Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:50
- Nahlásit

davidkova renata
Nj, ale tys měla tak max kousek papriky, kousek rajčete a dva kousky zelí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:51
- Nahlásit

pawLINka
tak to přidej.-))))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:55
- Nahlásit

davidkova renata
Dobře, tak 3 kousky zelí. Víc ti nevěřím, ty dyjetářko hubená.

Dej vědět kolik jsi po té tukožroutské zhubla.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:55
- Nahlásit

elce pelce do psího pekelce... děje se tu něco? nedáme nějakej veřejnej škadál,pomluvy,drby,špínu na někoho?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:57
- Nahlásit

Sízra Milanová
nedáme nějakej veřejnej škadál,pomluvy,drby,špínu na někoho?
Už je dlouho klid, co? Začíná to být nuda.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 12:58
- Nahlásit

pawLINka
Už je dlouho klid, co? Začíná to být nuda.

no fakt,ani jsme se nestihly pohádat

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:06
- Nahlásit

Crysa
hale, prej na to klouzání po linu a dlažbě pomáhá namočit ťapky.....mohla bys mít doma pěkně naťapkáno

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:08
- Nahlásit

du se navobědvat a du pudu ven, sice tam zas začíná fučet, ale co se dá dělat, že jo
Tak zdááár

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:10
- Nahlásit

U nás byl včéra večer příšernej fučák a chcanec, že sem psy vyhnala jenom do yntravylánu! Je to dostatečnej škandál?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:37
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
yntravylánu!
co to je?

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:38
- Nahlásit

stetisek123hale, prej na to klouzání po linu a dlažbě pomáhá namočit ťapky.....mohla bys mít doma pěkně naťapkáno

no když je venku mokro, tak to jí tady ty kopyta podjížděj ještřě víc, pak jsou v každý zatáčce ještě navíc krom ťapiček ty smykový stopy.

Eldoguerodu se navobědvat a du pudu ven, sice tam zas začíná fučet, ale co se dá dělat, že jo

já už dojedla a ven bych měla, ale nechce se mě,. taky je tu foukavo ještě vo tom budu chvíli přemejšlet než vyrazím.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 13:53
- Nahlásit

stetisek123
yntravylánu!
co to je?

Tak se slušně řiká dvorku

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:15
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
yntravylánu!
co to je?

Tak se slušně řiká dvorku

Nebejval yntravylán náhodou sídliště? . Su f tom ztracená, každopádně du pytlačit, čili venčit do extravylánu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:34
- Nahlásit

Biluška

To sem vyčetla ve wikipedii

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:39
- Nahlásit

Biluška
Lucie Kratochvílová
Nebejval yntravylán náhodou sídliště?
Jo, a nebo město, prostě zástavba. Tam chodíme venčit ráno a večer. Přes den chodíme taky do ekstravylánu

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:41
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
To sem vyčetla ve wikipedii
Aha, nás to naučila teta sali tak proto to máme jinak

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:42
- Nahlásit

Crysa
ven bych měla, ale nechce se mě,. taky je tu foukavo
No to celkem chápu. Tady taky hodně foukalo, byli jsme venku přes 3 hodiny a teď bych nejradši padla do vodorovný polohy a už nikam nešla, ale nemůžu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:44
- Nahlásit

Venta

Tak dyš zástavba, tak to sem měla skoro dobře

Jak se daří miminku?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 14:47
- Nahlásit

Na Praze 10 je černočernej mrak jak kráva!

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:05
- Nahlásit

zase v práci, oseeeer!
co děláte, hovádečka?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:07
- Nahlásit

davidkova renata
hele neni to zase ten váš??????????????????
Hele mě klepne, to je snad zas von...rozhodně tak vypadá...minule, když jsem tam volala, už si pro něj majitelé jeli, byl to tuty ten samej, jako to minulý spletení, byl i na tom velmi podobnym místě, v outulku mi řekli, že maj záznam, že tam už byl v roce 2005. Přijde mi, že je to ten samej furt...ach jo...asi si pro něj teda zas jedou.

Děcka, příšerně mě bolí hlava, ale jako příšerně, myslim, že mám migrénu, natahuje mi už na vomitace....ach jo!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:18
- Nahlásit

Grin
těším se až za 40 minut skončím, vyvenčím holky a lehnu si

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:21
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jak se daří miminku?
Miminku se daří dobře, a když nezlobí, daří se i mně dobře

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:28
- Nahlásit

GerdaDěcka, příšerně mě bolí hlava, ale jako příšerně, myslim, že mám migrénu, natahuje mi už na vomitace....ach jo!!!!

mě taky, jednu várku jsem vzala venku zkratkou, teď rozmrzám a přemejšlim esli dám druhou várku, asi počkám esli příjde nějak rozumně máma a půjdu až s ní.. ale je mě tady zle od oběda, asi fakt zas nějaká změna počasí :/

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 15:54
- Nahlásit

mě zle není, ale nechce se mi ani makat, ani pytlačit. Budeme muset dát chvíli pauzu, máme tu ňák moc mutvých srnek Na Štědrý den si našel Puclík srnčí nohu. Přiaportoval mi ji, je to dobrý pes . Ale asi si myslí, že má blbou paničku bo řekla "fujetovyplivnito" a celou, krásnou, dobrou nohu tam nechala Dneska si donesla nohu Pumice. Taky celou. Kus stihla užrat než sem došla a zakázala jí to Je to jiná noha, ve zcela jiné části lesa než ta první. Jo a fčera našli chcíplého divočáka, Arman s Hyjenou ho taky žrali. Uš mě to neba, chci venčit něgde gde nejsou samý mrtvoly

Du koupat šelmyje, zítra mají kanystry a sou celé smrduté

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 16:25
- Nahlásit

Biluška
chci venčit něgde gde nejsou samý mrtvoly

brutální

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 16:34
- Nahlásit

Crysaasi fakt zas nějaká změna počasí :/
No jistě! Vítr!!!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 16:39
- Nahlásit

BiluškaUš mě to neba, chci venčit něgde gde nejsou samý mrtvoly

to jsme měli tady loni, to chodili spolu dvojka Harýsek a Ferda a pokaždý našli nějakou srnčí nohu, až jsem se divila, kde jsou všechny ty amputářky, co už nepotřebujou nohy a odhazujou je po lese, pak jsme přehodili okruh na pochod přímo po hraně Labe a šli jsme jinak vysokou trávou, která v zimě lehne jak koberec a to zas nosili kusy zajíců, kanců a chcíplejch ryp pak přišlo jaro a pak odešel Harýsek a bylo po mrtvolách i jejich kusech a teď, je to týden tak Maňaska taky našla srnčí nohu. Ferdík s Kamínkem už choděj v koších, takže u nich dvou expertů naštěstí klid, Crysa byla za marodění párkrát venku a jen na flexe a As se nechá odvolat. Ale hovno si dožere.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 16:47
- Nahlásit

Crysa
Tak já je odvolám fšechny krom Armana co na mě sere, Hyjeny co na mě sice nesere,ale touha žrát je silnější a Pumice co je hluchá jak poleno - tu musím odposuňkovat a napřed musí laskavě zvednout hlavu Zbytek to normoš na první povel pustí a jde pryč. Se zoufalým výrazem, ale jde. Ovšem to nic nemění na věci, že nechci každý venčení nacházet mutvoly

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 18:24
- Nahlásit

TAK ŠUP ŠUP ŠUP, VŠICHNI A KOLEMJDOUCÍ OBZVLÁŠTĚ - KRMÍME!!
http://spechato.cz/dogs/rankings/

FENKA FÍNKA NÁM NĚJAK ŠPATNĚ PŘIBÍRÁ, KOUKEJTE JÍ NAKRMIT!!
a esli s v pátek po práci dovim že ještě není na prvním místě Bart, tak to tu nechám zaheslovat, aby jste kolemjdoucí měli prtku krtku taxi to rozmyslete!

<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání