| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:01
- Nahlásit
Biluška
Nic jim není, večer normoš žerou, jsou veselí, pohoda....a ráno je po nich. Nechápu proč. Všechno to byli mladé zvířata. Jednu samičku jsem dávala i na pitvu, nic se nenašlo. Kokcidie - nic. Deformace orgánů - nic. Paraziti - nic...prostě nic, netuším co jim bylo. Pro jistotu jsme je zrušili, páč to se fakt nedalo
no ty woe... jako doufám že Vojta neodejde taky, protože to by mě ai kleplo uš... Vojta je totiž naklikaný králík
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:04
- Nahlásit
Já měla taky adoptovanou na dálku černošku. Z Keni. Tři nebo 4 roky. Bylo to přes humanitární organizaci nějakou, myslim taky, že to byl podvod, protože holčička byla každej rok jinak stará, oslovovala úplně jinym jménem, psala konkrétně nějaké úplně jiné rodině. A měla čtyřky ze svahilštiny. Poslala mi vysvědčení. Po takových divných nejasnostech jsem už další smlouvu nepodepsala a chodily mi docela sprostý mejly od tý hum. organizace že jim dlužim peníze a musim to doplatit...že kvůli mě holka umře, páč se nedovzdělá....nepříjemný to bylo. Ale taky velice nejistý, jak to tam vlastně chodilo, jestli ty děti vůbec ty peníze dostávaly. A málo to nebylo, vycházelo to na 7000 ročně.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:06
- Nahlásit
Gerda
si děláš prdel tak to jsou hustý praktiky teda... hnus velebnosti
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:08
- Nahlásit
stetisek123
Ale pozná, vídám ho často při výkonu práce (je taky teréňák) a navíc určo ví, že tady dělám vedoucí... Taky to není tak dlouho od školy.
Ale nejde jen o něj, jde o všechny. Bude tam naše konkurence, zastupitelé, kteří naši službu nemají rádi atd... Ale huž jsem se navoňala, dala žvýku a jsem připravena jít se vztyčenou hlavou do boje. Taky jsem dneska zplodila velmi dobrou a erudovanou zprávu za letošní rok. Tak si věřím. A už jdu.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:10 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
Grin
si děláš prdel
proč myslíš? u nás v práci platí i 1000 kč měsíčně na černoušky. Povinné to není ale víš jak to je. Dostali jsme katalog kde jich bylo asi 6 a mohli si vybrat. Já na ně dlabu bo mám dost svojich starostí, ale dost kolegu to platí.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:10
- Nahlásit
pawLINka
tak poplivám tě pro štěstí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:14
- Nahlásit
Gerda
já těmhle věcem taky nevěřím. Vůbec žádným charitám a podobným organizacím nevěřím (leda té co v ní pracuje Paw, páč tu znám). Dost mi otevřela oči jedna holka co jezdívá už roky na Gulak. Možná už jsem to tu psala. Prodává pro jednu organizaci takové ty magnetky a podobné kravinky jejichž výtěžek má jít na děcka v děcáku. Na Gulaku nám vyprávěla jak je firma vozí prodávat z Mostu na Moravu. Třá do Zlína. Že prý jezdí rádi, páč na Moravě se to líp prodává, tudíž mají větší provize. Dost mě to šoklo, páč logicky všechno co vydělají musí jít do benzínu. Děckám to bylo pochopitelně jedno, má provizi např. 5,- Kč z každé prodané magnetky, zbytek je jí putna. Jenže když se zamyslíš, vezmeš výrobní cenu toho magnetu + provize holky co prodává + provize manažera + provize výkonného ředitele + provize finančního ředitele....a všech dalších podobných + náklady na benzín a amortizaci auta když je vezou přes celou republiku tak ti vyjde, že v tom děcáku nemůžou z těch peněz vidět vůbec nic Navíc - spousta lidí hodí do kasičky prachy jen tak a magnet nechce. Nebo zaplatí víc. Stojí třá 49,- , lidi hodí stovku a drobný zpátky nechtějí. V dobré víře, že přispívají na děcáky. Houby houby zlatá rybko.Nechají si to ty holky co drží v ruce ty kasičky. Ty jsou nahoře "jako" zapečetěné....Pokud se náhodou najdou poctivky co to odevzdají celé nechá si to manažer. Normálně hned v autě cestou domů rozbalí ty kasičky, přepočítá, přebytky stopí do kapsy... Korunu tomu nasadila větou "ale od září budu prodávat u jiné firmy, tu si založil jeden manažer co se od nás trhnul a ten prý bude něco dávat i těm děckám"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:21
- Nahlásit
Biluška
tu si založil jeden manažer co se od nás trhnul a ten prý bude něco dávat i těm děckám"
To by jeden blil.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:30
- Nahlásit
Benda
Já na ně dlabu bo mám dost svojich starostí
no tak nějak... navíc mi připadá že na děti dává kde kdo, takže když už chci dělat nějakou dobročinnost, tak se nerealizuju na dětech teda.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:42
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:50
- Nahlásit
Crysa
a kde je zbytek?...není to málo Antone Pavloviči?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:54
- Nahlásit
Gerdaa kde je zbytek?...není to málo Antone Pavloviči?
to je jen cvičný nástřel, páč chci vymyslet něco, do čeho vložím čoklokoláž, kde budou všichni 4 xichti..
teď se jenom hodinu nudím a čekám na granule. Nebo na Godota? Prostě od třech sedím doma na prdeli, esli nezastaví dodáfka krmi.
Zkusím to bez drátů, jao Marconi
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:57
- Nahlásit
Já nedávám nikdy nic na žádnou lidskou charitu bez vyjímky. A to ne proto, že bych se bála, že se to k nim nedostane, ale proto, že lidi jsou podle mě kreténi, který si moje eníze nezasloužej. Až na pramálo vyjímek, kterym jsem ochotná pomoct osobně.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:57
- Nahlásit
tady trocha vánočního jemeryckýho konzumu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:58
- Nahlásit
nic, pomalu valím, mějte se
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:59
- Nahlásit
Crysa
Aš vymyslíš koláž tak hoď odkaz f čem to béš dělat. Chci taky. Asi to bé spíš plagát než pfka, aby se mi tam fšichni vlezli
Mimochodem,je tu něgdo znalý vytváření prezentace v povrpointu? Bysem potřebovala poradit A taky bysem potřebovala někoho gdo umí malovat a gdo by zvládl vyrobit omalovánku z mých psů. Potřebuju ji na kanysku. Normoš jenom obrys psa, prostě omalovánku. Děcka si ji budou vybarvovat samy, gdo netrefí u šelmyje zlatý mahagon bude za trest po škole a nepude dom dokud to nedodělá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:01
- Nahlásit
Crysa
jao Marconi
je vidět, že naše tv spoty dobře sleduješ )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:05
- Nahlásit
Adiddaska
Já nedávám nikdy nic na žádnou lidskou charitu bez vyjímky.
já dávám, ale po těch zkušenostech s humanitářema už preferuju taky tu osobní předávku přímo konkrétních věcí. Kámoška si bere domu na "domácí školku" děti z Klokánku, takže je různě vodíme po akcích, berem je ven se psama a povídáme si s nima, aby měly prostě nějaký zážitky, to si myslim je pro ně možná zajímavější než hmotný věci. I když ty tam dáváme taky, proto když budete vyčleňovat svoje maličký hadříky ze šatníku, dycky se hlásim, bo se daj dát těm holčičkám Klokánkovejm. Koneckonců tvoje sáčko černý kožený už jedna taková Lenička má )))) Takže ač o tom nevíš, už dáváš lický chátře téééš ))))))
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:09
- Nahlásit
Gerda
Aha, takže tobě už nesmim nikdy nic dát ne mě je to jedno, když to takhle zařídíš, je mi šumák, co se s tim sakem stane, ale je mi teda i celkem šumák, co se stane s těma dětma. Tou osobní pomocí jsem myslela spíš pomoc lidem, který znám a vim, že nejsou kreténi
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:11
- Nahlásit
BiluškaAš vymyslíš koláž tak hoď odkaz f čem to béš dělat.
http://photomica.com/cards.php
do tohotok si načtu tu spatlanou fotku co vytvořím a bude po hehéé, nechám tam nějakýho zprzněnýho klustýho santu, protože jsou mi stejně celý vánoce u řiti a bude.
Gerdaje vidět, že naše tv spoty dobře sleduješ )))
a tak nevím esli vaše spoty, ale Járu Cimrmama ležící spící znám dobře,možná líp než Šeldrejk
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:12
- Nahlásit
Adiddaska
Tou osobní pomocí jsem myslela spíš pomoc lidem, který znám a vim, že nejsou kreténi
Tak to je jasný, to chápu
je mi teda i celkem šumák, co se stane s těma dětma
mě vcelku taky, ale když už jsou zhmotněný v konkrétní lidi, jsem ráda, když se maj líp, nebo když maj radost z něčeho, co jim bez potíží můžu zařídit nebo pomoct zařídit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:15
- Nahlásit
Crysa
jo aháááá, já myslela, že si viděla ty bankovní reklamy s marconim, montgolfierama a divišem )))))))))))
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:24
- Nahlásit
Crysa
......máte dva nepřijaté hovory od járy Cimrmana.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:31
- Nahlásit
čao, bambini!!! jsem zpět z Oravy, bylo to suuupeeer! strašně hezky jsem se opila, asi poprvé mi nebylo blbě když jsem míchala pátý přes devátý. Čokli zas běhali strašně rychle, ty starty... to je prostě paráda.. Taky je dobrý když stojíte na kontrole a řítí se k vám spřežení evropanů a vám dochází že v těch saních jaksi nikdo nejni - pokusit se chytit závodící evropany je dost zoufalej pokus. Naštěstí kreténi měli projetou trasu ze dne před tim, mazali po svý stopě a zvládli vybrat i most a za mostem už se jim konečně zasekla kotva. Mašer došel asi půl hodiny po nich, břídil
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:34
- Nahlásit
bonc
Tak to musela bejt paráda )))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:41
- Nahlásit
bonc
závidím, jednou jsem koukala v harrachově jen na takový ty malý závody a bylo to naprosto úžasný vidět to naživo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:53
- Nahlásit
bonc
Mašer došel asi půl hodiny po nich, břídil
Bych řekla, že byl teda docela rychlej
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:58
- Nahlásit
Jdu konečně dom, vy trupky.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 17:01
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
kejtlin
jj, super, bylo to zas něco úplně jinýho - jezdim koukat každej rok u nás, to jsou velký závody, v rámci ev. seriálu, tady to byla spíš komorní akce - dřív jezdili seriál taky, teď už ne, je to parta lidí co se všichni znaj, chlastaj do 4 do rána a v 10 už startujou
Biluška
voni zas nedoběhli moc daleko, bylo míň sněhu, takže když zalítli do lesíka tak už to brala kotva o hlínu - naštěstí. Ale prolítli kolem nás kurwa rychle já je cuuuuuu
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 17:25
- Nahlásit
přiznejte se,kdo jste zabili davídkovou?
|