| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:05
- Nahlásit
Baico50. den od překrytí a byla bych ráda, kdyby to tam alespoň ještě 5 dní podržela.
to píšu, pátek 13.1. jsou tady
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:06
- Nahlásit
Baico
Jestli vypadá, tak jak vypadala Kaly před porodem, tak ať si daj bacha na prudký pohyby, páč Kájí vypadala, že se rozsype pokaždý, když začala mrskat ocasem a pupek měla cca 15 cm nad zemí, jak je vysoká víš
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:11
- Nahlásit
Eldoguero
pupek měla cca 15 cm nad zemí, jak je vysoká víš
No tak podle toho, co mi Eva popisovala, tak Myša pomalu tahá pupek po zemi. Hlavně, ať to všechno zvládnou všichni v pořádku.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:12
- Nahlásit
Eldoguero
Twl, to bych asi nikdy nedala, ten porod.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:14
- Nahlásit
kinta
to já taky ne, kolikrát jak mi popisovala chovatelka jak byli všichni na nohou atd. bych se asi sesypala, no to asi ne, ale měla bych nervy a všechno bych to přenesla na čubu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:25
- Nahlásit
kinta
Monty
to já taky ne, kolikrát jak mi popisovala chovatelka jak byli všichni na nohou atd. bych se asi sesypala, no to asi ne, ale měla bych nervy a všechno bych to přenesla na čubu
Proč jako? . Když vidím, že se čuba k něčemu má tak ji přestěhuju do kuchyně, hodím matračku vedle ní na zem a pospávám. Jak se začne něco dít tak se vzbudím (mám lehký spaní, ale tohle bude spíš nějakým šestým smyslem), pomůžu se štěnětem a klidně to znova zalomím v pauze než jde další... žádný problém, žádný stres.
Pamatuju třá jeden porod, který tady probíhal během gulaku. Seděli jsme s děckama všichni vedle feny, fšechny pézetka ji hladili, čuba se rozplývala blahem, sem tam mimoděk porodila ščeně, děcka se sázeli essi to bé pes či fenka a vymýšleli jména (pitomý jak taky jinak ). Suprový to bylo A pro děcka to byl snad největší zážitek, bo gde jinde uvidí porod, že jo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:29
- Nahlásit
Biluška
tak ty už to asi tak bereš, bo jsi odrodila už asi dost (teda jako tvoje čuby )
já ještě neviděla rodit čubu, tak je asi jasný, že bych byla připosraná
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:32
- Nahlásit
Monty
tak ty už to asi tak bereš, bo jsi odrodila už asi dost (teda jako tvoje čuby )
nejen čuby, mě děti taky nepřines čáp
já ještě neviděla rodit čubu, tak je asi jasný, že bych byla připosraná
Hm....tak přijeď na gulak
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:37 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Biluška
vole naschvál jsem dala do závorky, že tvoje čuby, aby to nevypadalo, že jsi nějaká kuwa a děfka a ty mi napíšeš, že ti PZ nepřines čáp - to už vím, to zpívali Lunetici
edit: myslím, že jsi měla více štěňat (teda tvoje čuby zase jsem se do toho zaplantala) než ty odrozených PZ
Hm....tak přijeď na gulak
se bez toho obejdu, musí to být neuvěřitelný, ale radši ne
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:48
- Nahlásit
Eldoguero
A bude to večer ve zprávách? Já že bych se určitě koukala
no na Primě určitě ne
Biluška
pézetka ji hladili, čuba se rozplývala blahem, sem tam mimoděk porodila ščeně,
no tak takovej porod by mě taky bavil, teda místo těch PZ bych dosadila nějaký pěkný doktory a stačilo by jedno "štěně", ale jinak ta idea toho jen tak mimoděk porodit se mi líbí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 15:14
- Nahlásit
Monty
edit: myslím, že jsi měla více štěňat (teda tvoje čuby zase jsem se do toho zaplantala) než ty odrozených PZ
Dobrý, já ti rozumím, už to radši nerozmazávej
Grin
no tak takovej porod by mě taky bavil, teda místo těch PZ bych dosadila nějaký pěkný doktory a stačilo by jedno "štěně", ale jinak ta idea toho jen tak mimoděk porodit se mi líbí
valná většina fen co tady rodí má skvělou fyzičku takže rodí fakt levou zadní. Stačí to nechat na přírodě.
