bylo tak hezky, ale teda u nás fučel docela severák
čaj doufám žije a neleží někde pod feratama

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2016 19:42
- Nahlásit

Maya my teda dost funěli... přeci jen ten přechod ze zimy do léta byl dost rychlý a i Night se dneska tvářil výrazně klidněji než jindy. Asi šest a půl hodiny jsme pochodovali po kopečkách (a hradech) Středohoří...

Prošli jsme dost vesniček a musím hošíka pochválit - snad za každým plotem štěkal hlídač a Night ani jednou neblafnul... a vzorně kráčel na vodítku. Pak bylo dost tůristů, nějaký ten cyklista... a světe div se, ani jeden psík na trase...

Je sucho - země rozpraskaná do trhlin už nyní... Měla jsem rpo Nighta lahev vody, ale když jsme procházeli vsí, kde paní vytírala hospodský lokál (měli ještě zavřeno) - ale dveře dokořán a vyběhla se na Nighta podívat na chodník... tak jsem poprosila o doplnění lahve. Psík obdržel nejen větší lahev vody (dvoulitrovku - abych měla co nést), ale i velekýbl ledové na pití... Vzorná obsluha

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2016 19:59
- Nahlásit

Xerxová
Sucho je strasny, spodni voda i pres obcasny destiky porad klesa. Docela se desim leta, co zase nastane. Ted je travnik i po posekani vesele zeleny, kez by to tak vydrzelo.
Vzorná obsluha
Tak to ma byt, kone napojit.
Maya
teda u nás fučel docela severák
čaj doufám žije a neleží někde pod feratama

Tady taky, aspon teplotni skok nebyl tak velkej. Na report od cajdy jsem zvedava.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2016 20:43
- Nahlásit

Xerxová
Krasny fotos, jako vzdy. Jen musim podotknout ryze osobni averzi - repka zluta, hnusna, vsude je a ten smrad z ni...
Nicmene to zluty na ruine je moc pekny, co to je? (nerikej, ze repka!)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2016 20:51
- Nahlásit

Fifi to není řepka To je nějaký rozchodník nebo tařice (rostou na šutrech, jsou to oblíbené skalničky)

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2016 22:37
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky, ta poslední je fakt super
Fifi
řepku taky nesnáším, ale letos to vypadá kolem tady i na kukuřici, tak to alespoń nebude jak ve žluťákově
sucho teda je, ale za humny máme bobří bažinu, tak doufám, že studna nevyschne

birma
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2016 15:59
- Nahlásit

cernej caj
Moc se omlouvám, že jsem se neozývala - na 25. km mi odešel displej na mobilu do věčných lovišť...
Vrhnu se na fotky a pak si dočtu, jak sis to užila
Došla jsem já i Fajka - Fajka tuším za 30 hodin a něco, já měla čas něco přes 33 hodin. Silně nás zdržela nejpoužívanější cyklostezka v okolí Brna s cyklo závodem. Pro dt (navíc s Adamem) ideální prostředí...

birma
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2016 16:36
- Nahlásit

a naše fotky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2016 17:13
- Nahlásit

birma
ja tipovala vybitou baterii, tohle je horsi supr, ze ste si to uzili, uz se moc tesim na fota a gratuluju k paradnimu casu cyklostezka teda naprd se zavodama

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2016 17:47
- Nahlásit

birma krásné fotky. Plná cyklostezka by se mi taky nelíbila...

čaj tak hlavně žes živá a že bylo hezky. Těším se na fotky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2016 18:36
- Nahlásit

birma
teda nepoznavam skoro zadny mista z tech fotek, hodis trasu?

Xerxová
uz je sosam

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2016 18:42
- Nahlásit

birma
Fajfka
Uspesny slapky, jak jinak! Teda cyklisti by me taky nenadchli na treku, Adamit musel bejt jak v rausi.
cernej caj
Co boty, cajdo? Dle reportu ste se taky meli fajne, zadny silenosti. A zitra "odpocata" do prace?

Ja pracovni vikend durch, za pc ci na zahrade, jinak zadny velky akce. Pajdy pajdaj, Pruhy si nekde sedrel hnatek ci podrapal/spalil o trni ci koprivy, boooze, to zase byla scena, jak kdyz mu ma hnata upadnout. Hysterik.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2016 18:49
- Nahlásit

Fifi on snad se chce těm svým čubím babčám vyrovnat i v pajdání. Troubelím jeden prouhatý...

Night po včerejšku zcela v pohodě - je pravda o něco dnes spavější, ale ráno v lese v chladnu řádil jak tajfun, že prý mu včerejšek nevadil.

Včera po půlce trasy jsem mu namáčela hlavu pod pumpou u zvoničky v Chrástné (mimochodem nádherný kousek baroka) a najednou všude krev... Chvilku předtím prošel šlahounem ostružiny a jak jsem asi smyla strup, tak kapal z ucha... Zaschlo to rychle - a dneska není vůbec poznat, kde to kapalo.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2016 19:15
- Nahlásit

cernej caj
Můžu ti někdy nascanovat trasu, jestli tedy z té minimapy něco vyčteš ale spousta toho byla po vlastním značení...

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2016 19:16
- Nahlásit

Xerxová
on snad se chce těm svým čubím babčám vyrovnat i v pajdání. Troubelím jeden prouhatý...
On je narozdil od nich proste bolestinek, pindour halt.
Chvilku předtím prošel šlahounem ostružiny a jak jsem asi smyla strup, tak kapal z ucha..
To by pruhy umrely na vykrvaceni a nasledny sok!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2016 19:35
- Nahlásit

Fifi Night je děsný měkouš na zacházení psychické... nejde na něj houknout a mně zase nejde na něj občas nehouknou :P Ale ze šrámů a odřenin si nic nedělá.

Afina zdá se je již neháravka - neb se už odmítá s Nightem bavit. A on chudínek nechápe, proč najednou ta změna. Zase se čubka jen válí na sluníčku a vůbec s ním nelaškuje a nepobíhá kolem plotu... PROČ ??

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání