| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 13:55
- Nahlásit
kejtlin
když to kupovaný je hnusný
Tak to se velice pleteš, je monstrózně dobrý, báječný, úžasný, je to malá rodinná pekárnička, objednává u nich hodně lidí, mámy šéfka to vozí už mnoho let, my se začali připojovat až asi před třema rokama. Strašně dobronký cukrovíčko to je. Mňááááááááááám!
Tondas
Mluvíš mi přímo z duše, jen otce maje pod drnem, myji občas nádobí sama, pak vypadám jako strašnej dobrák, když říkám - matko neblázni, přece bys to nedělala sama. Jsou to prostě chvíle, co si rodič pamatuje a za jedno mytí máš třeba dva měsíce bez, prostě krása! A už jsi po relaxu? Mě už se hřeje brokolička a až máma oloupe bramborky, bude i příložka. Zatim jím již oloupané pomelo
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 13:58 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
Gerda
myji občas nádobí sama
Od doby,kdy děti dosáhly do dřezu,sem nádobí nemyla.....nenáviděly mě za to a vždycky se hádaly,kdo meje a kdo utírá,až sem jim musela udělat rozpis.
Teď nechápu,jak sem mohla žít bez myčky.
a eště vám to dám sem,aby to nezapadlo.
Tondas
Dle rozkazu.
A nikdo si nestěžoval,fšicí si dali nášup.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:01
- Nahlásit
leyenda
Mas nekde chybu v imprintingu
Evidentně Zvláště u Lálice to vnímám jako děsnou nespravedlnost, bo ta holka sežere cca tolik jako rota tankistů. A furt je hubená jak lunt. Pupíček je bohužel po mě, sní rohlík a přibere kilo
O tom kolik sežere Mášen se radši ani nebudu vyjadřovat, to by mi nigdo nevěřil. Zejména nigdo gdo ho někdy viděl
kejtlin
Proč nebéš píct? Já už zahajuju akci, myslím, že většinu ti přivezu příští týden pro slepice
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:02
- Nahlásit
Jebloň
vypadá to monumentálně
Gerda
já jedla kupovaný vždycky děsně hnusný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:04
- Nahlásit
Jebloň
to vypadá dobře
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:05
- Nahlásit
Jebloň
to sme taky mohli mít dneska k vobědu, ale vetamix bohužel včera nedodal škydýlka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:08
- Nahlásit
Jako to budu načínat stránky ve všech témách?????????????
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:10
- Nahlásit
Gerda
myji občas nádobí sama
toto vyvažuji čistěním a udržováním v chodu pc. Takže kromě již zmíněného pocitu dobra ještě jako bonusem zístávám status chytrého syna ))))) na relax se právě chystám, byla i buchta se švestkama takže bez upadnutí do komatu se to neobejde
Jebloň
výtečně. První stranu kuchařky s názvem Jebloňkovic pohlazení je již takřka hotová.
Gerdo
nepřijde ti jeblon jako virtuální máma
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:11
- Nahlásit
Jebloň
Ty si prostě moudrá a máš to luksusně zařízený! A děláš pěkný obědy...měli bychom brzy přiject na kafíčko a bábofčičku nějakou...
kejtlin
škoda škoděnka, kupovalas ve špatnym krámě.
Biluška
Proč nebéš píct?
proč by pekla? Bude odpočívat, páč to je lepší než pečení. To snad dá rozum, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:15
- Nahlásit
Tondas
toto vyvažuji čistěním a udržováním v chodu pc. Takže kromě již zmíněného pocitu dobra ještě jako bonusem zístávám status chytrého syna )))))
ty si taky strašně moudrej člověk!
no ona je i naturální máma, bo dojela do mlíkoš, vzala si kaserol a navařila masové směsi, až sme se volizovali za ušima. A mě úplně popadla ta úleva, že je tam konečně někdo, kdo nám uvaří.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:16
- Nahlásit
Biluška
Proč nebéš píct? Já už zahajuju akci, myslím, že většinu ti přivezu příští týden pro slepice
nějak mi chybí chut´ a všechno je drahý a tak vůbec se mi nechce, na sladký moc nejsem radši kus masa a salát
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:17
- Nahlásit
Tondas
výtečně. První stranu kuchařky s názvem Jebloňkovic pohlazení je již takřka hotová.
Tak načni další stranu.
http://jablunka.rajce.idnes.cz/Mnamky/
Tak samože kdybys napsal milenka,tak by mě to potěšilo víc,ale tohle taky není úplně špatný.
Gerda
Ty si prostě moudrá a máš to luksusně zařízený! A děláš pěkný obědy...měli bychom brzy přiject na kafíčko a bábofčičku nějakou...
Měli by ste,bokséři sou teď nevyběhaný.
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:27
- Nahlásit
Jebloň
Tak načni další stranu
krásné ofšem neubráním se poznámce jestli náhodou několik fotografií neprozrazuje opravdového tvůrce tohoto literárního díla
kdybys napsal milenka
jak tak stárnu tak si říkám že jediná jistota je na talíři, například takový talíř hluboký na polévku tomu je uplně jedno zda sem učesán, milý, vtipný a už vůbec nevyžaduje abych byl pozorný společné má pouze to, že nemá rád když slintám
Gerda
A mě úplně popadla ta úleva, že je tam konečně někdo, kdo nám uvaří.
dobrou kamarádku ste si vybraly hlavně aby nepřišla serie fotek špinavého nádobý
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:42
- Nahlásit
Crysa
Tak uš nic, uš sem to vyřešila!!! Je to cena za tu podložku, uš jsem to aji zakoupila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:43
- Nahlásit
Jebloň
Měli by ste,bokséři sou teď nevyběhaný.
naznačim to Atuši )))
Tondas
talíř hluboký na polévku tomu je uplně jedno zda sem učesán, milý, vtipný a už vůbec nevyžaduje abych byl pozorný
A taky mu vůbec neva, když mu nezavoláš, v kolik přijdeš domu. Talíř je moc fajn, má dobré srdce.
hlavně aby nepřišla serie fotek špinavého nádobý
když si to pak umyje, nevidím v tom jediný problém, nesmíš býti útlocitným.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:46 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
UFFF tak sem tu dementi, teda jako dřepim f práci už, mám s sebou čubu, protože
TRIXINKA MÁ DNES NAROZENINY - JE JÍ 7 LET!!!
Troška nostalgie: ¨
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:48
- Nahlásit
Čus bus!
Jsem doma, ale za chvíli zase jdu na tu monstrózní rodinnou oslavu. Dnešní fotky už mám stažený, tak je sem snad stačím ještě šoupnout.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:49
- Nahlásit
Grin
TRIKSINCE VŠECHNO NEJLEPŠÍ KE KRÁSNÉMU VĚKU, HODNĚ ZDRAVÍ A MNOHO UHLÍDANÝCH BATŮŽKŮCH, MNOHO PĚKNÉHO VISU VE VAKU NA STROMĚ, MNOHO ZAKOUSNUTÝCH BĚLOUŠŮCH A JEŠTĚ VŠEHO MNOHEM VÍC!
Dárky mi jdou jen z práce, takže posílám Triksinkoj na účet nějaký drobný.
Jedeš na tábor, srabe?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:55
- Nahlásit
Grin
malé krysičce vše nej
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:01
- Nahlásit
jdu dřít, páč večer jdu pít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:02
- Nahlásit
makrel
Tak to jdi spíš spát, ne?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:03
- Nahlásit
Gerda
kejtlin
TRIKSINCE VŠECHNO NEJLEPŠÍ
malé krysičce vše nej
Trixinka tetám děkuje, má dnes dobrý den, ráno dlouho vyspávala, byla doma s páníčkem sama, žádnej Grin, pak přišla panička, dala jí napapat a pak si ji vzala s sebou do práce, kde je super koberec na kterým se dobře hrabe, a všichni ji hladěj a obdivujou a mazlej a krměj. Večer ji eště čeká dortík. Tagže velmi dobrý den
Gerda
Jedeš na tábor, srabe?
No jak to mám vědět když nic nevim??
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:04
- Nahlásit
Tondas
ofšem neubráním se poznámce jestli náhodou několik fotografií neprozrazuje opravdového tvůrce tohoto literárního díla
Přiznávám bez mučení,že palačinky jsou u nás v režii muže,nebo dcéry,já dělám pouze náplně a rohlíčky peče taky dcéra,gdyš je doma,jinak já.
jak tak stárnu tak si říkám že jediná jistota je na talíři, například takový talíř hluboký na polévku tomu je uplně jedno zda sem učesán, milý, vtipný a už vůbec nevyžaduje abych byl pozorný společné má pouze to, že nemá rád když slintám
dobrou kamarádku ste si vybraly hlavně aby nepřišla serie fotek špinavého nádobý
No v Mlíkoších ho po sobě umyli.
Gerda
naznačim to Atuši
Bezva.
A taky mu vůbec neva, když mu nezavoláš, v kolik přijdeš domu. Talíř je moc fajn, má dobré srdce.
Ste degéni,víte to?
Grin
TRIXINKA MÁ DNES NAROZENINY - JE JÍ 7 LET!!!
Obří gratulace Trixince.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:09
- Nahlásit
Grin
Jak jako nevíš?????
Jebloň
Ste degéni,víte to?
Tondas je degén, já sem slušnej čék.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:11
- Nahlásit
Gerda
no nevim kdy co jak proč?? !!! jak bych to věděla gdyš nejsem na tajný!!
Jebloň
Obří gratulace Trixince
děkujemeeee
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:25
- Nahlásit
žiš zase žerete??????
já teda budu muset uhnácat tu štólu posranou,ale vidim to bledě,páč těsto jest velmi poživatelné,kupříkladu to na vanylkový rohle jsem snědla z poloviny syrové
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:44
- Nahlásit
davidkova renata
nepec a objednej u Gerdicky v domaci pekarne a hlavne to nezer, si predstaf, jak budes v lednu nestastna
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:46
- Nahlásit
Grin
nejsem na tajný!!
Ajooooo! Takže na tábor pojedeš, no.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:48
- Nahlásit
leyenda
dyť má vobjednáno, loni měla taky. Nevim, co dělá scény se štolama....mohla si vzít aji vánočku, maj děsně dobrý.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 15:50
- Nahlásit
Gerda
v létě??
|