Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:40
- Nahlásit

Baico

jsem tě volala už v pět

jsem si všimla , ale bez fotečky...to víš, bez toho to není vono

Baico
Člen
- Nahlásit

Gerda
FERDÍK BYL VYDÁN PRÁVĚ TEĎ MAJITELŮM, ZMIZEL Z NABÍDKY ÚTULKU A UŽ SI PRO NĚJ PŘIJELI, MÁ TO ŠŤASTNEJ KONEC!

Super zpráva!!! Hurá!!

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Gerda
FERDÍK BYL VYDÁN PRÁVĚ TEĎ MAJITELŮM, ZMIZEL Z NABÍDKY ÚTULKU A UŽ SI PRO NĚJ PŘIJELI, MÁ TO ŠŤASTNEJ KONEC!

se ztratil?

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:41
- Nahlásit

Gerda
Tak to je super

Tondas
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:43
- Nahlásit

Gerda

Super

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:44
- Nahlásit

Gerda
cože????????? tak se stal zázrak podruhý!! zrovna sem ti emilovala
tak to je skvělý skvělý skvělý mezi všema těma sračkama vokolo!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:48
- Nahlásit

Krásná zpráva, je to moc dobře, ještě že ty lidi napadlo volat útulek, už jsem odesílala mejl starostovi obce i s fotkama, aby ho jebnul na úřední desku a do rozhlasu, tak prosím updatujte si info na svých profilech, pokud jste pejska sdíleli. Mám strašnou radost, až z toho na mě přišel hlad

Jebloň
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:53
- Nahlásit

Gerda

Tak to je bezvááááááá!!!!!!

Pavliii
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:54
- Nahlásit

To je paráda, co?

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:54
- Nahlásit

Gerda
supéééééééééééééééééééééééééééééééééééééér
mám strašnou radost

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:55
- Nahlásit

Jo a teď už veselejší věc - potřebuju, aby Crysa zpracovala Pavlii krz čuchací Pikslo-zkoušky, jako to, co dneska Piksla předvedla, bylo úžasný. Dali jsme si stopěnku právě v cholupičkách u hřbitova, foukalo jaxviňa, Pikslík měl stopu s lomem pravoúhlym, vyšvihnul lom naprosto precizně, vůbec nezaváhal, prostě šel rovně, pak se zlomil a šel doleva...krásně odborně a rozvážně vyčuchává, je to moc dobrý pes, měli by se na nějakou čuchačku připravit, na jaro to maj 100%. Pak šla Piksla ještě Mařko-stopu, Máňa měla jen děckou, ale to vůbec neva, příšerně jí to bafčí a ječela celou dobu, co jsem šlapala. Taky sme telefonovali s Huanakr od Bregoslava, zase dorazí do Práglu, a to v čt 1/12, potom je důrazně pozvaná, aby se laskavě dogestila na pořádnou procházku.
Je tu ještě Jebloň? Na příští návštěvu u nás jsem jí objednala dost dobrýho tatéra, otevírá si u nás na sídlu salon, kámoška má od něj geniálně vykérovanýho blizárda na rameni, přesnej její pes, dá se 100% poznat, je to fakt krásná práce.
Maryje nyní se mnou pracuje, provádí terapii kolegům, sama se divim, že se k nim chodí mazlit.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:02
- Nahlásit

Gerda
Je tu ještě Jebloň? Na příští návštěvu u nás jsem jí objednala dost dobrýho tatéra, otevírá si u nás na sídlu salon, kámoška má od něj geniálně vykérovanýho blizárda na rameni, přesnej její pes, dá se 100% poznat, je to fakt krásná práce.
No tak to je luxusní servis.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:02
- Nahlásit

Gerda
Maryje nyní se mnou pracuje, provádí terapii kolegům
Já mám terapeuty taky u sebe. Naši je odmítli vzít do Velvar na rozsvěcení stromečku. Byli chudinci velmi smutní.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:16
- Nahlásit

Jebloň
hned, jak jsem se to dozvěděla, jsem na tebe okamžitě vzpomněla

Baico
Mařka je tu volně jen proto, že ředitelská čupka zůstala doma ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:21
- Nahlásit

jen semka dám nějakou fotku pro eninku dyby chtěla třá nahlídnout tak at nejde zbytečně)))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:22
- Nahlásit

nazdar záchranářkýýý a cvičencííí a stopaříííí a prochazkářííííí a eninkářííííí

gratuluju čokloj k úspěšnému nalezení

Baruna kašle né teda moc ale jest to pro mě varování že příští rok mám na to převočkování jít. Jo a taky má v kotci potkana, teda cestičky vod něj tak sme je pjekně vysypali sklem a zadělali kamenama a lepidlem tak uvidíme essi se zase prohrabou hajzli a bude dneska v diskomfortu páč má boudu o metr jinde než normálně.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:23
- Nahlásit

Pavliii
na jaro to maj 100%
Jéééžííš tak my bém muset potom dogestit do roka a do dne aby to Pikslík laskavě naučil pakůně páč mé odborné vysvětlivce pakůn evidentně nerozumí a ty zas..lomy mi pořád stříhá do kosodélníku(což je slušný víraz pro píp)

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:28
- Nahlásit

davidkova renata
jen semka dám nějakou fotku pro eninku dyby chtěla třá nahlídnout tak at nejde zbytečně)))))

a nemám sem teda dát ty víš co?

Pavliii
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:29
- Nahlásit

Pakunobecny
chachá, jenže Gerda vynechala dosti podstatnou část pikslostopování a to tu, že piksla má stále ještě v každý tápotě žrádlo, a přesto dělá lomy jakžtakž až poslední dobou. ale my to trochu flákáme no

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:31
- Nahlásit

Pavliii
to se doladí přes zimu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:31
- Nahlásit

Sízra Milanová
nemám sem teda dát ty víš co?
čéče tluče se to ve mě páč jako je to veledílo co by měl svět ocenit!!! ale zas mě trošku sere že v něm hraju jednu z hlavních rolí esi mi rozumíš.. čili nevim no...
Alexa
bude dneska v diskomfortu páč má boudu o metr jinde než normálně
autista))))

Pavliii
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:33
- Nahlásit

Gerda
no snažíme se to ladit už asi tak 4 roky
sem pořád taková radostná z toho ferdy, že nebude přes noc v outulku

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:34
- Nahlásit

davidkova renata
ale zas mě trošku sere že v něm hraju jednu z hlavních rolí

ale s grácií tobě vlastní!

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:35
- Nahlásit

Pavliii
sem pořád taková radostná z toho ferdy, že nebude přes noc v outulku
já taky, úplně nadšení z toho mám, bo sem viděla už jen ty kakastrofický scénáře...
Simtě stopy doladíte, pojedem eště za Crysou, ta umí čuchací postupky.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:36
- Nahlásit

Gerda
jsem jí objednala dost dobrýho tatéra
já chci taky! Strašně moc už roky toužím!

stetisek123
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:39
- Nahlásit

Se tu chlámu jak vožralá. Rikoslav chodí po vobejváku a v hubě míček s provázkem. Beďar je vobješenej na tom provázku a sáňkuje zatímco Rikoslav rozvážně kráčí a tahá jí za sebou. Ten prcek musí mít propálený tlapky až na kost,ale kouše skvěle i bez Zlatovlásky. Příště jí vezmu do Prokopáku, tak ať má pan fík s sebou na ní nějakej kapesník!

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:51
- Nahlásit

stetisek123
já chci taky! Strašně moc už roky toužím!
neni problém, podle toho, co jsem viděla u tý kámošky, má velmi zručnou ručku kreslící a tetovací Ceny ještě neznám ,předpokládám ovšem, že v rámci otevírání salonu dá nějakou slevu, úvodní akce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:59
- Nahlásit

všechny vás pozdravuje crysa

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 19:02
- Nahlásit

kejtlin
všichni pozdravujem Crysu )))

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 19:04
- Nahlásit

davidkova renata

semka dám nějakou fotku pro eninku

čučím jen na psiska

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání