| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 11:48
- Nahlásit
Grin
chudinko, ale zase je to lepší, že umřela takhle ve spánku, bezbolestně...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:17
- Nahlásit
den začal blbě, posranej krouhač sem opět dohromady nedala, takže jsem si to zase dala půl hodiny u tupýho struhadla.Šerina má oteklý jedno víčko nevím proč, mázla jsem jí tam framykoin.Někam jsem dala stříbrný řetízky a nemůžu je vůbec najít, našla jsem ale náušnice co jsem myslela že jsou už ztracený, vyměnila jsem si je-uši mám rudý jako rak, nešlo mi to vůbec.Bolí mě od rána hlava a to koleno jak jsem se do něj praštila v práci mi oteklo a bolí to jak kráva, nevim proč protže to zase taková pecka nebyla. Axa se nemohla od včera vysrat tak jsem jí dala sádlo a olej a po 2 hodinách je vzala ven, tak se vysrala konečně, měla asi zácpu z mrkve-je to možný? kosti ted´ poslední 3 dny neměli, nikdy nedávám kosti když vím že budu vé vyjebaný hokně a psi budou muset bejt zavřený
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:18
- Nahlásit
Grine, je mi to moc líto....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:22
- Nahlásit
kejtlin
Aaron na zácpy trpí v chladným období. Dle veta je to z toho, že pije málo vody. Takže já psům do žrádla dávám denně hooodně vody, abych je nutila se u toho i napít.
Nemůže to být něco podobného?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:24
- Nahlásit
pawLINka
Axa pije normálně+mají maso, zeleninu a někdy přílohu, nemají suchý,Vodu mají k dispozici neustále.Mám ji asi 4 roky a dřív takový problémy neměla až poprvý v létě a ted´ , je jí 7-9 let.Já spíš myslím, že zestárla a peristaltika už není jak byla
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:31
- Nahlásit
kejtlin
U Aarona to začalo taky až teď na starý kolena.
Proto jim do mletýho dávám vždycky dostatek vody a zatím bez problémů. Loni v zimě musel ale 3x na klystýr. Jinak vodu má samozřejmě k dispozici taky pořád.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:50
- Nahlásit
Tak veteriář zjistil díkybohu že to bylo buď srdíčko nebo nějká mrtvička, králík nebyl zakousnutej ani zašlápnutej a umřel rychle a bez bolestí. Tak aspoň že tak...
díky fšem za soustrast. Byl to dobrý králík, králík hlídací.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:54
- Nahlásit
Grin
litylity, pani, ale aspon, ze to byla nahla bezbolestna smrt
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:59
- Nahlásit
Grin
jsem si to hned myslela, že to Grin nebyl, ale nějaké rychlé selhání... hnusný to rok
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:09
- Nahlásit
Grin
Tak veteriář zjistil díkybohu že to bylo buď srdíčko nebo nějká mrtvička
je to blbý ale jestli má zvíře umřít tak jedině takhle
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:13
- Nahlásit
kejtlin
no mrkev leda vařená,ale i tak je to divný,spíš to bude to stáří a peristaltika. Přidala bych vlákninu
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:17
- Nahlásit
Grin
pani, přijměte upřímnou soustrast...
jinak je fakt divnej den, teď sem zjistila, že si známá adoptovala černošský dítě na dálku...... posílá prachy někam do bubákový republiky....
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:21
- Nahlásit
Pumpa
to je ale častý, škola kam chodí velkodítě má taky jedno dítě adoptovaný, vím o hodně lidech, co to dělaj a zpětně jim choděj od nich dopisy a fotky
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:23
- Nahlásit
stetisek123
no a muše kámoš byl něgde tam v africe a viděl tam děti ve školách, jak seděj a píšou předepsaný dopisy a posílaj to po světě i s fotkama. Prachy rozhodně nejdou na školu a lékařskou péči
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:34
- Nahlásit
[Pumpa
Prachy rozhodně nejdou na školu a lékařskou péči
Přesně proto nigdy nepřispívám na něco co nevidim. Vlastně vůbec nepřispívám, dycky radši ty věci doopravdy koupim a dám sama, do rukou toho co je potřebuje. Apsolutně nehodlám sponzorovat nějaký vyžírky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:46
- Nahlásit
Dělá něgdo výcuc? Nemám na to, abysem vás dočetla, mám volno jenom půl hodiny
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:48
- Nahlásit
Biluška
simtě nemakej, stejnak budeš mít houno....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:51
- Nahlásit
Biluška
Dělá něgdo výcuc?
já tedy ne
Pumpa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:00
- Nahlásit
Pumpa
Těch uš mám plnej dvůr, další neci
Grin
lity lity lity moc paní. Mě takhle umřeli už čtyři králíci. Postupně. Nic jim není, večer normoš žerou, jsou veselí, pohoda....a ráno je po nich. Nechápu proč. Všechno to byli mladé zvířata. Jednu samičku jsem dávala i na pitvu, nic se nenašlo. Kokcidie - nic. Deformace orgánů - nic. Paraziti - nic...prostě nic, netuším co jim bylo. Pro jistotu jsme je zrušili, páč to se fakt nedalo
Elžena
fšechno nejlepší k narozeninám paní. Koukám, že uš ste dneska skoro fšechno dostala,ale něco vám přece jenom chybí . Víte co nemáte? Nemáte loť . A loť potřebujete bo sou tam u vás furt nějaký povodně . Tak tumáte
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:12
- Nahlásit
Biluška
někomu je to prostě souzeno, no.....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:30
- Nahlásit
Jsem děsně nervózní, co na to pomáhá? Potřebuju to akutně teď hned, bo za hodinu mám být jinde.
Budu si muset asi koupit ty Bachofky pro příště.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:30
- Nahlásit
pawLINka
chlast
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:36
- Nahlásit
Monty
Aha, tak ten si můžu dát až po 5. hodině jak přijdu domů (muš dovezl z jižní Moravy víno). Teď nemožu, bo budu ještě řídit domů. No, a asi by se to taky na tu komis nehodilo.
Nejvíc se bojím toho, že tam bude přednášet zprávu za svoji službu i můj učitel z VOŠky - psala jsem u něho diplomku. To bé moje první ofiko setkání s ním, co pracuju. Sice má kancl u nás na Charitě, ale je tady v době, kdy už tady nikdo není, tak se nepotkáváme.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:39
- Nahlásit
pawLINka
pani, to se nedivim, že ste nervosni ze setkání s komys, když se fšema spíte
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:39
- Nahlásit
Pumpa
Grin
tak vochcat se dá všecko, nakonec já tohle taky nesponzoruju, já spíš jdu po zvířátkách, ale třeba jim pošlou prachy na boty a oni jim pak pošlou fotku f těch botech. (už netuším, zda tam nemaj jen jedny boty pro všechny děti a ty se v nich postupně vyfotěj). Problém je, že poslat boty do Afriky, tak zaplatíš desetinásobek jejich hodnoty. ALe ja píšu moje krevní skupina to taky není
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:40
- Nahlásit
Grin
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:44 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Pumpa
jinak je fakt divnej den, teď sem zjistila, že si známá adoptovala černošský dítě na dálku...... posílá prachy někam do bubákový republiky....
Noooo takovýhle příspěvky bych komentovala jen sprostě,takže je radši komentovat nebudu....
Jo a příště to nahlásim moderátorovi jako nechutnej rasismus...jsem zapomněla říct!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:45
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
pani, to se nedivim, že ste nervosni ze setkání s komys, když se fšema spíte
no jo vlastně
bolí mě hlava, doufám, že na mě nic neleze
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:59
- Nahlásit
pawLINka
si ho přectav na velký..
tak třá tě ten učitel už nepozná, teda esli si s ním nespala .... I když i tak je to možný
|