| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 08:52
- Nahlásit
bonc
Monty
my dostaneme leda hovno , strašně závidím firmy, kde zaměstnanci dostanou prémie a mají večírek.i když u nás mají důchodci důchod tak na co ještě prémie
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 08:53
- Nahlásit
pawLINka
podeď, Biluše už zjišťuje esli by to proskočilo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 08:57
- Nahlásit
bonc
měly bychom, máme to slíbené, ale jestli to dostaneme jak ty letní (nějak koncem srpna), tak je budeme mít asi v lednu
ale asi budou nic moc, protože se kvůli mých prémií pohádal šéf se šéfkou na Vánočním večírku
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:03
- Nahlásit
bonc
Tento víkend fakt nemůžu. Máme na cvičáku členskou schůzi. Kdybys řekla dřív, že někam jedeš, tak jsem to mohla naplánovat. Tak hodně foť a hlavně ESP, jo????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:08
- Nahlásit
bré den,,hovátka vesmírná..
gratuluju fšem co maj prémyje a ti co sou na tom jako já zas maj dobrý srce..třeba nebo tak něco prostě.. ..tak hlavně že je mír ne?.. ... zatim teda...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:14 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
davidkova renata
Pani, zítra v půl desátý vás, ju?
Taky mi přišly prémie, bohužel ty 4 dny na neschopence na mé listopadové výplatě dost podepsaly
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:14
- Nahlásit
Monty
vy máte prémie dvakrát ročně? nám šég pošle přání hodně zdraví a štěstí do novýho roku a konec, aby nám dal korunu navíc ho ale nenapadne
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:17
- Nahlásit
kejtlin
jo máme, ale stejně jsou nespravedlivě rozdělené, třeba mezi holkama jsou rozdíly třeba i o jednou tolik, prý je to rozdělené podle toho, kdo má kolik práce, ale nejhorší je, že šéfka vidí prd co děláme...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:18
- Nahlásit
pawLINka
Kdybys řekla dřív, že někam jedeš, tak jsem to mohla naplánovat.
jsem se to dozvěděla v úterý
Tak hodně foť a hlavně ESP, jo????
foťák neberu, na moje fotky jsem dávno rezignovala, spoléham na to že bude fotit drahý, musim mu ještě doporučit na co že se má zaměřit - že haskouni nikoho nezajímaj
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:18
- Nahlásit
Monty no možná štěstí že tu fotku na tu akci 24printu nemáš, páč načtení vlastního obrázku je tuším 89,-Kč a pak zaslání 160,-Kč .. Nějak Zdarma v jejich podání není až tak jako že zdarma všechno, zdarma ti jí vytvoří virtuálně.
už jsem si u nich přišla na vizitky za 75,-Kč 250ks finální pálka z toho vylezla 508Kč ale mám k tomu pidirazítkozdarma
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:20
- Nahlásit
Jinak bré ráno, brý den a naschledanou. Zas du, jedem s Kamílkem a Crysičkou pokousat fíka a počuchat a táák
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:21 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Monty
já bych byla vděčná i kdyby dal každýmu dvě kila.
jo a myslíš že je spravedlivý, když dělám práci za 8 důchodců co umí maximálně zapnout počítač? když mi volaj tak já už automaticky říkám, že nevim at´ si zavolají šéfovi, ale to oni se bojej že by přišel na to že uměj naprostý, ale naprostý hovno tak odvolaj celou fabriku než někoho seženou kdo jim poradí
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:21
- Nahlásit
Crysa
Nějak Zdarma v jejich podání není až tak jako že zdarma všechno, zdarma ti jí vytvoří virtuálně.
Asi tak nějak....zdarma kalendář mě vyšel na 300,-!
Jinak gratuluju všem co si gratulaci zaslouží,posílám politování těm kteří ho potřebujou a zase du,páč mám vod půl vosmý zkurvenej den a nerada bych ho zkazila eště někomu jinýmu!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:22 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
davidkova renata
a ti co sou na tom jako já zas maj dobrý srce..třeba
taky ti má bejt odměnou pocit z dobře vykonaný práce?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:24
- Nahlásit
Crysa
fakt??? no to si děláš srandu, ještě, že jsi mi to řekla, mě by jeblo, kdyby mi to naúčtovali...
napsali mi toto do emailu:
Milí zákazníci,
děkujeme za Vaše objednávky u nás. Jako dárek odešleme Vaše 2 vánoční a novoroční pohlednice ZCELA ZDARMA na libovolnou adresu v České republice. Zde můžete zadat Váš slevový kód pro 2 pohlednice s odesláním na adresu toho, koho chcete potěšit.
tak proč tam zdůrazňujou, to zcela zdarma???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:28
- Nahlásit
Jebloň
proč máš zkurvenej den?
já ho budu mít zkurvenej zejtra a ještě pak 3 dny
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:28
- Nahlásit
Jebloň
copak se stalo??? já měla včera, ne sice den, ale večer, ale stálo to za to
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:29
- Nahlásit
Montypáč ti pošlou jejich mustra na vánoce, tedy cosi bez tvejch obrázků, hodnoty toho co si můžeš koupit v trafice. Zcela zdarma možná pošlou, ale za nahrání fotky účtovali prachy. Můžeš to zkusit a max. nepotvrdíš objednávku, tam vidíš jak ti v průběhu objednávání naskakujou peníze za určitý položky.
Jinak to zcela zdarma, pokud to chápu správně češtinsky se váže k těm pohlednicím, nikoliv odeslání. Tam může býti háček až hák.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:31
- Nahlásit
kejtlin
Monty
Já to nechci venilovat tady......písnu na tajnou.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:35
- Nahlásit
Crysa
aha, tak to ani nebudu zkoušet, stejně nemám fotky... teda mám,a le ty Vánoční ne ale jinak jsem s nima spokojená, minulý rok jsem si dělala u jiné firmy, bylo to drahší a fotky byly tmavé, tady to měli levnější a fotky jsou fakt krásné, příští rok určitě taky objednám navíc jsem chytla akci 3 + 1 zdarma a jelikož jsem si objednávala knírače pro sebe, pro chovatelku, pro kámošku (nevím jestli z toho bude nadšená, ale nikdy nevím, co jí koupit, tak dostane kalendář kníračů, nerada pro ni nakupuju dárky, tak snad jí to potěší, bude mít kus mě v tom kalendáři eeee, vlastně celou ) no a jeden mám zdarma a ten dám asi našim jako společný dárek, myslím, že budou mít radost ještě jim musím nějak nenápadně říct, aby si nekupovali kalendář
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:56
- Nahlásit
Baico
zítra v půl desátý vás, ju?
jj ))) vemeš tu manžetu nebo bys musela kuli tomu na cvičák,na což se vyser samosebou..
bonc
taky ti má bejt odměnou pocit z dobře vykonaný práce?
a proč teda neni????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:04
- Nahlásit
davidkova renata
musela kuli tomu na cvičák
Musela bych na cvičák, protože jsem idiot a v neděli jsem si jí nevzala do auto, stejně jako ten malej měkkej rukáv pro Farouše.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:07
- Nahlásit
nazdar blázni
tak sem přišla do práce zapla pičítač naběhl sw a pičítač se vypnul, takto sem to zopakoval asi 3x pak se z pičítače zakouřilo a už sem ho pro jistotu nezapla tak teď sem na netu u šéfky a nemůžu pracovat, můžu jenom brouzdat po netu. Čekám na známýho essi s tím něco pude udělat, essi ne tak mě asi klepne páč sem dělala zýálohu někdy minulej tejden a budu všechno muset dělat znova a to jeěště nevim essi sem tu uzálohu udělala dobře, páč sem jí dělala poprvé na eksterní disk tak mi držte palce. Páč když si přectavim, že budu muset všechny programy nahrávat znova a dodělávat.... no rači si to ani nebudu přectavovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:08
- Nahlásit
Baico
stejně jako ten malej měkkej rukáv pro Farouše.
toš bé fanda v dyzgomfortu zas
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:11
- Nahlásit
davidkova renata
toš bé fanda v dyzgomfortu zas
Myslím si, že už si na to i zvyknul. Ale možná se tam dneska stavím až pojedu na tu členskou schůzi do hospody, máme to jen o vesnici vedle.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:19
- Nahlásit
Alexa
paní, tak snad jste si to zálohovala správně
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:26
- Nahlásit
Alexa
tak sem přišla do práce zapla pičítač naběhl sw a pičítač se vypnul, takto sem to zopakoval asi 3x pak se z pičítače zakouřilo a už sem ho pro jistotu nezapla
No tak já se dneska hodin a půl snažila nalogovat do systému. blbnulo mi připojení, nemohla jsem se dosta na síťové disky, kde mám uloženou veškerou práci. Naštěstí se mi to povedlo rozchodit bez zásahu ajťáka.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:41
- Nahlásit
Zdar vy vánoční prémie, flákači a výletníci
Monty
sakra, přišlo mi z 24printu, že si zdarma můžu nechat udělat dvě pohlednice a já nemám Vánoční motiv, není sněhu
Taky mi to přišlo, vzhledem k tomu, že u nás je už druhý den celý den nad nulou a prší tak zimní atmosféra jaksi chybí. No, uvidíme
kejtlin
Když jsem hlídala u agentury, tak nám majitel a šéf v jednom ani nevzkázal, že nám přeje hezký svátky. Nikdy jsme žádné vánoční prémie nedostali, taky jsme s nima nepočítali ale zase nám bylo řečeno, že jestli chcem, tak si můžem udělat přesčasy, že prej o ty vánoce taková bitka mezi hlídačema není ovšem bez příplatku
U obou agentur, kde jsem byla takže klíííd je to noumání
Bych taky chtěla nějaký prémije vánoční, ale na socijálce, bo kdo mi to vlastně vyplácí tu mateřskou almužnu, mi asi nic nedají, leda, že bych se natřela krémem na boty
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:44
- Nahlásit
Eldoguero
no holky psaly, že nejsou nakonec tak zcela zdarma, jak píšou
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:47
- Nahlásit
Čau všem, musim vás hned po ránu nasrat, dostala jsem v práci obrovskou odměnu ))))))))) peněžní samože ))
|