Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:51
- Nahlásit

Grin
jasně, jako letos, podrobnostě do mailu, až to bude zařízený, Aleksandra je mocná táborní bohyně.

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:54
- Nahlásit

Gerda
dyť má vobjednáno, loni měla taky. Nevim, co dělá scény se štolama....mohla si vzít aji vánočku, maj děsně dobrý.
no tak to pece asi schvalne, aby mohla zrat to syrovy testo, to je tim padem jasny

Grin
pani, taky preju vasi Trixince vsechno nej nej a dlouhy zdravy zivot

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:55
- Nahlásit

leyenda
si predstaf, jak budes v lednu nestastna
úoa stejně jako v březnu.červenci i září
Gerda
mohla si vzít aji vánočku, maj děsně dobrý.
nevim esi by jí neonka žrala,takže je jasný na koho by zbyla, u štóly mám jistotu

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:56
- Nahlásit

čus bus autobus
děckáááá já mám dneska krásnejk den
nejen že namísto aby mě Alexa v 7 sežrala tak jí asi někdo vyměnil mozek a přestala konečně napadat na revíru a bacha PÚŠŤÁÁÁÁÁÁÁÁÁ i bez povelu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a taky sem dostala předježucha- bobíka robíka, kerej mi jezdí po bytě a sám uklízí, je to naprosto dokonalý když si tady teď píšu mám nohy na stole a on za mě vysává, pudle sou z něj sice trochu v diskomfortu páč choděj za nim a čuměj a von najednou na ně udělá nájezd tak děsně ječej a utíkaj a tagle už to dělaj půl hodiny a brzo je zabiju

TRIKSINCE přejeme fšechno neeeeej a tady má slavnostní šatičky když jí panička žádný nekoupí

a ještě pyžamko

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:59
- Nahlásit

NECHCI ZAČÍNAT FURT AKORÁT STRÁNKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:04
- Nahlásit

Je mi blbě a to nemálo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:05
- Nahlásit

Alexa
brzo je zabiju
taxnat ti je bobík pak zabytý visaje
jinak bacha na to, nedávno chodilo v maielch video s timdle..nějakýho psa to sralo,tak to furt pozoroval a přemejšlel..pak šel,vysral se na koberec,vlez si na pelech a jen se koukal,jak bobik to hovno maže po celým koberci
přestala konečně napadat na revíru a bacha PÚŠŤÁÁÁÁÁÁÁÁÁ i bez povelu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nás furt stejný..

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:09
- Nahlásit

Sízra Milanová
mě bude asi zítra

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:11 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
inak bacha na to, nedávno chodilo v maielch video s timdle..nějakýho psa to sralo,tak to furt pozoroval a přemejšlel..pak šel,vysral se na koberec,vlez si na pelech a jen se koukal,jak bobik to hovno maže po celým koberci
joooo to sem viděla to bylo dost dobrý, ale já ho pouštim enem pod dozorem páč se mi zasekává na přechodovejch lištách

u nás furt stejný..
hele my jsme to začli dělat tak že jí položím cca 10m před maketu stoupnu si k fíkovi a když napadne dostane vode mě do držky a znova a na poněkolikátý jí toi došlo a teď už tam vlbec nestoupám a ona krásně štěká a poštěčky ti někdy ukážu, zatím co sme se bavili tak fungovali na fšecky psy

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:14
- Nahlásit

davidkova renata
pak šel,vysral se na koberec,vlez si na pelech a jen se koukal,jak bobik to hovno maže po celým koberci
a co Eninka na to?

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:15
- Nahlásit

leyenda
a co Eninka na to?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:18
- Nahlásit

Sízra Milanová
Je mi blbě a to nemálo

ze včera?

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:22
- Nahlásit

Gerda

tak to jooo, to se mnou můžete tak na 2-3 dny určo počítati, i s panem Grinem a možná i se slečnou Trix, pokud bude zdravá a při síle.

leyenda
Alexa

děkujeme!!!

Alexa
pani ty šaty sou lukcucní!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:32 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Alexa
hele my jsme to začli dělat tak že

hele myslim,že je celkem zbytečnej jakejkoli popis postupu v našem případě..jako vona přesně ví,že NEMÁ napadnout,ale ÚPLNĚ na to sere,zrovna poslední dobou si jirka liboval že to snad konečně pochopila(to pochopila dávno .-)) )páč chvilku fungalo,že si položil na rukáf klacek a vykrejval s nim šikovně její ataky,což jí votrávilo a taxi sedla a řvala..no neřikej hop...zrovna dneska mu to nepomohlo vůbec ,vobroužila ho jak sup a rafala jak piraňa furt..jo vono pomůže dyš tam vlítnu,zmlátim jí a dořvu..to má bopky ze mě,ale to bych musela dělat FURT a to mě neba..na ní všecko platí jen chvíli,pak na to sere..to bych to musela dělat naprosto pořád,nikdy nepřestat,jen na závodě či zkouškách to jednou neudělat..už sem to vzdala,je to prostě drajvový nevycválaný psík..a má Sopku,tagže holt nepůšťá..dnes kontrolák přes půl louky,šla sem krokem bo sem uš stará,jirku vzala nějak blbě za tu ruku ,tak chtěl aby pustila při klidu,slyšela sem jak na ní řve Půůůůsť asi 5krát,vodpovědí mu bylo akorát fsteklý Vrrrrrrrr a hovno stejnak..nám zbejvá akorát ten tárt,tam to neva
leyenda
a co Eninka na to?

debiléééééééééééééééé )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:32
- Nahlásit

Tak linecký je hotový Já taky
Du ven, abysem trochu strávila tu tunu syrovýho těsta co sem sežrala

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:42
- Nahlásit

kejtlin
ze včera?

jo a to jsme nakonec to hulení ani neměli,ale zato jsme měli bojovku uprostřed noci se všema čoklama po Mníšku...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:45
- Nahlásit

Sízra Milanová
jo a to jsme nakonec to hulení ani neměli,ale zato jsme měli bojovku uprostřed noci se všema čoklama po Mníšku...

ty woe bych ještě ted´chodila po Mníšku

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:46
- Nahlásit

Sízra Milanová
proč děláte bojofky?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:47
- Nahlásit

Biluška
abysem trochu strávila tu tunu syrovýho těsta co sem sežrala
vítej f klupu)))
Sízra Milanová
zato jsme měli bojovku
jakouuuuu ???

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:50
- Nahlásit

davidkova renata
ste nechtuný, jak to můžete žrát???

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:51
- Nahlásit

makrel
No normálně to strčím do mordy, požvýkám a spolknu

Tondas
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:53
- Nahlásit

Když vás tady čtu tak si tak říkám jak je vánoční nálada hezká
jedni chlastaj druhý hulej, třetí co už jako něco dělaj a pečou dostanou pocit že sou na suši a žerou syrový těsto, jejich neřízený čokly zatím rafou co se dá................ ty woe to mít na dva dny santa na severu tak pláče celá zeměkoule ))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:54
- Nahlásit

Biluška
No normálně to strčím do mordy, požvýkám a spolknu

no přesně! co to je za votásku proboha???

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:55
- Nahlásit

Tondas
dyž vás tady čtu tak si tak říkám jak je vánoční nálada hezká
jedni chlastaj druhý hulej, třetí co už jako něco dělaj a pečou dostanou pocit že sou na suši a žerou syrový těsto, jejich neřízený čokly zatím rafou co se dá................ ty woe to mít na dva dny santa na severu tak pláče celá zeměkoule

a co děláš ty?

Tondas
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:58 - Změnil/a: Tondas
- Nahlásit

makrel
a co děláš ty?
pomazlil sem talířek s buchtou, čtu si vás a zkoumám jak využít jednu dámskou toaletní potřebu pro své účely

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:59
- Nahlásit

Tondas
pomazlil sem talířek s buchtou
nějak nevím, co si pod tímto představit

Tondas
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 17:01
- Nahlásit

makrel
pěkně si lo položíš před sebe a povídáš si s ním: ty si ale zatíženej můj malý talířku, můžeš vůbec dýchat ? Potom mu odlehčíš, pohladíš a on se na tebe zasměje leskem bleskem )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 17:04
- Nahlásit

Tondas
pěkně si lo položíš před sebe a povídáš si s ním: ty si ale zatíženej můj malý talířku, můžeš vůbec dýchat ? Potom mu odlehčíš, pohladíš a on se na tebe zasměje leskem bleskem
tak ty máš dost,kámo
maila mám,až budu mít chvíli,taky se s nim pomazlim.-))))))))))

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 17:06
- Nahlásit

Tondas
já právě nevěděla, essi buchty jako buchty nebo jako buchty

Tondas
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 17:09
- Nahlásit

davidkova renata
maminčina výtečná švestková buchta
kdyžta řekni mladýmu at ti to otevře

makrel
no dovol, nejse žádnej ouchyl abych tady psal nějaké seksuální podtexty bo co

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání