| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:40
- Nahlásit
Sízra Milanová
to budou čísla asik,ne?
jo??
stetisek123
No, to bych snad ani do trouby nestrkala....
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:41
- Nahlásit
Crysa
Bééééluška, kolik jí bylo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:41
- Nahlásit
uš su doma. To byl zase den alberti Myslím, že se zcela vážně blíží doba gdy někoho zabiju
Váhu mám, ale od té doby co sem na ní vážívala ježky je nějaká pofiderná. Buď ukazuje moc, nebo málo. Dycky ji praštím, ať se laskavje vzpamatuje a ona pak zase chvilku maká
kejtlin
nezvážím si ani kundu
Já se vážím teda dycky celá. Po orgánech mě to ještě nigdy nenapadlo . Je to čéku k něčemu když ví kolik váží noha, ruka, nebo tamto?
Jo a poslala sem dneska vysavač do křemíkového nebe. Nevysával, hajzl Zjistila jsem, že nic tak člověku neuleví jako když dobře mířeným kopem roztřískne vysavač o zeď. Akorát sem si pak říkala, že sem ho asi měla napřed vysypat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:43
- Nahlásit
stetisek123Bééééluška, kolik jí bylo?
přesných deset dní
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:43
- Nahlásit
Crysa
jsou věci, který nejdou odlejt či odsypat
to je smudlinecek stenatko
kejtlin
tobe jednou prdne cefka, kdyz se furt budes takhle rozcilovat
a kdo se pak postara o tvy psy, aha?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:44
- Nahlásit
bože, tady je zase téma
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:45
- Nahlásit
Biluška
Dycky ji praštím, ať se laskavje vzpamatuje a ona pak zase chvilku maká
to mě nefunguje zkusim jí kliknout no
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:46
- Nahlásit
Crysa
já ci štěňátka!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
to mě nefunguje zkusim jí kliknout no
ty, hele, elektriku si zkoušela?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
ále prt, musíš na pamlsek! Dej jí frolíka
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:49
- Nahlásit
Biluška
Přečti si laskavě téma o pozitivní motivaci
Na takový maličký stvoření musíš pomaličku !
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:51
- Nahlásit
stetisek123
Přečti si laskavě téma o pozitivní motivaci
nemám čas, musím účtovat
Na takový maličký stvoření musíš pomaličku !
No tak mu dá malinkatou elektřičku no...jenom pár ampérků....mi to beztak u elektrický váhy přijde jako dost podstatný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:52
- Nahlásit
stetisek123
já ci štěňátka!!!!
já takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:52
- Nahlásit
stetisek123
to mu ihned dojde která bije, nechala jsem ji na stole, to mu hned dojde že má průser, kdyby to řek, hele zničil jsem ti ji, tak řeknu no dobrý tak koupíš novou ale on ji schoval a myslel, že na to asi nepřijdu nebo co, že ji prostě nikdy už nebudu potřebovat.Jak s tou formou na beránka, kdysi jsem si ji koupila, pěknou, velkou kameninovou, 4 dny před Velikonoci hledám formu, samo že jsem ji nenašla, do toho přijel strejc-pepik a co hledám, tak jsem řekla že formu na beránka, tak vyšlo na jevo, že jim ji dědek dal, chápu mají 30 000 splátky bo mají novej barák, ale příjem mají kolem 50 000 a nemyslím, že by byl pro ně problém koupit formu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:53
- Nahlásit
Biluška
ty, hele, elektriku si zkoušela?
myslíš??? jako neni tam ale žádná zásufka..sem se ted dívala
stetisek123
Dej jí frolíka
asi nechce...furt si jede ty emblémy frolík nefrolík..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:56
- Nahlásit
kejtlin
Hihihihihi, hale já se tu směju,ale fakt ti děsně rozumím, furt mi to něco připomíná, jen nevím co (jako dovopravdy)
Jinak já právě myslela, že dědula už je nějak rozumově postiženej, ale že je ještě štramák a dělá tohle, to by mě jeblo a zabila bych ho na hromadě. To mi dělaj děti, že něco rozbijou a pak to schovaj a mlčej, ale těm není ani deset
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:57
- Nahlásit
davidkova renata
Hmmmm, tak že by bylo na maso? Zkoušelas tu hovězí dvoukilofku?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:59
- Nahlásit
davidkova renata
myslíš??? jako neni tam ale žádná zásufka..sem se ted dívala
a nemá přepólovaný baterky? Plus místo mínusu a mínus místo plusu? Nebo blbý baterky? Třá je fajnofka a chce nějakou značku...beztak si jí dala levný šunty od ťamanů. Se optej Adidasky jaký značky baterek fčil frčí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:59
- Nahlásit
adydaska
si tu voe? jen tě chci podpořit...neonka mě dneska vyblejskla dyš sem se čančala..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 19:00
- Nahlásit
leyenda
tobe jednou prdne cefka, kdyz se furt budes takhle rozcilovat
upřímně divim se, že k tomu ještě nedošlo, mikrovlnka, když jsem ji koupila, říkám mu nesmíš, tam dávat nic jen bílý talíře a nic kovovýho, nebo radši na ní ani nešahej, přijdu z hokny, mikrovlnka v prdeli, dal so rozpíct rohlík na zlatej talíř a na 10 minut , dobrý no, koupila jsem další a ten debil si to zvopakoval asi po měsíci, na další jsem již neměla, už jsem byla v cukrovaru totiž, pak mi dala kamarádka svoji starou, tu mám doted´ . Baterku na elektriku, dala jsem za ni 600 kč před cca 7mi lety a to byly prachy, měla jsem jí asi 4 roky, dědek ji jednou vzal do pazoury, spadla mu, sice se v ní něco ulomilo-chrastilo to v ní, ale svítila, tak ji nechal pro jistotu na dešti.....a mohla bych pokračovat spoustou věcí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 19:00
- Nahlásit
Biluška
nemá přepólovaný baterky? Plus místo mínusu a mínus místo plusu
cože vole???
má jednu bateryji dydžitální,ale zpočátku fachala,i si můžeš vodvážit třá misku co v ní vážíš a tak..ale už nemaká..asi kryze středního vjeku..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 19:01
- Nahlásit
Holky, přiznejte se, která ste takhle zmrvila zakázku? S tou logistikou prostě budem muset něco udělat
http://www.novinky.cz/krimi/251366-nakladak-se-vri til-do-obce-a-zasypal-ji-ctrnactimetrovymi-traverz ami.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 19:03
- Nahlásit
Biluška
a kurva
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 19:10
- Nahlásit
Crysa
váhu si pouze půjčuju a to jen proto, že jsou věci, který nejdou odlejt či odsypat
jů krysí dudu
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 19:13
- Nahlásit
Biluška kde že schrastly ty traverzy? By se nám sešly na stavbu... je to docela nedostatkový zboží a ke všemu nám včera bezďáci šlohli kus plotu aspoň bych je měla čim přetáhnout dyš uš
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 19:29
- Nahlásit
kejtlin
Se nečil hele dědek chtěl a chtěl mikrovlnku na druhej stůl říkám vydž do zejtra koupím prodlužku a vodjela sem k máti no a vracím se v baráku tma jak v prdeli z kuchyně děsný rámy zachovala sem paniku,nahodila pojistky juknu do kuchyně tam hora velehora zri černého bordelu a zhola neumytelného šmouru a na to trůnil děd jak prase s kladivem v ruce!!!No nemohl počkat až koupím prodlužku chtěl to hned tak rozbil kladivem starou sakram rezavou ždímačku vyrval kábl vod ní narval ho do zdí a co bůůůůům a hele tmááá díky bohu že sme nehořeli a co SU KLIDNÁ SU ZVYKLÁ
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 19:34
- Nahlásit
Biluška
která ste takhle zmrvila zakázku
ty voe, sem si je vobjednala na Bedřicha a voni je vyklopili u tebe? Co teď budu používat, si je nemohla poslat ke mně?
hancaw
když je to nedostatkoý zboží, takho nebudeme plejtvat na nějakou blbou stavbu, pak nám akorát zdivočej čokli
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 19:36
- Nahlásit
hancaw
ke všemu nám včera bezďáci šlohli kus plotu
nejlepší je když začnou třá rozkrádat takhle barák rozestavěnej a snažej se ukrást třá sloupy co držej patro a to jim pak spadne na hlavu
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 19:36
- Nahlásit
Pakunobecny
kejtlin
dědkové by se měli zabíjet na potkání
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 19:37