| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:30 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
GerdaDěcka, co se dává proti otlakům?
já právě koupila na aukru ty proitiotlakový podložky a teď tu z toho mám pelech doma, pěkně dvojitě, jde to i super vyprat.
http://aukro.cz/listing.php/search?sg=0&string=pro tiotlakov%C3%A1+podlo%C5%BEka
edit: proč zas já???
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:32
- Nahlásit
Crysa
edit: proč zas já???
Gerda
Mě Tedovi tenkrát hodně pomohl třezalkový olej.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:33
- Nahlásit
Crysa
já právě koupila na aukru ty proitiotlakový podložky a teď tu z toho mám pelech doma, pěkně dvojitě, jde to i super vyprat.
ale to strašně musí chytat chlupy, ne? nebo ne? a jak je to tlustý?????
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:39
- Nahlásit
Monty
Taft není šusťák bych řekla, spíš něco hodobóžovýho na dámský šaty A řiká se šusťáky, ne šustky!!!!! ))))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:44
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
my říkáme i šustky
mě to jako tepláky nepříjde, co říkáte??? Jsou to šustky???
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:47
- Nahlásit
Monty
mě to jako tepláky nepříjde, co říkáte??? Jsou to šustky???
to jsou šusťákový tepláky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:48
- Nahlásit
Tinta76
jako víš jak to myslím pojem tepláky
jako toto třeba:
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:51
- Nahlásit
Monty
A na co chceš šustky?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:51
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
na venčení
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:52
- Nahlásit
Monty
Ahaa, to bych si taky jedny mohla nechat ušít, abych byla in
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:53
- Nahlásit
Tinta76ale to strašně musí chytat chlupy, ne? nebo ne? a jak je to tlustý?????
chlupy to nechytá, teda aspoň z toho zviřetníku vofčáčího co mám doma.
Tlustý je to jak noha u prdele. No dobře, tak zas tolik ne, ale výška chlupu píšou 2cm a není to daleko od pravdy, neměřila jsem to, ale ty dva cenťáky by to bejt mohly. A zvířata mi na tom lehaj rádi. Nejsou tu teda často, ale když jsou, tak je nepřistihnu že by se váleli jinde.
Spíš do toho zapadává písek, jak je Crysa po chvíli co se jde projít zaházená od bláta, tak zvažuju že bych to celý navlíkla ještě do potahu na peřinu. Ale i vyklepat to jde, neslehává to. Už jsem to i v pračce praha a dobrý, vytahla jsem to už skoro suchý, jen fakt na chvíli hodit n topení a do hodiny na tom chrněla.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:53
- Nahlásit
Monty
no tak já myslim, že jestli tam píšou, že je to z taffety (nebo co tam píšou), tak to asi pravděpodobně nejspíš možná bude přesně to, co sháníš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:57
- Nahlásit
Tinta76
tak není napsané nic, jen že to jsou Taffeta Pants Ladies
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:57 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Crysa
chlupy to nechytá, teda aspoň z toho zviřetníku vofčáčího co mám doma.
fakt ne? bo máme doma tolik dek vobalenejch chlupama, že se bojim na vobalení pořídit další ... vyklepat to nich nejde, ty vlněný skoro ani nevyperu (kor teď v zimě) ... ale esi je to tak, jak řikáte, tak to by se Rexíčkovi mohlo líbit vlastně i nám
Monty
tak není napsané nic, jen že to jsou Taffeta Pants Ladies
a je tam napsáno, z čeho je to vyrobený? jako esi bavlna, nebo tak něco?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:59
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
fole, já nevím jestli je to in, ale líbí se mi a šustky se mi vždycky líbily a navíc mají kapsu a moje tepláky žádné ne
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 16:08
- Nahlásit
Monty
a navíc mají kapsu
kup si maskáče, ty jich maj spoustu.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 16:12
- Nahlásit
Crysa
Tlustý je to jak noha u prdele
si to spletla s pořádnou matrací
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 16:12
- Nahlásit
Tinta76ale esi je to tak, jak řikáte, tak to by se Rexíčkovi mohlo líbit vlastně i nám
mě se to právě líbí moc, je to lehoučký, je to hustý a měkký, i jsem si na to s Asínou párkrát lehla a i mě je to příjemný, chlupy zůstávaj NA to, ne v tom, z lehce béžovýho udělaly dámy malinový temně hnědočernou, hodila jsem to do vany, nalpustila trochu vody, zalila saponátem na podlahu a projela to celý zvonem (akce na dvě minuty, ani ne), vypustila černou chlupatou vodu, tu podložku vyždímala a hodila do pračky jen na máchání a gůt, vytáhla jsem to jak nový. A z vypranýho už neupadl ani chlup.
Jinak vlněnejch a bůhvíjakejch blběschnoucích dek pod psy mám taky mraky.. smrdí to jak schnilá kočka jen na to lehne mokrej pes, chlupy z toho sypou ještě dva měsíce poté co to vidí v zahradním domku, pračku na tom málem servum velký to je že se to nepropere.. znám paní
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 16:16
- Nahlásit
Crysa
dobry den, Crysicko
hodila jsem to do vany, nalpustila trochu vody, zalila saponátem na podlahu a projela to celý zvonem (akce na dvě minuty, ani ne), vypustila černou chlupatou vodu
Neucpal se ti odpad? Ja bych si tohle nikdy nemohla dovolit. Nebo jsi intelygentni a nacpalas tam takovy to chytatko fujtajblu?
Vas ostatni taky zdravim a zase jdu
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 16:17
- Nahlásit
PFko
kde ho děláte už ta doba zase klepe na dveře a já musím něco vytvořit a už nevím kde jsem tvořila loni
Poraďte ženě sklerotický.
|
Jebloň
Člen |
- Nahlásit
Monty
kup si maskáče, ty jich maj spoustu.
jo a naše holka je má růžový.
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
prdí pes, štěstí dnes..
dnešek je asi nejšťastnější v Crysinym životě, si tu prdí a mě oko zaslzelo.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 16:20
- Nahlásit
leyenda ahojky paní
Neucpal se ti odpad? Ja bych si tohle nikdy nemohla dovolit. Nebo jsi intelygentni a nacpalas tam takovy to chytatko fujtajblu?
to tam mám často to sítko a dala jsem ho tam po vytažení špuntuj i nyní, používám ho zásadně stran mých chrounů dlouhých, který v odpadě jinak tvoří úúchvatné chuchvalce krz který voda hodně pomalu odtéká. Ale ty chlupy psí by to u mě neucpaly, ty jsou krátký a jímku mám v podstatě za jedním kolenem odpadní roury, hned na vnější straně obvodový zdi
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Pro 2011 16:24
- Nahlásit
Crysa
pani, vy to popisujete skoro jak kdybyste to sama prodávala ale budu vám věřit
a ano, ty deky smrději víc jak mokrý psiska
leyenda
taktéž pozdravuji
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 16:29
- Nahlásit
Tinta76vy to popisujete skoro jak kdybyste to sama prodávala
bohužel ne ( ale měla jsem cukání vyrazit do nějakýho textilu tady ve městě a zjistit, esli si nemůžu koupit rovnou v metráži totok, ale nepíšou tam název materiálnu, jen že 50% PES a 50 PAN.. ale to jako stejně materiál neřekne a esli to třá nehní ještě šifra kdo na tom má spát..
Jinak ještě s tím psala zkušenosti tuším Dines, že to snad berou lidi k morčatům bo co.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Pro 2011 16:34
- Nahlásit
Crysa
fajn hele a na kolik to teda perete?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 17:23
- Nahlásit
crysa měla pravdu, když venku fičí a je hnusně nejlíp je pod peřinou , zdál se mi sen, že jsem byla na parkurových závodech koně Převalského
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 17:25
- Nahlásit
Tinta76hele a na kolik to teda perete?
teď jsem to flákla na máchání na 30°C, páč už to bylo odhmyzený z tý vany. Předtím co to bylo jen takový ucapkaný zašedlý tak to tam bylo na celej prací proces na 40°C ale nebylo to ono, jak jsem to tam narvala suchý tak se mi tam jeden kousek nevypral úplně. že jak mám obrovskou tu deku, 2x1m tak to zůstalo celý praní složený prostředkem tak, že to v tom bubnu nemělo šanci se převalit, jak to bylo složený.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 18:01
- Nahlásit
Tondas
maskáče mám, ale jsou mi dlouhé, musím je zkrátit, jsem trpaslík
ale nevím jestli jsou bokové, dneska jsem si jedny zkoušela, vypadaly bokově, ale jak jsem je měla na sobě, tak nebyly vůbec bokové....
na procházce jsme potkaly starší pár, holky se jim moc líbiily, akorát, se ptali jestli to nejsou jorci jo a první věta byla, že asi máme velkou spotřebu šampónu tak jsem je vyvedla z omylu, že hoky na sobě šampón ještě nikdy neměly, tak mi nějak nevěřili, že jsou bílé
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 18:18
- Nahlásit
Monty
jsem trpaslík
a on není armyshop pro trpaslíky ? já mám zase jedny krátký, nosim do nich bílé fusky a salamandry a jeden starší pár si myslel, že jsem Havel na mírovo vojenské misi
a co máš za psy ? bílé afgánské jorky ?
|