Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:46
- Nahlásit

Tondas
hele máme tam přeci jezevce ................ sem ti chtěl připomenout
hele nevim..ty seš prostě lepčí
Sízra Milanová
tak příští tejden
snad něco bude krs počasí teda

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:48
- Nahlásit

Adiddaska
a to je něco tak nepřectavitelně komického přece
)))) Roxano, že se nestydíš, ve svém věku a děláš mi tu stojky.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:55
- Nahlásit

Gerda

číhni na tydle kabely....
http://www.peripetie.cz/retro_kabelky

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:56
- Nahlásit

Tondas

ty woe sem tu bejval kdysi vedoucí

no jo, ale to byl eště ten starý dobrý cz-pes a ten je už nenávratně pryč muhhehehe

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:56
- Nahlásit

Mám chuť na svařák. Ale smůla, dneska musím po práci s čoklema ven, a pak jedu za ségrou, bo půjdeme nakupovat dárky pro rodiče. Spoléhám na to, že to za mě sestra vyřeší a já jen půlku zacáluju.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 13:01
- Nahlásit

Adiddaska
ale to byl eště ten starý dobrý cz-pes
přesně))))))))))

musim ven vy krafky a to je velký zlo..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 13:10
- Nahlásit

Du si uvařit pohanku, mňam
Doufám, že i malodítě bude stejně nadšeno jako já

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 13:28
- Nahlásit

pawLINka
ty fotky v těch šeltkách jsou luxusní asi do něj půjdu, jestli na něj našetřím

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 13:34
- Nahlásit

Tak jsem z města, se SIPO po splatnosti mě na poště vyhodili, takže jsem teď nasupená na polodementní analfabetickou pošťačku, která nerozezná dvě čísla popisný od sebe a valí mi půlku pošty k našim a zbytek ke mě, zároveň na sklerotický a asi taky analfabetický rodiče, který si zaplatí svoje SIPO a moje nechaj v klídku ležet u nich na poličce dokaď to nepozbyde termínu splatnosti a pak mi to milostivě hodí jak psovi kost... obvolala jsem všechny instituce kterejm jsem tedy dlužná, vyrazím znova na poštu, aby to všechno tedy poplatila příkazama
připlíst se mi někdo koho bych mohla zmlátit, asi se neudržím. Ještě že v autě v zimě nejezdím se staženým okýnkem, mnoho lidí by dnes slyšelo všechna ta slova kterými jsem je označila při průjezdu městem.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 13:39
- Nahlásit

Monty
Ten můj už se neprodává. Ale prodává se několik novějších verzí. Ovšem pokud bys chtěla něco dokupovat apod., tak se dívej spíš po Nikonu třá. Ale tam je cena vyšší...
Nebo až našetřím já, tak ti prodám ten můj a bude.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 13:42
- Nahlásit

Crysa
U vás dělaj stejný počťačky jako u nás
Ty naše jsou známý svým "bystrým duchem", ynteligencí a schopností zachování poštovního tajemství sobě vlastní

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 13:54
- Nahlásit

EldogueroU vás dělaj stejný počťačky jako u nás

asi jo.. balíky ani dopisy doporučený nebo jakýkoliv nedoručujou, jen háže pinda lístky o uložení zásilky na hlavní poště kde přes den nezaparkuješ a když už omylem zaparkuješ, tak tam díky skvělému systému čekáš hodinu. A už se pošťačka ani nesnaží se na mě dovolat, tady si stoupneš před vrata a čokle štěkaj tak, že se nedá nepodívat kdopa že je to tolika prudí. Ne, ona si prostě stoupne vedle u našich u kaslíku a vykydne to tam všechno. V mym kaslíku nalézám věci jen po návratu z 24ky, tedy když to ke mě do kaslíku může hodit nepozorovaně. Vrata mám víc jak dvoumetrový, nevím esli se opravdu tak strašně a nepřekonatelně bojí psů?
Nerozpozná číslo 1434 od 1433 a přesto že už mám víc jak rok trvalý bydliště tady u sebe, na svym č.p. kam mám adresovanou i veškerou poštu, tak to stejně háže k našim..

jsu bohovsky nasratá teď..

Minnie
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 13:55
- Nahlásit

hladam slecnu Hipikovu. nie je tu nahodou?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 13:58
- Nahlásit

Minnie
hledej spíš u Ešusový.

čus lidi
strávila sem plodného půl dne na úřadech,pak čekáním na bus a následným velkým venčením a sem zmrzlá jak sobolí hovno a uš mě dneska nigdo nikam nedostane,páč je megahnusně!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 14:07
- Nahlásit

já rozsekala ten 15ti kilovej blok masa od falca a jsem naprosto vyřízená, ještě tedy vemena napůl a 2 kuřata na dneska

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 14:17
- Nahlásit

pawLINka
aha to je škoda, se mi zdá, že jak jsem se na něj dívala, tak ještě byl... až našetřím, tak už určo nebude...
kdy našetříš na nový???

