Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 738 . 739 . 740 . 741 . 742 . 743 . 744 . 745 . 746 . 747 . 748 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 09:34 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
A co je to za značku?

mě to bylo divný, ale prej je to zaváděcí cena jmenuje se to country dog, je to něco novýho, opsala jsem si složení.
tuk má 28/18, neobsahuje soju, maso a produkty živoč. původu, obiloviny, kuřecí tuk, přírodní chut´ , lososový olej, sušená jablka, kvasnice, DL-methionin, L-lysin, minerální látky, sulfát mědi , vitamín A,D3,E
edit: a je tam psáno že obsahují červené maso....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 09:47
- Nahlásit

kejtlin

Aha, no jo, když já těm složením vůbec nerozumím

Krmím Canine Caviar a tam jsou bylinky! pěstované na speciálních plantážích asik

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 09:50
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
já taky složením rozumím kulový,bo krmím masem, ale neobsahuje soju a tokoferoly, to je prej dobrý.je to premiovka za cenu marketovky, dle mýho názoru

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 09:51
- Nahlásit

kejtlin

Tak já taky nekrmím jenom granclema, sama taky nežeru celej život jenom nesqvik a čokapik...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:23
- Nahlásit

maso a produkty živoč. původu, obiloviny, kuřecí tuk, přírodní chut´ , lososový olej, sušená jablka, kvasnice, DL-methionin, L-lysin, minerální látky, sulfát mědi , vitamín A,D3,E
Chápu dobře, že to složení je odtud a to předtím k tomu složení nepatří??? Moc jsem to nepobrala...

Tak minimálně není uvedený, kolik je tam masa a kolik těch produktů živ. původu, tzn. že to může být třá poměr 10% masa a 90 těch zobáčků, peříček a tak. U obilovin není uvedeno o jaké se jedná, což vlastně ani u toho masa... Atd. atd. Granclím nerozumím, ale todle je základ...

Za prémiovku považuju např. Acanu s tímto složením:
Složení:
čerstvé vykostěné jehněčí maso, sušené jehněčí maso, moučka z lososa, moučka ze sledě, červené brambory, hrášek, drůbeží tuk (přírodní zdroj vitamínu E), sladké brambory, čerstvý vykostěný candát, vojtěška sušená na slunci, přírodní jehněčí aroma, kachní maso (bez kostí), čerstvá celá vejce, dýně, řepa, rajčata, mrkev, jablka, mořské rostliny, brusinky, borůvky, bobule jalovce, černý rybíz, kořen z čekanky, kořen lékořice, kořen angěliky lékařské, plískavice modrá, květ měsíčku, sladký fenykl, listy máty peprné, květy heřmánku, květy levandule, saturejka, rozmarýn, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium.

Je tam uvedeno, co je čerstvé a co je sušené maso (vééééélký rozdíl), z čeho konkrétně to maso je atd...

Ale na složení granulí by se tu určo našel nějaký lepší odborník, co se tím zabývá. Já to už neštuduju 3 roky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:24
- Nahlásit

čus dementi ,z jakého důvodu je zde namrtkováno?????????????

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:26
- Nahlásit

kejtlin
A ještě by mě zajímalo, co je přírodní chuť.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:33
- Nahlásit

dobré ráno, dneska jsem vstávala až v devět
od zítřka vstávám dříve!!! musím si zvykat, protože pokud budu muset děcka venčit zvlkášť, tak prostě budu muset
ale malý je strašně šikovný zase to vydržel bez nehody a včera u našich mi naznačoval, že chce ven, šel ke dveřím a kňoural, asi mám geniální štěně
je strašně pažravý piraňa hotová a už má krásné přivolání, protože za piškot by udělal všechno

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:36
- Nahlásit

pawLINka
A ještě by mě zajímalo, co je přírodní chuť.

nevim, bo tim nekrmím, ani jsem to nechutnala
ale třeba po Acaně mi rezly krysy i jezevčice černá s pálením

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:37
- Nahlásit

kejtlin
Po nové nebo staré receptuře?

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:38
- Nahlásit

Monty
je strašně pažravý
Pro výchovu to nelepší
už má krásné přivolání
Držím palce, ať mu to vydrží

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:39 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Reznutí byl problém spíš u staré receptury. Dneska je nová a navíc si můžeš vybrat z "levnější a dražší" varianty.

A koneckonců - radši zrzlýho nevýstavního čokla než krmit šrotem, u kterýho nevím, co v tom je, bo to v tom složení prostě uvedený není.

Ale mi je to fuk. Já granclema huž nekrmím. Ovšem kdybych měla znovu začít, tak mám jasno. ;)

Edit: Naši Acanou (holistickou) krmí černopinčici a je černá jak uhel.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:47
- Nahlásit

kejtlin
Koneckonců, ať si každý krmí čím chce. Akorát bych se rozmyslela, jestli koupím za 25 kč kilo šrotu nebo kilo masa.

Jdu pááááá.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:51
- Nahlásit

kejtlin
pawLINka
Reznutí byl problém spíš u staré receptury. Dneska je nová a navíc si můžeš vybrat z "levnější a dražší" varianty.
a mě po ní nerezli a nereznou ani bílý,ani černý.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:52
- Nahlásit

Teď jsem koukala, že maj novou recepturu i CC:
Venison Meal & Split Pea: Zvěřina & hrášek

Kompletní granulované krmivo pro dospívající a dospělé psy všech plemen
• Receptura podle nejmodernějších trendů ve výživě zvířat = bez obilovin
•Nízký obsah škrobů, nízký glykemický index pro snížení rizika cukrovky
•Obsah bílkovin a tuků je shodný s hodnotami v přirozené stravě divokých psovitých šelem
•Obsahuje 300g čerstvého masa ve 100g granulí
•Balení: 0.45kg, 1.5kg, 6.4kg, 13.6kg a 18.1kg

18 kg balení jsou chovatelská balení v bílem pytli.

Složení

Moučka ze zvěřiny, Loupaný hrách, Řepkový olej, Drcená dýně, Celozrnné hnědé lněné semínko, Sluncem sušená vojtěška, Droby ze zvěřiny, Sušené řepné řízky, Kokosový olej, Brutnákový olej, Olej z petrklíče, Sluncem sušená hnědá mořská řasa, Chlorid sodný, Lecitin, Celé stroužky česneku, Petržel, Máta, Vápenec, Sušené kořínky čekanky, Taurin, Niacin, Vitamín A, Calcium Pantothenate, Chelát zinku, manganu a železa, Pyridoxin Hydrochlorid (zdroj vitamínu B6), Vitamín D3, Thiamin, Methionin, Biotin, Kyselina listová, Seleničitan sodný, L-Karnitin, Beta-Karoten.

Zní to zajímavě, asi si je koupim pro sebe!

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:52
- Nahlásit

Baico
jo já vím, holky byly taky pažravé a na pouhý piškot, jsem je naučila všechno co umí a pěkné přivolání
je to fakt výhoda, protože kámoška má basenjíka a skoro nic mu nechutná a má problém s přivoláním jak sviňa, tak to je jasné, že pro psa, který má jídlo jako vášeň se to učá jedna radost

Jebloň
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:55
- Nahlásit

Monty
jo já vím, holky byly taky pažravé a na pouhý piškot, jsem je naučila všechno co umí a pěkné přivolání
je to fakt výhoda, protože kámoška má basenjíka a skoro nic mu nechutná a má problém s přivoláním jak sviňa, tak to je jasné, že pro psa, který má jídlo jako vášeň se to učá jedna radost

čéče,ti nevím,kde je pak chybka u plesniváka,kterej sežere naprosto fšechno a na přivolání prostě sere!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:56
- Nahlásit

Jebloň
čéče,ti nevím,kde je pak chybka u plesniváka,kterej sežere naprosto fšechno a na přivolání prostě sere!

Tak to ti řeknu přesně: Je plesnivej, proto nemá přivolání

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:58
- Nahlásit

Jebloň
tak to asi bude chyba ve výrobě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:58
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Je plesnivej, proto nemá přivolání

přesně! .-)))

du dokoukat ze včera Zrůdu(ne neni to vo mě ani vo nikom z žumpy.-))) )ale vo nějaký šlapce,docela gůt,uš sou 2 mrtví

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 11:08
- Nahlásit

davidkova renata
uš sou 2 mrtví
Takhle před polednem?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 11:14
- Nahlásit

Baico
Takhle před polednem?
byli mrtví uš kolem 9 ráno čéče...zřejmě slušnej oddíl

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 11:14
- Nahlásit

pawLINka
po staré mi rezli

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 11:29
- Nahlásit

Nazdar, jsem tu
A chci vám říct, že su mrkvá, bo jsem zešílela a včera byla poprvé na čemsi co se jmenuje taibo a cvičitelka byla dost šílená. Ráno jsem se vzbudila ještě ok, ale pak jsem byla nucena odházet sních kolem baráku a nějak se mi probudily svaly, o kterých jsem neměla ani tušení, že je mám
takže jsem teď mrtef
A víte co je na tom nejhorší? Že jdu ve čtvrtek znova a úpa nejhoší je, že jsem si to předplatila až do června

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 11:31
- Nahlásit

Eldogueroale pak jsem byla nucena odházet sních kolem baráku

http://www.youtube.com/watch?v=F__P3ajvbxE

A víte co je na tom nejhorší? Že jdu ve čtvrtek znova a úpa nejhoší je, že jsem si to předplatila až do června

ale zas nasereš všechny hubnoucí, že tě třeba zformujou, že ti i mamka bude závidět

Tinta76
# Zasláno: 17 Led 2012 11:31 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Julčáááááá!!!

Jinak teda dobrý den celý den vy ygnorantííí
LGO po vosmý etapě:
1. Radek Havrda (CZE) 30:03:09
2. Miloš Gonda (SVK) 30:46:53 (0:43:44)
3. Jean Philipe Pontier (FRA) 31:16:19 (1:13:10)
4. Salva Luque (ESP) 31:37:54 (1:34:45)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 11:32
- Nahlásit

Eldoguero
že jsem si to předplatila až do června
si magor a esi tě elmuš zabí,musej ho vosvobodit...

Tinta76
# Zasláno: 17 Led 2012 11:35 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 11:37
- Nahlásit

Nazdar blázni, zase hustomasakr. Mařena taky zčervenala, začala už po Acaně, ale ta jí báječně chutnala, tak proto jí jedla. Teď má maso s mrkví a pořád se červená. Jinak složení nesleduji, krom toho, že koukám, aby tam nebylo kuře. Když už kupuju grancle, kupuju lososovej brit care, nebo zvěřinovej brit care, nebo acanu, pokudj í někde vidim.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 11:39
- Nahlásit

Tinta76

http://www.utulek-decin.estranky.cz/clanky/tracy.h tml
Proč to sem dáváš?

<< 1 ... 738 . 739 . 740 . 741 . 742 . 743 . 744 . 745 . 746 . 747 . 748 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání