Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:08
- Nahlásit

Sízra Milanová
Většina je vždycky průměr a průměr je vždycky spíš podprůměr
Není ona většina vlastně mentálně retardovaná?

Alexa
no myslim že ne, myslim že těm vadí všechno, myslim že ta pocta není přehnaná, myslím že když to někomu vadí nemusí koukat na telku, ale když už musí čumět na telku ať si pustí dývko, na netu to nemusí číst a v radiju taky o tom pořád nemluví
No....asi takhle...ráno jsem zapla televizi - byl tam Havel. No tak jsem to přehodila na videotéku...k obědu jsem si chtěla pustit mistra Beana - byl tam Havel. No tak jsem tam zase hodila dývko. Na novinkách.cz je šest ze sedmi hlavních zpráv Havel. Ta sedmá je o nějaké holce co ji spláchlo tsunami a teď se našla. Číst sáhodlouhé články o tom, že Havel kdysi nějaké novinářce zavolal taxíka se mi fakt nechce takže jsem je jen tak prolítla, včetně těch diskuzí a spolu s podprůměrným davem fakt musím říct "děte s tím uš do prdele" . A du pryč, nehodlám havlovat uš aj tady. Den, dva, možná i tři by mi to nevadilo. Ale týden už je na mě moc. Jsem ráda, že zítra začínají Vánoce páč doufám, že tohle šílenství tak nějak utnou Du pytlačit, f lese není rádio, televize ani net tak tam bude klid

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:12
- Nahlásit

Biluška
Není ona většina vlastně mentálně retardovaná

podle mě je,bohužel.... jo prej na Moravě o dost míň lidí mělo rádo Havla,taky zajímavý...sociologicky, ikdyž jsem koukala třeba v ostravě byl o loučení dost velkej zájem.

děte s tím uš do prdele

a tože tohle můžeš říct a nikdo tě nepopotahuje a nezavře je právě zásluhou Havla v první řadě a o tom to celý je

Tondas
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:13
- Nahlásit

Neessi
tobě taky hodně štestí a pohody. Benda.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:15
- Nahlásit

Neessi
Ahoooooooooj Můůůůdr! Je to ale krásný, že jsi zase zaskočila! Tobě přeju všechno a rovnou 3x, ať je jen a jen dobře a nejlépe. Na Bobinku v tuhle dobu vzpomínáme, hlavně na ty veselý věci, na lopaťácký jazyčisko, velkotlapí pejčisko...PPČ mám v práci, kouknu se na Bóbu 29/12.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:21
- Nahlásit

Sízra Milanová
podle mě je,bohužel.... jo prej na Moravě o dost míň lidí mělo rádo Havla,taky zajímavý...sociologicky, ikdyž jsem koukala třeba v ostravě byl o loučení dost velkej zájem.
nemám tucha. politika a politikové jdou zcela mimo mě. fakt nechodím po ulici a nevyptávám se lidí essi mají (nebo měli)rádi Havla, případně Klause, Švarcnbergra, nebo Topolánka...
Loučení, nebo jak chceš tomu davovému šílenství říkat jde taky zcela mimo mě. Na to, abych se s někým rozloučila mi stačí vlastní myšlenky, nepotřebuju k tomu desetitisícový průvod, přímý přenos v televizi, ani stát tříhodinovou frontu před nějakým kostelem. Chápu, že když to byl prezident tak nebude stačit parte ve vitrínce na náměstí, obřad a chlastačka v nejbližší občerstvovně, ale to šílenství kolem mi přijde fakt už přehnané. Ne ty samotné ceremonie, spíš ty články typu "bývalý haviř fspomíná jak jednou zahlídnul Havla...", "novinářka vzpomíná jak jí zavolal taxíka", "vůbec nevím kdo vzpomíná jak šel s Havlem na pivo"...najednou je velká celebrita i kriminálník, který sedí v cele, ve které kdysi seděl Havel...tohleto už mi jde na nervy, chápeš?

a tože tohle můžeš říct a nikdo tě nepopotahuje a nezavře je právě zásluhou Havla v první řadě a o tom to celý je
tak mě bylo tehdy čtrnáct, zas tak moc si to nepamatuju, nicméně mám pocit, že sám tu revoluci neudělal, ne?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:28
- Nahlásit

Biluška
tohleto už mi jde na nervy, chápeš?

nechápu,ale můžeš si myslet co chceš...s tim nic neudělám,cejtim to jinak

tak mě bylo tehdy čtrnáct, zas tak moc si to nepamatuju, nicméně mám pocit, že sám tu revoluci neudělal, ne?

mně bylo 6 a vim o tom hodně,protože mě to zajímá a čtu a sleduju dění kolem sebe,na druhou světovou si taky nepamatuju a vim o ní dost i o komunismu co se smělo,jaký represe byli atd, neni mi jedno co se kolem mě děje....

že sám tu revoluci neudělal, ne?

určitě ne, ale udělal moc a byl jejím symbolem, ale ani tak ti nikdo nevnucuje abys ho oslavovala, stačí tolerovat ty co tozajímá a chtějí se s nim důstojně rozloučit....ale ani to dělat nemusíš,prostě jak chceš

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:33
- Nahlásit

Sízra Milanová
mně bylo 6 a vim o tom hodně,protože mě to zajímá a čtu a sleduju dění kolem sebe,na druhou světovou si taky nepamatuju a vim o ní dost i o komunismu co se smělo,jaký represe byli atd, neni mi jedno co se kolem mě děje....
mě je to ukradené. Samože něco o tom vím, stejně jako něco vím o punských válkách, nebo o pytágorově větě, nicméně je mi to fšechno a) na nic, za b) k ničemu

určitě ne, ale udělal moc a byl jejím symbolem, ale ani tak ti nikdo nevnucuje abys ho oslavovala, stačí tolerovat ty co tozajímá a chtějí se s nim důstojně rozloučit....ale ani to dělat nemusíš,prostě jak chceš
snad je toleruju, ne? Nestojím na václaváku a neřvu "děte fšichni do pryč", ani nepíšu do čété nenávistný mail, že mi skrz pohřeb nevysílali mistra bína . Jenom jsem se opovážila vyjádřit svůj názor, že mi to šílenství kolem už va . To snad můžu když teda díky Havlovi máme tu demograciji, ne? . A uš fakt du, vím, že to říkám už posté, jenže se prostě nemůžu přesvědčit, abych zvedla prdel a vyrazila do toho hnusu venku

Jebloň
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:34
- Nahlásit

Biluška
mě je to ukradené. Samože něco o tom vím, stejně jako něco vím o punských válkách, nebo o pytágorově větě, nicméně je mi to fšechno a) na nic, za b) k ničemu
nechápu!

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:39
- Nahlásit

děcka, jsem vyčerpaná, už jsem ráda, že za 20 minut pádím domů

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:39
- Nahlásit

Biluška
ě je to ukradené. Samože něco o tom vím, stejně jako něco vím o punských válkách, nebo o pytágorově větě, nicméně je mi to fšechno a) na nic, za b) k ničemu

a třeba sis nevšimla že můžeš podnikat? Víš že se to nemohlo před listopadem 89? ne,na to nemám a do týhle debaty se nepustim a vzpomínka Havla si timhle zošklivit nedám

Tondas
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:41
- Nahlásit

Monty
no to běž tady je to jako u vatrlooooo ja se taky schovavam za barikádou ))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:43
- Nahlásit

Sízra Milanová
a třeba sis nevšimla že můžeš podnikat? Víš že se to nemohlo před listopadem 89?
no něco o tom vím. Taky třá vím něco o tom, že nebyli exekutoři, byla práce,nekradlo se ve velkém a samozřejmě slunko bylo žlutější a rohlíky rohlíkovatější . Nebylo to růžový tenkrát a není to růžový ani teď, těžko říct co bylo či je horší.

vzpomínka Havla si timhle zošklivit nedám
Mám chuť se tě zeptat essi nemáš nad postelí jeho fotku, ale radši se nezeptám, by se to mohlo zvrhnout

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:43 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Tondas
vůbec nečtu, měla jsem tolik práce, že ani nevím kde mi stojí hlava

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:44
- Nahlásit

Tondas
no to běž tady je to jako u vatrlooooo ja se taky schovavam za barikádou

to teda nevim,spíš hodně soft debata,to tady byly už jinší kanonády teda..todle je celkem slušná debata myslim

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:46
- Nahlásit

Tondas
to teda nevim,spíš hodně soft debata,to tady byly už jinší kanonády teda..todle je celkem slušná debata myslim
Jo, Mařka má pravdu, počki až se to po desáté zvrhne k tomu co dělá s tenisákem a s tou fotkou nad postelí

Tondas
Člen
- Nahlásit

Monty
dekuj bohu ti teda reknu ze nase strana je klidnejsi ))))

jejej vidis snajpr sizra uz me zamerila

Sízra Milanová
Člen
- Nahlásit

Biluška
Mám chuť se tě zeptat essi nemáš nad postelí jeho fotku, ale radši se nezeptám, by se to mohlo zvrhnout

klidně bych si jí tam dala a nevyprovokuješ mě k ničemu Bilu,fakt ne..ty ne

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:52
- Nahlásit

Tondas
Ahoj a díky a pozdravuj Bendu,už je trochu lepší ?

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:53
- Nahlásit

děcka, pomalu se balím, za chvíli fičím zatím čau

Tondas
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:56
- Nahlásit

Neessi
Ahoj, pokud myslis nedavny problem se zady tak ano. Doufam, ze u tebe jde take vse k lepsimu ?

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:56
- Nahlásit

Gerda
Děkuji,jsi zlatá holka a moc jste mi pomohly,když bylo před rokem tak zle.

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:59
- Nahlásit

Neessi
moc zdravim paní a hodně sil a štěstí do budoucna

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 16:01
- Nahlásit

Tondas
To je dobře,že se uzdravuje,moc mu to přeji. U mě? No to víš,ten rychlík mě vyrychtoval,ale už půl roku ordinuji na půl úvazku a snažím se žít,jen ta Bóba mi strašně pořád chybí.Zůstala mi tu Aisha,ale je to taková trubka -však si ji pamatuješ. Třeba mne na jaře potká štěstí a pořídím si jinou Bóbu.

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 16:02
- Nahlásit

Alexa
Dík,tobě taky. Koukni do PPČ č.1 - je tam fotka Bordžínky na str.71

Jebloň
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 16:05
- Nahlásit

Neessi
Ahojda můdřičko.
Seš hodná,že si zaskočila na pokec.
Přeju ,aby ten nadcházející rok přinesl jen a jen dobré věci.

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 16:11
- Nahlásit

Neessi
Koukni do PPČ č.1 -
jj kouknu
na jaře potká štěstí a pořídím si jinou Bóbu.

jé nový miminko to bude paráda

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 16:21
- Nahlásit

lidijové já se loučím, začíná příšerný hukot, do devíti jsem kaput. zatim čááááu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 16:32
- Nahlásit

Biluška
Taky třá vím něco o tom, že nebyli exekutoři, byla práce,nekradlo se ve velkém a samozřejmě slunko bylo žlutější a rohlíky rohlíkovatější . Nebylo to růžový tenkrát a není to růžový ani teď, těžko říct co bylo či je horší.

Pro mě to těžký rozhodování neni a nemá se cenu o tom hádat,evidentně stojíme každá na jinym břehu řeky.

Tondas
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 16:34
- Nahlásit

Neessi
Aishu si pamatuju pro me to je normal, Benda je strasna trubka. Je fajn ze to zvladas a vas novy prirustek ti bude delat urcite spoustu radosti. Kazdokadne uz ted ma obrovske stesti ze bude mit takovou panicku Pozdravuj Elisku.

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 17:11
- Nahlásit

Neessi klidný svátky a ať se novým rokem k ještě lepšímu vše otočí

Ad debata na pocty páně Havlovi, myslím že to bylo důstojný, bylo to dlouhý a bylo toho dost, ale myslím, že to všechno bylo jen skromným souhrnem toho čím a kým byl.

Tak zas čus

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání