Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 17:15
- Nahlásit

Crysa
Ad debata na pocty páně Havlovi, myslím že to bylo důstojný, bylo to dlouhý a bylo toho dost, ale myslím, že to všechno bylo jen skromným souhrnem toho čím a kým byl.

tak!

agáta12
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 17:44
- Nahlásit

Sízra Milanová
Minulý týden sem v místním knihkupectví objednala neteřím knížku žijícího současného spisovatele, Pižďuchy . Nevěděla sem o tý knížce nic víc , než že ji napsal Havel a že tam nejsou R . Došla předevčírem . Potěšilo mě , že je z jedný strany anglická a z druhý česká . Nepotěšilo mě , že už nikdy nebude podepsaná a ještě víc , že doslov a předslov je delší než příběh . Ale snad si holčičky počtou .
A du zapálit aspoň čajovku .

VŠEM
děkuju za gratulace , tak horké to zase nejni , ale máme na to papír a bulvární plátkovej zpravodaj .
Sme na titulní stránce vyfoceni , to nebyla ani Adidasová ještě , nebo jo . Řekněte , že néé , ať mám radost

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 18:00
- Nahlásit

agáta12
Minulý týden sem v místním knihkupectví objednala neteřím knížku žijícího současného spisovatele, Pižďuchy . Nevěděla sem o tý knížce nic víc , než že ji napsal Havel a že tam nejsou R . Došla předevčírem . Potěšilo mě , že je z jedný strany anglická a z druhý česká . Nepotěšilo mě , že už nikdy nebude podepsaná a ještě víc , že doslov a předslov je delší než příběh . Ale snad si holčičky počtou .
A du zapálit aspoň čajovku .

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 18:34
- Nahlásit

Nazdar příšery, už máte všechno připravený?
My jo, takže netřeba se štrézovat
Co jinak děláte, flákáte se?

Neessi
Ahoj pani, my se sice neznáme, ale shodou okolností jsem tvou fenku viděla loni u doktorky Hruškový, když jsme tam byli s naší čubinou na sonu
Vypadala naprosto ... impozantně, abych použila to pravý slovo, který se na ní hodilo Do PPČ jsem už nakoukla.
Přeju hezký svátky

Tinta76
# Zasláno: 23 Pro 2011 18:34
- Nahlásit

Brý večír všem přeju

Velmi velice převelice pozdravuji Neessi
Všem přeji krásné svátky (péefku nějak nezvládám vyrobit a tímto tedy taktéž odpovídám všem, co mi nějakou poslali )

Podepisuji se pod slova Sízry a absolutně nerozumim Biluši

Víc jak dvě tři strany zpátky číst nehodlám tak zas rači asi pudu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 18:54
- Nahlásit

tagže sem teprf tu a zasejc asi budu mušet jít!!
zdravim neessi to je dost kurva že se dogestíš!

děckááá mám se taky vyjádřit k havlovi nebo byl souboj ukončen? ))))))))))))))))))))))))))))

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 19:04
- Nahlásit

Eldoguero
Já vím,že jsi tam byla a děkuji.Taky přeji klidné svátky .

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 19:06
- Nahlásit

davidkova renata
já vím,bylo na čase.

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 19:20
- Nahlásit

davidkova renata
děckááá mám se taky vyjádřit k havlovi nebo byl souboj ukončen? ))))))))))))))))))))))))))))

jasně že můžeš, ale nevim essi to unesem

Neessi
já vím,bylo na čase.

to jo

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 19:31 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

Tinta76
Podepisuji se pod slova Sízry

děkuji a jako návdavek

http://www.google.cz/imgres?q=havel+do+nebe&um=1&h l=cs&sa=N&biw=1366&bih=619&tbm=isch&tbnid=e3ZfksfO ZiaEDM:&imgrefurl=http://petrova.blog.idnes.cz/c/2 37559/Pani-Dagmar-zazpiva-i-Kryl.html&docid=ohA6Kg u07PZ-eM&imgurl=http://blog.idnes.cz/blog/6011/237 559/havel_do_nebe.jpg&w=630&h=472&ei=rMj0Ts_sO-nY4 QSNlNCNCA&zoom=1&iact=rc&dur=250&sig=1007832925670 91420005&page=1&tbnh=136&tbnw=190&start=0&ndsp=18& ved=1t:429,r:0,s:0&tx=74&ty=56

davidkova renata
děckááá mám se taky vyjádřit k havlovi nebo byl souboj ukončen

láska k Havlovi tu dnes zvítězila nad nenávistí

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 19:36
- Nahlásit

Děckáááá, už mám nějaký ty dárkííííí!

davidkova renata
Když se přestaneš na veřejnosti drbat na koulích, vezmu tě na kafe k Můdr, jelymane ))))

Dárky mám mocný, vybírala sem je podle toho, aby co nejvíc nasraly ty, kteří je budou muset používat. Koupila jsem kámoščinejm děckám barvy na textil, sklo a dřevo. Je na nich jasně napsáno, že mohou zničit domácnost. Vzala jsem je fšem dětem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 19:45
- Nahlásit

až bude sport ve zprávách půjdu se rychle umejt a dám si Statečného kováře na Nově

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 19:49
- Nahlásit

nic vám nepovim,hajzlové

Gerda
Když se přestaneš na veřejnosti drbat na koulích, vezmu tě na kafe k Můdr, jelymane ))))
to myslim neklapne bo dyš mě něco štípe taxe drbu navíc tim vyjadřuju svou vosobnost essi mi rozumíš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 19:57
- Nahlásit

jo on sport asi néni

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 19:58
- Nahlásit

Tinta76
a absolutně nerozumim Biluši
To není vůbec ňyc novýho

Du pyš, muš mě bere na večeři . Jako do restaurace vy obludy . Heč

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 19:59
- Nahlásit

Biluška
muš mě bere na večeři
máš novýho muše??? nebo deš zas s tim právníkem a budeš si platit sama, .-)))

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 20:03
- Nahlásit

davidkova renata
máš novýho muše???
To je starej-novej muš. Něco jako Benda essi mi jako rozumíš . Ale ňyc z toho nebé, bo není zámožný tagže má smolíka. Nezámožný muši uš mě nezajímají

nebo deš zas s tim právníkem a budeš si platit sama, .-)))
Ten právník je náhodou super, eště ode mě nevzal ani korunu. Dycky mi řekne, že příště . Ale skoro se začínám bát, že aš to příště nastane tak se nedoplatím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 20:07
- Nahlásit

Biluška
není zámožný

taxe rači vypař než dojde na placení.. zichr je zichr

a páč sem tu dneska za crysu tak na vás kašlu! a du!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 20:11
- Nahlásit

davidkova renata
taxe rači vypař než dojde na placení.. zichr je zichr
čéče, nevím essi eště dokážu prolízt okýnkem na záchodě jako za mlada Asi budu muset vymyslet nějakou jinou fintu
A uš du, pápálálá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 20:29
- Nahlásit

nechápu proč ten kovář sebou vleče tu kládu

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 21:01
- Nahlásit

děcka, jak se máte? Co je nového?
My byly tři hodiny venku, potkaly jsme zajíce, ten byl docela frajer, pořád pobíhával blízko holek a já byla frajerka, protože jsem myslela, že holky odvolám, jo odvolala, ale asi po 2 - 3 minutách... jsem měla normálně nasráno, protože v lese byla tma, po osvětlených uličkách samo ten zajíc pak už neběhal...
POtkaly jsme kámoše basanjíta a byl hnusný, normálně na holky vrčel, hnusně a to zná Sophi od jeho 4 měsíců, řádily spolu, ale teď je hnusný snad na každého ale, že na moje holky, které dobře zná...
udělala jsem si kávu a asi budu ponocovat u balení dárků, zítra je budu celý den snad přenášet k našim a pak zase 25.12. domů proč to dělám??? Faith bude zítra spát poprvé u našich samo, že i se mnou a se Soph

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 21:06
- Nahlásit

kejtlin
nechápu proč ten kovář sebou vleče tu kládu

je vždycky dobrý mít kládu u sebe

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 21:06
- Nahlásit

ooo, dárky zabalený od včera, dneska jsem vzala ještě mamku na nákupy a teď jsme s macechou udělaly salátek a nazdobily strom. Ze tří děcek trávím večery doma jen já, nejstarší. Ještě nebylo vyluxováno, tak mohl bejt Trix chvilku i s náma v obýváku, hrozně balí našich yorkšírku, co má akorát falešku. A dokonce na něj nebyla ani moc protivná, poté, co zjistila, že na její výhrůžky reaguje nadšením

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 21:08
- Nahlásit

Sízra Milanová
jo a vobčas ji vyzvat .-)

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 21:09
- Nahlásit

makrel

přesně tak, když už neni zbytí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 21:10
- Nahlásit

Sízra Milanová
makrel

nj ale takhle se doktor šafránek udře

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 21:12
- Nahlásit

kejtlin
nj ale takhle se doktor šafránek udře

nekoukám na to,ale už tam byla taková zlá obří černá hlava trčící ze země? protože vim,že tam bude

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 21:16
- Nahlásit

Sízra Milanová
jo už tam byla.já to neviděla ještě

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 21:22
- Nahlásit

čau sem doma, směna se protáhla na 13 hodin, jsem úpa mrkef.

dobrou fšem!

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 21:25
- Nahlásit

Grin
dobrou

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání