| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:49
- Nahlásit
makrel
ptaí, to co jsi mi psala na FB?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:50
- Nahlásit
Monty
co? no jasně, však jsem už učila, ne?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:52
- Nahlásit
makrel
jako to venčení?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:53
- Nahlásit
Monty
co furt? však v 11.15 za bukem woe:-D
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:54
- Nahlásit
makrel
ok, tak my se už pomalu chystáme, zatím
jo a jsi strašně milá, pokud ti to ještě nikdo neřekl
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:55
- Nahlásit
Monty
tys mi včera psala, že smrdím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:57
- Nahlásit
makrel
ty že jsem ouchyl a ty sis začla jako
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:59
- Nahlásit
makrel
jo a to, že jsi mi odepsala, že v lesíku - tak to mi přišlo až teď
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 11:00
- Nahlásit
Monty
hm, tak to nevím, kudma to šlo amy už pomalu jdem, tak nepyš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 11:01 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
makrel
tak čus v lesíku za bukem
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 11:21
- Nahlásit
Monty
makrel
Vy ste dvě debility,už vám to dneska něgdo řekl?
Dneska sou k obědu KFC kuřecí křidýlka a brkaše,ale já je musím fšechny vobalit a usmažit!!!schválně vám to pak vyfotím!
Ale zase maj fšichni kucí radost,mají to rádi.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 11:35
- Nahlásit
Jebloň
Dneska sou k obědu KFC kuřecí křidýlka a brkaše,ale já je musím fšechny vobalit a usmažit!!!schválně vám to pak vyfotím!
to vyfoť! Já mám brokolicovou polífku.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Pro 2011 11:41
- Nahlásit
Halóóóóó je tu Crysa??????
Anžto jsem debyl, tak tomu nerozumím Kolik teda stojí tadle deka? 275??? Proč tam teda píšou že běžnej metr stojí 280? To jako chěj říct, že normálně stojí 280, ale voni to maj levnější? Nebo ta cena bude nakonec úpa jiná???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 11:42
- Nahlásit
To vyfoť, u nás jsou zapečené brambory, rovněž v množství větším než malém
Pak jdu na cukroví - vanilkové rohlíky z trojnásobné dáfky. Linecké z dvojnásobné. Marokány....tam už tu dávku dávno ani nepočítám, dělám je z kila mouky a ostatní ingredience přizpůsobuju Co jsem komu udělala, že musím vařit jak pro armádu
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 11:57
- Nahlásit
Jebloň
KFC kuřecí křidýlka
dle vlastního receptu nebo se prodává obalovací směs ?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 12:06
- Nahlásit
Tondas
dle vlastního receptu nebo se prodává obalovací směs ?
Vlastní recept....máme rádi česnekové glilovací koření a pizza koření,tak to v tom obalím,nechám chvilku stát a pak klasickej trojobal,jen máme radši kukuřičnou strohanku,ovšem dneska se musí spokojit s normální,páč kukuřičná došla a ve vidlákově o ní nikdy neslyšeli.
Biluška
To vyfoť,
Tak zatím jenom obalené.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 12:15
- Nahlásit
Jebloň
V minulým díle Comebacku se Tomi učil vařit podle armádní kuchařky. Psali tam "pro potřeby běžné rodiny dělte ingredience dvěmiapůltisíci" . Nechápu proč
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 12:15
- Nahlásit
Jebloň
Tak zatím jenom obalené
pořádáte oběd pro všechny sousedy ))) budeme rádi když nás budeš informovat o dalším průběhu akce, tj. osmaženo, podáno, snězeno, zbytky, názory obědvajících a jejich pocity
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 12:16
- Nahlásit
Nazdar blázni, dali sme si pěknou dvouhodinku v lese, ovšem s botou, takže scéna strašná, nejprve to vypadalo, že nepůjdem nikam a mařku klepne, pak už jí nezbylo nic jinýho než jít, takže hopkala po třech, sem jí řikala, že se vsadim, že hodinu to nevydrží, protáhla sem jí krpálem zasmraděnym srnčíma stopama, tak lítala jako šůs pěkně po čtyřech Ze stopování nic nebylo, bo sme řešili botu a krpály ))) Nyní to vidím na spánek spravedlivých, bo se mi asi chce Jo a co bude k obědu se dovim, až zavolám mámě )) Vaření mi vůbec neva, když to dělá někdo jinej. Hlavně toho musí bejt hodně, takže vám chválim ty trojdáfky a tak.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 12:25
- Nahlásit
Tondas
pořádáte oběd pro všechny sousedy
Houbelec,možná,ale jenom možná,si nechaj něco k večeři.
budeme rádi když nás budeš informovat o dalším průběhu akce, tj. osmaženo, podáno, snězeno, zbytky, názory obědvajících a jejich pocity
Provedu!!!
Biluška
V minulým díle Comebacku se Tomi učil vařit podle armádní kuchařky. Psali tam "pro potřeby běžné rodiny dělte ingredience dvěmiapůltisíci" . Nechápu proč
To teda taky nechápu,možná bych u něčeho musela násobit!
Gerda
Hlavně toho musí bejt hodně, takže vám chválim ty trojdáfky a tak.
Až pětidáfky.
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 12:33
- Nahlásit
Gerda
Vaření mi vůbec neva, když to dělá někdo jinej.
to pozoruji také zejména u maminek je to obzvláště dobré neb po mě nikdy nic nechce pouze se ptá jestli to budu jist nebo chci něco jiného.
Ale třeba pečení mě kdysi strašně obtěžovalo, pořád něco hučelo, vrčelo a já neměl klid na sledování zajímavých pořadů v tv a nejhorší byl nápad že bych snad měl loupat vořechy
Jebloň
možná,si nechaj něco k večeři
hlavně je neposílej ven at jim nevyhládne
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 12:52
- Nahlásit
Jebloň
Vy ste dvě debility,už vám to dneska něgdo řekl?
dneska ještě ne
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 12:55
- Nahlásit
Gerda
Vaření mi vůbec neva, když to dělá někdo jinej. Hlavně toho musí bejt hodně, takže vám chválim ty trojdáfky a tak.
vy jste paní roura
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 13:26
- Nahlásit
Biluška
Co jsem komu udělala, že musím vařit jak pro armádu
Mas nekde chybu v imprintingu , decka ve veku tvych holek prece uz jist nemusi, co nemusi... primo nesmi! Jinak nigdy nevyhrajou Elite look Model. Treba takova Jablunka varit holt musi, kdyz ma kluky, to je marny, ale varit holkam???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 13:27
- Nahlásit
Tondas
Ale třeba pečení mě kdysi strašně obtěžovalo, pořád něco hučelo, vrčelo a já neměl klid na sledování zajímavých pořadů v tv a nejhorší byl nápad že bych snad měl loupat vořechy
Tyjo přesně!!!!!!! Ale úplně přesně! mě ta zmínka o loupání ořechů dokáže i nasrat. Už tak snězení všeho vánočního cukroví visí na mě, tak ještě loupat vořechy, nebo mazat to cukroví...je to úplně jak řikáš, nejlepší je to u maminek, jen se ptaj, co budeš jít a nemusíš pak ani umejt nádobí a ještě se ptaj, jestli nechceš s sebou nějakou vsáču na domu. Prostě to je TEN správnej přístup jedinej.
Monty
no dovolte.....
Právě odjel Crysoděj s botkou, vyčenžovali jsme botky psí, plus mám zapůjčený sprej biolet, tak hned Marjánu ostříknu, až půjdem zas ven. Teď ale nejdem, bo dávaj nemeskej romantickej film z prostředí norska, což je NEJVÍC kombinace a chci to rozhodně vidět.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 13:36
- Nahlásit
asi letos píct nebudu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 13:37
- Nahlásit
kejtlin
nepeču nikdy, objednáváme cukroví z pekrány v jižních čechách a je strašně dobrý a moooc se na něj těšííííím. Máma jinak už pekla, tři druchy, ale někam to skovala a nechce říct, kam....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 13:41
- Nahlásit
Gerda
když to kupovaný je hnusný
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 13:43
- Nahlásit
Gerda
a nemusíš pak ani umejt nádobí
co nemusíš, doslova nesmíš. Dnes jsem umyl talíř (protože jsem cítil mírné náznaky kdy už vypadnem) a dostal jsem vynadáno, že se pletu. Je teda pravda že není příjemné když to musí po mě umýt táta ale zase na druhou stranu on si život s mámou vybral a mě byl přidělen. A hlavně ta její radost když po výtečném obědě ulehnu k relaxu je věc kterou ji nemohu upřít.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 13:53
- Nahlásit
Tondas
Dle rozkazu.
A nikdo si nestěžoval,fšicí si dali nášup.
|