Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 15:17
- Nahlásit

Grin
jste na tenkém ledě. Přestaňte si hned dobírat mého krásného, úspěšného, vychovaného a přiměřeně ušatého pejsánka!!!
Pani tak esi vás to potěší tak já začínám ůspěšně po vzoru DINES PLEŠOMORČETE dělat s pakoně žábu

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 15:17
- Nahlásit

Gerda
chudera malej
snad je jen ztracenej a brzy si ho panicek vyzvedne

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 15:20
- Nahlásit

No dyž už su první,tak eště přikřižuju létací prvky a zas myzím v dál

Grin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 15:25
- Nahlásit

Pakunobecny
¨
začínám ůspěšně po vzoru DINES PLEŠOMORČETE dělat s pakoně žábu

dobrá momentka on ho tak chceeeeeeee uš zakousnoooout!!!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 15:28
- Nahlásit

Gerda

je hezkej ten pejsek, co Davídková psala, že neni? uděláš i letáček na fb, abysme mohli sdílet?

jinak je mi strašně blbě, ale strašlivě!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 15:29
- Nahlásit

leyenda
kdybys ho viděla, jak ležel před tou hřbitovní bránou...prolezla jsem celej hřbitov, jestli tam není nějaká babička, na kterou čeká...Pavlii pak otevřela auto, že ho naložíme, on se tak pěkně probral, nastoupil si do toho auta sám, uvelebil se usnul, úplně se tam celej rozvalil...prostě je jasný, že byl chočenej, na převozy zvyklej.

Tondas
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 15:31
- Nahlásit

Gerda
Proto vyrobíme letáčky
jasný a co ten leták dát i do místní školy. Haranti jsou celkem všímavý. A jak je asi starej ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 15:34
- Nahlásit

Tondas
Dnes to tu vyrobím, vytisknu, buď dnes večer, nebo zítra večer pojedem s Pavlii a oblepíme cholupice, dáme i něco na veterinu n zbraslav, prostě, kam to půjde, i na tu školu. Je určitě starej, odhadem veta kolem deseti, má začínající šedej zákal, nebo takový ty gerontí zákalový změny v oku, zuby má příííšerný, ale je strašné ńuňu....ach jo, on byl tak smutnej, když zůstal v tom kotci a my šly pryč....

Tondas
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 15:44
- Nahlásit

Gerda
když zůstal v tom kotci a my šly pryč...
takhle to neber udělaly jste pro něj kus dobra.

Jestli je takhle starej zeptám se jednoho pána, měl dva super boxery a psa už nechce protože se bojí že by ho přežil. Je to ale kynolog a pes mu evidentně chybí.

Jinak v cholupicích na takzvaném náměstí je obchod jsou to potraviny ale mají název tabák a dělají tam 3 starší pani kolem 60+ (tak trochu místní drbny).

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 15:51
- Nahlásit

Tondas
podle toho, co jsme měly možnost vidět, je to pes, co by byl nenáročnej. Mít pelíšek, něco k jídlu, ruku, co ho pohladí, zdravotní stav by se musel samozřejmě nechat ještě prověřit, aby se dalo aspoň odhadnout, jak dlouho by mohl ještě být společníkem, prostě je to určitě pejsek na dožití, měl by být pozvolným průvodcem svého člověka, je takovej docela malej, že se snadno vejde i do nejmenšího auta, pokud by ho člověk potřeboval přenést, snadno ho unese, nevypadal, že by mu manipulace vadila, nechal na sebe šahat a prohlížet se, nechal si v klidu nasadit obojek, umí na vodítku, šel s námi klidně, kam jsme ho vedly. Na nikoho v čekárně nevrčel, seděli kolem něj dva psi, neměl vůbec žádnou s nima potíž, ani přílišný zájem, prostě takovej starší usedlej pán, co už má odběháno, ale ještě se rád projde, potažmo s pánečkem pokrmí holubůch na náměstí. Super, vylepíme letáčky i u tabáku v cholupkách. Už tu mám grafika, hned mu jdu říct.

Tondas
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 15:59
- Nahlásit

Gerda
ten pán by zvládnul i Bendu je to vážně zkušenej kynolog jde pouze o to jestli bude chtít. Mluvil jsem s ním o tom že by třeba venčil Bendu, zájem měl takže schopnej je a navíc nikoho nemá. Zkusím mu to podat tak že pro něj mám psa na dožití co potřebuje pomoc. On se trochu trápí jak je sám atd ale nařídit mu to nemůžu.

Tak hodně štěstí.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 16:03
- Nahlásit

Jéé já bych chtěla aby to dobře dopadlo,sice su daleko,ale budu aspon držet palce,páč ten vořech je roztomilej,pevně doufám že ho tam nechala náká bábi s alhajzmrem a nebo se jí udělalo ouzko dojela sanita a na psa se zapomělo(todle se stalo u nás konec byl štasnej)

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 16:25
- Nahlásit

Tondas
zkus to prosím, kdyby o něj měl zájem, mohli by si padnout do noty, zaplatim první vyšetření, aby věděl, jak na tom čoklisko je, v případě, kdyby se třeba rozhodl, že ho chce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 16:47
- Nahlásit

venku zase u nás vichr, to budou o noční lítat zase kolem hlavy plechy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 16:58
- Nahlásit

chleba z mrazáku je dobrej, řekla bych že ještě lepší, než když jsem ho tam dávala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:02
- Nahlásit

dnes jedu ke cryse do práce pro bílý prášek, opakuji jedu pro bílý prášek.....
a proč si tu povídám sama ze sebou, ani eninka nepřijde na pokec

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:14
- Nahlásit

kejtlin

ani eninka nepřijde na pokec

nojono, nepřijde, dyť Eninka kouká jen na fotky, přeci....
např. na toho ťuntíka nalezenýho

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:17
- Nahlásit

už zas eninkujete jo?

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:19
- Nahlásit

nalezeného pejska mi je moc líto snad se ozve páníček a když ne, tak doufám, že velmi rychle najde někoho, kdo ho bude milovat.
Má strašně pěkné očíčka, je fakt moc roztomilý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:19
- Nahlásit

Eninka
např. na toho ťuntíka nalezenýho

toho sdílíme na fejsu

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:23
- Nahlásit

Sízra Milanová
už zas eninkujete jo?
teď už jo, protože jsme se vrátily z dvou hodinové prochajdy

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:25
- Nahlásit

kejtlin

tak doufám, že někoho najde a že to tady pisnete, kdyby jo

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:30
- Nahlásit

Sízra Milanová

já dnes krutě eninkuju, bo mám monstrkocába. co zejtra ta klikace vole?

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:35
- Nahlásit

uš sem tu. Dneska sem byla ekstrémně pilná. Umyla jsem okna v celým baráku. Vyprala fšechny záclony. Uvařila TŘI (slovy tři) jídla. Bylo to šílené, ale zase mám navařeno na týden dopředu . Taky sem byla v lese sbírat matroš na výrobu vánočních dekorací. Vykoupala jsem čtyři psy, pověsila do oken vánoční světýlka, upekla štrůdl a bábofku a včil budu buď eninkovat, nebo dělat faktůry. Eště nevím

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:36
- Nahlásit

Eninka
Ráno jsi zaspala, jsem tě volala už v pět
Adiddaska
já dnes krutě eninkuju

Verkové eninkujou už od středy. Dost jim to leze na mozek, proto alespoň večery tráví se mnou u televize, ale tak okolo desátý jim začne být vedro a chtějí zase ven.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:38
- Nahlásit

Adiddaska
já dnes krutě eninkuju, bo mám monstrkocába. co zejtra ta klikace vole?

asi dojedem v vám zejtra o pojedem od vás

Gerda
Člen
- Nahlásit

FERDÍK BYL VYDÁN PRÁVĚ TEĎ MAJITELŮM, ZMIZEL Z NABÍDKY ÚTULKU A UŽ SI PRO NĚJ PŘIJELI, MÁ TO ŠŤASTNEJ KONEC!

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Eninka
tak doufám, že někoho najde a že to tady pisnete, kdyby jo

jasný
Baico
psi eninkujou už druhej den bo mezi nočníma mě nikdo nedonutí nikam jít, alke zejtra jdu na volno, tak si to vynahradíme

Grin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:39
- Nahlásit

Sízra Milanová

yo a já mám příští tejden volno, chceš se teda nějak odohodnout ohledně těch čoklůch???

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:39
- Nahlásit

Gerda

a čí byl??? honem podrobnostě!!!!

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání