| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 21:53
- Nahlásit
Alexa
krásný
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 21:57
- Nahlásit
Eldoguero
kejtlin
a to na tom odkazu není zdaleka všechno, já jí mám na fejsu v přátelích a ona tam občas hodí něco co namalovala a je to nádhera, už se asi rok rozmejšlym že si od ní nechám namalovat čupky, tak teď mám výběr pěknejch fotek tak jí je asi pošlu a možná že tak za rok na mě přijde řada
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 21:57
- Nahlásit
Alexa
Nádhera teda vážně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 22:01
- Nahlásit
my už jdeme taky pomalu spát, dneska jsme byly u veta pro sprej a říkal mi, ať si pořídím ještě dva skoťáky, tak jsem mu řekla, že možná přibude ještě jeden bílý, asi si myslel, že si dělám srandu a opakoval ne ne, dva černé
dobrou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 22:03
- Nahlásit
Biluška
Ty ne teda Břetislav rozhodně
Alexa
Tak to já jí asi zkontaktuju taky, vidím to jako super dekor a nápad na dárek
Nevíš za kolik cca má portrét?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 22:07
- Nahlásit
hezký kresby, ale na mě moc realistický, líbila by se mi trochu stylizace..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 22:07
- Nahlásit
Monty
taky půjdeme za chvíli, dobrou
all
baby, kdo jezdí do makra? Myslím že Alexa? Nevíš náhodou za kolik tam mají ten pytek rejže, myslím, že je to 8kg??? ale nejsem si jistá
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 00:16
- Nahlásit
tak je nula děleno třinác, tedy už je zítra, teda je dneska a ne včera.. jdu spát. A zítra jedu nechávat dělat Kamínkoj díru do kožicha, mu tam bude zrovna na zimu foukat.. chjoo, jede na protikašlací vočkování, tak bude úpa nejvíc nemarod a bude se vám všem scípákům pak smát. A asi tedy i mě se pak bude smát.. esli se mi rozjede rýma.. asi nikam nepojede a budu se smát já jemu. Ale pak budu muset i s nim marodnym zas jet.. to jsou dylemata kurňa..
Brou noc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 06:34
- Nahlásit
fstávat a makat, je teprvá štvrtek, eště dva dny to musíme vydržet
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 06:54
- Nahlásit
Ja uz jsem davno vstanuta a huz jedu do prace. Dneska busem, bo se jedu dneska zase skolit. Po 8 me v praci vyzvedne reditel a poveze me autem, bo se jede taky skolit. To bude ma nejdelsi cesta do Zlina v mem zivote.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 06:56
- Nahlásit
já už jsem taky vysunutá z pelechu, i sílu jsem měla na vás sem juknout a popřát
BRÉÉÉ JITROOOOOO
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 07:07
- Nahlásit
a zas du, mějte se tu jak chcete
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 07:24
- Nahlásit
sem dávno vstanutá, a hned se posral počítač jak jsem přijela, naštěstí o opravil člověk, kterej má přístup do vážního programu a nemusel sem ject náš ajtr´ák, bo s nim je to na dlouhý lokte
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 07:45
- Nahlásit
bré ráno, jen vám jdu říct, že se mi chce spát a nic se mi nechce dělat jen vlastně spát
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 07:51
- Nahlásit
Monty
Máš chodit spát dřív. Já jsem si teď zvykla chodit spát v 8 a o půl 5 jsem čilá jak rybička.
all
Ještě k těm hádkám ohledně Svazarmu - jsem vlastně ráda, že jsem se na ten náš cvičák před 9 lety vydala, bo jsem tam brzo poznala svého muše a dnes slavíme 7. výročí.
A už pomalu jdu, za chvílu mě vyzvedne ten říďa.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 07:55
- Nahlásit
pawLINka
přes léto mi nevadilo chodit spát kolem 23 - 24 hodin a vstávat v 4:30, teď mi nestačí ve 22 spát a 5:30 vstávat
kdybych chodila spát v osm, tak bych nic nestihla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 07:57
- Nahlásit
pawLINka
kdybych chodila spát v osm, tak po příjezdu z práce bych musela jít rovnou spát
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 08:01
- Nahlásit
Dobre rano, ja vam jenom jdu rict, ze vam preju hezky den a ze uz od vcerejska varim a pecu, protoze jsme v lete rekli, ze si letos doma udelame Thanksgiving s opravdickym plnenym krocanem a ostatnima specialitama. Jsem si nejak neuvedomila, jak je blby organizovat neco podobnyho ve ctvrtek ale mam pozvano dost lidi, tak to musim vydrzet
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 08:01
- Nahlásit
Tak já to mám zařízené tak, abych všechno do 8 stihla i po příchodu z práce. Když končím v 5, tak o půl 6 jsem už se psama venku cca do 7. Pak poklidíme žvížata, udělám večeři, případně mušovi svačinu, umyju se a jdu spát. Stihnout se to dá.
Ale je fakt, že na nic jiného mi čas prostě nezbývá.
Jenže prostě nejsem schopná dlouhodobě chodit spát třá v 22 a vstávat v 4,30. Já bych to prostě nedala a znamenalo by to pozdější vstávání a šizení ranních procházek. Takhle spím cca těch 8 hodin a jsem v cajku.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 08:13
- Nahlásit
pawLINka
mě nepomáhá ani když spím osm hodin, třeba o víkendu někdy spím těch osm a stejně jsem nevyspaná, tak to už výjde na stejno, jestli spím osm nebo třá šest když se mi chce tak či tak spát, na jaře to zase bude lepší, bude světlo a bude se lépe vstávat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 08:14
- Nahlásit
leyenda
dobré ránko paní, tak aŤ se vám vše povede
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 08:17
- Nahlásit
to je to jediné mimi od chovatelky jmenuje se Guliverek
já chci mimíííííííííííííííííííííííííííí a příští rok asi nebudu mít
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 08:17
- Nahlásit
laguna
já mám dvoustofku denně
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 08:19
- Nahlásit
Alexa
jejdanánky
jé! Wapka! Nutně potřebuju všecko, kde jsou wapky!!!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 08:20
- Nahlásit
stetisek123
jé! Wapka! Nutně potřebuju všecko, kde jsou wapky
no a přitom pak koukáš po barzojích
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 08:23
- Nahlásit
leyenda
ze si letos doma udelame Thanksgiving s opravdickym plnenym krocanem a ostatnima specialitama.
Ty jo! To bych chtěla zažít! Máč taky toho krocana, jak do něj Mr. Bean strčil hlavu?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 08:24
- Nahlásit
Monty
Koblížek! Tak bude další vrh, ne?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 08:24
- Nahlásit
PUMPA VŠE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ K NAROZKÁM
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 08:27
- Nahlásit
stetisek123
má celkem tři feny, od její první mám Sophyji, od prostřední Fejtici a od té nejmladší chci tu svojí třetí holčičku, ta měla tento rok jen tady toho jednoho kloučka, chovatelka co má její matku od Bow (od té nemladší) chce její holčičku, ona je zájemnce number 1, já až dvě, pokud se příští rok nenarodí žádná holka nebo jen jedna tak jsem v prdeli a nebudu mít svou třetí holčičku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 08:59
- Nahlásit
pawLINka
Stihnout se to dá.
ne když přijedeš domů z hokny v 19.15 hod jako já
|