| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 12:02
- Nahlásit
Monty
hraju vole a mazlím ne? pak uklízím a jak mám chvíli čas, tak stahuju fotky, pořád něco, chodíám s nima ven, s Gullim a holkama, s Gullim, s Gullim, s Gullim, holkama, s Gullim...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 12:03
- Nahlásit
Sízra Milanová
Kde je škandál? Chci se sesypat jako stádo!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 12:31
- Nahlásit
uš su tu, sem musela dřít Hele je tu něgdo znalý lineárních rovnic? Potřebuju helpnout. Du zatopit a pak vám je sem postnu ať můžete počítat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 12:32
- Nahlásit
Biluška
Ty taky študuješ nebo co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 12:35
- Nahlásit
Nazdar, je to strašná smrt, nemám pro vás jediné dobré zprávy, navíc eště se mi v záděře na prstě udělal hustozánět, otekl mi cele kus prstu a když sem ráno zapínala světlo, máčkla tim prstem, vytekl z něho hnis. Takže to je to, co mám. Nic jiného. Eště hlad teda, ale to se nepočítá.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 12:54
- Nahlásit
jdu s tou chlupatou bandou ven
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 12:56
- Nahlásit
Gerdaeště se mi v záděře na prstě udělal hustozánět, otekl mi cele kus prstu a když sem ráno zapínala světlo, máčkla tim prstem, vytekl z něho hnis.
no ty krááso.. si to jeď nechat někam vyčistit, nebo si aspoň kupm nějakou černou mast nebo něco, to zní pěkně hnusně. Asi bych se nebála jít si říc vo ATB..
se tu všechny rozpadáte, uvědomujete si to??? asi nechci patřit do stáda malomocnejch..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 12:58
- Nahlásit
kejtlinjdu s tou chlupatou bandou ven
my až ve dvě, až se nebudem míjet s běloušem, podle Asčího štěku už asi jde
ale krásně poletuje vloška za vloškou, taký romantický, něžný
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 13:01
- Nahlásit
Crysa
krásně poletuje vloška za vloškou
fuj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 13:11
- Nahlásit
Crysa
když budu mít otravu krve, nebudu muset do práce aspoň. Nechám si to, jak to je.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 13:12
- Nahlásit
U nás nepoletuje nic. Svítí sluníčko. Ale co je mi to platný, když budu do 5 dřít.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 13:14
- Nahlásit
Gerdanebudu muset do práce aspoň. Nechám si to, jak to je.
když by ti to vyčistili a dali na to chlumák, tak tě v tý práci taky nikdo chtít nebude a ještě tě rádi vyhoděj marodit domů Sice béš smrdět Chlumského obkladem, ale můžeš se doma vyvalovat a Mařkem šmejdit po lesích
a navíc ti neuhnije kus ruky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 13:14
- Nahlásit
Jo a od 1.1.2012 není potřeba závody apod. hlásit na veterinární správu, stačí vet na veterinární přejímku.Četla jsem to na stránkách MSKS a moc jsem tomu nevěřila, tak jsem napsala rovnou na vet. správu a potvrdili mi to. Takže zase o papír míň při organizaci
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 13:38
- Nahlásit
my jdeme k našim, pofotím knírače venku, mají tam lepší dvorek
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 13:48
- Nahlásit
Baico
a od 1.1.2012 není potřeba závody apod. hlásit na veterinární správu, stačí vet na veterinární přejímku
počki jako vůbec jenom se domluvim s vetkou aby přijela????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 13:58
- Nahlásit
Baico
Alexa
A gdo bude kontrolovat essi ti veti přijedou a essi jim to vůbec někdo nahlásí?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 14:01
- Nahlásit
Alexa
JJ, přesně tak.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 14:09
- Nahlásit
Biluška
Alexa
Tahle je citace z ofiko odpovědi, co posílala SVS na ČMKU.
Svodem zvířat se podle výše citované novely rozumí soustředění hospodářských zvířat různých chovatelů na určitém místě a k určitému účelu. Z toho vyplývá, že na pořadatele, který bude organizovat výstavy, zkoušky, bonitace a další akce zvířat, která nejsou ve smyslu veterinárního zákona zvířaty hospodářskými, se nevztahují povinnosti vyplývající z § 9 (svod zvířat) veterinárního zákona a nemusí tedy žádat ani o stanovení veterinárních podmínek.
To však neznamená, že si pořadatel nesmí stanovit podmínky, které musí chovatel splnit, pokud se chce určité akce zúčastnit.Spíš naopak, neboť § 4, odst. 1 písm. c) veterinárního zákona říká, že chovatel je povinen bránit vzniku a šíření nákaz a jiných onemocnění zvířat. Z toho se dá odvodit, že výstav a dalších akcí by se neměli účastnit chovatelé, pokud jim nebude znám zdravotní stav ostatních účastníků dané akce. K tomu, aby chovateli bylo zaručeno, že neporuší již citovaný § 4, odst. 1 písm. c) slouží veterinární podmínky, případně i veterinární přejímka zvířat.
Takž podle mě ty jsi o vet podmínky můžeš zažádat, ale můžeš si je stanovt sama a k jejich kontrole to stačí veterinář.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 14:16
- Nahlásit
Crysa
popadává romanticky víc a víc až to začíná být chvílemi neromantický......
Gerda
zajdi k obvodnímu at´ ti to vyčistí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 14:22
- Nahlásit
Baico
to je paráda, ale podle tý citace to v podstatě může dělat kdokoliv a nemusí to být vet, jen člověk znalý veterinárního zákona, tj. budu mít někde papír na kterym napíšu že pověřená osoba Lojza Vomáčka zkontroloval očkovací průkazy níže uvedených čoklů
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 14:31
- Nahlásit
Alexa
nemusí to být vet, jen člověk znalý veterinárního zákona,
Asi jo, ale já bych to bez veterináře nedělala. Sichr je sichr.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 14:32 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
už sem zas tady
jestli je tu někde Baicová:
Pes včera kulhal fakt hodně, přišel z procházky, byl cajk, vyspal se a na levou přední kulhal fest, dneska už to neni tak zlý, začal kulhat akorát když se rozběhl za psem, já ho přivolala tak po týhle námaze se zase rozkulhal, jen trošku. V chůzi to skoro neni vidět, je to vidět když kluše.. doufám že to bude jenom šlacha nebo sval
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 14:37
- Nahlásit
Alexa
Kdo bude kontrolovat ten tvůj papír a kdo Lojzu Vomáčku? když to nebude mít kdo zkontrolovat tak proč by to pořadatelé dělali?
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 14:37
- Nahlásit
Alexa
Alexóóó , máš práci na tajnej !
Něgdo to zařídit musí !!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 14:47
- Nahlásit
Biluška
Kdo bude kontrolovat ten tvůj papír a kdo Lojzu Vomáčku? když to nebude mít kdo zkontrolovat tak proč by to pořadatelé dělali?
kdyby náhodou chtěl někdo kontrolovat tak budu mít ten papír, no a už vim kdo bude místo vetky Lojza Vomáčka a má na to i papír, schválně essi vám to taky napadne
agáta12
Něgdo to zařídit musí !!!
nene já nic zařizovat nebudu ať to zaříděj povolanější
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 15:39
- Nahlásit
kejtlinpopadává romanticky víc a víc až to začíná být chvílemi neromantický......
tady je to porát vločka k vločce a na zmrzlý zemi to ještě rozhodně neudělalo ani souvislejší poprašek. A romantický to je, obzvláště venku. Kéž by teď chtěli přivíst grancle, abych dala druhý kolo ještě za trochy světla..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 16:41
- Nahlásit
Furt je to strašná smrt....mám další dva infarkty.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 18:30
- Nahlásit
bobřík mlčení?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 18:38
- Nahlásit
Crysa