Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:34
- Nahlásit

brut
neodplavila je voda?
nee, v 97 byla voda jenom na Moravě.
Ale solingení ocílku mám dodnes a je boží, fakt je za těch 20 let(bože! ) furt jako nová
vlk
jééé, ahoj vlku

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:43
- Nahlásit

Xerxová
no nevím nevím, jestli má obřík dokonalou hlavu. Je dost malopyskatý a ideálně rovné linie taky nemá. Ale ještě roste a hlava se vyvíjí dlouho... uvidíme.
je to mladík, takže hlava ještě dotáhne, ale už teď je podle fotek fešááák

Ale podstatně důležitější než linie hlavy je povaha a zdraví...
hlavně u dog je to zdraví asi na prvním místě ... na stejném stupínku s povahou.. Znám víc dog, ale skoro všechny mají veliké problémy se zdravím a ty, co mají zdraví dobré, tak jsou povahově v háji ....

Škoda absence klokáněte - nebojácný akční kámoš mu chyběl mocmoc
mrzí mě to, ale holt mrňousek má teď ve všem přednost ....

mám doma vzorky lan a bezpečnostních šňůr. Nové - perfektní, přímo z vývoje. Karabiny by se taky nějaké našly
já používám lana na australáky , dobře se mi s nimi manipuluje a také mi udrží Bruta, když se rozhodne běžet za kočkou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:47
- Nahlásit

brut možná dotaz blbý - ale ty dogy s blbou povahou jsou papíráci ?? Já si totiž myslím, že těch dog znám relativně dost a s výrazně blbou povahou jsme se snad nepotkala... Jasně - každá je jiná - mají různý temperament - ale zvladatelné a neagresivní bývají abych tak řekla standardně...

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:48
- Nahlásit

kachna_
nee, v 97 byla voda jenom na Moravě.
a nebyla jsi tam náhodou, když jsi kachna .... co jinak dělají káčátka? Jo a máš tady zase nějaké věci pro Martínka

solingení ocílku mám dodnes a je boží, fakt je za těch 20 let
já mám od nich nůžky a lepší neznám .....

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:50 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
tady dvě utráceli, páč napadly paničku - dlouho před tím se toulaly (jako občas, ne trvale), soused dokonce sepisoval petici, aby se to začlo řešit
ale jinak osobně zkaženou dogu neznám a sousedovic doga byla jediné nezkažené zvíře, co měli.

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:51
- Nahlásit

kachna_
já mám solingen ocílku po bábině.... padesát let jí je...té ocílce a taky pořád jak nová

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:52
- Nahlásit

Xerxová
ale ty dogy s blbou povahou jsou papíráci
jj, papíráci .... u jedné si myslím, že je špatný páníček ( zdá se mi chováním jako magor ) , druhá je zpovykaná mladší doga s mladou slečnou, která evidentně měla dřív max čivavu, ale doga napadá vše, co se okolo šustne... třetí je dospělý pes okolo kterého se bojí projít každý...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:52
- Nahlásit

brut a že má mrňousek přednost - to chápu a znám dobře.
tady trpajzlíci loni s Betkou a letos s Nightem

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:54
- Nahlásit

brut
nebyla jsi tam náhodou, když jsi kachna
neee
co jinak dělají káčátka?
hlučej nahoře, když maj už půl hodiny spát
Jo a máš tady zase nějaké věci pro Martínka

hele, tebe pustily oči na Internet?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:55
- Nahlásit

vlk
Cus vlku, to je dost, ze se ozves. Ani to nedocitej, radsi pis, jaka u vas.
brut
ona se přizpůsobí, ale občas to prostě zkusí ... holt v 7 měsících ještě moc rozumu nepobrala
No jo, to je mlada. Ale aby to nedopadlo jak u Kremyla, ta ve svym veku ho taky furt nepobrala.
Xerxová
Nové - perfektní, přímo z vývoje. Karabiny by se taky nějaké našly
Joaha, tys primo u nej zdroje... tak to pak jak drivi do lesa nosit, ti neco doporucovat.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:56
- Nahlásit

hmmm - tak jsme asi měli kliku. Neb jsem před první dogou neměla ani křečka... Ale všechny tři, které už naším životem prošly byly povahově úžasné (přitom každá zcela jiná) a tenhle dorosteneček taky zatím povahově vypadá slušně.

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:57
- Nahlásit

Fifi
u nás furt stejně, akorát mi skončila nemocenská a tak jsem zas musela na chvíli do práce.... než mi zas prdne céfka....jinak psiska zdavý, Ašopsisko konečně přestalo růst....

birma
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 21:00
- Nahlásit

Já dog moc neznám, ale ty co jsem znala byly zlatý. Jen kamarádka prej v ostravě potkává jednu fakt agresivní a druhá kamarádka prej potkala dvě nějaký šáhlý i tady u nás

Se solingenem jste mě potěšily moc, snad bude i ta nižší řada dobrá. Nůžky bych od nich chtěla já na tvoření

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 21:02
- Nahlásit

Xerxová
Ja par dog znala a vsechny mely takovy pohotovy, normalni panicky. Takze i psiska v pohode, umely se vyhybat lidem, psum i detem v trysku, byly k tomu vedeny.
vlk
a tak jsem zas musela na chvíli do práce.... než mi zas prdne céfka....
Sak to uz mas vopraveny, nic prdat nebude?
Ašopsisko konečně přestalo růst....
Dumam zrovna, kolik mu vlastne je. Tri? A jakych nebeskych hmotnosti dosahnul, na vejsku je tady asi Xerxova.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 21:02
- Nahlásit

Xerxová
Dorosteneček je úžasnej a mě si zvlášť našim rozloučenim úplně omotal kolem prstu

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 21:25 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Fifi
vopravený to je ale ty nervy v práci to dlouho přežít nemůže....jj 18 prosince mu budou tři, takže konečně dospělej pes....váží +/- 88 a vejšku fakt nevim.... neměřili jsme ho teď, ale počítám, tak kolem 86....hlavu má taky nad stolem

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 21:34
- Nahlásit

vlk
nervy v práci to dlouho přežít nemůže..
Fuj, a predcasnej nakej nehrozi?
váží +/- 88 a vejšku fakt nevim.... neměřili jsme ho teď, ale počítám, tak kolem 86....hlavu má taky nad stolem
Potespanbuh, to je hovadko, jak by rekla babicka. Si pomalu 90kg hovadko tohoto vemene radsi nepredstavuju, mam k nim respekt velkej.

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 21:38
- Nahlásit

Fifi
nehrozí, na to mám málo bodů.... no nakonec finančně se mi oplatí spíš občas pomarodit než brát částečný ....

Ašopes je naštěstí povahy spíše flegmatické a klidné, čék se mu musí hodně nelíbit a nebo být otravný, aby se vytočil...a protože vyrostl se šibama, tak ho ani hned tak nenasere nějaký cizí pes...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 21:41
- Nahlásit

standardní kuchyňská linka má 85 cm - takže pokud má kohoutek na úrovni linky... pak má kolem těch 85. Stůl bývá nižší - asi 76...
Najt má teď (9,5 měsíce) 86 cm v kohoutku - tudíž pohodlně vylizuje dřez... aniž by musel stoupat "na špičky"
Ale je lehoučky proti Ašopsovi - má zatím jen 65 kilíček.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 21:45
- Nahlásit

Xerxová
že má mrňousek přednost - to chápu a znám dobře.
tady trpajzlíci loni s Betkou a letos s Nightem

tééda, ty jsi dvojitá babička ...gratuluju

kachna_
hlučej nahoře, když maj už půl hodiny spát
klasika, uličnice

hele, tebe pustily oči na Internet?
mno, zkouším, co se stane, když budu .... zatím to jde, ale přerušovaně... musím od pc uhýbat očima a odkládat ho ...

Fifi
No jo, to je mlada. Ale aby to nedopadlo jak u Kremyla, ta ve svym veku ho taky furt nepobrala
nestraš

Xerxová
tak jsme asi měli kliku
nebo k nim přistupujete zodpovědně a pak nejsou žádné problémy ...a to od výběru štěněte, přes výchovu a další nezbytnosti ... ( což si myslím, že je ta správná varianta ...a to jsem to tady jen prolítla očima, páč dočítat tenhle guláš není možné )

vlk
zdar vlčkůůůůůů .... koukej se opatrovat, co si to vymýšlíš !!

psiska zdavý, Ašopsisko konečně přestalo růst....
to už je tak velký? Hergot, toto uteklo ....

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 21:45
- Nahlásit

zde nejnovější foto:

Xerxová
aha...tak to je Ašok menší...kohoutek má teda spíš jako stůl....

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 21:49
- Nahlásit

brut
zdař babi....nevymýšlím si nic... jen v práci to jsou takový nervy s těma našima chlapama, že se někdy divím, že nemám další infarkt...no jak mě vytočej moc, tak se hodím marod a budou mět po ptákách, šunti.

jj je to kus pořádnýho dobytka jak by řek náš děda....kdyby ještě žil...

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 21:51
- Nahlásit

Fifi
vlk
predcasnej nakej nehrozi
nehrozí, na to mám málo bodů.... no nakonec finančně se mi oplatí spíš občas pomarodit než brát částečný ....
jaká koli operace srdíčka či mozku, pokud to není ve velkém, tak nedává počet bodů ani na ten nejnižší důchod ... navíc s tím, jak to teď funguje bych se dost bála o něj žádat ... Většina lidí odchází znechucená, ponížená a hlavně bez možnosti si o něj dalšího min půl roku zažádat..
Počet bodů je nastavený tak,aby se na ně běžně nedosáhlo ....

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 21:53 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

vlk
medvěd

NĚCO PRO DLOUHÉ ZIMNÍ VEČERY
http://lpfan-draw.blog.cz/1411/kaktus

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 21:56
- Nahlásit

vlk
18 prosince mu budou tři, takže konečně dospělej pes....váží +/- 88 a vejšku fakt nevim.... neměřili jsme ho teď, ale počítám, tak kolem 86....hlavu má taky nad stolem
to je telátko

Ašopes je naštěstí povahy spíše flegmatické a klidné, čék se mu musí hodně nelíbit a nebo být otravný, aby se vytočil...a protože vyrostl se šibama, tak ho ani hned tak nenasere nějaký cizí pes...
jasně, musí mít s nima svatou trpělivost

jen v práci to jsou takový nervy s těma našima chlapama, že se někdy divím, že nemám další infarkt..
tak opatrně!!! Ať se ti nic nestane ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 21:59
- Nahlásit

vlk
nejnovější foto:
No TEN JE!

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 22:01 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

vlk
čéče dávej na sebe pozor

huba namazaná, packa ovázaná a hurá do pelechu

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 22:02
- Nahlásit

vlk
no nakonec finančně se mi oplatí spíš občas pomarodit než brát částečný ....
To mas recht. Hlavne teda opatrne, nenech si cevku dalsi prdnout kvuli necemu, jako je prace.
brut
nestraš
Nestrasim, jen rikam, jak to je u nas. A jsem za to rada, v domaci smecce zadny problemy, na venceni si halt vybirame vhodny material.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 22:18
- Nahlásit

Fifi
Nestrasim, jen rikam, jak to je u nas.
Klokáně k tomu asi jednou dojde taky ... jak se pořád učí od plesnifců ... to je něco, taková škola bláznů

A jsem za to rada, v domaci smecce zadny problemy, na venceni si halt vybirame vhodny material.
mno,u tebe to je jiné a navíc nevyhledáváš moc kontakty... já potřebuju Klokáně k práci pro sebe

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 22:26
- Nahlásit

brut
já potřebuju Klokáně k práci pro sebe
Myslis coby asistenta nebo nahanece na auzi srazech? Pripadne i doma, podej, prines... nevim, abych nevyznela zle, ale na to by se treba hodilo jinsi plemeno. Bo krotit a pretvaret? - ale rikam, treba to blbe chapu - zrovna honaka... No nic, jak sem rikala, uz nutne potrebuju patecek. Tak dobre noci.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání