| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 18:59 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Grin já jsem tak unavená že za chvíli padnu na hubu a nemůžu si dát ani kafe a ani dvacet
a tak těch dvacet v práci ještě pochopim, ale to kafe nemůžeš? to je smutný ústaf..
edit: nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé ééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:01
- Nahlásit
Crysa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:01 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Crysa
Ty blázne starý, máš odpověď Je to krásný!
edit:
Crysa
Proč furt začínáš stránky, nemáš nějakou obsesi náhodou? Jsem ráda, že si to převzala )) hahááááááááááááááááá ))))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:02
- Nahlásit
Crysa
nemůšu kafe, bo nesmíme při zprávách píti tady je krz studijo vidět do ňůsrůmu. Ale mohla jsem si ho dát asi před 10 minutama, ejnže jsem měla hroznej fofr
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:06
- Nahlásit
Grinnemůšu kafe, bo nesmíme při zprávách píti tady je krz studijo vidět do ňůsrůmu.
týjo tak hadičku do huby jak cýglista a kafe schovat pod stůl nebo do baťohu
GerdaTy blázne starý, máš odpověď Je to krásný!
děěěěkuji za pochvalu ))
Proč furt začínáš stránky, nemáš nějakou obsesi náhodou?
no to jako samozřejmě nevím žáno..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:08
- Nahlásit
Crysa
pozor pozor, blíží se další konec stránky, žádáme cestující Crysu, aby se neprodleně dostavila ke klávesniciiiii, opakuji - Crysa ke klávesnici ))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:13
- Nahlásit
Gerdapozor pozor, blíží se další konec stránky, žádáme cestující Crysu, aby se neprodleně dostavila ke klávesniciiiii, opakuji - Crysa ke klávesnici ))))
zobíííššš!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:14
- Nahlásit
Crysa
hadičku do huby jak cýglista a kafe schovat pod stůl
já jsem naštěstí schovaná, ale sedí tu s náma šéfka tak si to nedovolim ale neva, odsud jedu na večeři tak si dám kafčo po ní.
Gerda
pozor pozor, blíží se další konec stránky, žádáme cestující Crysu, aby se neprodleně dostavila ke klávesniciiiii, opakuji - Crysa ke klávesnici
ty jsi mrcha, obzvlášť protože jsi hooodně dlouho načínala stránky ty, ty jí to přeješ, co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:15
- Nahlásit
Crysa
zobíííššš!!!
neneeee, posmíváááám se ti )))
Grin
ty jí to přeješ, co?
dá se to říct i hezčejc, aby to Crysu nemrzelo ))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:16
- Nahlásit
Crysa
nechceš ještě něco z Vetamixu krom těch šlach a vazovic? budu objednávat asi během zejtřka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:18
- Nahlásit
Děcka, mám tu na ráno takový práce a teď jdem na to paření...ach bože, to bude strašně sléééééé....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:18
- Nahlásit
kejtlinnechceš ještě něco z Vetamixu krom těch šlach a vazovic? budu objednávat asi během zejtřka
du to ještě projet, penís ti hodím ve středu až pojedu na besítku tý naší zvláštní školy.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:19
- Nahlásit
Gerdaneneeee, posmíváááám se ti )))
oujééééé ( já to už dlouho věděla, že mě nikdo nemá rát, že si se mnou nikdo nesce hrááát.. ((
a teď jdem na to paření...ach bože, to bude strašně sléééééé....
juj, to bych to vzala ještě přes lékárnu pro Vyprošťovák a plato prášků na bolení hlavové kocovinové :d
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:21
- Nahlásit
Crysa
já to už dlouho věděla, že mě nikdo nemá rát, že si se mnou nikdo nesce hrááát
tssss náhodou já jsem si s tebou povídala pjekně, sice jsem ti vlezla do ozvěny, ale snaha se počítá:¨)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:21
- Nahlásit
Crysa
du to ještě projet, penís ti hodím ve středu až pojedu na besítku tý naší zvláštní školy.
v poho, dej vědět dopředu v kolik asi abych byla doma
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:24
- Nahlásit
Grintssss náhodou já jsem si s tebou povídala pjekně, sice jsem ti vlezla do ozvěny, ale snaha se počítá:¨)
Taky máš puntík gdobru
kejtlinv poho, dej vědět dopředu v kolik asi abych byla doma
mmm, no tak myslím že ve tři tam máme býti, takže mezi půltřetí třetí, ještě napíšu až bych vyjížděla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:26
- Nahlásit
Crysa
mmm, no tak myslím že ve tři tam máme býti, takže mezi půltřetí třetí, ještě napíšu až bych vyjížděla
nemusíš to už budu doma z vycházky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:41
- Nahlásit
kejtlin tak mě tam přidej ještě chřtánky
http://vetamix.cz/eshop/node/4049
Hovězí urgl (ohryzek) sušený 1kg
a totok bábě do granulí: http://vetamix.cz/eshop/node/4100
Sušené piliny 3kg
Kdyby z toho něco neměli, tak vem něčeho jinýho víc, ale ty piliny stačí jednou.
Tedy souhrn:
Ohryzky hovězí 1x 1Kg po 96,-
Šlachy hovězí sušené 2x 1Kg po 86,-/kg
Vazovice hovězí 1x 1Kg po 86,-
Piliny ze suš. pamlsků 1x 3Kg po 66,-/3kg balení
96+ 2x86 + 86+66 = asi strašně moc.. kalkulátor říká 420Kč
to by do ledna mohlo Cryse stačit.. na tu její nůůůdu..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:44
- Nahlásit
Crysa
píšu si to
ty piliny jsou dobrý, to vůbec neznám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:46
- Nahlásit
tagže nestíhám vůbec nic ,pochopila sem že máte všichni f palici piliny,takže fšecko cajk
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:46
- Nahlásit
kejtlinty piliny jsou dobrý, to vůbec neznám
já taky ne, ale příde mi to něco jako sušený maso. Hlavně že bábě zrzavý to žrádlo něčím ozvláštním možná odsypu i našim pro kočky do granclí. Každopádně vozkoušíme, uvidíme, cena se mě zdá slušná V nejhorším to nalíčím do pastí na hodafce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:48
- Nahlásit
Hele ženy a co třá takový vepřový kostě? Mařka dostala plnou taššku vepřolopatek, je na tom ještě docela dost masa, jsou tam aji kloubokostě, jednu tu kosť masovou jsem jí na zkoušku dala vo vejkendě, kdyby jako něco, abychom hnedle mohli jet k doktoru, abych byla furt s ní, ona neni na kostě zvyklá, tak sem to nechtěla podcenit, je syrová vepřová kosť dobrá věc?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:50
- Nahlásit
Gerda
je syrová vepřová kosť dobrá věc?
já je velkejm holkám dávám, dávala bych je i malejm nicméně jezevci ji neukousnou o krysách nemluvim.
je mařka na kosti zvyklá?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:51
- Nahlásit
Gerdaje syrová vepřová kosť dobrá věc?
není to špatná věc, u BARFu by měla býti běžnou součástí, ale třá u nás doma to už může jen Crysa a jen trochu, Asíček se ihned betonuje, klucí nesmí, páč to maj zakázaný preventývně od jejich dochtora.
Ale určo dobrý na zábavu i zubní očistu, nechat ožrat naso, nechat odloubat křupky a spíš jako zábavu, nenechat moc nažrat kostí aby se nebetonovala, vyhodit a z mrožáku nainstalovat novou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:53
- Nahlásit
kejtlin
je mařka na kosti zvyklá?
neni právě...
Crysa
ta kosť má sloužit jako tlumidlo psí, když mámě přijde návštěva, aby pes jedl kost a ne náfštěvu. Máma jí dycky zavře do pokoje s nějakou žvejkozábavou, tak proto ty kostě, ale zas jí u toho nemůže okontrolovat, kolik toho sežere a ten blázen to sežere celý samozřejmě....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:54
- Nahlásit
pozoooor Cryse, bude další stránka, honem piš )))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:54
- Nahlásit
čaute prdi
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:56
- Nahlásit
Gerda a ten blázen to sežere celý samozřejmě....
jako máma??
Maryje teda rozhodně okouše maso, kloup a obvot lopatčí, zbytek nedá v časovym horizontu 2 hodin, tedy běžná návštěva. Nebála bych se, uvidíš jakej má poločas rozpadu a podle toho naistruuješ mámu, že po dvou hodinách nakoukne a vymění exempláře lopatčí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 19:57
- Nahlásit
Crysa
jako máma??
no snad to tomu psovi ubohýmu nebude ujídat...prověřim během víkendu, jak dlouho trvá jedna lopata.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 20:01
- Nahlásit
Gerda..prověřim během víkendu, jak dlouho trvá jedna lopata.
stopky a hurá do toho
|