Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 17:34
- Nahlásit

Jebloň
tak víš jak, aspoń virtuálně, když v reálu to nějak nevychází

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 17:36
- Nahlásit

makrel
nic, nemám nic z čeho bych ti upekla, a ještě je hodně zasraná ta mříž - fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 17:37
- Nahlásit

Monty
já myslela, že to meješ, protože mi chceš něco upéct

agáta12
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 17:41
- Nahlásit

Biluška
Proč šaháš na divné vjeci , co navíc nefungujou . Kde máš jakéhokoli samečka , kerej to vodře za tebe . Ty máš relaxovat na kosmetice nebo ve vířivce a né liptáňsky masakrovat děrévó makrel
Dneska se přidám . ale s Mírou - zejtra malujeme novej krámeček . V listopadu budu stěhovat o 2 ulice dál svou živnost, Barvy : strop bílej se žlutými fleky , stěny pod regály
bílý - musíme šetřit , tam co budou stěny volné pálivý kečup a zelenožlutej zvýrazňovač.

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 17:45
- Nahlásit

makrel
a to ještě nemluvím o plechu

zítra budu mejt okna a asi si vymaluju ten kousek co mi holky upravily

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 17:56
- Nahlásit

Nazdar vemena co děláte

chcete zejtra paštiku a tiramisu?????? essi nechcete stejně to du udělat, nicméně v každým přípatku nezaručuje že to donesu

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 17:57
- Nahlásit

kejtlinCRYSA NEBO BAJKO
ste tady nějaká????

už jáá

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:01
- Nahlásit

čus bus cambus!
Hlásím se z nového bydliště, které je přesně o tři schody níž než to poslední. Ještě to teda není komlet přestěhovaný, v neděli dotáhneme veškerý nábytek a všechny ostatní sereptičky si dotáhnu v průběhu příštího týdne.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:04
- Nahlásit

Nazdar lidé, řekla bych, že hrobek je toho času vesměs dokonalý, jedna pani nemohla odtrhnout oči, když sme se s mámou smály a různě štělovaly hropkové ozdoby, letos je to na duše velice velmi veselý hrob...je dost barevnej bych řekla, ta pani chudera malá měla pootevřenou pusu, když odcházela. Je to hustohropek. Pak sme jeli na nákup a teď už je Mánin po jídle a čeká, až se pude ven

Crysa
kdy zas pudem stopováááááááááááááááááááááááááát? Dojedem my k vám, máte tam lepčí teréniska.

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:04
- Nahlásit

BaicoHlásím se z nového bydliště, které je přesně o tři schody níž než to poslední.

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:06
- Nahlásit

dneska budem mít ve zprávách zase nechuťárnu, nějakej čurák nakop psa za to že na něj štěk, pudlovi museli odoperovat slezinu a stejně se neví jestli to přežije. Bych blila.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:08
- Nahlásit

Gerdakdy zas pudem stopováááááááááááááááááááááááááát? Dojedem my k vám, máte tam lepčí teréniska.
Když pojedeš tímto směrem, tak se můžeme rovnou sejít u nás a vobčuchat ty louky tam u nás.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:09
- Nahlásit

Grin
nějakej čurák nakop psa za to že na něj štěk, pudlovi museli odoperovat slezinu a stejně se neví jestli to přežije. Bych blila.

zajímavý je že takovýdle hajzlové do vrčáka nekopnou

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:11
- Nahlásit

Jo prosim vás, je nutné abych zítra táhla foťák?
Jinak na novém pokoji je bezva to, že mi tu fachá vifina i tydlivize, takže teď už nemusím nikam furt odbíhat

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:14
- Nahlásit

GerdaNazdar lidé, řekla bych, že hrobek je toho času vesměs dokonalý, jedna pani nemohla odtrhnout oči, když sme se s mámou smály a různě štělovaly hropkové ozdoby, letos je to na duše velice velmi veselý hrob...
jo to jsem se taky jedny dušičky nad hrobem mohla smíchy umlátit, mamka se asi "mstí" tchýni a tak se vyžívá ve výsadbě kytek, který se líběj MÁMĚ na babičinej hrop. Jednou nasázela tak barevné kvítí, že jsem lehla smíchy a nazvala to "kášpárkovo knoflíčky" jak to tam mrskla do řady, jedna kytka víc barevná jak druhá, komedianti hadr

kdy zas pudem stopováááááááááááááááááááááááááát?
třá zejtra odpo po zkoušce

Dojedem my k vám, máte tam lepčí teréniska.

kdykolif jen když jsem fpráci tak to moc dobře nejde. JInak se většinu času plácám na vychajdách a stopách v rozmkitu 20km od domku. Jen v neděli jedu pro mamku nach Jablonec.

Děcka, du vedle, za tátoj, nalákala jsem ho elektronickou cigaretou a tak si rozbalil tu co dostal před dvouma lety pod strom a vyděšen (mnou sdílností samozřejmě, když se začal zas po ránu dávit) CHOPNem, nechal si to vysvětlit co že to vlastně vykašlává, info že si vykašlává plíce se mu nelíbila, divně zbělal po odeslání vygůglených odkazů mu to nedalo, dva dny vydržel a mezi tím nabil elektoniku a teď, na vycházce s Máňou!! (ano, šel dobrovolně asi prvně v Mánině životě když je máma pryč) a během toho mě proprosil o zaškolení na elektronickou cígaretu. Asi se necelej rok před důchodem začíná mocně o sebe bát a já su fracek škodolibé, páč máma tomu teď do telefonu skoro nechtěla věřit co jsem jí říkala

Jdu tam, dokud je vyděšenej a ochotnej se sebou něco dělat. Doufám že to tu nečte a nezhatí mě to plány.

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:15
- Nahlásit

BaicoKdyž pojedeš tímto směrem, tak se můžeme rovnou sejít u nás a vobčuchat ty louky tam u nás.

to zní taky lákavě

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:19
- Nahlásit

Crysa
to zní taky lákavě
Samozřejmě. A hlavně mě to donutí jít čuchat taky

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:20
- Nahlásit

kejtlin
mě zůstanou tak 2 kachny, zbytek prodám nejlíp živý, potřebuju prachy
To mě zajímá, hale jak se chová taková kachna? co všecko potřebuje krom lavoru na koupání. Může na tom bejt jako slepice? Tzn. blátěná ohrada, co žere? musí mít trávu? Kolik tak dostaneš za jednu. my sme takhle dělali králíky, ale to jsme měli zadarmo granule, se senem a zrním se to nevyplatilo. Musej se kačeny vočkovat bo nějak léčit?

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:24
- Nahlásit

Alexa
viď! Prostě tohle může udělat jenom nehorázný zbabělý a pošahaný hovado, co by se před každym většim psem posralo strachy. Někdy lituju, že pan grin je takovej posera, co by si do sebe kopnout nechal...

ale teda už to snad s nim bude lepší. tuhle na něj udělalo nějaký dítě, ne, to byl zasranej fracek, takový divný zvuky něco jako "bubububuuuuu", a zadupal na něj, matka projížděla s kočárkem kolem a jako klídek, Grin se ho bál, štěkal, dítě pokračovalo. Sem se zeptala matky jestli mu jako něco řekne, ona se jen ušklíbla, tak jsem jí navrhla že toho psa pustim... bohužel se mi spíš vysmála. Viděla na něm, že se bojí... mám já to smůlu..

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:25
- Nahlásit

Crysa
Baico
Děcka drahý, hnedle po vejplatě, zejtra to nedám, ale příští víkend už by měl být povýplatový, tak pohoda...trošku mě ten servis zdyzgomfortil )))))

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:26
- Nahlásit

Alexa
Nazdar vemena co děláte
my chlastáme

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:28
- Nahlásit

sem se doplazila do auta a a dojela koupit mrkef, bolestí jsem nakonec dopadla na gauč a dala na nohu mochovskou směs do polévky. Na sekundu se tu zastavil muš a podal mi brufen, prej mi pomůže. Taky jo, podařilo se mi dobelhat pro červený s kolou, tak uš taky chlastám.
Takže si prosím odsedněte, ať se taky vejdu ke stolu, za chvilku stejně po tom brufenu budu pod ním. Ale noha už aspoň f klidu nebolí
Má někdo tyčinky, bo brambůrky?

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:28
- Nahlásit

Gerda
Děcka drahý, hnedle po vejplatě
Jak se ti to bude hodit A mohla by jsi vzít i Renátu a vytvoříme trénikový stopařský tým

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:30
- Nahlásit

Já můžu normálně telefonovat z postele, nemusím nika lítat jak blázen a lovit signál
Na noc si sem vezmu kluky, abych tu první noc nebyla sama

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:37
- Nahlásit

CrysaBaico
myslíte holky, že byste některá z vás vzala do letňan malou přenosku pro biluš? cryse bych jí dovezla dom a bajko, bude v neděli ve zlovsi cvičák?
není to ještě jistý, snad mi dá bilu vědět do neděle

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:40
- Nahlásit

kejtlin
bajko, bude v neděli ve zlovsi cvičák?
Určitě bude, ale já tam budu jen na kurzy a bez psů, protože mi táta bude půjčovat auto. A jak je velká ta přenoska? Mám jednu kočičí, tak kdyby stačila, tak mi jí ani nemusiš vozit a vezmu jí v sobotu rovnou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:43
- Nahlásit

čus ,chlastáte jo? )))

gerda
volal někdo tý laguně??? já nemám foun!

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:43
- Nahlásit

Alexa
mě chtěl kdysi, ještě v Bruntále, nějaký ožralý degen zkopat Hesinu. Jenom tak, nic mu neudělala, prostě šla po chodníku, já za ní, Pumice kdesi v křoví. Byla tma, ale ještě bylo dost lidí venku. Degen začal řvát, že toho čokla zabije, že ho všichni čokli serou, protože tu serou a začal se po ní sápat. Já vylítla, začala jsem řvát po něm, Hesinu jsem strčila za sebe. Pumice mě slyšela řvát, vylítla z křoví a šla okamžitě po tom hajzlovi. Sem ji nechala . On začal vřískat, že teda zabije tohoto čokla a já s klidem prohlásila "posluž si hajzle". Kus dál stáli dva kluci z našeho baráku a ti lehli smíchy. Ten jeden říkal tomu druhému, že sází na Pumu a že během deseti minut povezou toho chlápka na ARO. Hajzl to asi zaslechl, nebo zjistil, že na nasranou Pumu fakt nemá, tak krapet zkrotnul a přestal vykopávat směrem k ní. Už jenom řval. Sem se sebrala a šla sem pryč. Pumu jsem tam nechala, ať si hraje, má taky nárok na nějaké zpestření v životě . Nekousla ho teda (bohužel), ale hrůzu pouštěla strašlivě . Pak už jsem ho nikdy nepotkala tak nevím jestli mu to pomohlo získat lepší názor na kopání do malých psů, nebo ne. Tipuju, že ne, tak si aspoň Bibinka pohrála

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:46
- Nahlásit

Alexa

Jááá chcííí tiramisu, 23.9. sem měla taky narosky

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:46
- Nahlásit

stetisek123
jestli sis hnula kotníkem dopředu a ven, což mě se stává, proto nevycházim na výlety jinak než v kotníkovejch botách, stáhni to, hodně to stáhni, můžeš mít zhmožděný hlezno, děsně to bolí, voni pak ty šlachy zůstávaj vytahaný a kotník vypadává nebo se vaklá často, fakt to stáhni, namaž ibuhepou, poté stáhni teda....

Baico
no samozřejmě, s tim se počítá, i když davítkový se do toho stopánkování moc nechce, ale určo by jela.

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání