| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 09:40
- Nahlásit
čus fšem
takže grin včera zesral a zeblil byt v době kdy jsem byla v práci. dneska se tváří že už mu nic neni ale já mu nevěřim. Už mi rupl nerf a jde na veterinu večer, ale hlavně ten Prokopák ty kousačky moc nevidim.
Prosím domluvte se někdo s Jirkou a naberte ho, já podle mě nebudu moct jet. Ještě to hodim na společný venčení
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:03
- Nahlásit
My tři králové jdeme k vám,
štěstí, zdraví vinšujeme vám.
Štestí, zdraví, dlouhá léta,
my jsme k vám přišli z daleka.
Z daleka je cesta naše,
do Betléma mysl naše.
Nám třem se hvězda zjevila,
která jak živa nebyla.
Jak jsme tu hvězdu viděli,
hned jsme si koně sedlali.
Co ty, černej, stojíš vzadu,
vystrkuješ na nás bradu?
A já černej vystupuju
a Nový rok vám vinšuju.
A my taky vystupujem
a Nový rok vám vinšujem.
už to umim páč tu právě byli čtvrtý, tak ať z toho taky něco máte
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:05
- Nahlásit
Alexa
už to umim páč tu právě byli čtvrtý, tak ať z toho taky něco máte
a to ještě nemáš celou šichtu za sebou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:08
- Nahlásit
Monty
a to ještě nemáš celou šichtu za sebou
minimálně 3x to ještě uslyším
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:15
- Nahlásit
Alexa
chudáku doufám, že nezpívají alespoň falešně když už to musíš tak často poslouchat
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:18
- Nahlásit
Dobrázpráva je, že dnes můžu odejít o půl hodiny dřív, abych stihla pořádně vyvenčit, než pojed s Fandou do salónu krásy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:19
- Nahlásit
Baico
než pojed s Fandou do salónu krásy
ty jezdíš do salónu?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:20
- Nahlásit
Alexa
Di někam, já budu chodit zítra.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:21
- Nahlásit
Monty
ty jezdíš do salónu?
Jen v zimě před výstavou. Nemám možnost to tele doma vykoupat. Do teď jsem jezdila ke kamarádce, ale je mi blbý jí furt otravovat. Takž dneske jedem na koupel a foukanou k profíkovi
Jinak v létě, když je teplo, tak ho vezmu hadicí na dvoře a schne na sluníčku.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:21
- Nahlásit
pawLINka
jakto????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:26
- Nahlásit
pawLINka
já budu chodit zítra.
tak můžeš dneska trénovat, už tu byli další ti aspoň přinesli medvídky mnám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:28
- Nahlásit
Baico
jo aha, jsem si říkala
Budeme na vás zítra myslet, nezapomenu, protože jak jsem psala jede i chovatelka, kámoška taky, ale ta jede až v neděli, protože má AD
zítra bude prostě super den, cítím to výstavy dopadnou skvěle a já uvidím svého prcka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:29
- Nahlásit
Alexa
ti aspoň přinesli medvídky
mňam, tak to bych jim i odpustila to vytí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:30
- Nahlásit
Nazdar příšery
co nového?
Monty
štětísek
už je to hodně dlouho, ale moje spolužačka ze základky měla skota a ten měl nevím jestli rodiče nebo nějaké hodně blízké příbuzné se zkouškou z norování. Ten její by povahově asi lovit mohl, ale obávám se, že by se vlezl tak max do nějaký jezevčí nory, páč byl fakt obří
A kdysi mi někdo říkal, že snad dokonce viděl na norovacích zkouškách i westa, ale brala bych to skoro jako raritu
Myslím,že třá na zkouškách by to ještě dali, ale do praxe už to asi není.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:35
- Nahlásit
Eldoguero
jo jasně, já jen, že nemám ráda přirovnání smetáci (pro mě to jsou fakt jen ty spol. plemena )
jejich původní uplatnění je prostě někde úplně jinde než teriéří
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:35
- Nahlásit
Baico
Ty koupeš den před výstavou? Já myslela, že se u dlouhosrstých psů musí ty chlupy nechat zase trochu vrátit do normálu, říkala mi to jedna chovatelka NO, ale je fakt, že šlo o klasický NO, tak třá dlouhosrsťáci to mají jinak
Jo a strašně mě pobavila jedna známá kdysi na cvičáku, když jsem říkala, že musím v sobotu večer čubu vykoupat, páč v neděli jedeme na výstavu a ona s hrůzou v obličeji prej jestli se nebojím, že bude mít otevřenou srst
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:39
- Nahlásit
Monty
Budeme na vás zítra myslet
Díky, uvidíme, jak se budeme panu Václavíkovi líbit, ještě nás neposuzoval. Jedu sama, tak beru na výlet i Baica.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:39
- Nahlásit
Monty
Jasný to chápu já to nemyslela ani, že by na to neměli řekněme povahově, jako spíš konstitučně. Nemluvě o srsti, která by asi dost trpěla.
Třeba někteří lidi si myslí,že argentina má vypadat jak kříženec AD a am. buldoga, že prej ti jsou nejlepší ... na lov bohužel titéž psi horkotěžko uběhnou na výstavě 3,max 4 kolečka a už vydejchávaj s otevřenou hubou, tak si moc nedokážu představit iks hodin někde v lese třá na naháňce
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:41
- Nahlásit
Eldoguero
myslím, to bude tak skoro dvacet let, co ještě dostávali CACITA, já bych do toho i s Bédou šla, myslím, má ty pravý skotí nervy, ale nevím jak se to dělá.Přemýšlela sem, že oslovím Lucku(?) co má taky Bedu a Karlika, tak v tom umí chodit. Mě by to bavilo. A nebo bych s Béďou chodila na obrany, na to má tuty vlohy. A na to máme aspoň Zlatovlásku, aby mi s tím poradil. Miluje přetahování a zákusy víc než aport. Aportuje proto, abych se s ní přetahovala.
Jen co se uzdravím...teda jestli se do té doby neus.ru k smrti, ty ATB jsou děsný
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:41
- Nahlásit
Eldoguero
Ty koupeš den před výstavou?
Vždycky. Ono, když to vyfénuješ tím profi fukarem, tak si to sedne. Tady ho máš loni na výstavě den po vykpoupání a nemyslím si, že by měl otevřenou srst.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:42
- Nahlásit
Eldoguero
skoti se nesměj vykoupat 14 dní před výstavou a trimovat musíš 6 neděl před, tam ta otevřená srst bije do očí
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:46
- Nahlásit
Monty
mě smetáci nevaděj, já vím, že mám smetáka, je to prapůvodně jejich přezdívka
Eldoguero
Nemluvě o srsti, která by asi dost trpěla
proto bejvala třída pracovní, kde se třá proškubaná srst od strnišť a křoví tolerovala. Skotovi spíš vyšlechtili tak ohromnej hrudník, že fakt projde norou leda pro medvědy. Ale oni jsou i barváři a nadháněči, takže v tom by jm to nebránilo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:49
- Nahlásit
Monty
já jen, že nemám ráda přirovnání smetáci
no znám ještě horší chceš ho napsat????
áááááá další a tentokrát i hráli na hudební nástroje
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:57
- Nahlásit
Alexa
tentokrát i hráli na hudební nástroje
A měli zopcofku? Kdyby ne, tak ti při nejbližší příležitosti zahraju, aby jsi nebyla o něco uchuzená
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:59
- Nahlásit
Baico
určitě bude
stetisek123
tak mě se hned vybaví pes jako lhaso apso a Shi-tzu, pekinéz, kde prostě nevíš kde má hlavu a kde zadeček a jsou to takoví to pokojáčci a gaučáci.
Samo, že i tito psi mají rádi pohyb atd, ale už to úplně nejsou takoví ti mega turisti. Třeba bratránek měl super pekinéze, vůbec to nebyl takový ten co sotva chodí, ale běhal jak šílený, sice na Montyho fakt neměl, ale byl to první penikéz, kterého jsem viděla tak živého
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 11:00
- Nahlásit
jo a krmte
http://spechato.cz/inzeraty/fenka-fina-ID4xyr.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 11:08
- Nahlásit
čus dementi,tady je hásky slunko ))
co se stalo alekse????..chytla nějaký střevo básnický bo co?
je cosi nového poctatného???
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 11:10
- Nahlásit
stetisek123
tak norovačky nejsou těžký zkoušky, když to zjednoduším, tak pes musí co nejrychleji proběhnout umělou norou až k první zarážce, kde je liška a tam se na ní dobývat. Pokud si dobře vzpomínám, neměli by mít žádnou výjimku, tudíž by měl pes štěkat, minimálně u tý přepážky štěkat musí.
Pak se to ještě opakuje s tím, že liška se pouští dál a pak za ní pes k druhý přepážce ... Prostě nic co by teoreticky neměl zvládnout, Blbý je, že je to na čas a to si právě nejsem úplně jistá jestli by ten skot vzhledem k celkový relativně robustní konstituci to dali, ale třeba jo, tak to zkus proč ne.
skoti se nesměj vykoupat 14 dní před výstavou a trimovat musíš 6 neděl před, tam ta otevřená srst bije do očí
jo jo to vím, ona ta hrubá srst dokáže udělat svý
Nemluvě o srsti, která by asi dost trpěla
proto bejvala třída pracovní, kde se třá proškubaná srst od strnišť a křoví tolerovala. Skotovi spíš vyšlechtili tak ohromnej hrudník, že fakt projde norou leda pro medvědy. Ale oni jsou i barváři a nadháněči, takže v tom by jm to nebránilo
Tak pokud by byl schopen zvládnout barvářský zkoušky, tak pak proč ne.
S těma hrudníkama - právě proto píšu, že zkouška ještě třeba jo, ale do praxe by to nebylo.
Baico
Tak je to asi jinak u klasický srsti, já fakt nevím, v tomhle se nevyznám ale říkala to chovatelka NO - exteriéráků, tak myslím, že tomu celkem rozumí. Fakt je, že nevím do jaký míry oni psy fénujou, třeba se to musí. Každopádně klasická srst a dlouhá srst ovčáka je ve struktuře jiná, takže je možný, že ta předvýstavní úprava bude odlišná.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 11:13
- Nahlásit
Eldoguero
takže je možný, že ta předvýstavní úprava bude odlišná.
Hele. já těch výstav moc neobjezdila. Ale téměř vždy jsem koupala den před a vždycky máme v posdku napsáno kvalitní srst. Naše chovatelka taky tak koupe.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 11:15
- Nahlásit
davidkova renata
čus dementi,tady je hásky slunko))
tak vod nás sem eště nevodjela
|