Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 09:37 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Monty
Ty jsou lostomilounkatýýýýýý! Máte pěkný knírače pani!

edit:
néééééééééééééééééééééééééééééé

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 09:37
- Nahlásit

Monty
jo a nasněžilo u nás
to je vidět z fotek.
Gratuluju!

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 09:45
- Nahlásit

Gerda
děkuji

Lola1
to jsou fotky ze včerejška, to ještě nesněžilo a dneska jsem venku neměla foťák, malého zebaly nožičky, tak je tak nadzvedával, ale byla s náma kámoška labradorka, tak pořád za ní lítal

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 09:47
- Nahlásit

Dnes držíme palce Hancew, jsou s Džinem na agi závodě, tak ať vítězstvím oslavěj narozeniny svojí nový čupky Cibulačky Costkowaneeeeee!

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 10:16
- Nahlásit

Bré játro

GerdaDnes držíme palce Hancew, jsou s Džinem na agi závodě,

a Dana kníračová je taky na závodě, vyjeli ještě teď tady na jeden co tu je, ale ani nevím, esli se za nima vůůbec pojedu podívat, maj to na cvičáku bez klubovny.. závod v lednu..

a prdí Crysa..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 10:24
- Nahlásit

čus dementi,jak to že je zas plná stránka bílejch kníračůch??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 12:15
- Nahlásit

trochu to přimrdlo přes noc, ráno jsem nemohl vyject z parkoviště od cukrovaru bo je tam kopeček, dala jsem to až napopátý, když jsem to rozparádila odzdola a ráno jsem se modlila abych se u nás nešmejkla do příkopu

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 14:12
- Nahlásit

Takže dopírám poslední pračku, pověsim a půjdem se s mařínem eksponovat do léza Vypadá to, že purgace zastaveny a markus doblil své syrové kusy masa )))

Grin
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 15:00
- Nahlásit

Cus bejbiny! Ja nevim jak vy ale ja totalne sedim v koute.
Jsem tak nachcipana ze jsem pustila psa na vylet s moji matkou.. Doufam ze ho nekdo nezakousne nebo on nekoho nezakousne a nebo ze se naztrati. Nicmene na vsecky eventuality jsem radsi pripravena ale je mi zle takze jsem uvitala ze nemusim z postele ven... a ondra uz je odstehovanej takze megadepka k tomu

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 15:01
- Nahlásit

Já byla s našima a babuchou Asíčkovou, ale došli jsme jen na kraj bláta jak tu staví protipovodňovou hráz a pak to naše nafoukalo zpátky domů, tak jsme šly s As s nima. Ještě vemu ty dva jantary vlkošedý, ať se trochu vyřáděj v blátě, ale vůbec se mě s nima nechce do toho větru, ani se mě s nima nechce tahat na vodítkách, s vopičákama.. ale půjdem. Nebo se jdu o tom přesvědčovat.

agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 15:34
- Nahlásit

Pan Saša měl dnes zrzavou návštěvu , Jmenovala se Justýna , byla moc hezká a podle toho , co o ní vím je i tuze šikovná . A pokud to vyjde budou na jaře malí zrzaví Sirečci . Prosím upozorněte Montýjovou - chybí jí 4. pes a samozřejmě i barva by jí mohla sedět .

Plánovala jsem dnes cvičák , ale pan S. je celý zasněný a mně to tam klouže . Tak taky asi až na jaře

fidalka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 15:39
- Nahlásit

Grin
Ahoj, kdybys potřebovala, tak bych ti ho kdyžtak mohla vzít vylítat k nám, ať se můžeš pořádně vyležet a tu hnusověc zahnat.. a na depku je nejlepší nějakej horor, thriller apod., hlavně nic romantickýho..

Tondas
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 15:51
- Nahlásit

já chci taky psí miminko založím psí školku do věku 5měsíců.

agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 16:58
- Nahlásit

Tondas
Copak ? hormony ?

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:01
- Nahlásit

Čus bus!!
Tak máme vyvenčíno Dneska jsme jen procházkovali. Oběd se mi moooc povedl. Máma si dokonce přidala. Nemůžu uklízet, protože se mi zablokovaly dveře skříně, ve který mám vysavač. tudíž musím počkat, až se vrátí táta z tenisu, aby mi je otevřel.
Monty
Gratulujeme ke Gulobuzničkovi

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:11
- Nahlásit

Jsme z5 z druhýho venčícícho kola. Celý život si Ferda moc přál kamaráda na běhání, aby mohli běhat a honit se.. už nechce žádného kamaráda, ani běhacího, .. chce býti sirotek osamělý ..
druhou půlku vycházky se pokoušel Kamínka buď ingorovat, nebo seřezat košem, páč na něj Kámen ječel ať jde běhat a dělal Ferdovi všechny ošklivosti, co dělal Ferda všem okolo. Tedy křičel mu do obličeje, nalítával na něj, prudil ho, křižoval mu cestu když se dal do klusu, šťouchal do něj a dělal na něj dlouhé nosy a cákal na něj vodu z louží.
Jsou to prostě hovadáááá

Ale dnes velice děkuji tomu žumpímu členoj, tuším že to byk Gerdočlen žumí, kdo mi prozradil, že se dá na vlčáka použít prořezávák. Zbavila jsem Kámena po vycházce toho štěněčího prachovýho peří, co už měl na bocích spečený a ničím jiným (vč. furmíka) nevyčesatelný. OOO dííkydííky velebnosti!!!

Jdu do vany, jsu vyfoukané a spocené, xicht mám rudej vošlehanej, od mokrejch zad mě zachránil Klimatex textil (jo už zas budou mít akci -50%!!) ale ulípaná jsem pořádně.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:22
- Nahlásit

čus dementi jedete miminka jo....montymiminko je strašnej bucák,mazel nejvíc! Mně se ty knírači děsně líbí jsem zjistila

agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:32
- Nahlásit

Sízra Milanová
Jasně , jedeme miminka ! Odpoledne byly vypuštěny a expedovány součástky na výrobu zrzavých sametových . Doba montáže cca 2 měsíce

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:41
- Nahlásit

agáta12jedeme miminka ! Odpoledne byly vypuštěny a expedovány součástky na výrobu zrzavých sametových . Doba montáže cca 2 měsíce

gratulace a držím palec, ať je proces výroby dodržen a načas proveden a nejlépe excelentně hebounkohubičkatě v nejlepší kvalitě

BaicoOběd se mi moooc povedl. Máma si dokonce přidala.

tak to je co říci, když jsem mamku viděla, přišla mi opravdu dobrej kritik

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:46
- Nahlásit

agáta12
Doba montáže cca 2 měsíce
Tak Fanoušovo prvopotmci už jsou skoro domontovaný. Dneska je to 59. den od dodání součástek. A součástek bylo dost, podle posledního sona jich tam je minimálně 8.
Crysa
tak to je co říci, když jsem mamku viděla, přišla mi opravdu dobrej kritik
Jo, máti nemá problém říct, když jí něco není po chuti. Ale kupodivu to chutnalo i mě, i když jsem to vařila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:47
- Nahlásit

agáta12
hola! bokseří cholčička už je doma,viděla sem jí ve středu,je mooooc rostomilá a vypadala cajk v povaze..byla vlastně poprvý venku v civilizaci v Oboře bo předtim akorát na chalupě a na zahradě..pěkně šlapala,ničeho se nebála za každým a ke všemu běžela a taklíbila se mi,doufám že jí někdo nebo něco nezkurví,mařena má instrukce a hlídá jí jak voko v hlavě

Tondas
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:50
- Nahlásit

agáta12
Copak ? hormony ?

Je to mozny :O proto chci byt ucitel ve steneci skolce

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:57
- Nahlásit

TondasJe to mozny :O proto chci byt ucitel ve steneci skolce

ty seš taky vykojenej?

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:58
- Nahlásit

čus jelimani
koukám bílej knírač už byl řádně vyfotografován, tož mu do života s montysmečkou přeju hodně štěstí a dobrý bydlo
a i ostatním budoucím miminům to samé

Tondas
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 18:08
- Nahlásit

Crysa
si to vem takovy pidi stenata se nepoperou, nijak neprudej. pekne se s nima pomazlis a odpo vratis akorat po nich uklidis ......................... coz me privadi k myslence ze hledam spolupartnera pro tento plan

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 18:10
- Nahlásit

Tondas
coz me privadi k myslence ze hledam spolupartnera pro tento plan
bydlíš na blbým místě

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 18:10
- Nahlásit

Tondas
Ceš miminko? Musíš si napřed sehnat zrzavou přítelkyni jako Sir Sáša

Vy máte dneska fšichni nějakou miminkovou náladu, tak tu máte pár malých Žížalín.

Tondas
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 18:11
- Nahlásit

makrel
bydlíš na blbým místě
proč ? myslis ze v praze uklizej chlapi ?

Tondas
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 18:15
- Nahlásit

Biluška
krasa beru je do skolky 4hodiny denne, 5x v tydnu, 2000,- mesicne / kus strava v cene

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 18:16
- Nahlásit

Biluška
tak tu máte pár malých Žížalín.
jůůůůů ty sou slatký!!!

děcka kurva vopatrně s tou mymynkofskou náladou a hormónama tadyk..eště tu někdo zabřezne kuli tomu!!!!!!!!!!!!!
Tondas
hledam spolupartnera pro tento plan
kolik dáš..ůklidem se živim,tak proč se jim neživit u tebe,.)))

<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání