| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:17 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Gerdaa vo vejkendě? Jak seš v nedělu?
vo vejkendě by to šlo, i myslím kolem bé dost luk a pastvin, jen budu trochu za Libercem na klikru na víkendový nalejvárně..
pak jsem v neděli 11. v práci, sobota buď Prokopák kousačky nebo Štětí kousačky.. budem muset nějak vymyslíkovat asi ve spojitosti s kousačkama, páč jinak se mě moc směr Praha nevyplatí jet a nebo třá udělat o svátky spicha na loukách u Baiců, maj tam terénů dostatek a jsme přecí zvaní tam k nim. Tady právě chodím tak, aby mě pokud možno nikdo moc neviděl, tedy jedno auto někde u lesa či pole a dost.. jen u tý střelnice mě zatím nikdo nevyhodil.. zatím..
edit: proč zas já jako??
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:22
- Nahlásit
tak jsem se jídlem neprohřála a kafem nerozproudila.. jdu si na hodinku slintnout do bulánka.. je to silnější jak já
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:24
- Nahlásit
Pro ty,kdo nemají FB.
R.I.P Ted-Lodge Rascal +28.11.2011
chrt nebyl nikdy mým snem,ale on mi obrátil život vzhůru nohama a milovala sem ho neskutečně.......nikdy už jiný nebude a Tedíku díky za tu dobu,co jsi tu byl s námi.Tvoje srdce bylo srdce bojovníka,ale tuhle bitvu už jsme nevybojovali.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:30
- Nahlásit
Jebloň
(((((((((((((((((((((((((((((((
ještě jednou upřímnou soustrast jabloňko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:35
- Nahlásit
Jebloň
je mi to strašně moc líto...už jsme si řekli...myslim na tebe moc. Drž se, děfče....
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:35
- Nahlásit
Jebloň
Jablůňko, já ti věřím, že je ti mizerně. TOhle jě na životě se psem to nejhorší...odcházení.
OT: prosím Vás, nevíte někdo o stránkách na netu, kde by byla podrobně vylíčena práce s klikrem? Abych nemusela kupovat knížku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:37
- Nahlásit
Jebloň
drž se!!!! Upřímnou soustrast
sice jsem to zažila jen jednou, ale vím co prožíváš mě Monty pořád strašně chybí a vždy bude.
Hlavně se drž. Je mi to moc líto
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:52
- Nahlásit
Monty
Víš co ti povím? Že je to divný,ale člověk se naučí ty psí odchody lépe zvládat s každým dalším odchodem Už jsem pohřbila tři a nestrašnější to bylo poprvé, to jsem 14 dní téměř nežila, nejedla, jen ležela a brečela, sotva existovala. Ne, že by to bolelo míň,ale člověk se to nějak naučí přijímat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:55
- Nahlásit
stetisek123
jo to já nemůžu posoudit, nebyl to můj první pes, ale první, se kterým jsem se musela rozloučit, že musel jít za duhový most
no já byla totál v prdeli, nebýt Soph tak nevím, asi bych hodně špatně dopadla... ona mě nejvíce držela nad vodou...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:57
- Nahlásit
Jebloň
upřímnou soustrast paní . Tenhle podzim je nějaký zkurvený .
Poprvé v životě si přeju zimu. Jenom proto,aby ten blbý podzim už konečně skončil
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:59
- Nahlásit
stetisek123
Víš co ti povím? Že je to divný,ale člověk se naučí ty psí odchody lépe zvládat s každým dalším odchodem Už jsem pohřbila tři a nestrašnější to bylo poprvé, to jsem 14 dní téměř nežila, nejedla, jen ležela a brečela, sotva existovala. Ne, že by to bolelo míň,ale člověk se to nějak naučí přijímat
taky podle toho jak ten pes umře...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 12:06
- Nahlásit
do prdele, jdu to rozchodit ven se psama
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 12:27
- Nahlásit
Jablunka
Upřímnou soustrast
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 12:29
- Nahlásit
Jebloň
Upřímnou soustrast, Tedík byl velký fešák, sympaťák a favorit mého syna, viděli se ve Velkém Meziřící na srazu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 12:41
- Nahlásit
Jebloň
R.I.P Ted-Lodge Rascal +28.11.2011
Upřímnou soustrast pani! Myslím na vás, držte se!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 12:51
- Nahlásit
Zdar lidi, kouknu sem a hned vidím takové smutné zprávy
ach jo
Jebloň
Upřímnou soustrast, drž se, myslíme na tebe!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 12:56
- Nahlásit
Crysa
Co to čtu, ty budeš o víkendu v Liberci? Nechceš se zastavit, třá na cvičáku u nás, bys mohla též zkouknout plac na event. budoucí žumpotábor?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 13:04
- Nahlásit
EldogueroCo to čtu, ty budeš o víkendu v Liberci? Nechceš se zastavit, třá na cvičáku u nás, bys mohla též zkouknout plac na event. budoucí žumpotábor?
podle toho jak mi to vyjde časově, jedu na víkendovou nalejvárnu klikací. Budu tady: Český Šumburk, Tanvald, penzion Sokolovna
kdyžtak mi hoď prosím do maila nebo do zprávy na FB telefon, ozvala bych se jak bude čas
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 13:20
- Nahlásit
Crysa
Tanvald je u Jablonce, to není daleko.
Ok, hodím ti na FB nebo emila telefon, když ti to vyjde, stav se.
Normálně budeme na cvičáku v sobotu od 10. hodin, ale v sobotu a v pátek je nám to jedno, dorazíme kdykoliv. V neděli jedeme pryč, takže to určitě nemůžu.
Stačí večer, zas mám děsně "rychlej" net potřebuju ještě stáhnout dvě fotky darovacího kanárka a zas musím letět.
Info o kanárkovi sem dám večer, ještě musím dozjišťova pár věcí.
Lidi, zas mastím, zdar
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 13:29
- Nahlásit
EldogueroTanvald je u Jablonce,
a Jablonec je přes ulici od Liberce Něco jako Brandýs a Stará Boleslav, to je stejná taškařice
Buď bych dojela za váma a nebo pokud by se chtělo vám za mnou, uvidím jak budem časově končit a jak bude zvěř strhaná jak borůfčí, Crysice bude cvičit a Kamil bude zevlovat a čekat než se Crysa vykliká a ten se tedy vylítat chtít určo bude jak před polední pauzu (esli nějaká bude) tak po skončení programu
Najíždím tam v pátek navečír, v sobotu celou cvičíme a v neděli do oběda, ale pak zas poletím dom, za PFérdíkem a Asíčkem, vylítat i je, v pondělí pak hned jdu zas do práce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 13:38
- Nahlásit
Crysa
Ty nebereš Malohlava a Asínu???? No toto!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 14:00
- Nahlásit
GerdaTy nebereš Malohlava a Asínu???? No toto!!!
by tam byli celý dny v autě.. babička slíbila hlídání, tak pojednou na víkend k babi Teda zůstanou doma a babi je nakrmí v vyvenčí. Mi to slíbila s tím že je blbost abych je tahala a sama se nabídla. Tak babucha Asucha už je celá zlámaná a byla by tam složená v autě a bolavá, samotnou na pokoji jí nechat nemůžu. Ferdíka taky ne, ten bude spokojenější když bude hlídat balonky na dvoře a půjdou se projít tady.
Ale budu vystreslá celej víkend, no.. nenechávám je doma, tahám je všude s sebou.. leda tak půlden když se jede někam trénovat.. tak snad to daj, v pátek je povenčím, vylítám, nakrmím, opustím, sobotu budou beze mě a v neděli odpo jsem zas doma.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 14:09
- Nahlásit
ahojte blázni
Jebloň
je mi to moc líto, drže se
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 15:38
- Nahlásit
Zduř, dneska nestíhám a nestačím. Ale za hodinu a čtvrt konečně končím a valím domů...
Fuj, to je dneska ale hnusnej den...
Jo, a přešel na mě ten váš moribundus.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 15:40
- Nahlásit
jebloň
Je mi to líto, pani...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 16:27
- Nahlásit
Jebloň
upřímnou soustrast
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 16:29
- Nahlásit
Všem vám moc děkuju
|
Tinta76
|
# Zasláno: 28 Lis 2011 16:36
- Nahlásit
Jebloň
cože?!?!?! pani, to je mě strašně líto ... co se stalo??? držte se!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 17:02
- Nahlásit
Tinta76
co se stalo???
Srdíčko.
držte se!
Díky.
A víte vy co....takhle si ho budu pamatovat.
http://www.youtube.com/watch?v=QJE6wEx6xLs
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 17:12
- Nahlásit
je tu dneska nějaké smutno (
je vyvenčeno, jdu se utopit, tééda, jdu zas plofčíkovat. Se tu mějte a já sem zas večír juknu.
|