| Autor |
Zpráva |
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:37
- Nahlásit
davidkova renata
du si bvařit tukožrouckou polífku!
A no jo, furt. Já eště nemůžu, páč sem eště fšecko nedojedla.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:37
- Nahlásit
kinta
no jako já bych mu říkala, Rafi, Rafa
já fakt nevím bude nezejmený asi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:38
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
http://sjidelnicek.cz/9-denni-dieta/
docela dobrý stránky..vod crysyce
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:38
- Nahlásit
Monty
bude nezejmený asi
Co by ne? Béš originální, že jo! Tak mu říkej Anonym, Nimmík.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:39
- Nahlásit
kinta
Dyk je to děsně teploušský ten Rafael. Teda omlouvám se manželovi kámošky. Na psa mi to přijde strašný. )) Ovšem essi bé mít taky růžový vodítko jak holky, tak by mu to docela to jméno sedělo.
davidkova renata
Maso sádlo lůj,sádelníku stůj
Co si mě furt bereš do huby?
du si bvařit tukožrouckou polífku!
jooo, v tom kdysi jela máti.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:43
- Nahlásit
pawLINka
Dyk je to děsně teploušský ten Rafael.
Mně to nepřijde, asi že je tam to "R". Znám horší teploušský jména. )
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:43
- Nahlásit
pawLINka
Matty
Mates, no
jo
kinta
Matty - dobrý, já tak říkám svému synovci
a určitě je Mates žejo
Monty
Matty - Biluše mi řekla, že by mu pak říkala Mates a to bych nepřežila
jíá taky
pawLINka
Já mám jenom 2 a 1,75.
Jenže bez brýlí nebo čoček nevidím vůbec nic. V noci nevidím na 10cm čísla na budíku a tak... Teď mi navíc došly čočky a další budu objednávat až po výplatě, tak musím mít brýle, ze kterých jsem na nervy.
Úplně jsem si na ně odvykla, bolí mě z nich nos a překáží mi.
Jenže essi vypláznu třicet táců a vrátí se mi zpět.
no to už mi řeklo víc lidí že se diví že vidím, ale fakt vidim třá v krámu na ty cedule u sttopu musim mhouřit voči, ale v kanclu na pičítač a tak vidim, koukni na kliniky páč třá v práglu lexum za nějakej příplatek asi dvojku dává doživotní záruku že ti udělaj eventuální další zákrok zadara, do toho bych dneska šla
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:46
- Nahlásit
Alexa
a určitě je Mates žejo
Jj, Matěj. Je jich teď jak dobrejch, ale ve školce je jedinej kupodivu. Ale má echtgold český příjmení, tak se to hodí. A teď čekají druhý a kluk bude František. Což v kombinaci se mi líbí moc moc.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
Ty bláho, 7 kg váhovej úbytek je hlavně tim, že se zesereš jak amina, ne?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:50
- Nahlásit
Nazdar
Monty
Koukám, že jsi ještě nenašla normální jméno pro Noida
Já fakt nevím, mě se nelíbí moc ani jedno, ale na druhou stranu já mám dost divnej vkus na jména (krom jména mé dcery ) a navíc volat na něj budeš ty, takže já být tebou, tak se prostě pro něco rozhodnu, nikomu to neřeknu a voni se s tím ostatní už nějak poperou
Jinak hlásím, že ten příšernej uragán od nás odletěl kolem půlnoci naštestí a co jsem koukala po venku, tak si nikde nic sebou nevzal tentokrát´, doufám, že dlouho se taková vichřice zase neukáže.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:54
- Nahlásit
Eldoguero
mě se nezdá, že máš divné, třeba Kaly se mi moc líbí a Victorie by se jmenovala moje třetí fenka, kdybych neměla NoNama
Koukám, že jsi ještě nenašla normální jméno pro Noida
pro Noida??? co????
pawLINka
nebude mít žůžovou, ale modrou - jako vodítko a obojek, jen nevím jestli ještě tu misku
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:56
- Nahlásit
Hej, taky mám dobrou dyjétu, je na 13 dnů a první den se jí jenom mlíko a voda. Sem si dycky myslela, dyš ste tady mluvili vo dyjetě co drží mamka, že je to vona. Teť vidim, že né. Sem jí držela jednou a zhubla sem jako prase. A hlavně si toho každej všimnul i neznámí lidi mi řikali, jak se zhubla a všichni ji chtěli. Aš ji najdu, dám ji sem.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:57
- Nahlásit
Monty
mu řikej vašek ne????
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 10:58
- Nahlásit
Alexa
Má to být cizí jméno!!
Takže jedině se může jmenovat Vašku!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Led 2012 10:58
- Nahlásit
Brý den celý den
Jenom vám chci sdělit, že Kytička již nemá voteklej čumáček a celkově už je v cajku, ale teda ty díry v dásni tak jí ještě trošíčku politujte, ať si to marodění aspoň užívá
davidkova renata
jsem myslela nejdřív, že je to ftip, ale (dle reakcí tam) koukám, že to někdo bere vážně ... tyvole mám dost, fakt že jo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:01
- Nahlásit
Alexa
mu řikej vašek ne????
mě snad omyje
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:06
- Nahlásit
Toho chcíííííí aspoň s ním chci nakrejt, koukejte se mi složit na cestu do Moskvy
Monty
pro Noida??? co????
To mě jen napadlo, když No name, tak může bejt i Noid, jak je ten V. Bárta nebo tak nějak, jak si říká Noid - bejvalej manžel Bílý
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:07
- Nahlásit
Monty
mě snad omyje
Rači to tady přestaň řešit, ničeho ynteligentního se stejnak nedočkáš! :-D
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:07
- Nahlásit
davidkova renatadocela dobrý stránky..vod crysyce
pani, dyjeta není vode mě, já linkovala cvičení, ty reklamy u toho nejsou moje dílo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:08
- Nahlásit
Tinta76
Pani, to tys tady doporučovala to efko, že?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:09
- Nahlásit
Eldoguero
koukejte se mi složit na cestu do Moskvy
Hele a nešlo by se domluvit, že by jste se sešli na půl cesty. Takhle byla krejt známá svojí ridžbečku. Taky moc chtěla psa z Moskyvy, import přímo z JAR. Nebo si nech poslat sperma, možná by to vyšlo levnějc, než ta cesta.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:09
- Nahlásit
Eldoguero
Ježiš, ten je krásnej.
Tinta76
Jsem to tam okukovala dlouho a konečně jsem se odhodlala do toho jít, tak jsem zvědavá essi se podaří něco shodit nebo ne. Doporučili mi si ty hodnoty děsně moc navýšit oproti těm, co vyšly v tabulkách, tak žeru jako prase a myslím, že spíš přiberu.
Ale zkusím to tak měsíc a když se nic nestane, tak ty hodnoty o něco snížím. Ale líbí se mi to moc, bo furt žeru.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:13
- Nahlásit
kinta
první den se jí jenom mlíko a voda. Sem si dycky myslela, dyš ste tady mluvili vo dyjetě co drží mamka, že je to vona
jo tu sem držela taky,ale nemám na ní už sílu bo mám u ní hlat.-(((( zhubli sme všicííí jaxvině,ty tlustý i 16kg..mě to vydrželo asi 3/4roku..ta neni špatná,ale ten hlat mě sere!
Tinta76
tyvole mám dost, fakt že jo
aco jako??? )))) vaše nezabírá,přesněji nebudu nic měřit vážit a počítat,to prostě nedám a nestíhám a potřebuju tradyčně 2-3 kilíčka
Lucie Kratochvílová
7 kg váhovej úbytek je hlavně tim, že se zesereš jak amina, ne?
já se nezeseru nikdy a po ničem! jiný možná jo,ale já ne tutově..ale nebudu to držet dýl jak 2 dny ,potřebuju voplasknout krapet a po tejdnu bych zdechla.-(((
Eldoguero
Toho chcíííííí
pjeknej!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:14
- Nahlásit
kinta
jo no...
Eldoguero
je krásný, na kolik tak výjde cesta do Moskvy???
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:16
- Nahlásit
davidkova renata
nemám na ní už sílu bo mám u ní hlat
Tak hlat sem fakt neměla. Ke konci spíš problém narvat do sebe 10 deka šunky. F půlce uš sem nemohla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:17
- Nahlásit
kinta
je to tadle?
http://renata62.rajce.idnes.cz/dieta/#dieta.jpg
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:21
- Nahlásit
hm, tak mám 3. ATB za měsíc. Mám dutiny a teď je budu papakat 14 dní. Se picnu, kde je konec?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:24
- Nahlásit
Baico
Já se o to ještě takhle do detailu nezajímala, ona si ho přivezla z Argentiny před pár dny a teprve dneska to zveřejnila. ALe tohle je přesně to co si představuju od psa AD
Ta půlka cesty neklapne, ale o tom spermatu jsem už uvažovala, to by asi schůdný bylo
Ještě samozřejmě potřebuju zjistit, jak je na tom zdravotně a povahově, zatím mám málo informací.
pawLINka
davidkova renata
pjeknej!
Ježiš, ten je krásnej.
Ten je co žádný prase, žádný vižle, prostě super exteriér
Monty
Nevím, na kolik by vyšla cesta do Moskvy, ale každopádně poplatek za krytí nebude levnej. No, aspoň vím, na co musím šetřit
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Led 2012 11:31
- Nahlásit
pawLINka
výborně, držim palce ... jestli tě to potěší, tak i přes to, že teďkonc celkem žeru ( zasraný vánoční vobdobí ), pořád si díky tomu už zajetýmu systému držim stejnou váhu ... kdybych začla konečně vopravdu makat fyzicky, tak to pude dolu, to vim jistě ...
davidkova renata
aco jako???)))) vaše nezabírá,přesněji nebudu nic měřit vážit a počítat,to prostě nedám a nestíhám a potřebuju tradyčně 2-3 kilíčka
tak si pučte vod Nány sračku, případně vod někoho jinýho ještě sračkoblitku a máte to dole hnedka ... a nebo si kupte projímadlo, to taky celkem frčí ... komu není rady bla bla ... kdo chce bla bla bla
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 11:36
- Nahlásit
Eldoguero
ten je hezkej, přeci jen tu kupírovaný uši dělaly ty psy hezčí. Teď je na fotce nepoznám od bílejch boxerů
|