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 14:18
- Nahlásit

Crysa
balíky ani dopisy doporučený nebo jakýkoliv nedoručujou
Jsou to ty samý já jsem většinou doma, když jedou okolo, v drtivý většině na ně koukám z okna, jak mi dávaj do schránky dopisy, no spíš letáky, pak jdu do schránky a tam ohlášení o uložení zásilky
Navíc mi to dávaj na poštu k nám, kde je pracovní doba 3 hodiny denně (hoďku ráno a dvě odpoledne, ale tak, že muš, když jede normálně z práce, tak nemá šanci to tam stihnout, tudíž si kvůli každý pí... musí brát hodinu NV )
A to přestože jsme jim jasně řekli, ať cokoliv ukládaj do Frýdlantu a NE na Bulovku.
A třeba časáky co mi choděj (no teď už je to jen PPČ a zpravodaj z klubu) tak mi chodili zásadně rozbalený, asi si to nějaká pipina četla v pracovní době když jsem se jich na to opakovaně ptala, tka mi opakovaně bylo řečeno, že jim to už takhle došlo na hlavní poštu - rozřízlý po celý dýlce toho igelitu, ne roztržený, natržený nebo tak něco co by se mohlo stát při manipulaci.
Na hlavní poště maj taky super systhém čísel a lístečků díky němuž čeká čék vždy, i když je před ním jeden člověk ...
Koukám, že je to všude stejný

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 14:29
- Nahlásit

EldogueroKoukám, že je to všude stejný

koukám že nachlup stejný.. (

Za chvíli naložím čoklovstvo a pojedu tu poštu a na stopy, funí jak jezu, ale co se dá dělat, těžko na cvičišti.. hlavně že ještě není sníh.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 14:32
- Nahlásit

Tak lidi zas du, zdár

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 14:39
- Nahlásit

ale už mám krom táty snad všechny vánoční dárci. Mámě jsem zas vykoupila kníchkupectví, segra se švárou dostanou po "opravdovym dárku" od Člověka v plísni (segra bespečný porot, švára tušky a sešiti pro 10 dětí), haranti hračky co skupuju pokaždý když je něco v akcích (nejlépe sleva na 29,-Kč ).
Tátoj snad prvně v životě koupím ty koskovaný přeskáče důchotcovský, k poslednímu červenci už bé páprda důchodovej..

Zbytek kamarádůch a známých má letos peška. Maj mě a to jim musí stačit

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:11
- Nahlásit

Crysa
to kdybych koupila tatíkovi, tak mě asi zabije, bude mu za rok a něco šedesát, ale zabil by mě za to

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:14
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/252925-zemrel-nejsta rsi-pes-na-svete-bylo-mu-186-lidskych-let.html
týjo, to je krásný věk

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:32
- Nahlásit

Crysa
co je to SIPO?

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:33
- Nahlásit

Gerda
ty nevíš co je to SIPO????

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:34
- Nahlásit

Sízra Milanová
kabelky sjíždim, jsou dobrý! A ještě budu mít odkazy z parazita, tam maj taky mocný tašky. Už mám jednu skoro vybranou, líběj se mi i ty nákupní, asi jednu vezmu matce rodné mé, aby už nikdy v životě nevytahovala egelitku.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:35
- Nahlásit

Gerda
se to používá všude
http://cs.wikipedia.org/wiki/SIPO

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:50
- Nahlásit

Monty
a jaký platby to sdružuje? Všechny? Můžu mít teda v sipu nájem, vodu, elektřinu, plyn, telku, odpad, topení...a nevim, co se ještě v rámci bydlení všechno platí....? Jakože dostanu jedno číslo, to rozdám všem, komu platim a oni si už berou peníze sami?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:55
- Nahlásit

Gerda
Můžu mít teda v sipu nájem, vodu, elektřinu, plyn, telku, odpad, topení...a nevim, co se ještě v rámci bydlení všechno platí....? Jakože dostanu jedno číslo, to rozdám všem, komu platim a oni si už berou peníze sami?
Nedělej to,nedělej to, nedělej to.
Absolutně tím ztrácíš kontrolu nad svýma penězma. Pak se stane, že máš např. na elektrice nedoplatek osm táců a buch, čez si je stáhne a ty seš bez koruny a dozvíš se to až když stojíš u bankomatu a přemýšlíš proč ti nechce dát prachy
Každý soudný člověk co SIPO měl ho ruší. Krom Crysy teda, ale ta se nepočítá páč je policajt a ti jak známo nesmí přemýšlet

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:56
- Nahlásit

Gerda
jj, je to tak, máš tam všechno, ty to neznáš??

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:01
- Nahlásit

Gerda

SIPO je zkouška když máš IPO3,tak pak už je jen SIPO jak to že to neznáš?

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání