| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:48
- Nahlásit
Eldoguero
my příplatky za svátky máme to zase jo, ovšem za přesčas dostaneš 138 kč, takže to nikdo nedělá, z toho důvodu musel přijmout tzv. střídače když jsou dovolený nebo tak
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:49
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
super, blahopřeju
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:52
- Nahlásit
Davííííííídková
si tu?na FB u sebe na zdi máš dotaz!!!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:53
- Nahlásit
Monty
Dík, upa mě to skoro rozbrečelo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:54
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
se nedivím, bych byla taky ráda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:55 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
to máš fajn
Dík, upa mě to skoro rozbrečelo
mě skoro rozbrečí každá vejplata, když si uvědomím, že poplatím vše a zbydou mi tak čtyři stovky na tejden
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:57
- Nahlásit
kejtlin
poplatím vše a zbydou mi tak čtyři stovky na tejden
to máš jen na jídlo, nebo ještě na něco?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:58
- Nahlásit
Monty
na jídlo pro mě, psy, drogérku a věci běžný potřeby
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:59
- Nahlásit
kejtlin
hm, tak když máš v tom psy, tak to je maraz, koukáš stále po práci?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:03
- Nahlásit
Monty
Jo jo už jsem to četla, tak asi nic
kejtlin
my příplatky za svátky máme to zase jo
No vidíš, mi nedostávali příplatky vůbec za nic, za noční, za víkendy, svátky, nic, když jsme museli zůstat v práci třeba o hodinu, dvě navíc, tak nám to nikdo nezaplatil.
A ani se netej kolik jsme měli na hodinu
Lucie Kratochvílová
Paráda, to bude ježuch
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:05
- Nahlásit
Eldoguero
no to jo, to by mě ty pohlednice zdarma přišly na hodně draho
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:05
- Nahlásit
Monty
hm, tak když máš v tom psy, tak to je maraz, koukáš stále po práci?
když objednám maso tak mi někdy vybyde víc jak na měsíc, taky jsem z vesnice tak čas od času něco dostaneme, třeba nedávno jsem dostala sumce 2 metrovýho, půlku jelena co byla v mrazáku už dlouho a pro lidi už by bylo bez chuti, nebo třeba od Radka 30 kohoutů.Prodám občas vajíčka, to taky nějakou stovku hodí.Zeleninu mám ze zahrady.Koukám ale už jen tak, neposílám už nikam nic, to by mě muselo jó něco zaujmout
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:08
- Nahlásit
Eldoguero
A ani se netej kolik jsme měli na hodinu
svátky a noční atd... jsou ze zákona
my vpodstatě neustále překračujeme pracovní úvazek protože máme 48 hodin týdně a normální je 42 a půl hodiny
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:24
- Nahlásit
Monty
Zůstanu u klasiky, všem pošlu email a některým sms
kejtlin
svátky a noční atd... jsou ze zákona
Jo jo já vím
Argumentovali, tím, že to máme zaplacený "v hodinovce" to byl výbornej ftip
DObrej byl taky s příplatkem na psa, kterej jsme v hodnotě 300 kč dostávali občas. Tak jsem jednou jela na služebnu se zeptat na to a vzhledem k tomu, že jsem s odpovědí nebyla spokojena, tak jsem prohlásila, že když teda dostáváme na psa občas, tak ho taky budu brát do práce jen občas Od tý doby jsem dostávala pravidelně, ovšem celé dvě stovky
Jooo v tý jedný agentuře byla fakt prdel. Běžně bez přesčasů jsem měla oddělanejch měsíčně přes 210 hodin bez koruny navíc ...
Agentury jsou hrozný vydřiduši, tam si na slušný peníze nepřijdeš nikde.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:37
- Nahlásit
Brýden, nevim, jestli to někoho potěší, ale žádný prémie nemáme, přesčasy se neproplácej, večírek ovšem bude.
Byla sem zas u zubaře, mám zas rozpíchanou hubu, ochrnutý nos a taky trošku oko. Ale tentokrát nádhera, necejtila sem vůbec nic, tak nevim, kolik toho mám odvrtanýho.
A taky tu mám dnes na hlídání psa, velikýho oranžovýho Valdu. je moc hodný a má rád piškoty. Půjdem kouřit na zahradu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:39
- Nahlásit
Eldoguero
Agentury jsou hrozný vydřiduši, tam si na slušný peníze nepřijdeš nikde.
to vím, my nejsme ale agentura jako taková, ma děláme i na recepci a vážíme auta+práce jako agentura , ovšem bez psa bo by ho musel zaplatit.Nejdřín se vymlouval žeb psi tam byli ale byli děsní, když jsem se zeptala v čem, tak že ani nepřišli když se na ně zavolalo, tak jsem řekla že úroveň vycvičenosti mých psů je naprosto jinde, tak řekl, že je to potravinářskej podnik a pes tam nesmí, na koje slova že na spodní vrátnici je vpodstatě jen váha, buňka a silo který chrlí sračky rovnou do buňky, že do provozu by pes nechodil neřek nic, no musel by ho zaplatit.Když je mu milejší že za silama přehazujou ukrajinci cukr, tak mě je to jedno, já tam nepudu bez psa rozhodně ne,abych dostala přes hubu?nebo aby mi prořezali pneumatiky na autě? na nový mi nedá ani si na ně nevydělám.Myslím že kdyby na ně párkrát vybafnul pes, že by si dali bacha, šéf to slyšet nechtěl...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:58
- Nahlásit
kejtlin
Já byla na víc objektech, ale nejvíc asi v lázních, hlídali jsme celý lázeňský areál. Oni měli na psa přímo požadavek, což se není čemu divit, páč když se ukrajinci - zaměstnanci ožrali, tak to bylo značně o ústa Nejednou mi pes zachránil fasádu řekla bych. Pak byl problém v tom, že objekt byl samozřejmě neoplocený a dost rozlehlý. Obchůzka, pokud ji člověk dělal fakt poctivě a všude čipoval (což se muselo ) tak trvala skoro hodinu. V zimě v mrazech to ještě šlo, páč jsme byli v pohybu, průser byl když chcalo, protože nám v kotelně, kde jsme seděli vypli topení v 21. hodin a do rána do 5. 30 jsme tam klepali kosu. Nezatopila jsis, páč nebylo jak, bunda mokrá ti neuschla, pes neuschnul, hnus.
Jinak na úkáčka platili argentiny mnohem víc než ovčák a to Axíček nebyl žádnej drobek a hrůzu uměl pouštět, za to třá taková Ambra se imrvére tvářila, že tam není ale báli se jí víc, po jedom incidentu, kdy teda dokázala, že se nepřítomně jen tváří, ale přítomna jest a to velmi ještě víc.
Stejnou zkušenost mám i z jiný agentury, kde jsem hlídala stavbu, tam se teda kradlo ostošest a hlídalo se to hrozně na pikaču. Tam jsem brala hlavně Arga a pak k němu ještě Kaly. Tam fakt bylo potřeba pes, kterej je samonasírací.
Jedno mě dostal chlap, kterej nás tam měl na starosti. Mi řekl, že mám psa uvázat ven ke vchodu do baráku (rozestavěnej, otevřenej vchod, ve kterým měli naprosto nezajištěnej stavební materiál). Upozorňuju, že v zimě.
Tak jsem mu řekla, že v žádným případě, za prvé, že TOHODLE psa tam uvázat nemůžu, páč, když někdo půjde okolo (ač neměli procházeli stavbou lidi z vedlejšího sídliště), tak je schopen ho sežrat, za druhý, že než dojdu do buňky, tak před ní pes bude už stát a za třetí, že krátkosrstýho psa bez možnosti se někam schovat (do boudy) prostě venku nenechám uvázanýho ani hodinu.
Moc to nepobral, jako proč, když je to JEN pes, že jo, ale co já vím, tak to neudělal nikdo z hlídačů, tak mu třeba došlo, že to není JEN pes
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:02
- Nahlásit
Eldoguero
nám sebrali topení a dali malej přímotop, kterej ohřejvá jen vzduch ovšem přijede tam 5 aut a teplo je v hajzlu, v zimě je tam běžně 12 stupňů protože ty stěny neprohřeje a buňka je napůl kovová a napůl prosklená, okna samozřejmě netěsní.Čipovat musíme taky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:04
- Nahlásit
a jdu ven, chčí ale jen trochu
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:11
- Nahlásit
dobré ráno, mám 21dní staré dovolené a zdá se že do konce roku do práce nepůjdu, bohužel ani na večírek který je monstrozní až na fakt že čepujou starobrno
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:13
- Nahlásit
jdu na pauzu není tady vedení, tak si jí trochu prodloužím
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:20
- Nahlásit
tak já hlídala u dvou agentur, ani jedna neměla příplatky ani za víkendy ani za noční nic, na psa jsem taky nic nebrala a tahala jsem je s sebou všechny že je chtěli a dokonce jsem o vánoce, pěkně 24.12. dostala flastr pětikilo, že jsem nešla na obchůzku přesně po hodině, šéf že mi tam vezl maso co akorát dostal závoz a že mi vezl peníze (prý) jako přilepšení a napadlo ho, že se koukne esli fakt do hodiny vylezu, no nevylezla jsem, byla to už hotová zamčená stavba mezi panelákama a tak jsem chtěla dokoukat film, kterej začal v osm a končil 21:15 hod. , tak jsem ve čtvrt při titulkách oblíkala bundu a ejhle kdo za dveřmi.. a rovnou místo "dobrý den" bylo na férovku "tak máte pětikilo dolů a až uděláte obchůzku, tak si přijďte přeházet maso". To bylo v 2001 kdy byla zima s poctivejma -22°C, u Malucha mi zamrzal benzin v nádrži, takže předpoklad, že někdo v tohle mrazu využije 1/4 hodiny a někam se vloupá do prázdný novostavby fakt minimální..
A teď?? nemám ani placený víkendy, ani přesčasy, ani svátky, ani noční, ještě makám 150 hodin zadarmo.. a večírek? no proto, že jsme dobrá parta, tak si spolu teda jako sednem jedno odpolko..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:24
- Nahlásit
Tondas
mám 21dní staré dovolené
převed jí na mě laskavě nebo dám tvou adresu Tyvíškterý.-)))))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:27
- Nahlásit
Za hodinu jdu domůůůůůůůůů. Juchůůůůů.
A večer zase na skvóš.
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:30
- Nahlásit
davidkova renata
to by ale byla cesta. Přijede s tachyonem a zejtra du do práce. Zbytek dovči je tvůj Naoplátku ti pošlu tyvíškoho bo si hubená což by mohlo uspokojit jeho lásku ve šlachovitost a myslím, že nepřijede sám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:30
- Nahlásit
Tondas
čepujou starobrno
Crysa
Jsou všechny stejný v bleděmodrým ty agentůry
A teď?? nemám ani placený víkendy, ani přesčasy, ani svátky, ani noční, ještě makám 150 hodin zadarmo..
Jo jo, muš taktéž od novýho roku jim fond navíší na 300 hodin, když byl na veterině a měli nějakýho čokla na převaz, tak jezdil o víkendech 70 kiláků, kvůli půlhodině převazu a další půlhodině zápisu a úklidu a měl za to celou jednu hodinu NV
To, že má končit v 15. hod. a domů dost často jezdí třá až kolem šestý, přičemž cesta mu trvá cca 45 minut se snad ani nebudu zmiňovat
To jsou přece tydlencty výhody státních zaměstnanců
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:33
- Nahlásit
Eldoguero
vloni jsme stáli u stolku s plzní v lahvi. Přišel jeden pán z brna a povídá: to je pivečko to starobrno kuci, co
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:37
- Nahlásit
dobrý celý den, za chvíli jdu kuchtit na večerní akci....se mi teda moc nechce..ale zase když přijete Franknštajn,tak to musim
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:40
- Nahlásit
Tondas
Někdy si myslím, že na moravě by se pivo vařit nemělo, že by měli zůstat u vína raději
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:40
- Nahlásit
Tondas
Naoplátku ti pošlu tyvíškoho bo si hubená což by mohlo uspokojit jeho lásku ve šlachovitost a myslím, že nepřijede sám
Ok,už mlčim,jakobych tu vůůůůůůbec nai nikdy nebyla...šíleněvystreslýsmajlík!!!
Sízra Milanová
kuchtit na večerní akci
co máme dobrýho??
|