Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 20:16
- Nahlásit

Najděte deset rozdílů

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 20:22
- Nahlásit

Laguna

foto č.3074 voe dej si to na vrata )))))))))) nejvíc

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 20:36
- Nahlásit

Baico
Najděte deset rozdílů
co to je?

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 20:37
- Nahlásit

leyenda
co to je?
To je Faru ve 4 měsících a teď

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 20:38
- Nahlásit

fotky krásný ale maličkýýýýý neví něgdo jestli nám je Gerda dá eště ve velkým??? FAKT TO NEDOČÍTÁM TAD!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 20:40
- Nahlásit

Baico
To je Faru ve 4 měsících a teď
to je teda neuveritelny

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 20:43
- Nahlásit

Grin
napsala Psovi Jírovi, zda si můžeme o některé zažádat v plné velikosti já bych taky některé potřebovala v plné velikosti na kalendáře

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 20:44
- Nahlásit

leyenda
to je teda neuveritelny

JJ, v jednom období byl fakt dost ošklivej. Naštěstí z toho vyrostl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 20:55
- Nahlásit

leyenda
co to je?

děcka du se svalyt, stáhla sem si na rajče pár fotek a dala sem tam kolejdoucím ty maruny gatě at maj co řešit

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:00
- Nahlásit

davidkova renata
nevim, co ti na mym prispefku bylo k smichu
Faru promine, ale ve svych 4 mesicich vypadal na TETO fotecce ponekud retardovane, tra to ve skutecnosti nebylo tak zly a byl jen mun fotogenickej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:03
- Nahlásit

leyenda
ponekud retardovane
to je dosti eufemyzmus.-)))))))))))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:07
- Nahlásit

Zdar lidi, jste strašlivý, jdu se vás pokusit dočíst a pak du spát hnet
Akorát se musím ještě vyjádřít k tomuhle:
Biluška
Nezažila jsem to ani mezi dogtřekařema,coursingářema,frisbíčkářema,obediencá řema, ani nikde jinde. Je to záležitost čistě jenom ýpařů. Stejně jako to, že si kolem kotce či odkládačky staví ještě jakousi ohrádku, aby se k jejich "děsně zlému psovi" nikdo ani nepřiblížil. Je to prostě v tom, že ti lidé CHTĚJÍ mít děsně zlého psa, staví si na tom svou imič, prostě jsou ti dobří co zvládají to agresivní hovado a dokonce s ním po pěti letech složí zedemku . JInak na tom, že degeni jsou s medailema i bez nich se samozřejmě shodneme
Hele, to že si tady udělám prdel z něčeho co určitá sorta lidí považuje za normální a podle toho jedná, je pro tebe důvod k tomu, aby jsi se vyjadřovala k oblasti, které podle tvých slov nerozumíš a čerpáš jen z toho co zde bylo napsáno?
Tomu neříkám objektivita, ale těžká zaujatost a brojení proti něčemu, o čem nemám ani šajn, ale budiž je to tvůj názor, tvůj úhel pohledu, já ho beru. Očekávám, že stejně bude akceptován i můj názor a osobní zkušenost z druhé strany.
Dále - zřejmě jsem se měla vyjádřit i k těm ipařům, kteří mají své psy nejen dotažené k vrcholové zkoušce, ale také naprosto ovladatelné, nekonfliktní a pohodové kamarády. K těm, kteří berou svého psa jako skutečného člena rodiny a tak k němu i přistupují. K těm, kteří svého psa venčí na volno tam, kde to nikoho neobtěžuje a pokouší se vyhnout malým uňafaným psíkům, kteří ječí kilák dopředu a hrnou se k němu s výrazem zabijáka...
Navíc nechápu co má upachtěná ZMka společnýho se zkouškou IPO3, podle který se pořádá m.j. i Mistrovství světa?
Já ti odpovím sama - nic, naprosto lautr nic, ani zkušební řád, ani místo vzniku, fylozofii a dokonce i většina cviků se liší, stejné je snad jen to, že mají obě 3 oddíly.

Je to prostě v tom, že ti lidé CHTĚJÍ mít děsně zlého psa, staví si na tom svou imič, prostě jsou ti dobří co zvládají to agresivní hovado
Nejsem si úplně jistá, jestli chci na tohle reagovat, ale vím jedno jistě - o IPO opravdu nic nevíš, prosím tě zkus se vyjadřovat k lidem, resp. skupině lidí, kteří cosi cvičí - dle toho co jsi napsala mnohokrát už dřív, rozhodně ne IPO a ne o zkušebním řádu. Tohle je taková hovadina, že jsem se skoro lekla, že to napsala, sorry, ale eninka
Víc už bych se k tomu nerada vracela, protože naše shoda je naprosto vyloučená v tomto ohledu.
Já nenechávám své psy (ani ty bezkonfliktní, ani ty, kteří by za jistých okolností vystartovat mohly) bezprizorně lítat a obtěžovat ostatní. Nemám ráda, stejně jako oni, když nás obtěžuje jakýkoliv jiný pes, jehož páníček je v nedohlednu, nebo na to z vysoka dlabe. Nepřeju si být obtěžována a nepřeju si, aby byli obtěžování mí psi.
Ty naproti tomu považuješ za normální pobíhání svých psů kdekoliv navolno v chaosu, štěkání na ostatní, jejich byť nepřímé provokování a obtěžování psů v autech nebo kdekoliv jinde.
Ok, každá to máme jinak. Toť vše

Sorry no, zas nejsem stádní, asi dostanu ban :O

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:08
- Nahlásit

leyenda
ra to ve skutecnosti nebylo tak zly a byl jen mun fotogenickej
Ale bylo to dost zlý

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:21
- Nahlásit

Eldoguero

zase to votvíráte jo? A to jsem vám dala tolik témat dneska co sparťani versus slávisti, nebylo by to bezpečnější?

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:31
- Nahlásit

co je to zase s FB??? se mi zobrazujou debilně fotky ostatních, když tam přidají tři a více

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:34
- Nahlásit

Sízra Milanová
A to jsem vám dala tolik témat dneska
symtě co vim tak tady jel svazarm minimálně do jedný tak je nech ať si to řeknou

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:38
- Nahlásit

Já bych si také vyprosil fotečky v alespoň 1 mega. Sem myslil, že když je to placený, že budou veliké
Měli bysme si udělat výcuc a vytvořit kalendář, protože to je tolik úžasnejch fotek, že se to ztratí

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:40
- Nahlásit

stetisek123
já určitě vybere nějaké na moje westí kalendéře, jen už je nemám kde vecpat, tak jedině do zimních měsíců, třá asi do února, stejně asi nebudu mít na kalendáře holky ve sněhu

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:43
- Nahlásit

jak to mám dát zase zpátky, aby ten FB nebyl tak debilní ???

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:48
- Nahlásit

Sízra Milanová
zase to votvíráte jo? A to jsem vám dala tolik témat dneska co sparťani versus slávisti, nebylo by to bezpečnější?
Ale né, já spíš myslela, že tímto bychom to uzavřely ale vzhledem k tomu, že jsem tu celý den nebyla, jsem měla nějak nutkání se ještě k tomu vyjádřit, po té co jsem si to přečetla.
Třeba taky proto, že díky těmhle "nekonfliktním, neagresivním, hodným" malým i velkým pejskům který našeho Arga od malinka dost krutě terorizovali a napadali, páč je Nadpes a oni to nemohli zkousnout začal bejt nakonec totální pako na psy což mě svýho času hrozně sralo.
Jinak slávisty vs. sparťany neberu, prd vo tom vim

laguna
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:51
- Nahlásit

Sízra Milanová
foto č.3074 voe dej si to na vrata )))))))))) nejvíc
běžící Ebina je mnohem horší než plešomorčata

zas ňáká aférka kterou jsem nestihla?????
Dávám v práci výpověď důvod? nestíhám aféry na cztku ))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:57 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

laguna
To nejni aféra, jen do jistý míry nepochopení a do jistý dva odlišný názory
Hold stádovitost něgdy dostává na pérdel na vztek kolemjdoucím a jiným čumilům

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:58
- Nahlásit

my jdeme spát, dobrou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 22:00
- Nahlásit

Monty
Já pomalu zapluju k tv taky, jen musím ještě zjistit co dávaj

laguna
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 22:02 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

Eldoguero
už se peroooouuuu

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 22:02
- Nahlásit

EldogueroJá pomalu zapluju k tv taky, jen musím ještě zjistit co dávaj

dávali na Barandově půlku tebe

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 22:02
- Nahlásit

No jo vlastně - dnes zase Mulder

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 22:03
- Nahlásit

laguna
Už se poprali
Crysa
Vim vo tom ale nekoukám na to, páč mi to přijde jako čučet do zrcadla a to je v mým případě dost brutální

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 22:34
- Nahlásit

Ještě se jede Svazarm?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 22:40
- Nahlásit

nj ty woe máldr, sem zapomněla

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání