| Autor |
Zpráva |
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 08:59
- Nahlásit
pawLINka
Dáme si růži do klopy a budeme čekat.
No hlavně tu růži,bez ní vás nigdo nepozná.
Alexa
ty woe burani ve městě
Ty se tlemíš,ale já s městama problém nemám,ofšem z Prahy mám paniku.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:13
- Nahlásit
Alexa
ty woe burani ve městě
vole, já ve městě bydlím a dokonce docela velkém, ale nemůžu za to jaká jsem
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:13
- Nahlásit
Pavlii no já když jedu do centra tak právě parkuju u Masaryčky bo jinde jsou ty modrý zóny či co a tady nejsou a k Hlaváku je to pár kroků. Na Hlaváku je podzemní parking - vim o něm ale nezajíždím tam skrzevá klaustrofobii bo bych už asik nevyjela. To je lepší na Roztyly tam můžem počkat u OBi zadáčo a ještě můžeme zajít na kafe než se přihrabou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:24
- Nahlásit
Pod hlavákem v tom parku nejsou zóny, a pozor, na zóně můžeš stát, když v tom autě sedíš, to ti nikdo nemůže nic říct. Když vylezou výlezem do šervůdu, jsou hnedle na dohled od auta.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:39
- Nahlásit
Bože vy ste fakt vesničani,ale nesměju se vám, páč se možná ztratím autem v Brně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:41
- Nahlásit
makrel
jooooo a budeme obě ztracené
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:42
- Nahlásit
Montytobě to snad hlásí ve vlaku, ne, které je nádraží.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:45
- Nahlásit
makrel
jo jo, z toho strach nemám
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:46
- Nahlásit
Monty
jsem čekala, že mi napíšeš, že mi to řekne navigace. Kterou ovšem nevlastním
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:47
- Nahlásit
hancaw
hele a nemůže se parkovat na hlaváku nahoře, z magistrály???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:48
- Nahlásit
makrel
vole, jsem dost bubá, ale ne natolik abych si nevšimla a nevěděla, že nemáš navigaci já jsem blbá na jiné věci, třeba nástup a výstup z vlaku s kníračema
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 10:11
- Nahlásit
kurňa, tak přes ten eshop jízdenky nakupovat nebudu nemám ani platební kartu ani pay sek, sakra, proč to jako nejde normálně přes intrnet banking???
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 10:18
- Nahlásit
Monty
A jaký je rozdíl mezi koupením jízdenky dopředu přes net a přímo na místě?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 10:19
- Nahlásit
pawLINka
no že bych to měla o stofku levnější přes ten eshop než normálně
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 10:29
- Nahlásit
Monty
Fakt? Takže ta cena,co jsem si spočítala v tom, jaks to sem dala, je jiná než bude v reálu?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 10:34
- Nahlásit
pawLINka
ježkovy oči to nevím ale ty jsi to měla dražší než jsem psala já, ne???
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 10:38
- Nahlásit
Monty
Dražší jo, ale teď jsem nepochopila, jestli ta cena, co mi ji to tam spočítalo byla jako s tou slevou, když si to objednám přes net nebo normální a ta sleva by se eventuelně odečetla až pak.
Nešiř paniku, jo?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 10:41
- Nahlásit
pawLINka
no šířím, protože jsem se blbě koukala, koukala jsem na in 25 a já mám vobyč. a tak by mě tam i zpátky vyšla přes 800 kč a to je jako fakt strašně moc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 10:57
- Nahlásit
už jsem podruhé volala na infolinku ČD ti ze mě musejí mít radost
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:01
- Nahlásit
Monty
No tak prostě jsem z toho ještě víc zmatená a vidím to tak, že před odjezdem prostě koupíme hromadnou jízdenku a jedem. Nebudu si komplikovat život.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:09
- Nahlásit
pawLINka
prý se to dá koupit za ty eshopácký ceny den předem na nádru, tak si uděláme po práci v pátek procházku jako je rozdíl osm stovek nebo 5
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:10
- Nahlásit
Alexa je tam i nadzemní ale většinou obsazený takže já jezdim na jistotu a to je u Masaryčky bo kdyby mě to nahnalo do podzemí tak za sebe neručim. Kvůlivá klaustrofobii nejezdim nikdy do myčky a podzemní parkoviště by byl můj hrob nesnášim ho když řídí někdo jinej a řídit já - jsem mrtvá.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:10
- Nahlásit
Monty
Takže, když se přinutím a koupím jízdenku den předem, tak levněji? A jaký je heslo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:12
- Nahlásit
hancaw
Tak mi, pani, prosim do mapky namaluj, kde to přesně je. Já si ji vytisknu a bude.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:15
- Nahlásit
pawLINka
jaké heslo? o čem mluvíš??????
tady se podívej na kolik by tě to vyšlo
cd.cz/eshop/
jsou tam levnější a dražší varianty, pokud by to bylo o hodně levnější tak si to normálně na pokladně na nádru den předem koupíš, kapišto?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:21
- Nahlásit
pawlinka pojedeme s Pavlii spolu a jedna by pro vás došla k vlaku takže byste na nás počkali v hale a tam bude zásilka vyzvednuta a druhá zatím ohlídá poblicajty a čukle v autě
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:24
- Nahlásit
Monty
Ježiš, to byl pokus o vtip.
Prostě v pátek se vypravím na nádr a koupím jízdenky.
hancaw
Jé, tak to je ta nejsnovější realita, bo už vidím jak bloudíme na opačným konci Prahy než nás budete čekat.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:27 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
pawLINka
jo my taky, vemu holky po práci na nádr, doufám, že to může být zakoupeno na kterýmkoliv nádru, ale už tam po třetí nevolám a doufám, že to jako den předem nemyslí 24 hodin, ale že to bude stačit koupit třá v pátek večer, když jedeme v sobotu brzy ráno
jako nedivte se, že tak plaším, ale já měla režiku na vlak jen jsem ji ukázala a jezdila jsem si kamkoliv zadarmo teď jsem v pasti, jsou to pr mě novinky
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:29
- Nahlásit
Tuším, že tu někdo popátval spacáky, mám tu myslím 3, stan a karimatky, kdyby to bylo ještě aktuální..?
Jinak já asi v SO nepříjdu, do mi dorazí ajťák
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:30
- Nahlásit
Monty
jsem v pasti, jsou to pr mě novinky
Pro mě taky, protože já jsem nikdy nikam vlakem nejezdila. Vlastně i busem jsem se naučila jezdit až teď díky neustálým služebním cestám.
Max jsem vždycky jezdila městskou a od té doby, co mám řidičák, tak autem.
|