Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Tondas
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:12
- Nahlásit

davidkova renata
hm..tos mě zklamal,tvá pozice alfy jest narušena tim pádem
sroluju asi par yorkshiru a bude to v cajku

kejtlin
a jeden jezevec
byl bych opatrnej s tim vyctem zviratek

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:13
- Nahlásit

Tondas
byl bych opatrnej s tim vyctem zviratek

jabloň ví že i já mám jezefce a není jezevec jako Jezevec

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:13
- Nahlásit

Monty
já se dycky úplně stydim, fakt, tam to je děs běs i normálně, ale s tím Havlem je to ostuda strašná - si vem že skoro celej svět ho dokáže ocenit a my tady píšeme takový věci. To že se v každym národě najde nějakej blbec, to je sice jedna věc, ale kvůli tomu, že všichni normální jsou na pohřbu nebo mu někde vzdávají úctu, tak na těch diskusích se to fakt zvrhává.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:14
- Nahlásit

Sízra Milanová
Prej nějakej píčus v Písku odmítl za Havla zvonit....
mě zas nasrali(tradičně už) zkraje tejdne asi 3 komanči ve sněmovně nebo kde se slejzaj dyš vodmítli jako vostatní vzdát mu poctu..grebeníček je mezi nima,at ho nyxle připíše na černou listinu plís..jako dyš už kvůli ničemu jinýmu tak prpto že umřel ,kurva! to se nedělá myslim..já to teda nějak neprožívám,ale význam pro republiku měl bezesporu velkej a dyš teda voni sou její zástupci,taxe maj kurva podle toho chovat! tady je jasně vidět,že sou prostě zákeřný kurvy a nedá se jim věřit vůbec nikdy!

Tondas
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:15
- Nahlásit

kejtlin
jabloň ví
a ostatni si to domysli takze kodove jmeno jezevec2 je uz taky obsazeny ? se asi poseru

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:17
- Nahlásit

davidkova renata
to se nedělá myslim..já to teda nějak neprožívám,ale význam pro republiku měl bezesporu velkej a dyš teda voni sou její zástupci,taxe maj kurva podle toho chovat! tady je jasně vidět,že sou prostě zákeřný kurvy a nedá se jim věřit vůbec nikdy!
souhlas... jedna věc jsou osobní a názorový sympatie a antipatie a druhá věc je obyčejná lidská slušnost.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:18
- Nahlásit

Grin
jo, je to hnus, je mi až špatně, jak si to čtu a jsou to fakt hovada, co beztak v životě nic nedokázali.... jako já třeba jsem taky nic nedokázala, ale aspoň nepíšu takové ohavné bludy!

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:22
- Nahlásit

Monty
jsou to fakt hovada, co beztak v životě nic nedokázali
přesně... nesnášim lidi co čekaj že dostanou všecko zadarmo, že stačí jenom nastavit ruce. A nejhorší je, když pak eště nadávají že toho maj málo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:22
- Nahlásit

Tondas
se asi poseru
to můžeš taglenc po operaci??

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:25
- Nahlásit

Grin
jo jo, ale nejvíce mě sere, že byl tak lidský a normální, prostý člověk a někdo o něm píše tak hnusně, to je fakt hnus... no nic, tak jsme si postěžovaly, ale mi nic nezměníme, ku.vy nezměníš...

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:28
- Nahlásit

Monty
tak jsme si postěžovaly
jsem ráda že aspoň to, jsem to v sobě trošku dusila
mi nic nezměníme, ku.vy nezměníš
to je bohužel pravda

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:35
- Nahlásit

Grin
ty vole, já se za sebe stydím, jak jsem mohla napsat mi???? samo, tam má být my

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:39
- Nahlásit

Monty
já vim neb pracuji jako korektorka ale klid, jsem si za a zvykla a za b překlep se přece stane a za c mi žumpa dala takovou školu, že už ani nejsem v dyskomfortu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:53
- Nahlásit

Grin
v dyskomfortu
v dyzgomfortu je správně))

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:56
- Nahlásit

Grin
ts, si přečti diskusi na NOvinkách pod nějakým člíánkem o Havlovi, dostaneš reálnou perspektivu kolik nevzdělanců, pičusů a komunistů je v republice. blila bych velebnosti

to právě radši neudělám....leda bych se poblila

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 12:57
- Nahlásit

davidkova renata
mě zas nasrali(tradičně už) zkraje tejdne asi 3 komanči ve sněmovně nebo kde se slejzaj dyš vodmítli jako vostatní vzdát mu poctu..grebeníček je mezi nima,at ho nyxle připíše na černou listinu plís..jako dyš už kvůli ničemu jinýmu tak prpto že umřel ,kurva! to se nedělá myslim

komunisty zbavil moc,takže ho nenáviděj,ať pochcípaj hned mně stačilo co napsal nabubřelej imbecil Knížák do parlamentních listů kterén... ne,už nic takovýho nebudu číst,akurát se naseru!

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:00
- Nahlásit

davidkova renata
dyzgomfortu je správně
jo já zapomněla

Sízra Milanová
to právě radši neudělám....leda bych se poblila
dobrej nápad, já jsem měla fakt vztek nehoráznej. Lepší nevědět.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:01
- Nahlásit

Grin
já vím, že kolikrát tady prostě napíšu naschvál hrubku, ale tato tam fakt neměla být. Jako v životě by mě to nenapadlo, to napsat (neříkám, že jsem mistr v ČJ, ale zase toto je mooooc )
jsem dneska nějak mimo, chtěla jsem jíst čínskou polívku, vždy si k tomu beru velkou lžíci a vidličku a já si vytáhla dvě malé lžičky a teď jsem si byla s kolegyní zakouřit a zase jsem něco nehorázného plácla, dneska mi to vůbec nemyslí, mě jako nikdy ale dneska extrémě

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:03
- Nahlásit

davidkova renata
zkraje tejdne asi 3 komanči ve sněmovně nebo kde se slejzaj dyš vodmítli jako vostatní vzdát mu poctu
jo to mě taky nasralo a ještě jeden článek na novinkách něco v tom, že ho není škoda nebo tak něco

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:04
- Nahlásit

Monty
Jako v životě by mě to nenapadlo, to napsat
prosimtě nehroť to tak, mně čeština živí a stejně občas napíšu chybu, a ani to nemusí bejt překlep, jen prostě třeba chci napsat něco jinýho a k tomu je jinej rod nebo tak... a nebo mi to prostě ruka udělá sama, no.. když se mi to stane a všimnu si toho, tak to po sobě zedituju a opravim,a le fakt by mě nenapadlo z toho takhle vyšilovat je jasný že jsi to nenapsala schválně!

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:06 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Grin
nenapadlo z toho takhle vyšilovat
Jasně ale mě to příjde něco jako v tom smyslu, třá, že bych se neuměla podepsat

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:12 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Objevila jsem skvělé diktáty Ve cvičení s/z jsem měla samý kule Hrůza!

http://diktaty.ewa.cz/diktold/index2.php?sekce=4

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:14
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
twoe to radši nebudu dělat, nebudu riskovat že zjistim že dělám korektury a neumim nic v podstatě

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:16
- Nahlásit

Vyjmenovaný slova po m - za 4, du se zastřelit

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:17
- Nahlásit

Grin

Vzhledem k tomu, že se živím psaním, je to teda trága, ale word to naštěstí jistí )))

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:24
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ne, tak jsem si jich pár udělala a je to dobrý, žádnej trapas v práci řešim horší bohužel

se živím psaním
hele to není totéž - já jsem dřív taky jen psala a chyby jsem dělala běžně, protože jsem vždycky měla za zadkem korektora, tak jsem se na to nesoustředila. Ale teď když ten poslední záchytnej bod jsem já tak je to něco jinýho, člověk sio navykne o tom jazyku fakt přemejšlet.. a vim že kdybych se zase vrátila ke psaní tak to zase rychle půjde do pryč ta znalost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Objevila jsem skvělé diktáty
tak první M bes chyby..na další nemám čas
Sízra Milanová
napsal nabubřelej imbecil Knížák do parlamentních listů
co napsal??? rámcově stačí..

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:36
- Nahlásit

davidkova renata

Tak já jsem doma flákám se

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:37
- Nahlásit

čoklí šapitó
http://www.exo-eko.cz/Vystavni-klece-a-ohradky/Nyl onovy-vybeh-130-x-55-cm-Trixie

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:39 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

čus paka

tak sem vyvenčila čokle a empyrycky sem si ověřila, že velmi dobře slyší i šepot, když teda je to pro ně pozitivní třá na a velmi rychle se naučí posunkový povely, který sou mi k hovnu, na rozdíl od těch který sou na zkoušce, a na hvízdání píšťalky vybíhaj lidi ze hřbitova

Grin
grineček má hrocha na hraní, když byl malej tak na něm spal, pak ho chvilku ojížděl
no a pak se div že má každou kulku jinou

Pawlinka
šecko nééééj pani a tady máte pořádný autíko

a papání do něj

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání