Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 738 . 739 . 740 . 741 . 742 . 743 . 744 . 745 . 746 . 747 . 748 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 13:44
- Nahlásit

davidkova renata
že esi by se nejelo kósat f sobotu do jílovýho

jasně, na 10 ideální

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 14:33
- Nahlásit

čus lidijové
¨
do jílovýho kousat nejedu bo musim do práce tak bych tam prijela a mohla bych se zase štelovat domojc achjoooo

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 14:51
- Nahlásit

Grin
do jílovýho kousat nejedu bo musim do práce
hele a nepřijde ti blbý že furt chodíš do práce????????

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 15:03
- Nahlásit

Alexa
ts, milulej tejden sem nebyla a obrany se zrušily protože bych tam byla s davídkovou sama a eště bych tam i ji i fíka musela dovézt autem i s čoklama
takže!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 15:33
- Nahlásit

Jsem zpět jsem trochu omrznutá, ale jen malinko. Viktor byla trochu mokrá, ale naštěstí ne boty, takže ok. Psi vylítaný, taky nás tahali na sáňkách, no, dneska spíš jen Viktora, páč ten sníh je dost mokrej a těžkej a sáně se do něj dost bořej. Ale jinak dobrý
Taky jsme si postavili huhuláka hned u cesty, aby děsil kolemjdoucí škoda teda, že po tý cestě chodím akorát já a muš
Du si dát kafe, kdo si dá se mnou?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 15:36
- Nahlásit

U nás prší.

A celkově ten den skvěle pokračuje - viz vedle.
A ještě mi muš oznámil, že v sobotu ruší naplánovaný véšlap, bo musí do práce na školení. Jedu i tak, bo si nenechám zkazit veškerou radost.

Jsem dneska asi vstávala levou nohou nebo nevím. Už chci jít spát, bo tak se aspoň ňyc neposere.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 15:42
- Nahlásit

pawLINka
U nás prší.
No ty woe, nestraš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 15:54
- Nahlásit

Eldoguero
Du si dát kafe, kdo si dá se mnou?

já už měla tři a šetřím se na večerní žranici, dort a buchta v lednici, vše se povedlo, maso se prej peče, už jen aby bylo hodně chlastu pro jistotu jsem načala víno už ted´..

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 15:56
- Nahlásit

u nás sněžilo, konečně!!§ Grineček měl z toho obrovskou radost, ryl čenichem ve sněhu, nadhazoval si ho a pak chytal. Myslim, že ho dost sežral ale byl roťomilý... akurát jsem zjistila, že neni bílej ale žlutej

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 16:51
- Nahlásit

EldogueroMuš se mi včéra děsně smál, když jsem mu to řekla, ale já to vidím tak, že nejsem schopná se nějak výrazně omezit v jídle a očividně pohyb, kterej mám normálně nestačí, tak pro mě pořád schůdnější varianta přidat si pohyb než si ubrat žrádlo

moje řeč, radši přidám aktivitu, než ubrat žrádlo. Jsem schopná vymýtit většinu extra tučnejch nebo sladkejch věcí, třá místo čekulády si dát dvě mrdalinky nebo banán. Ale raději půjdu na o hodinu delší vychajdu v rychlejším tempu, nebo nazuju inline brusle, nebo se půjdu topit do bazenu, i na ten spining se raději vydám, jak se omezovat v žrádle.

davidkova renataALL GDO BRÁNÍ
voalla zlatovláska že esi by se nejelo kósat f sobotu do jílovýho jakožto změna..pročež se ptám aleksy esi to de a zbytku esi by se jalo že by se to jako spojilo s nějakým venčením!!!!
OTPOVĚSTE IHNET,já si to přečtu večír až přídu

kousat bych i jela pokud nepřimrznou nějaký kentusy, ale do Jílu asi fakt ne e. Páč půlka smečky by vostávala doma stran hendykepů (mozkové, marodící i seniorské) , tedy jel by jen Kakáč a s tím do Jíla nepojedu si jen tak "dát kousnout" a zas honem za ostatníma dom.

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 16:55
- Nahlásit

kejtlinšetřím se na večerní žranici, dort a buchta v lednici, vše se povedlo, maso se prej peče, už jen aby bylo hodně chlastu pro jistotu jsem načala víno už ted´..

Tak dej za mě dědoj hobla a že mu z plna hrdel pjejem Hepybrrrrzdej
tady dary dali

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 17:08
- Nahlásit

Crysa
dary jsou moc pjekný, takový praktický.Už měl narozky prvního, ale slavíme to dneska

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 17:19
- Nahlásit

Dobrý den celý den vy krááááááááááááávy....prej se na czku exhibuju na všech tématech...a možná nejen já

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 17:33
- Nahlásit

Sízra Milanová
hele a kde se exhibuješ? Jsem líná to hledat a těšim se jak si to večer u kafe přečtu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 17:44
- Nahlásit

Grin
hele a kde se exhibuješ? Jsem líná to hledat a těšim se jak si to večer u kafe přečtu

trochu jsem si zaexhibovala po hrozně dlouhý době na rozmazlenym Tondasově psovi no...toť vše ale vzbudilo to velkou nevoli

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 17:48
- Nahlásit

Sízra Milanová
jo taaaak
tak to jo, to si teda dočtu

já jsem dneska dojedenala Grinovi školku jsem nachcípaná jako sviň s horečkama se všim, a kamarádka mi nabídla že si veme na dopop Grina na zahradu ke svojí čupce a pak že mi ho umeje a doveze lukcuc!!! a já budu moct zůsztat v posteli s čajem ,... ale čekám kdo mě obviní z nějakýho týrání nebo z odkládání psa

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 17:49
- Nahlásit

Grin
že si veme na dopop Grina na zahradu ke svojí čupce a pak že mi ho umeje a doveze

to je solidní servis

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 17:52
- Nahlásit

Sízra Milanová
na rozmazlenym Tondasově psovi

Ale zbytečně to tam teď zamlžuješ

fidalka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 17:55
- Nahlásit

se sem zlehka přiséru...
Grin
ty to tady tak veřejně nerozhlašuj, nebo si za chvíli budu moct otevřít psí školku a zahradu zplanýrovat.. psa týráš a odkládáš, absolutně se mu nevěnuješ a má zanedbanou socializaci, péči a prostě všechno ale opovaž se zítra nedorazit...to bych totiž musela jít psa vyběhat já a to necu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 17:56
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ale zbytečně to tam teď zamlžuješ

ani ne

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 18:00
- Nahlásit

fidalka
ty to tady tak veřejně nerozhlašuj, nebo si za chvíli budu moct otevřít psí školku a zahradu zplanýrovat
no tak myslim že je každýmu jasný, že jsi naše hodná hlídací tetka a ne psí školka a navíc grineček neni jen tak nějakej vořech z horní dolní, ale taruščina životní láska

psa týráš a odkládáš, absolutně se mu nevěnuješ a má zanedbanou socializaci, péči a prostě všechno
psssssst ne tak nahlas

opovaž se zítra nedorazit
ne ne dorazim, určitě trixince jsem už slíbila, že my dvě zůstanem samy v posteli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 18:10
- Nahlásit

bráničííí
nebo vejleltnícíí,jirka psal,že je s leonou domluvenej na sobotu na 10,jede s žanetou,takže cajk...bé se teda někdo účastnit???? crysa a bajko zbaběle ne ,co dál teda???

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 18:12
- Nahlásit

davidkova renata
my taky ne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 18:35
- Nahlásit

Grin
bože s váma je taky ale hovno! zas makáš bo co???

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 18:37
- Nahlásit

davidkova renata
no makám no

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 18:40
- Nahlásit

davidkova renata

debilito!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 18:46
- Nahlásit

Už je tu taťka?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 18:46
- Nahlásit

Gerda
Už je tu taťka?
čí?????

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 18:47
- Nahlásit

davidkova renata
náš přece...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 18:53
- Nahlásit

Gerda
náš přece...
jo tééén..tak zatim sem ho tu neviděla,třá usiluje vo přízen nějakýho vlčáka

<< 1 ... 738 . 739 . 740 . 741 . 742 . 743 . 744 . 745 . 746 . 747 . 748 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání