| Autor |
Zpráva |
Tondas
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:40
- Nahlásit
nainstaloval jsem si doplněk pro firefox oprava pravopisu. Akorát nevím proč mi to podtrhává skoro všechno co napíšu.
zkouška:
vítah výtah slepyce slepice vila vyla víla.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:42
- Nahlásit
Alexa
a pak se div že má každou kulku jinou
pani, grinokulky jsou vážná vjec, o tom se nežertuje!
Tondas
zkouška:
neeeeee
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:53
- Nahlásit
Tondas
to teda nevim..mě přijde že to máš dobře
du ven dementi
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:57
- Nahlásit
davidkova renata
nn jediné správné je slepyce. Vítah je dobře jen na půl - má to bejt vítach !
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:03 - Změnil/a: Tondas
- Nahlásit
Grin
je od tebe velice mile ze nam to zde vysvetlis a tak jsem si rikal ze by si mohla jako delegat zajit na tuto adresu a vysvetlit jim jak to je http://www.feministky.com/uvodni-stranka/69.html
uzivatelka Jitka by potrebovala tvou odbornou radu ))))
Čtvrtek, 05 Červen 2008 23:39
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:15
- Nahlásit
Tondas
tohle nemohl nikdo myslet vážně, bo to neni možný!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:17 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
davidkova renata
Knížák zmrd napsal že je nechutná hysterie kolem Havla,že o nem v zahraničí vůbec nemluvěj a nikoho nezajímá a že je to prostě hnus podporovanej mediama....prostě pračůrák nejhorší, ustřihla bych mu ten jeho tupej vocásek(ten na hlavě)bo v něm má svou sílu jak Kostěj Nesmrtelný v tom vejci nebo kde to měl....prostě idiot, proč má potřebu se takhle jádřit? Už jen z úcty k rodině pozůstalejm by měl prostě držet hubu....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:24
- Nahlásit
Sízra Milanová
je to pramrd.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:25
- Nahlásit
Sízra Milanová
knížák byl, je a vždycky bude netalentovanej zakomplexovanej namyšlenej záštiplnej zmrdeček. Ten jeho ohyzdnej trpajzlík tak nějak vyjadřuje všecko o něm
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:25
- Nahlásit
zdarec játra!!!!!
Byl by výcuc za tejden?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:28
- Nahlásit
Sízra Milanová
Knížák je sice pramrd, ale má pravdu v tom, že už je krapet přehavlováno. Měla jsem Havla ráda, byl mi děsně sympatickej, ale otevřu net - havel, zapnu televizi - havel, otevřu noviny - havel....uš mám pomalu strach otevřít ledničku essi mi jako rozumíš
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:34
- Nahlásit
Biluška
Knížák je sice pramrd, ale má pravdu v tom, že už je krapet přehavlováno. Měla jsem Havla ráda, byl mi děsně sympatickej, ale otevřu net - havel, zapnu televizi - havel, otevřu noviny - havel....uš mám pomalu strach otevřít ledničku essi mi jako rozumíš
já ti rozumim, ten mediální cirkus je horzně přehnanej, ale z pohledu těch médií ti to vysvětlim:
Zahrát nebo napsat se to musí
a je toho tolik, protože toho všichni mají tolik - musíš dostát konkurenci.
Navíc, kdyby se tomu jedno medium nevěnovalo, je možný že se do něj ostatní media opřou jak to, že tohle medium to neřeší a neúcta a už to jede a je z toho aféra..
My už tady taky z toho šílíme nechcem to už vidět a uvědomujeme si, že to nikoho z obyčejnejch lidí už nezajímá, ale prostě zahrát se to musí.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:36
- Nahlásit
Biluška
essi mi jako rozumíš
nerozumim, nevim co by se jako mělo dělat, nemluvit o něm, když do jeho průvodu šlo 10000 lidí? Nechápu... když se můžou češi věnovat stupidnímu vítězství hokejistů a podobnejm hovnům,tak nevim co je špatně...
Grin
jeho ohyzdnej trpajzlík tak nějak vyjadřuje všecko o něm
přesně tak!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:39
- Nahlásit
Grin
uvědomujeme si, že to nikoho z obyčejnejch lidí už nezajímá, ale prostě zahrát se to musí.
mě to zajímá třeba,ale já nejsem obyčejný člověk asi vždy´t je smutek 3dny,to musí media sledovat a tim že to lidi kritizujou, jen havla dehonestujou...
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:40
- Nahlásit
Sízra Milanová
stupidnímu vítězství hokejistů a podobnejm hovnům
chces napadat uspechy nasich hokejistu ? to neni vubec hezke a chytre
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:41
- Nahlásit
Sízra Milanová
já myslim že biluše spíš myslí ten mediální cirkus kolem a lidi který se pomocí toho sami zviditelňujou, což je hnus, na druhou stranu to bylo i u těch hokejistů. To je vždycky u všeho.
Jinak ty pocty, ceremonie, pohřeb, tři dny smutku a tak dále a tak dále... za mně je to naprosto v pořádku a adekvátní.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:46
- Nahlásit
Tondas
chces napadat uspechy nasich hokejistu ? to neni vubec hezke a chytre
Uspěchy českých hokejistů jsou mi upřímně řečeno uplně u prdele,narozdíl od změny režimu,možnosti studovat,cestovat a důstojně žít...což velmi výrazně ovlivnil Havel,vlastně nejvýznamněji. Hokejistům přeju štěstí,ale žádnej vliv jejich vítězství to na můj život nemá, ale nevadí mi zájem lidí o to, ale vadí mi, že pak zájem o něco fakt vážnýho někomu vadí, když se při hokeji všichni slezou a bulí jak kdyby byla třetí světová...
Grin
já myslim že biluše spíš myslí ten mediální cirkus kolem a lidi který se pomocí toho sami zviditelňujou
to je pravda každej vystupuje s tim co by havel chtěl a co by se mu líbilo,to jsou hovna samozřejmě a media to vždycky ze svý podstaty přeženou..ale těžkoto bude kdy jinak
Jinak ty pocty, ceremonie, pohřeb, tři dny smutku a tak dále a tak dále... za mně je to naprosto v pořádku a adekvátní.
souhlasim
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:47
- Nahlásit
Sízra Milanová
nejsem obyčejný člověk asi
nejsi, bohužel... teda jako bohužel že obyčejný lidi co jsem myslela nejsou jako ty, takhle.
vždy´t je smutek 3dny,to musí media sledovat a tim že to lidi kritizujou, jen havla dehonestujou
no jo ale to jim nevadí, oni si to neuvědomujou, chápeš, a všecko jim to připadá jako strašně nafouknutý a tak, je to tim že jednak je těch médií tolik, proto mají pocit že na to narážejí všude, a jednak některý redaktoři se v tom strašně pateticky rejpají a nedělaj solidní novinařinu a právě to pak působí hrozně neupřímně bohužel : a tohle všecko pak má tendenci působit v konečnym výsledku dost negativně ..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:47
- Nahlásit
Biluška
už je krapet přehavlováno
to si nemyslim, on stál za to, aby se mu ty pocty vzdaly.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:48
- Nahlásit
Sízra Milanová
vadí mi, že pak zájem o něco fakt vážnýho někomu vadí, když se při hokeji všichni slezou a bulí jak kdyby byla třetí světová.
hele s těma hokejistama lidi taky už pak nadávali, že se to přehání... sice jich bylo míň než u Havla ale to bohužel souivisí s jistou primitivitou národa..
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:50
- Nahlásit
Grin
proto mají pocit že na to narážejí všude, a jednak některý redaktoři se v tom strašně pateticky rejpají a nedělaj solidní novinařinu a právě to pak působí hrozně neupřímně bohužel : a tohle všecko pak má tendenci působit v konečnym výsledku dost negativně
to máš pravdu,že to někteří přehání,ale právě bych na to nepozorňovala, protože mi to tak nějak kazí vzpomínku a úctu k havlovi...prostě se to nehodí...jinak nafouknutý to je,ale podle mě to jinak ani nejde...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:51
- Nahlásit
Grin
My už tady taky z toho šílíme nechcem to už vidět a uvědomujeme si, že to nikoho z obyčejnejch lidí už nezajímá, ale prostě zahrát se to musí.
Z hlediska obchodníka tomu rozumím. Z hlediska obyčejného člověka chápu lidi, kterým to jde na nervy. Mě ne, sem flegmatik a mám tolik práce, že co nechci to prostě neotvírám. Ale chápu reakce lidí na Novinkách. Většinou teda
Sízra Milanová
nerozumim, nevim co by se jako mělo dělat, nemluvit o něm, když do jeho průvodu šlo 10000 lidí? Nechápu... když se můžou češi věnovat stupidnímu vítězství hokejistů a podobnejm hovnům,tak nevim co je špatně..
No tak já osobně nechápala ani ty hokejisty. Stejně jako nechápu přímé přenosy na Václaváku z nějakého hokejového utkání a tak. Úplně neskutečně mi jdou na nervy ožralí a zhulení tlustoprdi v tričkách napodobujících české dresy co z okýnek aut hulákají "VYHRÁLI JSME". Si vždycky říkám "ty určitě ty hovado "
Ale zpátky k věci - těch keců kolem Havla je prostě moc. Většině lidí to začíná jít na nervy, což je vidět třá právě na těch diskuzích pod zprávama a pod.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:52
- Nahlásit
Sízra Milanová
podle mě to jinak ani nejde...
nejde, právě proto jsem to vysvětlovala, já v tom dělám už nějakej ten rok, takže dobře vim jak to chodí a prostě neni možný něco takovýho ignorovat...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:54
- Nahlásit
Grin
hele s těma hokejistama lidi taky už pak nadávali, že se to přehání... sice jich bylo míň než u Havla ale to bohužel souivisí s jistou primitivitou národa..
ano tak a s tim se nedá nic dělat...
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:54
- Nahlásit
Sízra Milanová
když se při hokeji všichni slezou a bulí jak kdyby byla třetí světová...
jen at narod breci proto to hrajou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:56
- Nahlásit
Biluška
Většině lidí to začíná jít na nervy, což je vidět třá právě na těch diskuzích pod zprávama a pod.
no myslim že ne, myslim že těm vadí všechno, myslim že ta pocta není přehnaná, myslím že když to někomu vadí nemusí koukat na telku, ale když už musí čumět na telku ať si pustí dývko, na netu to nemusí číst a v radiju taky o tom pořád nemluví
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:58
- Nahlásit
Biluška
Většině lidí to začíná jít na nervy, což je vidět třá právě na těch diskuzích pod zprávama a pod.
Většina je vždycky průměr a průměr je vždycky spíš podprůměr a takový lidi mě třeba nezajímaj a jejich malostí opovrhuju...žádný takový komenty nečtu a číst nebudu tim pádem jsem v klidu...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:00
- Nahlásit
Tondas
jen at narod breci proto to hrajou
jéééšiš, já hokejistům přeju úspěchy ač mě hokej nebaví,at si brečí kdo chce jak chce, máme demokracii....a víme díky komu
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:06
- Nahlásit
Sízra Milanová
máme demokracii....a víme díky komu
jarda jágr ?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:07
- Nahlásit
Ahoj "žumpice" , vím,dlouho jsem se neozvala,ale chtěla bych všem popřát klidné svátky a do dalšího roku hlavně pohodu -zkrátka ať není hůř ,protože všechna přání štěstí,zdraví atd.jsou tak proměnné veličiny,že na ně nejde spoléhat !
A všem,co si pamatují mojí Bordžínku (už je to rok,co tu není a strašně mi pořád chybí ) ,pokud čtete PPČ ,tak v č. 1 je její fotka na str. 71 -leží v trávě s klackem přes přední. Honza Dubový mi chtěl udělat radost a hlavně si ji pamatuje jako skvělou holku.
|