| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:09
- Nahlásit
denyk
To sem, sak tady to je sama kravicka,, kus jako kus.
A jinak, na opary, afty, koutky ci jiny veci nastesti netrpim. Jednou za rok ci dva pri virozce mirnej opar se vyskytne. Nevim proc, ale dycky mi na to zafungala obycejna zelena Stoma, zubni pasta. Napatlat brutus na to, palilo to jak cert, nechat zaschnout... a bylo to vyreseny. U chronickejch a deledobejch asi nesmysl?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:11
- Nahlásit
birma
hodně starý nože a říkala, že žádný cenově dostupný nový nemaj takovou ocel...
Jop, naprostej souhlas.
A dost radsi o nozich, pristi sobotu budu porcovat pulku prasete, radsi brousit ani nic nebudu. At nejsem oblepena jak vanocni strom.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:11
- Nahlásit
birma
! Úplně si mi způsobila absťák po takovejch místec
kdyby měl Adámek rád pižličky, tak prosím, ale jinak tůdle
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:12
- Nahlásit
Fifi
budu porcovat pulku prasete
proč porcovat? Hoď na zem, holky si to naporcují
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:20
- Nahlásit
Pižly pižly,
kam sme pšižly?
Pižly, pižly, pižličky,
tady bydlej vižličky.
Bijec drsný, Bukvička
hnije mu teď tlapička.
Bukvička a Adamita
asi svorní nebudou,
co se vztahů spolu týká.
Vzali by to obrubou.
Nic, chci uz zase patecek. Zase mi sibe a omluvte pokus o vers.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:21
- Nahlásit
denyk
Hoď na zem, holky si to naporcují
Pche! Nas.at jim! Sem tuhle hledala neco na lidsky jidlo v mrazaku, maso pro cokle tam tuna a JA?? nemohla nic najit? Takze zadny hazeni na zem, stejne na ne neco zbyde. Ale tesim se na flakotu, poradny praseci, od vseho neco. Panenka na prirodno, domaci tatarka.... Poctivej rizek z krkovice...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:23
- Nahlásit
já si původně chtěla zítra vzít dovču (mám jí ještě mocmoc) a nic... Nestíhám nestačím nasvačím (to kecám, svačinu si vzít nedám)... i když zítra neučím, uředničina bobtná a bobtná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:26
- Nahlásit
denyk
to je naaadhera
Fifi
Bijec drsný, Bukvička
hnije mu teď tlapička
to nevim, jestli denyky potesi
Xerxová
tak cely vanoce aspon muzes byt doma?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:27
- Nahlásit
Fifi
Panenka na prirodno, domaci tatarka.... Poctivej rizek z krkovice.
mňáááám
ale s tou básničkou sto přepískla
Až tě potkám, tak ti to spočítám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:29
- Nahlásit
denyk
Až tě potkám, tak ti to spočítám
Vlk taky sliboval...
A vubec, kde je vlk? To snad uz musi mit pocitadlo v paratku.
To samy Vero - cajdo ona ma pc taky troubles nebo jen nema naladu se nekde vypisovat? Buldozer cajk?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:29
- Nahlásit
Ta sviňule se ze sedačky odstěhovala na pelech aby si tam hňoustala tu hnátu já ho minutku nevnímala a hned využil situace. Okřikla jsem ho, hned packu pod hlavu a dělá jakoby nic
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:30
- Nahlásit
Xerxová
A stihnes si to dovybrat?
uředničina bobtná a bobtná
Ani nemluv...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:32
- Nahlásit
denyk
odstěhovala na pelech aby si tam hňoustala tu hnátu
Hele, mu davej jen obyc fusku na doma, svoji, volnou. Chytnout sikovne paskou, bude mu to vetrat, ale nedostane se k tomu na ferovku. Ze zdravim Hnoustalika (oni umej bejt straasne nenapadny).
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:35
- Nahlásit
Fifi
fusku né, té by si všímal úplně nejvíc, fusky miluje, i vypraný...
Už to mám docela vychytaný aby to drželo.
(oni umej bejt straasne nenapadny).
jako fákt strašně
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:38
- Nahlásit
Tuhle pipí mosím přeposlat kámošce ta je nádherná
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:46
- Nahlásit
denyk
Tak jsem byla v lékárně, nakonec jsem jsi řekla, s.ru na to
pašáááááák !!!! ..tak ať ti to zabere a to co nejdřív
Klokan není mo komunikativní, nevyznám se v něm, někdy by dračil s fenkou a lítal div né po stromech a za půl hoďky povrkává...nebo naopak, ale to má po bývalém, to byl taky takový schizofreníček
ty má Klokáně nejraději ... asi žije v představě, že každý pes se dá rozběhat a rozblbnout neb to stále zkouší na oba plesnifce a kupodivu jí to chvílema i funguje
birma
Mám dárek pro mámu - tři kuchyňský nože dohromady skoro za 2 litry
tak to by byl pro mě super dárek, páč u nás jsou nože taky neustále tupé , určitě uděláš mámě radost
kachna_
solingenem jsem strávila střední školu, byly super a někdo mi je ukrad
neodplavila je voda?
Fifi
Ale stejne nej je asi 30letej nuz, brousitelnej, zdedenej, miluju ho.
ti závidím ... já díky vaření omladiny přišla o svůj milovaný, mi na něm udělali zuby Takže teď mám jen ty obyč a nic moc ....
Maya
já už kolikrát přemejšlela nad těma keramickejma nožema, ale jsou na to takový rozporuplný recenze, že zatím nic
mám jeden a opravdu nic moc ...a to byl poměrně drahý , ale kamarádka si je nemůže vynachválit - má stejný jako já
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:47
- Nahlásit
Fifi
Nic, chci uz zase patecek. Zase mi sibe a omluvte pokus o vers
tys pakoooooo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 19:58
- Nahlásit
brut
Jehe, cau Brutico, babco na plnej uvazek.
ty má Klokáně nejraději ... asi žije v představě, že každý pes se dá rozběhat a rozblbnout neb to stále zkouší na oba plesnifce a kupodivu jí to chvílema i funguje
Tak to by asi moje cubky pekne stvala. Jsou rady za autisticky vychazky se zlatakama, kdy si sebe navzajem de facto nevsimaj.
A vubec, uka foto naky Klokanete aktualni?
denyk
Kolik za tu pipi chtej? nebo to je z utulku?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:00
- Nahlásit
denyk
pěkný fotečky, takhle já si fotím akorát strom
brut
mám jeden a opravdu nic moc ...a to byl poměrně drahý , ale kamarádka si je nemůže vynachválit - má stejný jako já
no asi takhle právě vypadaj ty recenze
to samý bylo na keramický pánve, nakonec jsem koupila radši obyčejnou
|
Xerxová
Člen |
- Nahlásit
Fifi stihnu vybrat snad dost - ale příští pátek mám dálkaře - to taky nepůjde, tak asi celý prosinec vyhlásím tří či čtyřdenní pracovní týden...
Dogoušek dneska byl na dlouhé procházce vzorný - neb v té zimě a bahně jsme byli v lese sami... Pak poslouchá opravdu na tiché povely, reaguje přesně, klidně, pohodička pohoda... celou dobu na volno.
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
Fifi
http://www.sbazar.cz/utulek.jimlinuloun/detail/850 1538-foxinka-c4459-nejspise-krizenec-stene-asi-3
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:03
- Nahlásit
Xerxová
Pak poslouchá opravdu na tiché povely, reaguje přesně, klidně, pohodička pohoda... celou dobu na volno.
Njn, takhle to byva. A ja podobny vychazky uprednostnuju, mam lidi po celym tydnu dost. Kratky pracovni tydny prosincove - ideal!
denyk
Aha. Utulkacka, krasny pipii.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:07
- Nahlásit
no já taky lidi nemusím, míst na klidné procházení znám dost a umím cestičky bezlidnaté nalézt - ale tu potvoru dorosteneckou musím naučit, že cizí lidi a psy má alespoň maličko ignorovat... Až se to naučí, do civilizace polezu minimálně...
Jak mě to nebaví - už aby to pochopil... Zatím mám občas posilovnu zdarma (a pak se mi Ešuska směje, jak s čoklem vypadám )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
ale tu potvoru dorosteneckou musím naučit, že cizí lidi a psy má alespoň maličko ignorovat...
Pevny nerv a sval!!!
Edit - jeste k tem voditkum, zkus se mrknout na Gappay. Maji tam prepinaci asi 2m? pripadne 5m snuru na obrany. Mam je radu let, vyzkouseno oboje i pri obranach s rtw. Karabiny drzi, voditka i obojky retizkovy od nich taky. Voditko ani snuru nemam teda v kuzi. Nebo kamoska s dogama pouzivala vazaky na kone, to taky ustalo dozi pubertaky v poradku.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:14
- Nahlásit
Fifi
vlk zde.... ovšem snaží se dočíst nedočitatelné.... je toho mnoho....jinak rumštajn všistkym
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:15
- Nahlásit
Fifi
Jehe, cau Brutico, babco na plnej uvazek
nazdááár
Tak to by asi moje cubky pekne stvala. Jsou rady za autisticky vychazky se zlatakama, kdy si sebe navzajem de facto nevsimaj.
ona se přizpůsobí, ale občas to prostě zkusí ... holt v 7 měsících ještě moc rozumu nepobrala
A vubec, uka foto naky Klokanete aktualni?
došel mejlík? Něco vám sem dám ... ale moc fotek nemám, páč se fotí ještě blběji jak plesnifcíííí
Maya
no asi takhle právě vypadaj ty recenze
proto ti to píšu ... o pánvích mi ani nemluv ... jednu keramickou mám a zničil jí synek tím, jak na ní neustále dělal míchaná vejce... takže zlatá klasika!!
Xerxová
panííí, máte krásného obříka ... jeho hlava je naprosto dokonalá ...by se líbil Klokáněti a i by si s ní mohl zaběhat, o to víc mě mrzí, že jsme nemohli na procházku ....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:15
- Nahlásit
Xerxová
u nás na filu si nechali udělat vodítko z horolezckýho lana i s horolezeckou karabinou, to prej udrží i vola
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:19
- Nahlásit
Maya
my máme na Ašopsa taky horolezeckou karabinu a kravskej řetěz.... zatím taky drží....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:26
- Nahlásit
Fifi když jsem ztratila v Jizerkách milované vodítko na Betu (zůstalo ležet u potoka vysoko v kopečkách a přišli jsme na to až v civilizaci...) , tak jsme jí pořídili dlouhé přepínací lehoučké a skladné - určené "pro čivavy a další malá plemena". A na něm chodila asi dva roky, a Najtík až do půl roka Vyhodila jsem ho po dovolené - slaná voda způsobila, že malé karabinky začaly drhnout a já se bála, že nevydrží... No nevydrželo to přepínací novější - s podstatně většíma karabinama. Ale nebyla to žádná kvalita.
Teď jsem koupila rychle první (dle prodavačky kvalitní) vodítko a uvidíme... Je přepínací, dost dlouhý
brut no nevím nevím, jestli má obřík dokonalou hlavu. Je dost malopyskatý a ideálně rovné linie taky nemá. Ale ještě roste a hlava se vyvíjí dlouho... uvidíme. Ale podstatně důležitější než linie hlavy je povaha a zdraví... Škoda absence klokáněte - nebojácný akční kámoš mu chyběl mocmoc
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2014 20:30
- Nahlásit
mám doma vzorky lan a bezpečnostních šňůr. Nové - perfektní, přímo z vývoje. Karabiny by se taky nějaké našly - ale já doufám, že brzy bude klíííídek a opět přejdu na ta pohodlná skladná vodítka
|