| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 14:22
- Nahlásit
Tondas
kdyz sem celej zivot sedel na mozku ?
většinou se řiká že maj chlapi mozek v gatích,ale myslim, že se spíš myslí ta přední strana, ty seš unikát
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 14:34
- Nahlásit
Biluška
No ty vogo fakt potřebuju dovolenou
Krásný vídejko, obzvlášť jak to děcko muchlala na zemi. Ste úplně hvjězda, už sem to promítla aji všem v kanclu, že u tédle slavné kelebrity dělala Enýna zkoušky všichni tě museli obdivovat!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 14:40
- Nahlásit
Dáška
všichni tě museli obdivovat!
To je dobře, kam bysem přišla gdyby mě neobdivovali
Du pyč, jedu s Nýnou na veterinu,se rozhodne essi jí tu budou vyndávat ten šroub z nohy a gdy. Uš aby to bylo, jí ten domácí klit leze na mozek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 14:59
- Nahlásit
já možná zalítnu do peří, jsem nějaká unavená
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 15:38
- Nahlásit
kejtlin
taky bych šla ráno jsem byla u zubaře a fstávala jsem kvůli tomu podstatně dřív než obvykle - dokonce i pan Grin zůstal na pelechu a nevěřícně koukal jakto že se už jako vstává a pak se velmi nasraně a zdlouhavě protahoval. Takže se mi chce děsně spát.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 15:41
- Nahlásit
Zdar vespolek,
ráno jsem velice teoreticky odrodila fenu císařem a tele za porodní provázky řízeným tahem, jdu se doučit zbytek teorie a zejtra dodělat zkoušku.
Co nového? (ne, vážně nevěřím tomu, že by mi někdo odpověděl )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 15:47
- Nahlásit
lidi asi promarodim dovolenou , cejtím těžký nohy,bolí mě hlava a píchá v uších
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 15:47
- Nahlásit
Maky a Trix
já ti odpovím u mě je nového spoustu, míň už se týká psů, paní trixinka se rozcapila protože jsem ji rozmazlovala po kastraci, tak se ji teĎ snažím traverzičkama zase rychle odrozcapit a pan Grin začal být trošku hnusnej na malý pejsky, takže traverza XXL a jedem, z pozitíf Grinátor konečně pochopil dotýkání se předmětů nosem a provádí to rád a velmi ochotně, nicméně furt se mi nedaří ho jaksi donutit se dotknout víckrát než jednou - vždycky začne být velmi frustrován a musíme se vrátiti zpět na jeden dotek. Nevíš náhodou jak mu to vysvětlit??
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 15:48
- Nahlásit
kejtlin
na mě zas leze kašel, ale jestli se rozleze v něco horšího, tak jdu marodit doufám ale teda že ne...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 15:49 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Grin
osobně mi na tuhle frustraci při klikání pomáhá chválit slovně. A nekliknout. Prostě něco jako přihořívá. Trixa je velice roztěkanej a snadno se právě dostane do tý svý frustrace z toho, že prostě ze svýho úhlu pohledu udělal vše, ale nemělo to výsledek. Tak ho hodně chválím. On se pak víc snaží a klidně věci opakuje a nevadí mu to.
nutno podotknout, že pak velice snižuju kritéria. Třeba když dlouho neklikám zonu, tak jí pak vyndám a on dělá poklonu vedle. Tak ho pak třeba pochválím už jen za to, že přejde přes tu zonu a jemu se rozsvítí.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 15:54
- Nahlásit
kejtlin
lity lity lity mooc
Maky a Trix
Ok díkec, zkusim to takhle, pochvalama teda sice nešetřim, ale čék dycky může bejt nadšenější... a hlavně přesnější. A nějakej jako povel kterej znamená "udělej to znova" nemáš??
Jo a ještě když už na tebe kouká a je jakoby zaseklej ale nic nezkouší dělat, mluvíš na něj nějak? To se mi taky často stává, prozměnu u čuby která neni na to formování a vymejšlení zvyklá protože byla vychovávaná jinak, že se jako by zasekne a čeká na nějakej povel - co včil??
Jakpak se má pan Trix, už jste zkrmili Platinum?? My už ho používáme jen jako pamls, krmíme maskem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 15:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
minule asi před půl rokem jsem zakoupila Coldrex horký nápoj, je drahej ale na Mělníku v Kaufu v lékárně přes klientskou kartu 120kč, kdež v lékárně v Neratkách 186 kč je celkem rozdíl, tak až dopiju kafe tak si ho udělám.Radkovi děsně pomáhá
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 15:59
- Nahlásit
kejtlin
Mě pomáhá, když potřebuju něco takhle zarazit v zárodku, když si dám dva najednou večer... Pak další den ráno jeden a další večer jeden a funguje mi to dobře. Už jsem asi 3 roky nemarodila u doktora. U tebe to bude ale víc na hovno krs špatnou imunitu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 16:02
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
já se z obyč.nachcípání dostávám běžně 6 tejdnů , nemá to těžší průběh než u jiných lidí ale trvá to dlouho než mě to pustí
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 16:07 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Grin
ještě ne, my platinumkama šetříme, páč nevím, kde to budu kupovat pak
ale povel pro zopakování nemám... asi záleží na tom, co chceš opakovat. Ale ten nose touch by třeba mě stačilo tu ruku třeba dát jinak a pak jí vrátit do předchozí pozice. Když se mu nepovede pozice u nohy, tak prostě kus poodejdu.
Jinak mám výhodu v tom, že u klikru normálně moc nemluvím. Nechávám si to právě na tyhle chvíle, ale je to tím, že se pak přestal soustředit a chtěl se mazlit.
Když nic nedělá, řeknu "když nechceš, tak to necháme na jindy". a necháme to prostě na jindy. Ale můžu si to dovolit, on shaping miluje a víceméně "nechce" jen když je třeba unavenej, nebo tak. Ale když třeba potřebuju, aby něco udělal, třeba s něčím, tak je to vždycky dost instantní řešení, často stačí na tu věc ukázat, nebo jí jen zvednout a znovu položit....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 16:19
- Nahlásit
Doprdele ten Coldrex je hnusnej, ale když pomůže tak vysrknu i tři
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 16:22
- Nahlásit
kejtlin
med a citron je dobrej, ostatní jsou hnusný fakt
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 16:23
- Nahlásit
Dáška
To ty sama?
ne Uhlíř.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 16:24
- Nahlásit
Maky a Trix
my platinumkama šetříme, páč nevím, kde to budu kupovat pak
no já jsem Grinoj koupila jen kg a půl, stálo mě to 400 ale brala jsem to spolu s jinejma věcma, pes bude mít už asik smůlu, až to dožere.
povel pro zopakování nemám
taky to děělám spíš jako že vydám znova ten impuls, třá když učim posouvání míčku nosem, tak ten míček pak znova položim před psa nebo tak.
se pak přestal soustředit a chtěl se mazlit
ježiš no tak to ti závidim, já právě musim děsně chválit a muckat a přehánět, jinak se Grin hned přestane snažit. Když už si je cvikama na 100% jistej, tak nechválim, nebo jenom brouknu "dobře", ale jinak musim fuuuuurt fuuuuurt muckat - třeba při chůzi u nohy už chválim jen každej 2 -4 krok (střídáme ) a výdrž má cca 500metrů bez vzruchu, ale když nechválim, vydrží jenom 10
a mazlit se vůbec nechce, teda chce, ale ne při výcviku
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 16:25
- Nahlásit
davidkova renata
panebože ségra co bereš???? .-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pošli vzorek)))))))))))))))
golyje eště ho polije.. twe
Nejsem střevo básnický, to Uhlíř. Teď momentálně piju Jägermeister a je mi krásně!!!!!!!!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 16:28
- Nahlásit
Grin
Mě přijde, že Trixu moc baví mě trénovat, ale občas mi chce dát pauzu, tak se chce spíš mazlit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 16:31
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
koupila jsem jen citronovej
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 17:21
- Nahlásit
Maky a Trix
občas mi chce dát pauzu, tak se chce spíš mazlit
tak to je hustopes protože Trixině jde jen o jídlo, ta se mazlí jen po ránu, a Grin se mazí jenom když chce podrbat kulky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 18:36
- Nahlásit
GERDIČKOOOOOOOOOOOOO poslala jsem ti děsivě důželitou sůvu, asi úpa nejdůželitější letošní sůvu co jsem kdy komu poslala.. můžeš na to prosím juknout?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 18:54
- Nahlásit
von tu jako zase nikdo nejní? Tak ju, taxi pěkně popovidám sama se sebou konečně rozhovor na úrovni s někym rozumnym
Tak protože tu nikdo není, tak ani nemám komu říc, že se me chce strašlivě spát a nevím esli si dát kafe nebo dvacet. Asi si dám oboje.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 18:55
- Nahlásit
HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 18:56
- Nahlásit
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 18:56
- Nahlásit
Crysa
já tady jsem nejsem, bo pracuju
se me chce strašlivě spát a nevím esli si dát kafe nebo dvacet. Asi si dám oboje.
twoe a eště provokuje já jsem tak unavená že za chvíli padnu na hubu a nemůžu si dát ani kafe a ani dvacet ale už du skoro domuuuu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 18:58 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
mi vleze do vozvěny.. to sou vjecy..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 18:58
- Nahlásit