| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 22:52
- Nahlásit
Brou noc, du chcípat do pelechu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 22:54
- Nahlásit
Crysa
dobrou
a né, že mi zase v noci polezeš do auta
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 23:09
- Nahlásit
taky jdu chrnět, dobrou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 23:17
- Nahlásit
Bilu
Pani, k těm děsně zlým psům ti řeknu jenom jednu věc - nejvíc sem si namazlila čokle na tréninkovejch piknikách, kde sem měla i provizorní kadeřnictví a česala všechno, co mi kdo strčil pod ruku. Já se psůch celkem dost bojim, ale z těch cvičnejch, co čekali na kousání, česala sem hned vedle fíka, mezi natěšencema, nevotočil se do mě žádnej z nich. Ani náznakem. Crysovo Malohlaf Ferdík se nechal vypustit z kotce, přestože tam Crysa vůbec nebyla. Eldorádovic Kalunku sem si vedla na vodítku na procházku, Buřt s námi chodil ven a krom Maryje nechtěl sežrat nikoho. Dagmara Buřtíková fungá taky normálně. Všechno to jsou psové, co by tě měli zežrat hnedle. Nesežerou. Ale jak jsou někde ukotvení, jak hlídají auto, nebo místo jim svěřené, není radno tam lézti. Jako krz auto tě sežere i moje maryje. Troufám si tvrdit, že do mýho bytu sama se zdravym lejtkem nepřijdeš. Naopak od společenského mého vořecha ti hrozí rafanec mnohem jistěji, až 100%, než třeba od Nány nebo Crysy, nebo Asíny, nebo bratranců Veverkovejch...od těch trénovanejch, sportovních prostě. Možná ještě od Bůcha by ti nehrozilo, i když za něj doufám, že už se vzpamatoval a sežral by taky.
A co se tejče zimy, děsně se ochladilo, zmrzli sme venku, byli sme hárafková skupina )))
Hele je možný, že mě ta huba bolí ještě teď?
Co se tejče velkýho rozlišení - ano, vše je možné, ale velké fotky se platí zvlášt, v naší ceně byly malofotky, toť aktuální info.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 23:50
- Nahlásit
Autokárek má děsně krásné fotečky, je tam děsně čany!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 07:06
- Nahlásit
čus ženy, kecáte do noci a pak nevstáváte? Nikdo tady nebudí, to je bordel..
potřebuju ňákou babskou radu - mam podezření na nastydlej močák, nikdy sem to neměla, nevim jestli je teda moje podezření správný, ale prostě od včera chčim jak koroptev. Co s tim? Nějakej čaj?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 07:22
- Nahlásit
du pryč a nevím gdy se vrátím, asi za dlouho. du někam chcípnout, už mám plné zuby apsolutně fšech. Nejvíce těch co mi pořád říkají co si myslím, co si nemyslím, co chci udělat a co nechci udělat... Bych si s dovolením nadále ponechala právo na své názory
A vzkaz pro jednoho obzvlášť vtěrného kolemjdoucího - ne, nepůjdu do tvého týmu a nebudu to prodávat, už to konečně pochop
Další fskaz všem, kteří mají pocit, že mají právo kontrolovat počet mých psů a pokoušet se o nějakou regulaci počtu - ne, nenechám Kofa utratit, ne, nedám Mienu pryč a ANO, koupím si goliji. Protože ji chci, je to moje rozhodnutí, nikdo z vás mi ty psy neživí a nestará se o ně takže nechápu kde berete pořád tu drzost do toho kafrat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 07:24
- Nahlásit
bonc
Já jsem už dávno na značce a snídám kefír.
Včera jsem té práci moc nedala, bo jsem zdrhla už o půl 11, tak dneska to musím nahnat.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 07:27
- Nahlásit
Biluška
Asi mi něco uniklo (krom moči, to je jasný). Třá když to tady dočtu, tak to pochopím...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 07:37
- Nahlásit
bré ráno
zase se mi ráno nechtělo vstávat
Gerda
aha já myslela, že to většinou dávají i v plné velikosti v ceně
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 07:59
- Nahlásit
Bré jitro, můžu spát dlouho a nejde mi to.. nejdřív stolice chtěla ven, pak psi chtěli ven a spát se nechtělo.. asi půjdu po O
Jdu něco dělat, ale ani nevím co se takle ráno dělá. Krom cestování do práce, kamžto dneska nejdu. Asi nakrmím pračku nebo co.. a asi pojedem čuchat, nebo pudu sekat trávu, sem ještě během podzima nestihla ani výběh posekat a už několikátý den nemrzne, že to není přetažený šedivákem a ještě ani neprší ani nesněží.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 08:03
- Nahlásit
Biluška
nahodou ja si myslim ze goliji bys mit rozhodne mela, bo uz jsem zadnou DS nevidela hrozne dlouho, vytlacujou je ted moderni KS. Nevim teda kolik mas jinejch psu znam jen ty nejpopularnejsi
A jinak se nevyjadrim ptz to urco nebylo na me.
ALL
Vy degeni, kdybyste se tady vcera nehadali a radsi drzeli palec jak jsem vam rekla, tak jsem ted nemusela bejt v takovym pruseru je snad jasny ze za to muzete vy! stydte se!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 08:28
- Nahlásit
Biluška
sem se tu nic podobnýho nedočetla? Asi to šlo tajnou cestou?
Já si taky myslím, že nikomu do toho zatím unás nic není, kolik má kdo psůch. Jo, v některejch emerickejch státech už to omezený je, z důvodu množíren. Ale ty nejsi množírna, tak si jich vem milyjon, když je stíháš nakrmit a vychovat. Co kdo měl za kecy?
Náhodou, já nebejt omezená, že sem se přivdala do nezvířecí rodiny a sem v ní obklíčená (jedna zahrada tři baráky), tak mám těch psůch mnohem víc a konečně mám toho italskýho špijóna a barzoje a všechny fousatý psy na světě... no to přeháním, bych to neuživila, ale určitě bych netroškařila
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 08:29
- Nahlásit
Grin
tys to nedala?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 08:38
- Nahlásit
stetisek123
Ja bych vic cokluch nenarvala do bytu a neuzivila. Ale desne bych je chtela
tys to nedala
Ne, nezvladla jsem to. Byla jsem uplne ztracena.. Nastesti se zatim nic nestalo ale myslim ze to prijde. Jeste se da katastrofa odvratit, ale moc to nevidim..
Neda se svitit, jsem blba jsem blba jsem blba.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 08:44
- Nahlásit
Grin
to bude dobrý, budou jiný příležitosti, nebuj. Jsi mladá, bezdětná, jsi rentabilní
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 08:50
- Nahlásit
stetisek123
dik hlavne za rentabilni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 08:51
- Nahlásit
Grin
DS nevidela hrozne dlouh
v Mrdicích jsi ji vidět musela
all
zdravím všechny
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 08:51
- Nahlásit
Biluška
netuším o co jde ale "myslím si" (teď to spojení zní tak divně)
že je lepší když ti někdo narovinu řekne co si myslí než aby to zarohem vytruboval ostatním.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 08:59
- Nahlásit
kejtlin
V mrdicich vlastne, pravda.. Ale pred mrdicema dobry 2 roky vubec.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 09:02
- Nahlásit
Grin
sem jednoho mívala, asi před 12 roky, trikolorku Daga. Potřebovala sem ho na pasení krav, ale byl to srab (krávy za něj naháněly skoťandy)a zvracel mi v autě, tak sem ho ani nemohla vozit na ty pastviny. Prostě milášek
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 09:06
- Nahlásit
stetisek123
mazecgolije zvracejici v aute
Dem na veterinu, tchus
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 09:09
- Nahlásit
stetisek123
gólije sou dlouho blicí v autě
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 09:17
- Nahlásit
Čus bus!
Takže domácí léčba nezabrala, v krku mám jak v polepšovně a mluvím, jako by mi bylo do pláče. Takže si jdu pro antibiotika a doufám, že se vyhnu neschopence
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 09:41
- Nahlásit
Baico
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 09:43
- Nahlásit
zejtra v 21.20.hod na primě pořad To dáš, ted´ jsem viděla upoutávku, bude tam agi, dogdancing a různý aktivity se psama
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 09:44
- Nahlásit
Baico Takže si jdu pro antibiotika a doufám, že se vyhnu neschopence
to se jako nevyhejbej a koukej to odležet pod neschopenkou, nebo aspoň dovolenou, jinak příští rok to nebude jen zádo bolavý, ale ještě kolena a další klouby nebo srdíčko, esli to je chřipka..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 09:46
- Nahlásit
kejtlin
budu se koukat, taky jsem viděla upoutávku, i naši mi říkali, že tam bude něco o psech
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 09:47
- Nahlásit
Crysa
esli to je chřipka
Vidím to spíš na angínu. Hele v kanclu můžu sedět naprosto v klidu i s antibiotikama, budu v teple, horkýho čaje si můžu uvařit, co budu chtít.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 09:48
- Nahlásit
Baico
na angínu neni moc dobrej horkej čas, ale zmrzlina
|