| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 11:39 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Eldoguero
na taibu sem byla 3x, umřela sem a stekla mi barva z vlasů, potila sem červený prameny, bylo to velice strašné, ale velice účinné. Jestli bdueš chodit do června, pošlem tě závodit do Iron Mana )))
edit:
nééééééééééééééééééééééééééééééééé
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Led 2012 11:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Proč to sem dáváš?
abyste těm nebožákům pomohli přecí já tam mám furt (úplně dole) Artuše
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 11:43
- Nahlásit
Tinta76
abyste těm nebožákům pomohli přecí
Ty vole, hned zejtra si pro ně jedu, pro všechny ((((((((((
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Led 2012 11:47
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
to jsi úplně nejvíc mocinky moc úžasná
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 11:52
- Nahlásit
kejtlin
ale neobsahuje soju a tokoferoly, to je prej dobrý
a proc vadej tokoferoly?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 11:54
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ty vole, hned zejtra si pro ně jedu, pro všechny ((((((((((
jupiii, muzem zacit vymejslet zumpojmena?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Led 2012 12:02
- Nahlásit
leyenda
tokoferol je éčko, ne? sice vitamín, ale tak co už ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:03
- Nahlásit
Crysa
Muš se mi včéra děsně smál, když jsem mu to řekla, ale já to vidím tak, že nejsem schopná se nějak výrazně omezit v jídle a očividně pohyb, kterej mám normálně nestačí, tak pro mě pořád schůdnější varianta přidat si pohyb než si ubrat žrádlo
davidkova renata
si magor a esi tě elmuš zabí,musej ho vosvobodit...
Ti nechci brát iluze, ale říkal, že prej zase začně chodit do posilky
Gerda
stekla mi barva z vlasů, potila sem červený prameny
ano ano ano prosím, utírala jsem si z ksichtu červenej pot a to jsem si vlasy po barvení už dvakrát myla
Jestli bdueš chodit do června, pošlem tě závodit do Iron Mana
Mám to zaplacený, tak snad to přežiju
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:07
- Nahlásit
A teď chci běžkýýýýý hneeeeeed, zapřáhnu dva čokle, za ně sebe a za sebe Viktora na sáňkách a pojedeme jak páni dokud si hubu nevymácháme ve sněhu
Děsně moc chci bješky, asi se půjdu podívat do nějakýho bazoše, essi bych tam nesehnala něco na sebe, už 3 roky jsem nelýžovala a dost mi to jako chybí, tak jako ježdění na koni, který jsem neprováděla stejně dlouho, ale ta mi zase chybí většinou v létě, i když dneska bych si teda dala říct, páč venku je nádhernej čerstvej sních
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Led 2012 12:08
- Nahlásit
Eldoguero
vám pani upřímně a těžce závidim to odhodlání já se k pohybu nemůžu vůbec dokopat a když už jsem se dokopala, tak mi křuplo v koleni a měla jsem zas vod pohybu pokoj
ale tohodle se strašně bojim, že ve stáru pak někde udělám nějakej decentní pohyb a budu z toho nemohoucí zas nejsem ještě tak stará na to abych s něčim začla sakra!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:12
- Nahlásit
procházka byla krátká jen hod´ku necelou ale i tak jsme jak prasata, musim dělat ty krémy, nemam čas.
leyenda
a proc vadej tokoferoly?
jiným psům ničemu ale jedna fena jí po éčku sere, když je to tam moc
Tinta76
tokoferol je éčko, ne?
jj éčko
Eldoguero
děláš taibo? jo makačka jak svině
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:15
- Nahlásit
Tinta76
Hele, musím říct, že mě třá furt trochu bolely ty záda, nic hroznýho už, ale pořád jsem je cejtila, když jsem se třeba otočila, ohnula nebo tak a po včerejší hrůze mě úplně přestaly bolet
Navíc, teda já fakt jsem trochu pažravec a nejsem schopná se výrazně omezit - v množství jo, ale v tom co jím ne, takže pro mě je tohle jedniná možnost, aby se ze mě nestal vorvaň
Dřív jsem běžkovala celkem dost i na koni jezdila, ale teď na to s malou nebyl čas, teď už je Viktor zas docela velká, takže se zase můžu začít hejbat a ono mě to i bude nutit něco dělat a navíc jsem chtěla na podzim s Kaly na tu vytrvalostní zkoušku, což neklaplo, takže na ní chci jít na jaře konečně. Tudíž musíme trénovat obě
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:17
- Nahlásit
Eldoguero žes to neřekla dřív! Mě se válej - sice starý ale nikdy nepoužitý bješky ve sklepě - nenávidim běžky a běžkování se! Pokud máš nožku 38 tak mám pro tebe i boty! Přijeď si a jsou jen tvé!
Jinak také miluji Tae bo ale odstěhovala se mi oblíbená instruktorka a od té doby se nějak nemůžu chytnout
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:18
- Nahlásit
kejtlin
Já bych tomu neříkala děláš ve čtvrtek jdu po druhý ale zase jsem odhodlaná to vydržet. Zase jsem si připoměla, jaký to je zničit se fyzicky a je to fakt paráda.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Led 2012 12:19
- Nahlásit
Eldoguero
Hele, musím říct, že mě třá furt trochu bolely ty záda, nic hroznýho už, ale pořád jsem je cejtila, když jsem se třeba otočila, ohnula nebo tak a po včerejší hrůze mě úplně přestaly bolet
no však právě proto ... škoda, že jsem od mala nebyla k pohybu vedená, bylo by to teď všecko jednodušší
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:21
- Nahlásit
hancaw
Jé tak to mě ani nenapadlo, to je fakt škoda
Nohu mám teda 39, ale boty už bych si sehnala, stejně budu muset.
škoda no, bydlíš moc daleko
ale třeba se domluvíme a vezmu si je od tebe na příští rok
odstěhovala se mi oblíbená instruktorka
A neodstěhovala se náhodou k nám Ta holka co tam byla včera nám fakt dala záhul, ale přitom byla stále hrozně příjemná
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:22
- Nahlásit
Eldoguero
vydrž to taibo je výborný!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:29
- Nahlásit
Tinta76
To asi jo, já teda taky nijak výrazně nebyla vedena k pohybu, ale pohyb jako takový mi nevadí, jediný co nesnáším je běhání.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:30
- Nahlásit
kejtlin
jiným psům ničemu ale jedna fena jí po éčku sere, když je to tam moc
tak to jo, ja uz se podivovala
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:30
- Nahlásit
kejtlin
Vydržím, budem chodit s kámoškou, tak se budeme vzájemně nutit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:40
- Nahlásit
cvičíte kreténi jo???
no tak to du ryyyychle vocud!!!
ALL GDO BRÁNÍ
voalla zlatovláska že esi by se nejelo kósat f sobotu do jílovýho jakožto změna..pročež se ptám aleksy esi to de a zbytku esi by se jalo že by se to jako spojilo s nějakým venčením!!!!
OTPOVĚSTE IHNET,já si to přečtu večír až přídu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:46
- Nahlásit
davidkova renata
Jéé a v kolik by to začínalo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:48
- Nahlásit
davidkova renata
že esi by se nejelo kósat f sobotu do jílovýho
Já nejedu ani do jílovýho, ani jinam. Máme od 11 schůzi na cvičáku kvůlivá vořechiádě. Tam musím, neb jim sdělím, že 19. května rozhodně nebdu ve Zdibech, ale v Saltzburku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:49
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jéé a v kolik by to začínalo?
to nevim,zatim sonduju terén,ale předpokládám,že tak kolem 10 nějak..
Baico
Já nejedu ani do jílovýho, ani jinam
že 19. května rozhodně nebdu ve Zdibech, ale v Saltzburku.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:49
- Nahlásit
A lidi du zas. Slíbila jsem Viktorovi sáňky a psům znovu hovadiny ve sněhu, akorát je blbý, že je mlha, takže nic nevyfotím.
Zdar, zas přijdu, tak tu moc nezlobte
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:52
- Nahlásit
davidkova renata
Od 10 by to šlo, ještě zhruba do kolika, pře Vládik musí bejt v půl druhý v Úvalech na nádraží
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:58
- Nahlásit
Klidně můžem, proč ne, ale procházka po louce v Jílu je velmi miniaturní, chtěla bych jít na nějakou větší procházku, třá se aspoň posunout do tý chotouně a trošku se lesmo projít tam. Zakroužit kolem Jíl-louky je mi málo.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 12:59
- Nahlásit
Baico
ale v Saltzburku
Jé Salcburk ... tam jsem - taky nebyl ale jela jsem kolem do Innsbrucku
a du zdáááár
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 13:00
- Nahlásit
Gerda
tak zkus zistit kdo by se zůčastnil případně,já du dřít a esi tam aleksa bé vůbec,paxe uvidí,duuu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 13:41
- Nahlásit
Jáááá chcíííí běžky!!!!!
Mám dneska správně vypíííí-enej den. Doporučuju všem se přede mnou dneska schovávat, ptž je dost možný, že si na někom vyleju zlost.
|