| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 12:47
- Nahlásit
Tak na předvánoční besítku prdíme?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 12:51
- Nahlásit
Jak jsem se onehdá fikla do toho palce+nechtu, tak ten nehet roste děsně pomalu a jizva stále bolí, ale to je zase na druhou stranu dobrý, protože aspoň vim, že dorůstaj nervy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 12:52
- Nahlásit
Gerda
Já bych to nechala mezi těma svátkama. Já teď v sobotu pofrčím zase dom, mám doma práci a chci upíct ještě nějaký cukroví.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 12:52
- Nahlásit
Baico
ok gut.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 12:53
- Nahlásit
Gerda
já bych teoreticky mohla, ale s přejetejma rozvodama nejedu nikam navíc, pro jistotu a taky nevim v jakym stavu budu po cestě Libiš-Prešov a Prešov-Libiš, takže já se neúčastnim
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 12:59
- Nahlásit
Gerda
a gdy by měla bejt besítka?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:00
- Nahlásit
Gerda
To je to, jak mělo být teď v sobotu? Musim něco předat Bilušce, tak jestli to nebude, asi jí to pošlu poštou. Ale jinak na besídku klidně můžu, protože žádný předvánoční úklidy ani cukroví dělat nebudu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:04
- Nahlásit
chci, abyste udělali besítku gdyž přijedu, ale nesmíte ji dělat f praze . Bo pojedu autem a budu sama řídit. Mášen nejede. Do Prahy si prostě netroufám, tamní dopravu nedám Nemůžete udělat besítku něgde u Kralup? Třá u Bajkofky? Nebo v Mlíkoších? Nebo tam něgde prostě.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:21
- Nahlásit
Venta
žádný předvánoční úklidy ani cukroví dělat nebudu
to já taky ne, ale bohužel taky na žádnou besídku nepudem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:22
- Nahlásit
Biluška
Třá u Bajkofky?
No ledaže by jsme se z Bílky přesunuli k nám na káfu a čaj. Vzhledem k maé Žiletce to na nějaké venčení asi nebude.
Ale ty se stejně asik zastavíš pro tu samycu, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:26
- Nahlásit
Baico
nj ty woe co můj samec?samýcy máš ještě stále u nás
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:27
- Nahlásit
Baico
Ale ty se stejně asik zastavíš pro tu samycu, ne?
Sem ti zapoměla říct, že akce Samýca je zrušená. Promiň. Sem ji mezitím sehnala tady tak ji nepotáhnu z takové dálky. Se ještě jednou omluvuju, zapoměla jsem to na jak na smrt
Vzhledem k maé Žiletce to na nějaké venčení asi nebude.
To ne. Ani vzhledem k tmě ve čtyři odpo. Bych chtěla vyrazit tak nějak rozumně, abych se aspoň na dálnici dostala za světla. Ale vidět bych vás chtěla tak koukejte dorazit fšechny
Jo a přivezu tam Saraksové ty bedny s oblečením. Nechám to když tak u někoho poblíž.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:35
- Nahlásit
Biluška
Se ještě jednou omluvuju, zapoměla jsem to na jak na smrt
Nic se neděje.
Ale vzhledem k výletu Biluše z oryjentu by jsme se teda nějak sejít měli. Pečení a úklid odkládám tudíž ne nedělu.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:35
- Nahlásit
Baico
Biluška
Venta
Adiddaska
Přijeďte na besídku do Stříbra , je to kousek od Prahy ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:37
- Nahlásit
kejtlin
nj ty woe co můj samec?samýcy máš ještě stále u nás
Neboj, všechno žije. Jen jsme mysleal, že tatíka donutím, aby to roztřídil podle pohlaví, když si přijede Biluše až z oryjentu. A chceš černýho nebo kouřově šedýho?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:39
- Nahlásit
Baico
šedýho
ty máš u mě straku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:45
- Nahlásit
kejtlin
ty máš u mě straku
Jé ty mívala babička. akorát jsem ti zapomněla říct, že chovné králíky pojmenováme podle toho, od koho je máme, takže to velmi pravděpodobně bude Káča . Už máme Fanču, Jiřinu a Kristiána
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:48
- Nahlásit
Baico
je máme, takže to velmi pravděpodobně bude Káča
super
all
teče mi kref z jazyka bo jsem k obědu sežrala 3 kiwi
jdu zase spát
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 14:01
- Nahlásit
agáta12
jéé, hele, teda Agáta se na nás přišla podívat
Ad sobota - někde bych si zakousla s Kamílkem Jiříka, ale jinak moc nikde s váma lítat nebudu, Crysice mě dosti zas svazuje nohy ve volnosti pohybu. Teď jsem dojížděla z očkování a ta tu v bedně ječela jak když si něčím propíchla břicho a v bolestech ječí těsně přes smrtí, slyšet ten ryk byl až ven.. nic jí samozřejmě není, ale začala ječet když je doma sama a to mě dosti drtí..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 14:06
- Nahlásit
Crysa
ječela jak když si něčím propíchla břicho a v bolestech ječí těsně přes smrtí
PO jejím včerejším hereckém výkonu, který byl hodný Oscara, si to asi dovedu představit. Člověk by jí věřil, že trpí ukrutnýma bolestma a že musí každou chvíli padnout.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 14:24
- Nahlásit
No já bych to asik do zlovse nestihla, bo jedu s mámou ráno na nákup do toho tesca v želivci, páč sme vo vejkendě řekly, že je tam prázdno, tak jedu tam, nechci plnej krám, holky tvrděj, že želivec bejvá málo plnej lidůch, tak prostě pojedu tam. No a to by se mi pak už do zlovse asik nechtělo, akorát bych dojela a jela zas zpět, bo neumim moc řídit po tmě.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 14:29
- Nahlásit
Gerda
No já bych to asik do zlovse nestihla
Ona se myslela ale Bučina. Ono to prostě je před vánoci takový hektický.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 14:46
- Nahlásit
Baico
Ale na vánoce prdím, jen že je to u nás spojený s tim poblbanym nákupem právě, jinak vůbec neregistruju, že nějaký vánoce jsou, do krámu nechodim, jezdim autem do práce a večer z práce a nějaký výzdoby sem si ani nefšímla.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 16:01
- Nahlásit
Tondas
Slusnej cek uz v tuhle dobu spi, tak nebrec
slušnej čék jo no
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 16:48
- Nahlásit
Gerda
Ale na vánoce prdím
chce to náký malý harantí jinak je to divna nuda. I mladá uz je na to stara, jak uz neverej na jeziska jde to kopru
Sízra Milanová
slušnej čék jo no
ty si teda asi pekne neslusna Sizro
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 16:50
- Nahlásit
Tondas
ty si teda asi pekne neslusna Sizro
to tady ale nikoho nepřekvapí tě musim upozornit
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 16:53
- Nahlásit
SERTE NA PEČENÍ CUKROVÍ A NA CHVÍLI SI SEDNĚTE, NE?? KDE JSTE KDO?
Teď jsem prohnala Ferdíka a Kamílka, dnes u dochtora bylo zjištěno, že jejich váhové poměry se vyrovnaly, Ferda32kg, Kamínek má 29kg a tak byli spolu, okošeni, vypuštěni, vylítáni, Ferin si někde hnul hnátou, ale to má zato, že Kamínkoj prvních deset minut hučel do obličeje temným "uuuurrááááááááááááááá" a vydržel hučet v kuse a u toho tryskali a lítali, že jsem mohla stát na místě a jen kolem mě proletěli, tak jsem je nechala se vzdálit, otočila se k nim zády a pískla a zas počkala než mě předletí a takto naběhali svůj první kilometr, hráli přetlačovanou a tryskanou a Ferin hučel a pak už nemohli a zbytek vychajdy už vyklusávali normálně. Ale pletli se mi.. Ferdík trochu ztmavl, Kámen je světlejší jak se mu uvolňuje to štěněcí prachový peří na bocích. Ale měli ty stejný Gappy koše a vlkošedý kožichy a bez pár cenťáků jsou i stejně velicí.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 17:00
- Nahlásit
Tondas
chce to náký malý harantí
Sem k dispozici
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 17:02
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ty jako veris na jeziska
Sízra Milanová
to tady ale nikoho nepřekvapí tě musim upozornit
jsem slysel opak, klavirni skola, vybrane chovani atak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 17:04
- Nahlásit
Crysa
SERTE NA PEČENÍ CUKROVÍ A NA CHVÍLI SI SEDNĚTE, NE?? KDE JSTE KDO?
Sem šla píct. Vytáhla sem fšechny věci a řekla sem, že budu dělat marokány. Pak jsem zjistila, že nemám mlíko. Toš nic. Tak teda budu dělat čokoládky. Nemám sušený mlíko. Toš nic. Tak teda budu dělat šohajky. Nemám rum. Toš nic, dneska je evidentně špatná konstelace hvězd, píct se bude až zítra až nakoupím
|