Úplně nejvíc se mi líbil první porod Nýny. Měla termín na Silvestra. Ráno sme šli na velkoprocházku s kynolokama z okolí. Nýna nešla, ale byla uražená, že ji neberu s sebou. Kolem třetí jsme se vrátili, pustili psy ještě po zahradě, vypustila jsem Nýnu a ta lítala jak blbá. TAkové ty osmičky v šílené rychlosti... Kámoši nás přesvědčovali ať jdem večer do hospody. Já, že ne, že Nýna bude rodit, má termín. Fšichni se zlomili v pase a prohlásili "tahle Nýna? Ty woe, si blbá, nejmíň do zítřka máš čas, spíš do pozítřka, poď na pivo". Já že ne, co kdyby náhodou, přece jen termín je termín...Lidi odešli, zavřela jsem psy a šla jsem se hodit na hodinku do vany. Ještě ani nenatekla voda a přiletělo starší dítě. Prý Máša vzkazuje, že Nýna rodí, máš hned přijít. Vzkázala jsem Mášovi ať už nechlastá a vlezla do té vany. Za deset minut tam bylo mladší dítě. "Máša vzkazuje, že Nýna fakt rodí, máš tam hned jít". Vyhodila jsem malodítě, zakázala komukoliv hodinu otravovat s tím, že relaxuju a přihodila jsem si do vany sůl. Za pět minut tam bylo znova velkodítě se vzkazem, že Mášovi je prý jedno, že Nýna porodí bez pomoci, ale nepřeje si, aby rodila v jeho posteli . Tak sem teda nasraně vylezla z vany, všechny jsem dořvala, že mě nenechají pět minut napokoji, došla k Nýně....a stihla jsem to akorát včas abych ji přenesla do bedny, jinak by se Akcie vážně narodila v Mášově posteli . Takhle rodí profíci, víš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 15:19
- Nahlásit
Biluška
Dobrý, já ti rozumím, už to radši nerozmazávej
jo to by bylo rozumné
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 15:34 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Biluška
hezké ¨
Takhle rodí profíci, víš
no jo, ale co třeba my s praxí nula?! Proto jsem nechtěla fenu, při mý smůle by nebyla vůbec jako Grin, ale byla by krásná a zdravá a nadaná a vyrovnaná a já bych ji musela uchovnit a dělat štěňata tak jsem si radši vzala psa s tím, že ten když bude zdravej, krásnej, nadanej a vyrovnanej, tak si halt párkrát zapíchá a o děti se postará někdo jinej samo že pes neni ani jedno z toho, tudíš má smůlu a žádný páření nebude
edit: Opravila jsem si chybu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 15:36
- Nahlásit
Grin
edit: Opravila jsem si chybu
ne, měla sis jí nechat, aspoň bych pak neměla depky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 15:38
- Nahlásit
Monty
tuuuudle
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 18:16
- Nahlásit
Grin
hele změna s vobranama..vyjádři se..bud sobota 13h nebo neděle 10h..
baico
to platí i pro tebe esi bys chtěla třá neděli nebo tak...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 18:18
- Nahlásit
davidkova renata
sobota 13 hod NEMŮŽU!! jsem f práci!!Jirka psal ráno, kdy se to změnilo??? jInak s tou nedělí to bych asi mohla, ale já furt nevim esi pes bude dobrej, dneska se zas posral ačkoli včera vypadal že už je cajk... takže nemůžu nic slíbiti.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 18:22
- Nahlásit
Grin
Jirka psal ráno, kdy se to změnilo
ted mi píše Žaneta že to mám vobvolat nebo tak prostě..tak neděle...gůt.Já myslim,že bude cajk,jednak u nány to probíhalo úpa stejně a dvanak grineček stejně přisírá furt
tak já eště pak zavolám fandovi a večer janě a esi bé chtít bajkofka nevim..nebo esi je taky eště f tom brně..,
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 18:30
- Nahlásit
davidkova renata
Oukej, počítám teda s nedělí a Jirku zatim teda plánuju naložiti v 9:45 v Radotíně jako obvykle. Kdyby se pes zhoršil tak eště dám vědět.
dvanak grineček stejně přisírá furt
no to sice jo, ale většinou mu neni tak blbě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 18:34
- Nahlásit
A já mám jednu definitívu - do mlazickýho závoda nejdu, zase Mařka nebyla pořádně v průběhu tejdna venku, furt se střílí a tak ty procházky máme pozdě večer a takový nanicovatý, bo jsou jen po sídlu, o víkendu jí tedy nechci nechat zas celou sobotu zavřenou v bedně, když vim, že příští tejdenek bude nemlich to samý a zas bude chodit jen sídlišťáky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 18:43
- Nahlásit
Grin
počítám teda s nedělí a Jirku zatim teda plánuju naložiti v 9:45 v Radotíně jako obvykle. Kdyby se pes zhoršil tak eště dám vědět.
ok,rozešlu to dál
Gerda
- do mlazickýho závoda nejdu
tak ale taghle nám ty medajle nepřivezete!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 18:49
- Nahlásit
davidkova renata
to platí i pro tebe esi bys chtěla třá neděli nebo tak...
Neděle mi vyhovuje. ale radši bych teda odpůldne, abych si mohla trošek přispat po tom sobotním řízení. Ale přizpůsobím se většině.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 18:53
- Nahlásit
Baico
ale radši bych teda odpůldne
to von zas asi nemůže...ale voptám se..dyby né,tak teda dáš tu desátou?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 18:58 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
jestli bude hnusně tak se nepřijedu podívat abych to neodmarodila
edit-myslim na mlazickej závod
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 19:03
- Nahlásit
davidkova renata
to von zas asi nemůže...ale voptám se..dyby né,tak teda dáš tu desátou?
Dám. Až to potvrdíš, tak dám vědět Michalovi, jestli nechce dojet kousat. Vezmu tu bundu, co je mi malá, kdyby se někomu líbila.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 19:07
- Nahlásit
davidkova renata
Jo a prokopak teda plati?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 19:13
- Nahlásit
Baico
tak dám vědět Michalovi
joooooooooooo )))))))
Grin
Jo a prokopak teda plati?
jj
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 20:07
- Nahlásit
fotkýýýýýýý konečně fotkyyyyyyyyyyyy
a tady je nejkrásnější
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 20:18
- Nahlásit
Monty
))))))))))
hele pošli mi vodkaz na tu galerku..víš jaxi sem furt cpala ty fotky malejch bílejch kníračů.-))) byly naprosto suprový,slíbila sem kámošce že jí něco pošlu,měla kdysi taky westici
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 20:23
- Nahlásit
Takže víkend u Crysů je zazděn, zítra mi poslední schůzka v práci začíná v pět, min do sedmi tu sedíme, víkend neni vyloučen. Takže asi tak. A teď frčkáme z kolbeny nách hause a jdem se podivat do toho seznamu, jestli už tam nejsme napsaný.
|