Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Grinova párty
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 31 . 32 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:02
- Nahlásit

Gerda
NA SOBOTU JE NUTNÝ BŮCH.
Ale vůbec ne, bude tam Trix a opiška a Ziro bude šťastnej, a nebude mě to stát tolik nervů jako Bůch.
No, ale knírače vzít samosebou můžu...

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:05
- Nahlásit

Atusch
Ale vždyť přijede elmuš na kousání...z bráničů už teda skoro nikdo nezbyl....Trix a opišta budou i v neděli...navíc v sobotu odpo máme jít zapejkat ty nehty....

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:05
- Nahlásit

Atusch
No, ale knírače vzít samosebou můžu...
to by jste byla paní moooooc hodná a byly bysme vám velice vděčné

hancaw
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:09
- Nahlásit

Gerda jsem zde autisto ! Co žádáš? Gde mám koho nabrat? Mám strašný práce tak šup šup

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:13 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

hancaw
Oooo díky ti - vem si na starost závoz Paw s picbumeme Dylynou a s Debilnim Tomem - potřebujem je vyzvednout na nádru a dopravit do Jílu. Ještě mi chybí Pavliii, aby nabrala Pakoníkovou. Myslim, že ty to do auta nenašťoucháš. Je potřeba vtšího vozu. Atuše si vzala Montyjofku. Chybí teda ještě Pavliii pro Pakůňovou.
Jsi dobrý člověk, děfče, pámbu ti to voplatí na melírovaný malogolyji.

hancaw
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:20
- Nahlásit

Gerda na jakým nádraží a v kolik hlavně!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:23
- Nahlásit

hancaw
No já nevim, v kolik přijedou...asi kolem desáté a asi na hlavák...

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:26
- Nahlásit

hancaw
Gerda
Paw myslím něco psala, že buď v devět nebo jedenáct, něco před desátou bychom tam měly být my

Grin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:37
- Nahlásit

kéž byste tam tak někdo mohl vzít Grinečka aby chudinka neseděl zavřenej doma zatimco já budu v hokně ještě že to neví že se něco takovýho chystá a on tam nebude

Pavliii
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:39
- Nahlásit

Prosymvás, jsem tu taky a hlásim se o pakoňovou, a klidně ještě někoho, eště sem vás nedočetla...

Pavliii
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:45
- Nahlásit

Pakunobecny
pani, napiš mi kdy a kam dorazíš a telefén na emila, sem přetpotopní a nejsem na tajný

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:46
- Nahlásit

Grin
Jestli chceš, Grinečka s sebou vezmem

Pavliii
Jsi zlatej člověk, díky moc! Jde o vyzvednutí z nádru, dovoz do Jílu, v neděli dovoz z Jílu na nádr. Myslim, že neděli pořešíme autama v sobotu, to se nějak uspořádáme do aut líp, ale tvoje velkoauto je veliká pomoc.

Pavliii
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:48
- Nahlásit

Gerda
no dyť to je jasná věc, akorát sem už tradičně mírně retardovaná... ani masku eště nemam

Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:50
- Nahlásit

Grin
kéž byste tam tak někdo mohl vzít Grinečka
Grinečka samosebou vzít můžem!!!

Monty
něco před desátou bychom tam měly být my
Asi by to chtělo malilinkato upřesnit A founy by sme si mohli na FB vyměnit taky. I když s kníračema se nebudeš dát nepoznat

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:54
- Nahlásit

Pavliii
Masku byste mohli mít s Pakoňovou spolu, budete jediný poseroni ))) Jinak ale doufám, že máš volnou i sobotu na Jílovský setkání...

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:55
- Nahlásit

Atusch
budeš běhat po nádru s takvou tou velkou cedulí kde bude hledá se buranka s bílejma kníračema????

Grin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:55 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Atusch
Gerda
Grinečka samosebou vzít můžem!!!
já bych se bála aby tam něco neproved nebo neutek nebo tak... a nebo naopak aby neměl trojma že ho něgdo někam odváží..

Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:59
- Nahlásit

Alexa
budeš běhat po nádru s takvou tou velkou cedulí kde bude hledá se buranka s bílejma kníračema????
Zvážím to

Grin
by neměl trojma že ho něgdo někam odváží..
jj to chápu, ale vem si jak velmi by si vážil setkání s tebou

Grin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 23:00
- Nahlásit

Atusch
jak velmi by si vážil setkání s tebou
šiiiš no jo nejspíš by mě zase strašně seřval po návratu, stejně jako když jsem se vrátila z dovolený

Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 23:04
- Nahlásit

Grin
nejspíš by mě zase strašně seřval po návratu
Asi jo. On to prostě potichu neumí

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 23:27
- Nahlásit

Pavliii
akorát sem už tradičně mírně retardovaná
Tak to sme dvě páč vodjezdy a příjezy má na starostě Paw eště vo tom neví ale dojedem houfne a já doted nevím ani v kolik mám nasednout do kerýho vlaku natož kdy a kde vysedám to bé prekérka.Dyžtak operativně pošlu tel.přec Gerdičku v FB

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 07:38
- Nahlásit

Atusch
jasně, napíšu ti ho do zprávy, a můžeme dojet na to hl. nádraží?
Pokud ano, tak bychom tam měly být v 9:48
a poznáš nás snadno, takhle vystresované tak budeme jen my

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 07:47
- Nahlásit

Pakunobecny
vodjezdy a příjezy má na starostě Paw
Enom esli to nebude ta zásadní chyba.

Kdysi jsem jela na služebku do města vzdáleného cca 10 km. Tam jsem trefila naprosto v pohodě a byla jsem ščastná jak blecha. Zpátky jsem ale nasedla do blbýho vlaku, přišla jsem na to hned, že nějak blbě odbočil a hned jsem to taky řekla průvodčí, která přišla, ale ta kráva začla na celý vagon řvat: Ale vy jedete blbě. Hahahahahaha. Jsem myslela, že se propadnu do země.

v kolik mám nasednout do kerýho vlaku
Viz výše.

Ale jinak teda máme na výběr. Buď vyjedeme v 5,34 a v 8,48 jsme v Praze nebo vyjedeme v 7,34 a v 10,48 jsme na místě. Já jsem pro, abychom vyjely už v 5,34, když v 11 huž je sraz na tom cvičáku.

Ty budeš ale muset jet z Tlumáku vlakem do Huléna v 4,53 a budeš půl hodiny čekat nebo budeš muset dofrčet autem. Jízdenku ale koupíme v Hulíně hromadnou. Jestli pojedeš tím vlakem, tak budeš mít čas ji koupit kdyžtak.

Jediný, co nás možná zachrání, je to, že jsou to přímý spoje. Jinak bych tam teda nedojela nikdy.

A návrat:
Z Prahy odjezd buď v 17,17 a v Huléně budeme v 20,25 nebo odjezd v 19,17 a návrat v 22,22. Vzhledem k tomu, že je stejnako tma a rozpadne se to beztak brzo a k tomu, že vstávám pak v 4,40 do práce navrhuji odjezd spíš v těch 17,17. Ovšem kdyby to náhodou nevyšlo, tak neva.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 07:52
- Nahlásit

hancaw
na jakým nádraží a v kolik hlavně!
Prý na jakým nádraží...? (hysterický smích)

Nemůžeš po mně chtít, abych vysedla na nějakým konkrétním, to nezvládnu.

Ale jo, když mi řekneš, na kterým mám vystoupit, tak se o to budu snažit. Jsem buran, bo tady máme nádraží fakt jen jedno, což situaci značně usnadnňuje.

Vlastně ani nevím, jak poznám, že jsem na hlavním.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 07:54
- Nahlásit

Budou tam nějací fotiči v sobotu i v neděli? Zvažuju, jestli vzít foťák. Ovšem mám zrcadlovku, tudíž je to další bagáž...

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 07:54
- Nahlásit

pawLINka
Vlastně ani nevím, jak poznám, že jsem na hlavním.
to poznám i já a to je už co říct

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 07:55
- Nahlásit

Monty
Tak doufám, že to tam bude napsaný, bo já jsem tam nikdy nebyla.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 07:56
- Nahlásit

pawLINka
já beru, pokud ho nezapomenu

hancaw
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 07:58
- Nahlásit

pawlinka hmm dobrá tak mrkni jestli to v Praze staví třeba ještě třeba ve Vršovicích bo tam někde - tam se mi bude líp parkovat a taky je tam míň lidí.
Jak poznáš že jsi přejela Hlavák? Snadno - průvodčí začnou mluvit německy bo pak jsou Drážďany

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 08:01
- Nahlásit

pawLINka
jo je já tam byla asi jen jednou a to asi před 12ti lety a hlavně s našima a tatík je strojvedoucí, takže to bylo v klidu

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 31 . 32 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání