Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
stetisek123
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 15:55 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit

Eldoguero
tak jako já jak to je u nory sem někde četla, takže jako vím. Horší je, že nevím, kam jít, kam zavolat, když chci poprvý jít někam psovi ukázat noru.
Takže asi spíž bém kósat do nějakýho tchoře. Ale jestli budu ještě chvílu neschopná, tak mi pes zaostane tolik, že už to nedoženem

Edit: sem poslední dobou nějaká Krysovitá, bo co

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 15:57
- Nahlásit

Grin
to jste se měli a já dřepěla v práci, u vás neprší???

Crysa
no mě má Faith něco ještě nabrat, ale je to malý plemeno, si nikdy nic nepamatuju, si to budu muset spát, kolik měli kg a tak

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 15:58
- Nahlásit

du poslední venčící kolečko vo fýčáku

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 16:19
- Nahlásit

Monty
ne, tady teď už asik jo, ale svítilo sluníčko když jsme v poledne venčili-

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 16:25
- Nahlásit

Monty

Vy plemeníci se máte, že víte, kolik má mít kilo čokl, my vořeši musíme odhadovat podle stavby těla!

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:03
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Vy plemeníci se máte, že víte, kolik má mít kilo čokl
no hele a přesto se najde čokl s PP kterej občas fakt překvapí

stetisek123
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:24
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
já ne, páč skotí standard je už zavostalej a jsou psi co ho až o půlku překročí, většina o 25%

stetisek123
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:28
- Nahlásit

Monty
westík za stovku, ten bé kvalitní, nechceš? : http://aukro.cz/prodam-stene-westika-i2038666215.h tml

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:36
- Nahlásit

ahoj je tu někdo kdo by mohl dát fotku na rajče a poslat mi odkaz? Hledáme ztraceného psa,BOM ale v práci se na rajče nedostanu...

hally001
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:38
- Nahlásit

ahoj, mám dotaz...jeden náš debilní známej si pořizuje psa....je to člověk kterýmu pes do ruky nepatří...už se nám podařilo ho odradit od koupě thaiskýho "rídže", chrta, "basendžiho"...-kritéria koupě-nesmrdí, neštěká...no prostě 10let se dařilo, teď se asi už rozhodl((nějaké japonské plemeno, velké jako větší jezevčík....nevíte o jaké jde?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:40
- Nahlásit

hally001
nevíte o jaké jde?
šiba inu?

hally001
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:43
- Nahlásit

no taky mě napadla...sem nasraná...nejlepší je, že jeho žena má panickou hrůzu ze všeho, co je větší než ten jezevčík...a nějak nechápou, že až s ním půjdou kolem paneláku, tak k nim nějaké to věrší plemeno prostě přiběhnout může...resp.přiběhne....s tím nějak nechtěj počítat. Pevně doufám, že nebude za rok k darování....a berou bezpapíráka, což zas neřeším, akorát aby nepodpořili nějaký dobytky...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:45
- Nahlásit

stetisek123

Tě řikám, nečum na to aukro nebo ti z toho hrábne A mě taky!

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:47
- Nahlásit

halooo je tu někdo kdo by mi mohl něco hodil na rajče???

hally001
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:48
- Nahlásit

Šiba inu je přirozeně čistotná a proto se hodí i do bytu, kde vydrží celý den sama a trpělivě čeká na příchod svých majitelů. Její veselá povaha si získá srdce dětí i dospělých a šiba inu se jim za lásku odmění veselými kousky. -jsem si vygůglovala....z celýho článku si vybrali asi jen tohle...to bude to kritérium, "vydtží celej den doma.....a jako bude mít ráda parchanta"-v životě neměli psa, ani kočku....nemaj čas...bude jim štěkat v bytě, to tušim a pude...(((ježiš já bych už blil, fakt

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:50
- Nahlásit

Grin
kdo by mi mohl něco hodil na rajče
jak jako??
hally001
hele mě se šiby líběj,ale co sem tu viděla sou to celkem jebky,agresivní neposlušný a tak..ne že by za to mohly ty šiby,ale maj je lidi asi jako je tvůj známej((

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:52
- Nahlásit

davidkova renata
potřebuju nahrát na net jednu fotku, abych ji sem mohla vrazit - hledá se BOM tak aby u toho byla i fotka

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:52
- Nahlásit

hally001

Ježiš, to si šiba nezaslouží!!! Dala bych jim krumpáčem do palice Ale to asi slyšet nechcete, pani (((((((((

hally001
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:59
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová-no sama bych jim dala krumpáčem do palice...

hally001
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 18:00
- Nahlásit

Já jim ještě řeknu, že jí má jedna známá a jako že jí celej den štěká a pokousala holku...nic jinýho mě nenapadá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 18:05
- Nahlásit

Grin
tak a kde je? dej jí sem teda

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 18:13
- Nahlásit

davidkova renata
poslala jsem ti ji mailem, ja ji na net nevkložim, až bude na rajčeti, pošli mi na ni pls adresu díky

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 18:16
- Nahlásit

stetisek123
nádherný
a s kuo teď za 1500 no neber to ach jo....

co děláte???? byly jsme venku na hoďku sice jen, protože ke konci jsem cítila, že začínám mít hypoglykemku, ale škoda, fakt jsme si to užily
sice bylo hnusně, poprchávalo a docela dost foukalo, dala jsem holkám pláštenky, já jsem měla v uších sluchátka, poslouchala jsem celou hodinu dokola od Rihanny - we found love http://www.youtube.com/watch?v=tg00YEETFzg&ob=av2e moc se mi líbí, když jí pustím, tak mám nějakou lepší nálada, tak jsem si to pouštěla pořád dokola a usmívala jsem se jak ichtyl chtělo se mi to strašně zpívat na hlas (ale raději jsem to nedělala, nechtěla jsem ať mě odvezou na psychinu a zpívám docela falešně ) no a chtělo se mi skákat radostí Sophi, ikdyž nesnáší oblíkání, tak pak následně miluje ten obleček venku, vrtí strašně zadkem do stran a poskakuje, a Faith ji chtěla napodobovat., tak jsme šly jak tři šťastní magoři asi na nás byla dobrá podívaná

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 18:26
- Nahlásit

davidkova renata
děkujuuuu

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 18:38
- Nahlásit

Gdybyste náhodou chtěli vědět jak vypadá krásné a CHLUPATÉ morče tak tady máte naši Magii

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 18:40
- Nahlásit

Biluška
tyjo náádherná.-)))
Monty
mazej do Darovacích psů laskavje!

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 18:50
- Nahlásit

davidkova renata
blpko jedna blbá chceš abych chcípla, se dostávám z té hypoglykemky a ty na mě ušiješ ještě toto

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 18:55
- Nahlásit

Monty
blpko jedna blbá chceš abych chcípla, se dostávám z té hypoglykemky a ty na mě ušiješ ještě toto

já ne,,to cigina naléhala

Cigi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 19:02
- Nahlásit

davidkova renata
já ne,,to cigina naléhala
mamka kecá, já nic, já muzikant

kinta
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 19:04
- Nahlásit

Cigi
matka kecá

Roznhajme!!

<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání