Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:18
- Nahlásit

kejtlin
no řekl v podstatě tomu majiteli, že je na odpis věkově a on to nedal

Crysa
áále, dojal tam přecitlivělého otce rodiny.. ona se pravda občas blbě snáší. Ale myslím že byl ještě slabej odvar, u jinejch tam píčoval jak chorá vrána od začátku do konce.

aaaha,tak to jsem neviděla,to jsem zrovna šla vzít psu z huby něco co tam nepatřilo asik

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:24
- Nahlásit

jo kachna, mňam, už ty moje dorostly porážkový váhy, už aby přijel radek a nějaký povraždil

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:24
- Nahlásit

jéééééééééééééééééšiš to je dojáááááááááááááááááákkkkkkkkkkk ))))

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:25
- Nahlásit

kejtlin

vidíš hezky jim dal hvězdičky a i řek a chlap zas bulí ale je ščastnej

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:25
- Nahlásit

Crysa

nééééé, nesnášim ubulený chlapy! :vomitující smajlík:

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:27
- Nahlásit

Sízra Milanová
Adiddaska
nééééé, nesnášim ubulený chlapy! :vomitující smajlík:

vidíš hezky jim dal hvězdičky a i řek a chlap zas bulí ale je ščastnej

taky je nemusím

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:28
- Nahlásit

Adiddaskanééééé, nesnášim ubulený chlapy!
a tak to já je taky nepreferuju, ale zas raději takový, jak nějaký arogantní slizký čůráčky co si myslej že jsou středem světa a ostatní jsou povl a dávaj to každym pohybem najevo. Jako třeba ta dvojka, jak si jezdili novejma audinama a dlužili kam se podívali, lhali a žrali arogantýn na kila.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:29
- Nahlásit

Adiddaska
kejtlin
ty woe sem jednou chodila s chlapem, velmi krátce podotýkám, kerej se po sexu dycky rozbrečel sem to vydžela asi tejden a pak sem to vzdala
kejtlin
zapnuto vypnuto i z jinýho pičítače a prd, tak to nebudu řešit

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:31
- Nahlásit

Crysa

a tak to já je taky nepreferuju, ale zas raději takový, jak nějaký arogantní slizký čůráčky co si myslej že jsou středem světa a ostatní jsou povl a dávaj to každym pohybem najevo. Jako třeba ta dvojka, jak si jezdili novejma audinama a dlužili kam se podívali, lhali a žrali arogantýn na kila.

tak takovýhle kokotky taky ne, ale jinak mně se líběj arogantní chlapi a zlý, přijde mi to děně sexy

laguna
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:31
- Nahlásit

kejtlin

Crysa
jak furt nestíhám tak ani nevím co je v jílu.
Dej to asi Gerdičce tu mám nejblíž
Děkuji

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:32
- Nahlásit

lagunaDej to asi Gerdičce tu mám nejblíž
snad zítra taky dorazí

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:32
- Nahlásit

Alexa
ty woe sem jednou chodila s chlapem, velmi krátce podotýkám, kerej se po sexu dycky rozbrečel sem to vydžela asi tejden a pak sem to vzdala

ne tak to neeeeeeeeeee todleto!!!! :milonvomitujicichsmajliku:

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:34
- Nahlásit

Alexa
Tak mě by musel po každé až dobulí dlouho zdůraznovat,že to nemá s mýho výkonu

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:35 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Adiddaskamně se líběj arogantní chlapi a zlý, přijde mi to děně sexy

mě takoví přitahujou, ale mozek to tam někde brzdí.. možná naštěstí, bo by na mě jednou někde štěkl s intonací "já veliký muž jsem rozhodl, že ty žena/uklizečko/kuchařko/matrace uděláš to a to" a dostal by taký dělo, že by se vrátil asi s nohama od sněhu a banánem v ruce, nebo spíš by se už vživotě nevrátil. Leda takovýho jako ambulanťáka, ale asi bych se bála co přitahne a s kerejma čupkama se potkám na jakym vyšetření..

Alexa nebylo to to "na cibuli"?

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:36
- Nahlásit

Pakunobecny
až dobulí dlouho zdůraznovat,že to nemá s mýho výkonu

no to von že to bylo právě tak úžasný až ho to dojalo k slzám a blablabla, ale je to hrozný ti řikám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:37
- Nahlásit

Alexa

ty kecáš to už je fakt moc
Adiddaska
arogantní a zlá jsem v tý dvojce já, to bysme nemohli bejt voba, mám ráda normální chlapy s vlastním názorem a ne tupou ovci jdoucí s ostatníma
Alexa
zapnuto vypnuto i z jinýho pičítače a prd, tak to nebudu řešit

to je divný

leyenda
Člen
- Nahlásit

Zapichla jsem si kus stopky od jablka do dasne, tak jako podel zubu do dasne. Neslo to ven, tak jsem se to snazila vydloubat pinzetou a jehlou a sesmekla se mi ruka a zapichla jsem si tu pinzetu do dasne na vedlejsim zubu. Desne to boli a desne krvaci, jsem debil, co?

Adiddaska
Člen
- Nahlásit

Crysa
možná naštěstí, bo by na mě jednou někde štěkl s intonací "já veliký muž jsem rozhodl, že ty žena/uklizečko/kuchařko/matrace uděláš to a to" a dostal by taký dělo, že by se vrátil asi s nohama od sněhu a banánem v ruce, nebo spíš by se už vživotě nevrátil.

to mě právě baví, takovýhle frajery krotit, je to výzva. Jsem něco jako Ruda, akorát převychovávám chlapy a vybírám si ty nejbojovější plemena, narozdíl teda od Rudika

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:39
- Nahlásit

leyenda
Zapichla jsem si kus stopky od jablka do dasne, tak jako podel zubu do dasne. Neslo to ven, tak jsem se to snazila vydloubat pinzetou a jehlou a sesmekla se mi ruka a zapichla jsem si tu pinzetu do dasne na vedlejsim zubu. Desne to boli a desne krvaci, jsem debil, co?

aaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:40
- Nahlásit

Alexa
no to von že to bylo právě tak úžasný až ho to dojalo k slzám a blablabla
no tak to bych třá zas začla řvát já takže bysme tam seděli a hromadně usedavě plakali(nesměli bysme bydlet v činžáku-to sou ti dva co každou středu usedavě pláčí je to slyšet přes tři patra)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:41
- Nahlásit

leyenda

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, velký lity

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:42
- Nahlásit

Adiddaskato mě právě baví, takovýhle frajery krotit, je to výzva. Jsem něco jako Ruda, akorát převychovávám chlapy a vybírám si ty nejbojovější plemena

a tak ty je máš aspoň na co utáhnout, tebe bude mít vedle sebe rád každej chlap a tobě stačí mrknout očkem a víš že začne žárlit i sebe větší arogant ignorantskej...
Já když mrsknu prdelí a nechám se tágem odvíst do nejdražšího lokálu ve městě, tak porát budu v zaplivaný nálevně s hnusákama o IQ součtem 60.. a co hůř, budou se divit, proč uklizečka přišla tak brzo..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:43
- Nahlásit

přátelé odjebávám se odtial, jdu s knihou chrápat,brou

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:44
- Nahlásit

Crysa

vole! já právě nemrkám vůbec, ale řvu, nadávám a někdy i biju

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:45
- Nahlásit

Nazdar megeři, už sme vyvenčený, dnes s náma byli samí zrzaví psové. Zkoušela sem přecedu krz Bajkofku na zítra, bohužel Bajkofka fakt nemůže, přeceda by moch, nabral by jí domki a vyvezl do prokopky a zas vrátil, ale halt stěhování je stěhování, to za vás nikdo neudělá. Takže až f sobotku.

Šampusky maj výborný slavnostní čepečky...fakt krásný malý buzničky, jak se jim to líbí )))) a vůbec se nevrhaj na dort a stavěj se do záběru ))))

Už něco pište, ještě kouřím na balgoně, tak vás chci jen číst, dnes su už mrkef.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:47
- Nahlásit

Gerda

no voni se na něj trochu vrhali, když eště hořely svíčky, proto jsem je pak fotila radši už se sfouknutrjma

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:50
- Nahlásit

Alexa

to je výborný

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:51
- Nahlásit

Crysa
Ty vole, blázne, když já mrsknu prdelí, naměřej na fidži pět stupňů richtra, ty seš ozdoba vašeho sboru, zaujmeš každýho...pedofila. Nejmenší sboristka.

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:53
- Nahlásit

Gerdaty seš ozdoba vašeho sboru, jednooký mezi slepými

zaujmeš každýho...pedofila. Nejmenší sboristka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:53
- Nahlásit

leyenda
Jen se zmrzač, víš, jak by se k takovému jablku chovaly děti v africe? Nikdy by si ho do dásní nezapichovaly!

Aleks
Tak to je strašný peklo, to bych taky nedala, kdyby plakal....leda smutkem, to by pak moh bejt emo...

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání