| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2016 11:44
- Nahlásit
Fajka
pohlaď zelený plyšáky..
no ty tam čekaj spíš na tebe, dyž si ten bůch!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2016 12:40
- Nahlásit
Fajka
nebooooj tady sem nikdy nahace nevidela, az na kolegu co si rano sundal triko, ale toho si berem do alp
at se dobre slape!
birma
taky si to moc uzijte! doufam, ze budu mit signal, abych te mohla monitorovat
kachna_
ja su destova vila, me prsi vsude kam du posledni dva roky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2016 13:16
- Nahlásit
Jsem dorazila na oběd - a během půlhodiny mám ze psa mrtvolu... Sousedce dovezli na 14 dní na hlídání starší psí dámu - ridžbečku Afinu... a Afouš končí háááráááníííí. A ne Night, ale ona totálně šílí a byť si ho normálně skoro nevšímá (jo s Betou - to bylo jiného řevu u plotu), tak haraší jak puberťačka... A lítá podle plotu (společný plot máme hodně dlouhý) a píská a lítá... a ten dement se úplně uhnal. A Sousedka (celý život bezpsí a najednou zeťák do manželství dorazil s fenkou - a ona je vzorná tchýně, takže hlídání je samozřejmostí ) čubku vůbec nemohla odvolat... a heč - já Nighta odvolala. Ne, že by měl tak dokonalou poslušnost, ale fakt už nemohl
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2016 13:21
- Nahlásit
cernej caj
ja su destova vila
tak furt lepší než bůch úchylůch
Lepší víla dešťová,
té se deštík neschová
V lese nebo křovíčku
nespáchá tam honičku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2016 13:29
- Nahlásit
cernej caj
doufam, ze budu mit signal, abych te mohla monitorovat
To já taky, kdo jiný by mi dělal přítele na telefonu Doufám, že se ozveš, jak se tam máte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2016 13:42
- Nahlásit
kachna_
Lepší víla dešťová,
té se deštík neschová
V lese nebo křovíčku
nespáchá tam honičku
a myslim, že už bys měla vyrazit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2016 14:24
- Nahlásit
kachna_
nevim ale lepsi jednou za cas nahac nez furt dest
Xerxová
aspon je utahanej
birma
no kdyz se neozvu, shanej se po ty karte s fotkama aspon
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2016 17:54
- Nahlásit
cernej caj
kdyz se neozvu, shanej se po ty karte s fotkama aspon
neházej flintu Začínáte lézt zítra ráno?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2016 19:21
- Nahlásit
teda chvíli tu nejsem a kachna tady páchá takový poemy
zejtra mám tu dovolenou a má bejt hezky, tak snad nekecaj
přišel mi ten čínskej náramek, jako dobrý, akorát se obávám, že ty kovový čudlíky u zapínání teda nejsou protialergický, si budu muset asi zejtra koupit ještě bezbarvej lak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2016 19:30
- Nahlásit
jo a k tomu náramku mi poslali jako dárak takovej silikonovej pásek s lepicíma pacičkama a je na tom napsáno one touch silicon stand, netušíte někdo k čemu to je??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2016 19:32
- Nahlásit
aha, tak nic, tak už vim, mám teda ještě technoligický mezery
https://www.youtube.com/watch?v=lSycUUI3Rtc
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 05:36
- Nahlásit
kuk Hezké ráno, má být krásně a tak mám co ?? Ano, přidala jsem sek Maye a mám taky dovolenou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 07:43
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
JE KRAAAASNE A FSICI DOVOLENKARI
JSOU NA CERNY LISTINE! Pac já sedimv tramvaji a jwdůů.... do prasé ;-(
Užijte si krasnej den, snad má cajda taky takhle hezky.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 07:50 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
PetraK když u tebe na ČERNÝ listině - tak to jako že to máme dobrý ??
Nezáviď - už mám uklizené vrchní patro, dopírá se mi pračka, sušit bude slůňo venku... a pak ještě uklidit spodek v baráku a uvařit a na zahrádku vletět... Ale víkend bude výletovo pohodový...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 08:45
- Nahlásit
PetraK
já už mám za sebou i procházku s díťatem a Batynkou. Chtěla lovit (myslím) něco v obilí. Jenže co špic nevidí, to špic nevyčuchá. Nadskakovala tam jako hopík a bylo jí to málo platné, protože nic nic nic nic neviděla. Tak jsem jí nechala a jen jsem se jí smála.
Martínek se nemohl odlepit od koz (čtyřnohých)
snad má cajda taky takhle hezky.
tak radar se tváří, že je vymeteno v celý evropě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 09:07
- Nahlásit
Lucinka včéra zjistila, že kolo s velkýma kolama je fakt boží, naštěstí dostala Anetka nové kolo, tak jsem poprosila, jestli se na něm může Lucka svézt a zkusit si to (páč nám tvrdila, že nové kolo nesmí být vysoké, že by se bála)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 09:24
- Nahlásit
Xerxová
když u tebe na ČERNÝ listině
tahle černá listina je ale RŮŮŽOVÁ! takže... blbý jako.
No já jsem ráno vyprocházkovala, uklidila prádlo a nádobí, včera večír jsem si připravila šécko na chalupu, takže to jen naházím do báglů, nakopu do auta a tradáááááááááá. na chalupě dám vařit obří hrnec poblifky, maso mámnaložený, takže můžu jít dělat hovádiny s Rumíčkem na louku a kdyby bylo jasně vidět, že nikdo momentálně nestříkal pole, tak si vyrazíme s večerem do polí.
kachna_
Tak jsem jí nechala a jen jsem se jí smála.
ale ty vůbec nejsi to....škodolibá
tak radar se tváří, že je vymeteno v celý evropě
a tak to by bylo super, když už má trpět, tak ať má u toho aspoň hézky!!
(páč nám tvrdila, že nové kolo nesmí být vysoké, že by se bála)
ááá to je boží, jak se to uvažování dokáže otočit jedním detailem
A ČAJDO, DNESKA ŠLA ŠUSTKA PRVNĚ NA VÝLET. Vzala jsem si jí do práce. A vůůůbec to nevadí, že je mi ťop.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 10:03
- Nahlásit
Hele Čajdo- ešivá jsi ešče neumrzla a nebo se nezhroutila vyčerpáním, tak až se vrátíš a budeš sem koukat, tak třebas by tě tohle zajímalo? Případně i další, co s fotkama umí?
http://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/clanky/r/deta il/7809/aranzovane-fotografovani-zvirat/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 10:07
- Nahlásit
Jo a podprsenka kosticová sedí. Ale kojit se v ní holt fakt nedá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 10:17
- Nahlásit
kachna_
Ale kojit se v ní holt fakt nedá
tak ale to je snad jasný, ne? že to musíš sundat? To ti neřekli?? A jaks to dělala u předchozích dvou dětí????? jáááu!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 10:42
- Nahlásit
učí Kachnu kojit... kachny jsou přeci ptíci nekrmivé
Jsem si tedy naplánovala na zítřek podrobně cestu - jen tedy nevím, zdali nepadnu vedrem...
Start v Kocourově - pak zřícenina Ostrý, vrcholek Boreč, hrad Skalka ve Vlastislavy, pak zřícenina Oltáříček na Hrádku a kolem Lipské hory (nahoru už asi nelezu ) zpátky do Kocourova...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 10:48
- Nahlásit
Xerxová
kachny jsou přeci ptíci nekrmivé
ajo! Ty jo to je ale matka herodes!! a ešče si to posichruje tim, že si koupí nekrmivou potprdu
a zítřek podrobně cestu
to vypadá pěkně!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 11:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Xerxová
kachny jsou přeci ptíci nekrmivé
to je fakt, asi ty děti někam odvedu
PetraK
že to musíš sundat?
no to se mi jako úplně nechce, potřebuju to prso protáhnout spodem, vrchem (klidně i bokem) a pak ho nažďouchat zpátky ideálně do původního stavu tak, to nevypadalo, že mám dvě a více na jedné straně (přecijen nemusím se blížit prasnici i v tomto)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 11:35
- Nahlásit
Kachna chápu, že kojíš kvůli alergii - ale nešlo by synka kojit už jen ráno a večer... a udělat si doma ke kojení pohodlí ??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 11:46
- Nahlásit
Xerxová
chápu, že kojíš kvůli alergii
kojim, protože si myslim, že to je správný, to je přesnější
ale nešlo by synka kojit už jen ráno a večer.
no jo, však já to postupně omezuju.
A to vůbec nebyla stížnost na tu podprsenku, jestli bude takhle sedět i přidlouhodobějším nošení, tak to bude boží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 12:11
- Nahlásit
kachna_
kojim, protože si myslim, že to je správný, to je přesnější
to furt řikám, že kachna je šikovná matka, a pak že vrubozobí jsou prej nekrmící!! Vidiš to Xerxová?!
to prso protáhnout spodem, vrchem (klidně i bokem) a pak ho nažďouchat zpátky ideálně do původního stav
a mazej za kondomáčema!!!
(a když už tam budeš, vyvenči sim tě Rumíčka -Bubi bude asi spát a tvrdit, že nemá močovej měchýř, takže tu nech doma. A když s sebou vezmeš Martínka, bude Rumouš nadšenej!)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 12:16
- Nahlásit
ad ty malý děti - mi připomnělo - Rumouš je naprosto hyn z dětí na hřišti . Jak někde lítaj děti s balonem, jest téměř neovladatelným nebo takhle, je ovladatelným, to bych mu křivdila, ale je ovladatelný takovým jako trochu hromovým hlasem a pak se strašně smutně plouhá k volající / hromující osobě . A vůbec se zase vrátil k tomu, že má malý děti rád, když může, jde jim vyznat lásku k člověčenstvu, což mě potěšilo, protože poté co jsme tehdy přijeli z Pecky, tak se - spešl ječících dětí - bál. Tak jsme si na tom mákli a je to zas tak jak to bylo původně.
A včera měl pernej den Rumíček. Nejdřív měl normoš procházku a pak šel do Hornbachu. Tam si nesl svůj nákup pěkně až k pokladně (když ovšem předtím měl potřebu udělat inventuru ve všech odděleních ), pak došel na návštěvu k mámě, kde jí mocně uvítal, vykradl jí lednici a totál zničen usnul!! Von usnul!! A doma pak žáádnej Rumíček nebyl, jen stočený klubíčko v bydlíku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 12:21
- Nahlásit
Posmívám se tady sousedce, která je hlídací psí babička... (je chudák mladá dlouhodobě nemocná a asi z ní bude důchodce, tudíž skvělá hlídací možnost pro mladé na dovolené)
Čubinu jí svěřili s tím, že už dohárala a maximálně ukápne nějaká ta kapka, jak se ještě čistí... No a ridžbečí dáma se tváří, že je v nejlepším. Takže pobyt na obří zahradě se dvěma dlouhými ploty podél cest (a jsme poměrně oblíbená venčící oblast a psů kolem chodí hodně) plus náš plot Nightový... a čubina běhá a provokuje a vyzývavě se staví... no a nechce domů. Normálně je poslušná a u "babičky" bývá ráda (může i to, co doma nee) - ale najednou na "mazej už domů" neslyší. A sousedka se psů normálně bojí, a když se psí dáma zrovna nadšeně netváří, tak se jí bojí bafnout za obojek a odtáhnout domů...
Dělá si z hlídací paničky prču (a asi opravdu dohárává, protože žádné psí scény se nekonají - nejvíc blbne ona.)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 12:26
- Nahlásit
Xerxová
Posmívám se tady sousedce
nebohá to žena.
Tak jí poraď vodítko, pěkně pustit sexuchtivou čupku na zahradu s vodítkem.... zavolat. Nejdeš?? Nic, já jsem zticha, dojdu si pro tebe, beze slova odvedu dom a mazej na pelech. Máš po hehe. A za chvíli znovu, ať si čupka srovná v makovici, co jí vyjde líp, jestli poslechnout a moct být venku a nebo bejt zalígrovaná . Sousedka bude mít situaci v rukou bez stresu a feňule zjisti, že dělat si srandu z babičky není taková čurina
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2016 12:35
- Nahlásit
PetraK přesně tohle už jsme nahlásila jako možné řešení. Když tam je problém, že se sousedka opravdu bojí - a čubina umí (výjimečně, ale umí) ukázat i zuby...
Zatím funguje to, že já zavřu dveře z obýváku (takže ví, že Night ven nemůže) a pak se vystihne chvilka za ploty bez provozu lidí a psů a na šunčičku Afina pelášíí domů
|