| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:19
- Nahlásit
Crysa
teď tu vzteky vyzkousala do pantofle díru a přišla koukat esli to tu píšu správně..
a kurva
tak já rači du..beru si teda deníček kam si budu zapisovat cviky dyš grinofka řikala,že se to dělá..blbý je,že vzhledem k Němcovi jistě zapomenu deníček pokaždý doma a posléze zapomenu jeho samotnou egzystenci ..ale to už je jiná kapitola
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:23
- Nahlásit
Tinta76
tak si ten článek napiš sama.? Holt to má asi nepodstatné nevýhody
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
Já mám dva. Jeden trvale v baťochu, druhej na stole. Co napíšu do jednoho, nepřepíšu do druhýho, takže sem zásadně nekoordinovaná a velmi zásadně nechodím tam, kde mám býti. Takže deníčky sou na prt
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:32
- Nahlásit
davidkova renata
.beru si teda deníček kam si budu zapisovat cviky dyš grinofka řikala,že se to dělá.
jooo, dělej si srandu, počkej, za pár let to bude hit, každej správnej pozitívař si bude psátr deníček, dej na mě!!!
nicméně zase bych to nepřeháněla, já to dělat nehodlám, ale zajímalo mě právě esi tady někdo takovej je a co z toho má
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:33
- Nahlásit
stetisek123
Takže deníčky sou na prt
se mi zbortil svět tetkanc.. sem právě čekala že deňýček konečně vnese řád do mého chaotického života a zasejc howno teda
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:35
- Nahlásit
a vůbec, okamžytě si mě přestaňte dobírat zase ta fíbuška má asi pravdu, tady se čék opravdu nemůže na nic zeptat asi s váma přestanu kamarádit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:36
- Nahlásit
Grin
každej správnej pozitívař
twe tak z toho sem venku su zarytý svazarmovec naštěstí eště k tomu sem asociál takže vodmítám nový zaručený metódy co zaručeně fungujou páč to řikal Venca a ten to musí vědět bo byl na semynáři
esi tady někdo takovej je a co z toho má
tady myslim nikdo takovej neni bo by z toho právě nic neměl ..leda trojma páč by furt hledal zapomenutej deníček vzhledem k pokročilýmu němci
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:40
- Nahlásit
davidkova renata
twe tak z toho sem venku
no jo ale co my chudácí měkký na svazarm my musíme mít ty deníčky už jenom kvůli tomu abychom si mohli poplakat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:47
- Nahlásit
davidkova renata
su zarytý svazarmovec naštěstí
hele ty svazarmovče to nevíš že se dělaj deníčky na stopičky???? už za svazarmu se dělaly, já si to pamatuju, tagže je to pravda (taky sem jeden měla :rofl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:51
- Nahlásit
Alexa
že se dělaj deníčky na stopičky
to vim..řikal nám to právě pan Hlaváček než umřel ..dokonce řikal co tam má bejt a tak..ale grinofka nepsala vo stopách dle mě
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:51
- Nahlásit
Alexa
A co tam jako bylo?
"Dneska sme si dali stopičku. Fifinka spapala všechny pamlsky a chtěla ještě. Já sem jí řekla, že už ne. Tak sme šli domů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:54
- Nahlásit
Grin
jako já deňýček mám. Říkám mu dijář. Píšu si tam kam mám jet do práce, páč jinak bysem to nevěděla a jela bysem jinam. Nebo nikam
Pejskovací deňýček teda nemám, co bysem tam měla psát? kerej pes mě ten den nasral? To by bylo dost jednotvárný asik
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:55
- Nahlásit
nedočtu nic,ale vidim všechno furt krafete krafkyyyyyyyy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:57
- Nahlásit
Sízra Milanová
furt krafete krafkyyyyyyyy
a nejvíc v supertajný kde si jedem vás vobě .-))))
zejtra bysme mohly ven třá..pomluvíme úpa každýho kdo nepé s náma tj. všecky )))))))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 12:59
- Nahlásit
davidkova renata
a nejvíc v supertajný kde si jedem vás vobě .-))))
do řiti
zejtra bysme mohly ven třá..pomluvíme úpa každýho kdo nepé s náma tj. všecky)))))))
teoreticky jo,ovšem jsem na mníšku a neivm jak vše zkoriguju,ale posnažim se, chci totiž ještě na havla k rakvi a pak ještě ke kondolenční knize napsat atd...mám nabitej smuteční program
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 13:00
- Nahlásit
Sízra Milanová
mám nabitej smuteční program
nemáš tam divnýho smajla? ..ačkoli..ty asi ne )))
ok taxi písnem, du už fak
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 13:03
- Nahlásit
stetisek123
A co tam jako bylo?
"Dneska sme si dali stopičku. Fifinka spapala všechny pamlsky a chtěla ještě. Já sem jí řekla, že už ne. Tak sme šli domů
něco podobnýho, tvar stopy, stáří, jak jí pes vypracoval atak podobně
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 13:09
- Nahlásit
davidkova renata
nemáš tam divnýho smajla?
ne,ne smuteční program mě baví....ale jako že umřel havel tam je tendle smajlik
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 13:10
- Nahlásit
Sízra Milanová
ne,ne smuteční program mě baví
ok tak je to f cajku )
all
žumpa zas jede...kde se to zastaví.-(((
http://www.mesto-bohumin.cz/cz/zpravodajstvi/video archiv/2040-male-dite-a-pes-v-domacnosti.html
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 13:21
- Nahlásit
Zdur, co novyho? Kdo se zvidielnil vim, ale nevim kdo koho zabil, kdo zhubl ani kdo pribral.
Huz jedu k domovu, coz je ta nejlepsejsi zprava dne.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
právě že nikdo,už je ta moc příliš velká!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 13:40
- Nahlásit
davidkova renata
Nigde, další natáčení je domluvený s kozou Žanetózou na čété jedna . točit se bé asi po vánocích, i gdyž já bysem radši na jaře aš budou kytičky, aby to bylo takový květinkový, víš
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 13:42
- Nahlásit
davidkova renata
tak esi na tej fotce ste vy osobně pani,tak moje problémy se zdaj bejt tak nějak menčí najednou
No nejsem, ale jednou třeba taky budu
Biluška
Jo, pošlu díky.
Stran tvých problémů tě ujišťuju, že nemáš vůbec, ale vůbec žádné, gdybych ti vypsala jaké mám já tak se deš z fleku objesit . Proto ti to radši psát nebudu, neci tě mít na svjedomí
Život je strašně krutej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 14:01
- Nahlásit
jo a než se něgdo z kolemjdoucích podělá hrůzou tak bych ráda upozornila, že to děcko co ho tam Orinka valchuje po zemi a polyká mu hlavu je známé dítě, nikolif cizí a tudíž je na Orančino zacházení zvyklé, hrají si takhle spolu furt. Není to běžná canisterapie, aby si jako něgdo nemyslel
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 14:10
- Nahlásit
Biluška
Co? Kde? Kdy?
Teda řeknu vám, tady být v obraze je fakt jen pro ty nejlepší
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 14:11 - Změnil/a: Tondas
- Nahlásit
Dobrej den, pisete jako sileny a ja mam zrovna smutek.
davidkova renata
Mi dneska doktor naznacil ze mam mozek v kalhotech, navic mysi bo co a jeste ke vsemu se zda ze jsem po nepovedene operaci mozku protoze prej jizva dobry bez zanetu a vramci standardniho hojeni prosakuje mozkomysni mok jestli bude prosakovat jeste chvilku tak asi netrefim ani do lednice
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 14:14
- Nahlásit
Tondas
vramci standardniho hojeni prosakuje mozkomysni moc
hmm,to by ale zase mnohé vysvětlovalo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 14:16
- Nahlásit
Dáška
Co? Kde? Kdy?
Teda řeknu vám, tady být v obraze je fakt jen pro ty nejlepší
Tady woe - http://www.mesto-bohumin.cz/cz/zpravodajstvi/video archiv/2040-male-dite-a-pes-v-domacnosti.html - o tři řádky výš to sem dala Davídková
Tondas
To máte dost bubé pane Essi chcete tak vám protekčně seženu místo v ňákým ústavu pro choromyslné
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 14:16
- Nahlásit
Sízra Milanová
jako ze sem jogin ? kdyz sem celej zivot sedel na mozku ?
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 14:21
- Nahlásit
Biluška
To máte dost bubé pane
ale co uz, aspon budu mit kolem sebe mazlivy pejsky kdyz uz benda na to moc nejni
|