Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Tondas
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 20:52
- Nahlásit

davidkova renata
na začátku zumpy jsme pouzivali a lidoveli hlasky z ruznych filmu ted lidovej hlasky z zumpy

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 20:53
- Nahlásit

Tondas
Labuťová ?
Seš blbej, za svobodna byla přece Heduš

Tondas
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 20:54
- Nahlásit

Biluška
a že měla štěstí když si vzala štěstíčka naše Heduš

Tondas
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 20:56
- Nahlásit

ty woe jsem to splet omluva to neni stestises ale stetisek

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 20:56
- Nahlásit

Dobrý večer všem dobrým lidem,vařím kuře pro pakoní jednotku čímž pracovní proces dostává jkousi smysluplnost,pakůn leží a tváří se velmi nadšeně bo to cejtí,že sem mu ulovila kuřátko,tudíž ke mě vzhlíží s neskonalým obdivem páč už nemám sil ho zmlátit za to že neustále symuluje náký choroby aby furt moh žrát to kuřecí s rejží parchant ve spálenách punčochách

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 20:59
- Nahlásit

Tinta76
dík pani za přání a hodnotný dar

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 21:03
- Nahlásit

Tondas
a že měla štěstí když si vzala štěstíčka naše Heduš
no to je jasný, si představ, že by si vzala třá Křivochcálka

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 21:13
- Nahlásit

Biluška
Díky pani i tobě
(jak postupně dočítám, tak reaguju ) loť nemám a až dnes jsem teprve zjistila, že přesně tohle mi chybělo ke štěstí zaparkuju ji na zahradu až bude hodně pršet, bude tam skoro jako na móři
Jestli teda se mi tam ten Titanic vejde, kdyžtak holt bude muset ustoupit barák hnusosousedky, že jo

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 21:40
- Nahlásit

Tondas
já prvně četla její nick místo stetisek stenisek

Eldoguero
nepiju vůbec, takže ani s tebou ani proti tobě

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 21:52
- Nahlásit

Už jdu spát vy xichti.
Se tu mějte a hlavně se tu na Kubě zas nepovyhazujte. Znáte se.

datli
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 21:56
- Nahlásit

Nebudu vás zbytečně opruzovat,jen bych se chtěla zeptat,zda má někdo zkušenosti s tímto veťákem: www.mascheer.cz

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 22:02
- Nahlásit

jdeme spáti, tak vám jdeme dobrou noc dáti

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 22:41
- Nahlásit

už tu zas nikdo neni?!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 22:49
- Nahlásit

Takže už sme z venku, myslela sem, že si polakuju necht, neboť se mi zas dělaj hnusný záděry velký, tak sem začla, zjistila sem, že si Mařen žvejká nohu, ihned jsem jí zachytila a vnořila v hypermangán, ale krutě silnej, takže mám ruce hnědý, jak kdybych je vytáhla z řiti jakési. Již nemá smyslu pokoušet se o manykýru. Bude hnusné cokoli, neboť hnědá zůstala v růžkách, přesně tam, jak maj špinavý ruce bezďáci a peneři. Již zítra běžím pro lak barvy silného hypermangánu.
Co děláte mimoděložní embryja?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 22:57
- Nahlásit

Sízra Milanová

a můžeš mi říct, co je špatnýho na tom, že nehodlám podporovat něco, co ani nevim, jestli je pravda?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:04
- Nahlásit

Pumpa
a můžeš mi říct, co je špatnýho na tom, že nehodlám podporovat něco, co ani nevim, jestli je pravda?

na tom vůbec nic, ale na tom že řikáš černochům bubáci a čmoudi a líbí se ti rasistický příspěvky tvejch náckovskej kamarádů....to už mě osobně vadí dost...tady máš jedno video na dobrou noc!

http://www.youtube.com/watch?v=x6hM0PrS8XU&list=FL J_av0SmNlrqnY5eTBJN7Xg&index=2&feature=plpp_video

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:07
- Nahlásit

Sízra Milanová

říkám tomu bubáková republika, proto v jaký jsou situaci, na čmoudovi neni nic špatnýho, svýmu psovi říkám taky čokl a není na tom nic špatnýho. A jaký příspěvky?, mi něco uteklo....
sorry, ale je tady nějakej infošum asi....

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:13
- Nahlásit

Pumpa
na čmoudovi neni nic špatnýho

takže když ti budu řikat bílá špíno,budeš s tim v pohodě? Ten příspěvek rasistickej se týkal vítězství toho Kirgize v ČS má talent...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:16
- Nahlásit

Sízra Milanová

áha, tak to že řeknu, že čš má talent vyhraje cizinec je nenormální je rasistický? říkej mi jak chceš, můj strejc má za ženu černošku, vzal si ji Ghany i s prckem, strejda mu říká můj malej čmoudík. Tak je rasista?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:20
- Nahlásit

Sízra Milanová
navíc, Ta "moje kámoška" jak jsi jí nazvala je neskutečná pesimistická osoba. Jedinej kdo mi vadí jsou cikáni, nejsou všichni stejní, znám jich pár osobně. Ale ti, co kolem mně bydlí, nejsou kousci na které může být společnost hrdá.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:23
- Nahlásit

Pumpa
ha, tak to že řeknu, že čš má talent vyhraje cizinec je nenormální je rasistický?

ano, podivovat se nad tim,že někdo hlasuje pro někoho z jiný země ikdyž je nejlepší a souhlasit a přitakávat někomu kdo o tom člověku mluví jako o opičákovi je nejen rasistický,ale i omezený a nevkusný...

vzal si ji Ghany i s prckem, strejda mu říká můj malej čmoudík. Tak je rasista?

no pokud to neřiká jen mezi nim a tou ženskou tak je to minimálně dost zvláštní, ale furt je to jiný než to co píšeš ty.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:25
- Nahlásit

Pumpa
vzal si ji Ghany i s prckem, strejda mu říká můj malej čmoudík. Tak je rasista?

nevim v jaký situaci a jakým tónem to strejda říká, ale mě by to jako ženskou uráželo, kdyby takhle mluvil o mojem děcku

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:26
- Nahlásit

Sízra Milanová
hele to je fuk, jestli ste to blbě pochopily, sorry. Nejsem rasista, nerada podporuju podivuhodný organizace. Omlouvám se, už vás nebudu otravovat.... pa

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:29
- Nahlásit

Pumpa
Jedinej kdo mi vadí jsou cikáni,

ty jo,to seš hodná že ti nevaděj ostatní rasy a národy, že je jako toleruješ...to je milý od tebe ale myslim,že ty bys vadila jim, například můj ex ČMOUD by tě za takovýhle řeči sundal,že bys ani to čmoud nestačila doříct

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:31
- Nahlásit

Sízra Milanová
omluvila jsem se Ti, nestačí Ti to?, musíš machrovat?

Tondas
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:32
- Nahlásit

Sízra Milanová
ex ČMOUD

jak se to sklonuje do ženského rodu ?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:36
- Nahlásit

Pumpa
omluvila jsem se Ti, nestačí Ti to?, musíš machrovat?

Nevim proč se omlouváš(navíc mně), to jsou evidentně tvoje názory, měla by sis za nima stát, potom totiž nejsi jen rasista,ale i srab.

Tondas
jak se to sklonuje do ženského rodu

to nevim,on byl rodu mužského

Tondas
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:38 - Změnil/a: Tondas
- Nahlásit

Sízra Milanová
to chápu ale jsou tací co by tu větu pouzili pro rod ženský

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:39
- Nahlásit

Sízra Milanová

omluvila jsem se všem, že se patrně nedovedu vyjadřovat tak, abyste mne pochopily. A nenuť mi své nepochopené, smyslem předělané názory....

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 23:40
- Nahlásit

Tondas
ale jsou tací co by tu větu pouzili pro rod ženský

jako ex čmoudka? V čem to zase jedeš proboha

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání