| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:08
- Nahlásit
Biluška
Nedělej to,nedělej to, nedělej to.
no nedělám to, dyť vidíš, že ani nevim, co to je ))) Jo a nerada bych tě nasrala, nicméně mám na elektřině přeplatek takovej, že z toho už teď mám zaplacenej celej příští rok a ještě mi pár šušní zbylo do dalšího roka ))) Prostě jak furt nejsem doma, moc toho neprosvítim a elektricky neprobednim ))
Monty
Sízra Milanová
Nevim, neznám to...nikdy v životě sem žádný složenky neplatila, jen sem pokládala doma prachy na stůl a pak se to zařizovalo samo...asi samo...nějaký kouzlo nejspíš...mužíček to měl zas strhávaný nějak z účtu a tomu sem nedávala nic, ani se o ty výdaje domácí nestarala, tak prostě nevim, co je SIPO, platzim věci příkazama buď jednorázovejma nebo trvalejma a některý věci, u kterejch hrozí, že je zapomenu, sem si nechala posílat složenkou, to mě vždycky upozorní...vy snad máte SIPO???
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:08
- Nahlásit
Sízra Milanová
Si nějakej vampír nebo co, že spíš ve dne...
Neříkám tak ani tak ale jedno je jisté, není dobré uchovávati mě na fotografiích.
když máš IPO3,tak pak už je jen SIPO
to se pleteš, je ješte IPO99
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:09
- Nahlásit
Tondas
to se pleteš, je ješte IPO99
no jo, ale to je ruská anarchistická skupina.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:10
- Nahlásit
Gerda
vy snad máte SIPO
Já jen na poplatek za televizi a vůbec netuším proč,nespíš ze zvyku
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:13
- Nahlásit
Jebloň
du kolem a vidím navrchu tvůj nick. Takže zdravím a mizím
Jo a SIPO mám taky, taky ze zvyku
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:14
- Nahlásit
gabifi
du kolem a vidím navrchu tvůj nick. Takže zdravím a mizím
Taky zdravím.
Jo a SIPO mám taky, taky ze zvyku
sme ty starý struktůry,no.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:16
- Nahlásit
Gerda
vy snad máte SIPO???
já mám leda hovenek, kdybych měla sipo třá by mi tenkrát nevypli elektriku a nerozbujel by se mi po bytě zhnilý vetamix že nejen že nemám sipo, vůbec nevim co kde a jak platim a jen čekám kdy si pro mě přijdou..
Tondas
není dobré uchovávati mě na fotografiích
máš rech,lepší bé tě z fotky vzít a zasadit tě do jiný,případně do videa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:18
- Nahlásit
Gerda
nicméně mám na elektřině přeplatek takovej, že z toho už teď mám zaplacenej celej příští rok a ještě mi pár šušní zbylo do dalšího roka
To je krásný a je to dobže, nicméně to neznamená, že to třá za pět let může být jinak. A SIPO je jak známo nezničitelný, to věděl uš Šimek s Krampolem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:21 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
ste divný, normálně mi chodí složenka SIPo a nikdo si tam nepíše co chce. vždycky přijde vyúčtování a vracejí mi, nebo se dá odvolat, pokud si čék myslí, že to není dobře apak teprve se mění částky
edit_ ajo, vy jste asi mysleli jak to stahuje samo z účtu, tak to bych taky nikdy nechtěla. Mi chodí SIPO platební doklad
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:21
- Nahlásit
Sízra Milanová
nejen že nemám sipo, vůbec nevim co kde a jak platim a jen čekám kdy si pro mě přijdou..
v Českých Budějovicích by chtěl žít každý ))))))) Ty kamelote ))))
Biluška
nicméně to neznamená, že to třá za pět let může být jinak
může to být jinak daleko dřív, to je mi jasný.
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:22
- Nahlásit
Gerda
no jo, ale to je ruská anarchistická skupina.
a nejsou z Litvy ?
Sízra Milanová
asi takto, mám doma pc s nefunkčním zdrojem (což časem opravím) a na jeho HD je opravdová hromada fotek, které by jsi za určitých podmínek mohla mít k dispozici v opačném případě je můžu použít já
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:24
- Nahlásit
Sízra Milanová
které by jsi za určitých podmínek
maruš, to zní slibně
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:25
- Nahlásit
makrel
neruš jednání
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:35 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Gerda
v Českých Budějovicích by chtěl žít každý ))))))) Ty kamelote ))))
tos vystihla
Tondas
asi takto, mám doma pc s nefunkčním zdrojem (což časem opravím) a na jeho HD je opravdová hromada fotek, které by jsi za určitých podmínek mohla mít k dispozici v opačném případě je můžu použít já
za jakých podmínek? Já jen ze zvědavosti, protože nevím jak si přišel na to,že teď žádné tvoje fotky k dispozici nemám
edit..myšleno fotky na kterých jsi ty tvoje fotky krajinek a akty zneužitých žump, ty nemám, to je fakt
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:44
- Nahlásit
Sízra Milanová
jak si přišel na to,že teď žádné tvoje fotky k dispozici nemám
předmětem jednání nejsou moje fotky (upřímně beztak nejsou zajímavé) ale spousta jiných zajímavějších fotek z kynologického světa. Tobě jako mistru grafiky udělám archiv pokud se ovšem dohodneme.
btw. neblafuj můžeš mít tak maximálně 2 fotky a nekvalitní zatímco kvalita mojich fotek je vysoká a pro další zpracování dokonalá
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:47
- Nahlásit
Tondas
předmětem jednání nejsou moje fotky (upřímně beztak nejsou zajímavé) ale spousta jiných zajímavějších fotek z kynologického světa. Tobě jako mistru grafiky udělám archiv pokud se ovšem dohodneme.
Poslouchám.... , btw proč nejsi na tajný, je bezpečné toto zde probírat?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:48
- Nahlásit
taky máme SIPO asi ze zvyku
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:51
- Nahlásit
Sízra Milanová
dál bych to nerozebíral prostě zapomeneš na ten nápad se mnou a essi mi rozumíš a jsme domluveni nic složitého.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:56 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Tondas
dál bych to nerozebíral prostě zapomeneš na ten nápad se mnou a essi mi rozumíš a jsme domluveni nic složitého.
to by šlo...můžem si plácnout
já myslela že budu muset něco naopak tvořit,pokavaď něco dělat nemám, je to dobrej obchod...aspoň teda doufám, že to neni nějaká BOULE/Bouda/úskok/léčka
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 17:08
- Nahlásit
BiluškaNedělej to,nedělej to, nedělej to.
Absolutně tím ztrácíš kontrolu nad svýma penězma. Pak se stane, že máš např. na elektrice nedoplatek osm táců a buch, čez si je stáhne a ty seš bez koruny a dozvíš se to až když stojíš u bankomatu a přemýšlíš proč ti nechce dát prachy
Každý soudný člověk co SIPO měl ho ruší. Krom Crysy teda, ale ta se nepočítá páč je policajt a ti jak známo nesmí přemýšlet
Ale prdku krtku, mě chodí SIPO na kterym já mám vypsáno co budu daný měsíc jedním poukazem posílat různýým institucím, příjde mi to do kaslíku (pokud to teda nepříjde naším a táta to nezatluče) a já si zkontroluju!!! jestli je opravdu všechno ve výších v jakých má být a pak teprve jdu na poštu a tam tu částku zaplatím. Nemám ten souhlas s inkasem, kdy oni si strhnou a já nic nevím. Na každou platbu mám nastavený limity, který oni prostě přešvihnout nemůžou. Netane se mi tudíž, že by mi strhli vejplatu i s kontokorentem a já neměla za co žrát a nevěděla za co to všechno odešlo.
Gerdaa jaký platby to sdružuje? Všechny? Můžu mít teda v sipu nájem, vodu, elektřinu, plyn, telku, odpad, topení...a nevim, co se ještě v rámci bydlení všechno platí....? Jakože dostanu jedno číslo, to rozdám všem, komu platim a oni si už berou peníze sami?
přesně tak, tedy platíš jednu převodní položku a ne poplatek za každou tu kurvu růžovou zvlášť. Jde to jednorázovým přízakem z jednoho účtu všem institucím, který si tam hodíš, že si směj formou SIPO strhávat peníze z tvýho účtu. Tedy příjde ti takovej bílej papír a na tom máš
Televize a rozhlas 150Kč
elektřina 1100,-
plyn 2500,-
voda 500,-
časopis "Vlčárenské listy" 800,-
peníze pro bytové družstvo 900,-
splátka hypošky 4000,-
atd
atd..
a pokud ti všechny ty částky seděj, zajdeš na poštu a zaplatíš. Tedy odsouhlasíš to, že si tyto částky co vidíš můžou ty instituce strhnout.
Rozhodně bych nedala ten souhlas s inkasem jako aby si strhával kdo chce a co chce a odcházelo to automaticky. To si tu jednu cestu na poštu prostě protrpím.
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 17:10
- Nahlásit
Sízra Milanová
takže můžu jít zase spát
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 17:11
- Nahlásit
Crysa
časopis "Vlčárenské listy" 800,-
Šiš, zase zdražili!
To uš si je příští rok nebudu moct dovolit
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 17:26
- Nahlásit
Gerda§ještě ze stránek: URL
SIPO - Česká pošta
SIPO, neboli služba pro Soustředěné Inkaso Plateb Obyvatelstva, je jednou z obstaravatelských služeb státního podniku Česká pošta. Zprostředkovává platbu inkasa od fyzických osob k osobám právnickým či jiným subjektům. Daná právnická osoba však musí mít uzavřenou smlouvu o obstarávání SIPO.
Tato služba je vhodná například pro platby nájemného, elektřiny, plynu, rozhlasu, televize, vodného, internetu, předplatného tisku, životních i jiných pojistek, stavebního spoření aj. SIPO též pomáhá sjednotit veškeré pravidelné platby v jednu jedinou platbu. Za své mluví i popularita tohoto stylu placení – využívá jej téměř 6 milionů odesilatelů plateb!
Mezi výhody patří absence papírování – žádná nutnost vystavovat a tisknout faktury, obálkovat a zasílat je. Plátce používající SIPO samozřejmě každý měsíc obdrží podrobný výpis jednotlivých plateb, takže může kontrolovat, za co a kolik zaplatil.
Zájemce o zřízení SIPO předá České poště tzv. předpisy plateb, v nichž je spolu s „kódem poplatku“ uvedeno, od koho a v jaké výši chce peníze vybírat. Pro převody peněžitých částek si může zákazník vybrat tu nejvhodnější právě pro něj. Možnosti jsou : 1) denně v inkasním měsíci, 2) ke 20. dni inkasního měsíce a při vyúčtování, 3) jen při vyúčtování. To se děje 1. pracovní den po skončení inkasního měsíce.
Pro zřízení však musí zájemce obdržet tzv. spojovací číslo. Cesta k němu není nikterak složitá – postačí vyplnit formulář a donést jej na kteroukoli pobočku České pošty. Spojovací číslo bude novému majiteli oznámeno ihned, a to v písemné podobě. Toto číslo je přiděleno nastálo a za celou dobu výkonu služeb nebude změněno ( jedině v případě čtyřleté pasivity bude číslo automaticky vymazáno a zrušeno).
Pro více informací o SIPO doporučujeme kontaktovat Kontaktní centrum České pošty na telefonním čísle 840111244 (v pracovních dnech od 7:00 do 19:00 hod. a v sobotu od 8:00 do 12:00 hod.) nebo na e-mailové adrese info@cpost.cz.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 17:45
- Nahlásit
Crysa
jste hodná pani, prdim na SIPO, su autysta, jak se mi něco doma změní, mám stres, nesmim mít platby jinak, už su zvyklé, co mi kdy chodí, SIPO bych asi nepřežila, nemluvě o tom, že bych ho nedokázala zařídit.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 17:46
- Nahlásit
Čus bus!
Tak jsem vás konečně dočetla. Promoce v Karolinu dobrý, ale v mnoho věcech byla ta moje Suchdolská lepší Třeba sice máme jen jednoho pedela s berlou mrazilkou, na kterou se přísahá, ale je to pohledený muž. Ségra měla pedely dva, ale měla jsem obavu, že zemřou sešlostí věkem než promoce skončí.
Crysa
Už mám sbaleno na plavání, takže v sedm u bazénu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 17:46 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
hele já mám taky na část plateb sipo a na část trvaláky páč chození na počtu by mě zabilo a hlavně bych všechno platila po splatnosti, neeksistuje aby si strhli něco navíc páč mám všude nastavený limity, u sipa přes účet je výhoda, že strhávaj 2x neboli když k prvnímu stržení nesjou na účtu prachy tak to ještě jednou opakujou.Jo a oznámení o výši plateb mi chodí na emila
tak a koukejte jakej mám kuásnej obrázek, teda obraz (50x70)
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 17:51
- Nahlásit
Alexa
tak a koukejte jakej mám kuásnej obrázek, teda obraz (50x70)
Tož to je peknééééééééééééé!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 17:54
- Nahlásit
Alexa
Obraz je kuásnej, ale proč má Alexa tak křivý uši?
Crysa
proč si to nedáš normoš trvalýma příkazama? Mě by teda zabilo lítat na poštu se složenkou. I gdyž uznávám, že takhle je to pořád lepší než to sipo co sem myslela já. Teda to strhávání plateb z účtu.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 17:56
- Nahlásit
Alexa
Překrááásnej obrázek, paní! Ale foto dvoujazykové se mi přece jen líbilo víc. Ofšem, na tom prt záleží, že jo, poctatný je, aby se líbilo Vám.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 17:57
- Nahlásit
čus bus, též nemáme SIPO, sice vzdáleně vim, co to je, ale bojim se toho moc!
co děláte? My jsme byli s šampusema na otevření butiku a salonu pro psy, měli tam i laky na nechty! šamponi byli upa jak nevychovaný děcka, neustále vytahovali z regálů nějaký plyšový sobíky a pískací skunky a nosili mi je, že by je jako chtěli domu. nakonec vysomrovali slepici. Pro potřeby bylváru byli ještě demonstratývně vyčesáni, což se mi velmi hodilo, že to nemusim dělat doma
|